תמונה כפרית |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Re: איך זה שכאב קל הפך לקשה לי לא יכולה יותר
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
תמונה כפרית • 27 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: תמונה כפרית כתב/ה: סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: פעם היה צריך להכאיב מאוד בשביל לשמוע אנחת יללה והיום כל כאב קל מילדה בת 20 הופך לאוי כואב לי , הנשארה עוד אחת שיודעת להכיל כאב?
את אשכרה רואה אותו מבקש לתקן או מציין מה ש"לא בסדר" בזו שמולו? לי הוא נשמע כמו עוד אדם בחיפוש אחר זו המתאימה לו, כולל הטעויות מהן אף אחד מאתנו אינו חף בחיפושיו (טוב, לפחות אני לא חף מהן, אז אדבר בשמי). גם ההבדל בין "פעם" כאשר הקהילה הייתה מעט יותר מצומצמת והכילה אנשים יותר קיצוניים לבין "עכשיו" משהתפתחה, התרחבה ונהייתה מגוונת יותר, נדמה לי שקיים, ואני מאמין שהוא קיים בכל הרבדים ואולי גם ברובד אליו התייחס. יאללה, את חוזרת? החופשה השנתית שלך הסתיימה לפני שנה. לידיעתך. מתחת לשאלה, ובעצם אפילו מתחת למודעת הפרסומת "סאדיסט מחפש מכורה לכאב" מסתתרת טרוניהקלה כלפי השותפות האחרונות לו. ועוד רבד שמנסה להתגרות עם השאלה "יש כאן מישהי שמוכנה לעמוד באתגר?" אבל אולי זו רק אני שאוהבת לקרא מסרים סמויים (כן כן אני יודעת אליפל הרי אצלך בין השורות אין כלום רק שורה מעל ושורה מתחת) באשר לחופשה השנתת , מממ אני מציצה לפעמים קוראת קצת מגיבה, אבל הפסקתי לכתוב, לפחות בנתיים, לפעמים אפקט הפרפר כאן הוא בעייתי ביותר. חיבוק ענק גמד ונשיקה לכולכם |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Re: איך זה שכאב קל הפך לקשה לי לא יכולה יותר
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf • 27 בפבר׳ 2011
תמונה כפרית כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: תמונה כפרית כתב/ה: סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: פעם היה צריך להכאיב מאוד בשביל לשמוע אנחת יללה והיום כל כאב קל מילדה בת 20 הופך לאוי כואב לי , הנשארה עוד אחת שיודעת להכיל כאב?
את אשכרה רואה אותו מבקש לתקן או מציין מה ש"לא בסדר" בזו שמולו? לי הוא נשמע כמו עוד אדם בחיפוש אחר זו המתאימה לו, כולל הטעויות מהן אף אחד מאתנו אינו חף בחיפושיו (טוב, לפחות אני לא חף מהן, אז אדבר בשמי). גם ההבדל בין "פעם" כאשר הקהילה הייתה מעט יותר מצומצמת והכילה אנשים יותר קיצוניים לבין "עכשיו" משהתפתחה, התרחבה ונהייתה מגוונת יותר, נדמה לי שקיים, ואני מאמין שהוא קיים בכל הרבדים ואולי גם ברובד אליו התייחס. יאללה, את חוזרת? החופשה השנתית שלך הסתיימה לפני שנה. לידיעתך. מתחת לשאלה, ובעצם אפילו מתחת למודעת הפרסומת "סאדיסט מחפש מכורה לכאב" מסתתרת טרוניהקלה כלפי השותפות האחרונות לו. ועוד רבד שמנסה להתגרות עם השאלה "יש כאן מישהי שמוכנה לעמוד באתגר?" אבל אולי זו רק אני שאוהבת לקרא מסרים סמויים (כן כן אני יודעת אליפל הרי אצלך בין השורות אין כלום רק שורה מעל ושורה מתחת) באשר לחופשה השנתת , מממ אני מציצה לפעמים קוראת קצת מגיבה, אבל הפסקתי לכתוב, לפחות בנתיים, לפעמים אפקט הפרפר כאן הוא בעייתי ביותר. חיבוק ענק גמד ונשיקה לכולכם נשבר לי הזין מהכלוב. לא רק שאינו תומך בדפדפן האחרון ולא במהירות גלישה העולה על עשרים מגה, ובכרטיס מסך ATI וב CCC, אלא שגם בנוסף לכל, כל מה שכתוב בו, כתוב בין השורות. (-; אבל את מיוחדת לגמרי. מתגעגע אליך נורא. |
|
סדיסט במזוכיסטית |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
שלא תשגו באשליות
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית • 27 בפבר׳ 2011
אני ממש לא מושלם
נהפוך הוא אני כל כך דפוק ולכן אני פה |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Re: שלא תשגו באשליות
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf • 27 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: אני ממש לא מושלם
נהפוך הוא אני כל כך דפוק ולכן אני פה מלטף את ראשו של סדיסט במזוכיסטית. אתה בסדר, אני נשבע לך, זה אני המפגר שהפסיק להבין דבר במקום הזה. מציע לו שוקולד נ... נוסטלה מעניקה לכם פלייסטמנט מעוצב במתנה, החתול שלי מת על הממרח. זהו? כולם כאן אבדו את השפיות? איפה ההיא שביקשה לקנות חולצות מודרניות עם שרוולים שנסגרים מאחורי הגב. נדמה לי שזה הזמן לשאול אותה אם הם עושים הנחה לקבוצות. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
קצת אחרת.
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
aka BODYGUARD • 27 בפבר׳ 2011
אם אוותר על ההצלפות וההתיחסות ההומריסטית לשאלה שהעלה פותח השירשור הרי שהענין רציני, לכן תשובתי תהיה כזו. סדיסט יקר, הבעיה אינה טמונה במקום בו מדובר באישה בת 20, 30, 40 וכד'. הבעיה טמונה במקום בו שולטים, בכל צורה טעם ודמות, הפכו את הבדס''מ לאינסטנט, פלאג אנד פליי, משהו שמגיע מובנה בכל דמות נשלטת. אבוי... האמת קשה ומרה מסתבר... אתה יכול להכאיב לשק איגרוף מהרגע הראשון של ההכרות עימו, אבל לא לנשלטת. נכון, הן מצהירת שהן מגיעות ממקום של כאב אבל הלו !!!!! תעצור שניה. כולן ללא יוצא מהכלל מגיעות מהמקום בו הן מבקשות את האמון, הליטוף, יש כאלה שמסתפקות אפילו רק בחיוך. אין "מוצרים" מובנים, איש, תפנים את זה. אם תשכיל ללכת צעד צעד תגלו ויחד שיש מקומות שאפילו היא לא חלמה להיות בהם. וזו כל החוכמה. |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Lady Mod(שולטת) • 27 בפבר׳ 2011
מUחדת כתב/ה: סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: פעם היה צריך להכאיב מאוד בשביל לשמוע אנחת יללה והיום כל כאב קל מילדה בת 20 הופך לאוי כואב לי , הנשארה עוד אחת שיודעת להכיל כאב?
נגעת בנקודה חשובה מאוד, קריטית כמעט. זה נעשה אפילו גרוע יותר עם ילדות בנות 12- הן כל כך לא יודעות להכיל כאב שלא קשור לג'סטין ביבר. זה מדכא ואני מבינה מאיפה נובע תסכולך הסמי פדופילי אך המוצדק. איתך במאבקך הצודק. לייק עליך יא מלכה! |
|
קרוזר(שולט) |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
השתנו הזמנים
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
קרוזר(שולט) • 27 בפבר׳ 2011
גדל כאן דור של סאביות מפונקות
|
|
תמונה כפרית |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Re: השתנו הזמנים
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
תמונה כפרית • 27 בפבר׳ 2011
קרוזר כתב/ה: גדל כאן דור של סאביות מפונקות
נהפוך הוא גדל כאן דור של שולטים בעיני עצמם, שלא מבינים מה היא מהות השליטה ואני שולחת אותך (בחיי שאני לא מאמינה שאני כותבת את זה) לקרא את מה שבודיגארד כתב. כל כך הרבה דברים מתפתחים עם הזמן שחולף בתוך הקשר האימון, הביטחון, הקבלה וההכלה ותוכם גם היכולת לספוג את הכאב, ולהנות ממנו. וגם לשחק באיי כואב נו דיי תמשיך |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Re: השתנו הזמנים
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 27 בפבר׳ 2011
תמונה כפרית כתב/ה: קרוזר כתב/ה: גדל כאן דור של סאביות מפונקות
נהפוך הוא גדל כאן דור של שולטים בעיני עצמם, שלא מבינים מה היא מהות השליטה ואני שולחת אותך (בחיי שאני לא מאמינה שאני כותבת את זה) לקרא את מה שבודיגארד כתב. כל כך הרבה דברים מתפתחים עם הזמן שחולף בתוך הקשר האימון, הביטחון, הקבלה וההכלה ותוכם גם היכולת לספוג את הכאב, ולהנות ממנו. וגם לשחק באיי כואב נו דיי תמשיך מה שהיא אמרה... |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Re: תגובה לאוראנוס
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: צודק אלא שאני קשוב תוך כדי עשייה ,מין ריקוד של ניסוי טעייה ותהייה רק שהיום כל ילדה אומרת שהיא חובבת כאב ולפני שמשהו זז היא צועקת איי
פסססטטטט, אולי הבעיה היא בציפיות שלך ו/או ביכולת שלך לתאם ציפיות עם אותה "ילדה"? וכן, מצטרף למה שאמרו מעלי לגבי עד כמה מורך לבסס את הציפיות שלך משותפ/ה חדשים על בסיס היכרות עם אדם אחר. יש עקומת לימוד הדדית, וככל שנבנים האמון, התקשורת וההיכרות ייתכן שתוכלו להגיע ביחד למקומות שאתה רוצה. בהצלחה בסיבוב הבא! |
|