לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולט מדבר

הרמאפרודיטה
לפני 13 שנים • 27 בפבר׳ 2011

Re: שולט מדבר

הרמאפרודיטה • 27 בפבר׳ 2011
The Alpha Male כתב/ה:
נשים נמשכות לגברים שהם: שולטים, מנהיגים, חזקים מנטאלית (פיזית זה רק פלוס), בטחון והערכה עצמית גבוהה, יציב כלכלית, עצמאי, קשוח אבל יחד עם זאת רגיש ומודע לרגשות שלה, וכו' ...

מה ניאנדרתלי בזה ?
אלו תכונות מושכות בגבר, נקודה.

התפלאתי שבמשך דף שלם טרם נשלפו ציפורני הסרקזם.
לא מבינה מדוע הנשמות הטהורות מנסות לדחוף דיון שהתפתח באופן די חיובי ומעניין לכיוון טיפה שונה.

אז נכון, לגבי הנשלטים לא נכתבו שם דברי חוכמה, והם אף גובלים בטפשת.
אבל נכתב בצורה די ברורה שמלכתחילה הסיבה בגינה העלה הכותב את הנושא הייתה כדי ללמוד. למה לתקוף? למה לזלזל? למה לא לחנך וללמד?

קן צרעות.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
huan כתב/ה:

משום מה זה מאוד מזכיר לי את המרכז לאומנות הפיתוי והפילוסופיה שלו.

גם אני ישר חשבתי עליהם, בהתחלה חשבתי שזאת פרסומת מטעמם.

huan כתב/ה:
"הארי פוטר והדנ"א האבוד"

icon_lol.gif Good one
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
טרנסקסית, בחייך, אנחנו לא כאלה גרועים. בא בן אדם, שואל שאלות, מקבל תשובות כנות ואדיבות, ואז מבטל את דברי כל מי שעונה לו. זה מרגיז. לא נראה לי שדווקא זו דוגמה מייצגת של קן הצרעות בפעולה.

עוד תגובה רצינית לאלפא:
שאלה לי אליך: כשאתה מדבר על הצלחה עם נשים - למה בדיוק אתה מתכוון? האם לפתות הרבה נשים נחשב כהצלחה? האם לקיים קשר אינטימי מחייב לאורך זמן נחשב להצלחה? כשאתה מנסה ללמוד מה נשים רוצות וכו' - מה אתה מקווה להשיג לעצמך?

בהתאם לזה, האם אתה מרגיש שמאז שקראת את הספרים שציינת ואימצת את הצעותיהם אתה אכן מצליח להשיג את זה?
מלכתך לנצח​(שולטת)

מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי משיכה בלתי מוסברצ רק לנשלטים

מלכתך לנצח​(שולטת) • 27 בפבר׳ 2011
והתשובות

1) שולטות, מה אתן באמת חושבות על נשלטים. חוץ מהיותם מקור של תשוקה מינית, בשיא הכנות שלכן, איך אתן מרגישות כלפי גבר נשלט כנוע שחסר לו הרבה מהתכונות לעיל, והאם אתן מוכנות ליצור איתו קשר רציני לטווח ארוך?

-ברור שקשר רציני לטווח ארוך פחות כאב ראש (אני לא מחליפה אותם כל שני וחמישי)
ולא חסרות לנשלט שום תכונות יש לו הכל ויותר מאחרים גברים אחרים חסרי תכונות !

2)שולטות, האם אתן באמת שולטות? או רק שהעניין של "גברים בצרה" מגרות אותכן ופשוט השליטה שלכן נובע יותר ממקור של כעס ונקמה כלפי המין הזכרי (לכל סיבה אישית כלשהי, בהווה או בעבר, ויכול להיות דבר בתת מודע)?
איזה כעס?!

-אני הכי אוהבת שבעולם את העבד שלי
ואם מישהו אחר מבחוץ יפגע בו אני אקרע לו את הצורה
רק לי מותר לפגוע בו או למישהי קרובה באישור שלי
(הכעס הוא על גברים אחרים שובניסטים שצריך לסרס אותם ולכרות להם את האיבר הבעייתי לא פגעו בי כאלה הם פגעו בנשים אחרות )
ולדעת שלי יש את הכי טוב מכולם

3) אם יש ברשותכן גבר נשלט, באמצע הסשן, ואחרי הסשן, חוץ מההנאה והתענוג המיני שחוויתם, האם אתן, עמוק מבפנים, עדיין מרגישים בכבוד והערכה כלפי הנשלט?
שימו לב, יש הבדל בין להרגיש משהו, ובין להפגינו. איך אתן באמת מעריכות את הנשלט בינכם לבין עצמכם כאדם - ויותר מזה, כגבר.

-אם אני מאושרת אז גם הוא מאושר אלו שני צדדים משלימים אם מתחשק לי הוא מקבל הערכה במילים ואם הוא לא בסדר הוא מקבל ביקורת
הוא יודע שהוא מוגן ואני יודעת שהוא תמיד נמצא בשבילי כמו שאני בשבילו (וזה לא סותר את זה שאני מלכה )
יש תחושה של ביטחון בקשר
וגם הוא מרגיש תחושה של ביטחון בתור נשלט
אני תמיד כאן לא הלכתי לאף מקום והוא לא ילך לשום מקום
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 27 בפבר׳ 2011
מה, לפי השערתך, היה קורה לו היית פותח שרשור שבו היית מציג תיאוריה לפיה אישה שהיא "אישה" צריכה להיות צעירה, יפה וחטובה, ולמרות שגברים אולי אומרים שחשוב להם אופי ואינטליגנציה וטוב לב, בעצם מה שבאמת חשוב להם זה רק איך האישה נראית, וסביר להניח שהם כבר דילגו לא פעם על פני נשים כעורות עם אופי מדהים ושכל אדיר לטובת שדיים מוצקים ושפתיים מושלמות?

השערתי? הגברים שהיו מגיבים לך היו מכחישים. רובם, לדעתי, היו מסכימים שמראה הוא חשוב במידה מסוימת, אבל היו ממהרים לציין שלא רק ולא בעיקר.

האם הם אומרים דבר אחד אבל האמת היא אחרת? או שמה שהם אומרים מפריך את התיאוריה שלך? לדעתי לא זה ולא זה. ברור שגברים נמשכים לנשים צעירות ויפות, ולא פעם יבחרו בצעירה יפה וריקה על פני מבוגרת בלתי מושכת עם עולם פנימי מופלא. ממש באותה מידה, ברור שנשים נמשכות לגברים דומיננטיים, מצליחים ובעלי ביטחון עצמי, ולא פעם יעדיפו טינופות שנחנו בתכונות הללו על פני חנונים טובי לב וביישנים. זה העולם, ומי שינסה להתווכח עם זה, כנראה שהעובדות יכריעו אותו.

אבל זו בסך הכל תופעה סטטיסטית, שמתארת פן אחד של סיטואציה מאוד מורכבת ורבת פנים. אם תציג לאישה שני גברים זהים מכל בחינה, שאחד מהם אסרטיבי והאחר חסר עמוד שדרה, כנראה שרובן המוחלט של הנשים יבחרו באסרטיבי (כשם שכל הגברים ללא יוצא מן הכלל יבחרו באישה היפה הזהה מכל בחינה לאישה הכעורה). אבל במציאות זה אף פעם לא כל כך פשוט ולא כל כך פשטני. הרי תמיד יש אלף ואחת תכונות אחרות שמתערבבות שם, ובסופו של דבר כנראה שרוב הנשים יוותרו על בבון דומיננטי לעילא לטובת גבר קצת יותר רגוע, אבל שיש לו רגישות והומור. חשוב על זה. לא נראה לי שנשים שענו לך פה לא אמרו את האמת שלהן, אלא פשוט הציגו עוד חלקים של תמונה מורכבת יותר מזו שציירת.

ובלי קשר, ביטחון עצמי שאינו מופרז הוא בדרך כלל אטרקטיבי וחיובי באופן כללי, ועל עיסוק בספורט בדרך כלל ממליצים, אז לא משנה מה מצליח לעורר את זה בך, כנראה שזה טוב לך.
The Alpha Male​(שולט)
The Alpha Male​(שולט) • 27 בפבר׳ 2011
מלכתך לנצח:

תודה, מעניין.. icon_smile.gif
-
האם את חושבת שאת יוצאת דופן? האם את מרגישה שאת שונה מלמשל החברות שלך? האם
באיזשהו שלב בחייך שאלת את עמך "למה אני נמשכת מינית לדברים האלו ולא למין רגיל כמו
החברות שלי?" ?

-

טרנסקסית:

תודה, לא הייתי מסוגל להגיד את זה בצורה יותר יעילה. פשוט הזכרתי כמה דברים שלפי דעתי ככה
הם בדרך כלל, ופתאום אני מקבל תגובות של שובניזם ואונדריטארלאחט לא יודע מה המילה הזאת. לול.

אשמח לדעת מה תשובתך על השאלות גם.
מלכתך לנצח​(שולטת)
מלכתך לנצח​(שולטת) • 27 בפבר׳ 2011
The Alpha Male כתב/ה:
מלכתך לנצח:

תודה, מעניין.. icon_smile.gif
-
האם את חושבת שאת יוצאת דופן? האם את מרגישה שאת שונה מלמשל החברות שלך? האם
באיזשהו שלב בחייך שאלת את עמך "למה אני נמשכת מינית לדברים האלו ולא למין רגיל כמו
החברות שלי?" ?

.

לא אכפת לי
The Alpha Male​(שולט)
The Alpha Male​(שולט) • 27 בפבר׳ 2011
זאלופון:

ברור שיש עוד הרבה תכונות שאי אפשר להוציא מהתמונה. הכוונה שלי הייתה להראות את התכונות
העיקריות. ברור, בחורות מאוד אוהבות חוש הומור, זאת תכונה שהחמצתי להזכיר.

אבל תדמיין לעמך (אתה והאחרים) את הסינאריו הזה, הסרט Forrest Gump

הגיבור צרוף על אישה מסויימת בסרט, הוא מוכן לעשות הכל בשבילה והוא אומר לה בשיא הכנות
כמה הוא אוהב אותה ורוצה להגן עליהה. ומה היא עושה? תמיד כל פעם היא עוזבת אותו ובורחת
עם הגבר הכי לא מתאים הכי דומננטי הכי עבריין, וכל פעם היא נדפקת, חוזרת בוכה לו על הכתפיים,
והוא שוב מנסה לכבוש את הלב שלה, אבל בלי תקווה, היא לעולם לא מקבלת אותו חוץ מסתם ידיד.

הסרט כולו לפי דעתי הוא יצירת מופת נפלאה, ומאוד מציאותי בצורה קצת הומורית. סרט מרגש
וריאלסטי.
שוסי
שוסי • 27 בפבר׳ 2011
huan כתב/ה:
הממ אוקי, קראת ספר אחד או שניים שלא במקרה נתנו תוקף לרעיונות השובינסטים שהיו קיימים בך מהתתחלה. כל הכבוד!. וכן כשאתה מדבר מכליל תכונות, טובות או רעות (במקרה שלך בעיקר רעות), על בסיס זהות מגדרית זה שובניזם.
משום מה זה מאוד מזכיר לי את המרכז לאומנות הפיתוי והפילוסופיה שלו. בו גברברים חסרי עמוד שדרה מנסים להצמיח אחד תוך נקיטת הטקטיקה הכי ישנה בספר - רמיסה, השפלה ושליטה באחר.

לצערי הרב, אתה דוגמא טובה למדי לקורבנות שגובה החברה שלנו לא רק מהנשים אלה גם מהגברים, הנאלצים "לשחק את המשחק", נכלאים בכלוב המוסכמות החברתיות ונהפכים לקריקטורות גרוטסקיות של פסאדו-גבריות מצואיסטית. אכן תמונה קשה ועגומה למדי..אבל אתה צעיר ואולי יש לך תקווה להפוך לאדם המסוגל לחשוב באופן עצמאי ולעצב את המציאות בה הוא חיי ולא רק ללקק את המגף שעומד לו על הצוואר.

מה שמעיד הכי טוב על טבעך האמיתי הוא המשפט בו השתמשת "למה, למרות שבצורה הטבעית של הדברים, אנחנו לא ככה." על ה"מצב הטבעי" דיברו רבים לפניך - לבני שחיפשו הצדקה לשיעבוד השחורים, מלכים ואצילים שחיפשו הצדקה לרמיסת "פשוטי העם", קפיטלסטים שחיפשו הצדקה להונם ושיעבוד ההמונים, נאצים שחיפשו הצדקה למלחמה והשמדת יהודים ובאופן הבולט ביותר גברים שחיפשו הצדקה ליחסם לנשים - כך שאתה נמצא בחברה מאוד טובה, אני בטוח שאתה גאה בעצמך.

אתה רוצה לדעת? רוצה להבין? במקום להשתמש במילים מורכבות וארוכות כמו "גנטיקה" ו"פסיכולוגיה" לך תקרא עוד ספר ואחר כך עוד אחד ועוד אחד שלא שייכים לז'אנר "פסיכולוגיה בגרוש לבלונדיניות", "הארי פוטר והדנ"א האבוד" או "שובניזם לשובינסטים" אלה לספרות מחקרית רצינית.
(הערה קטנה - אפשר להגיד הרבה דברים על ראובן והדעות שלו אבל הוא לפחות קרא כמה ספרים רציניים בחייו).

עכשיו, התגובה הטבעית למתקפה מסוג זה תהיה התגוננות/תקיפה חזרה. אנא חסוך זאת ממני, וקבל את הדברים כביקורת בונה וחומר למחשבה.

איך אתה מצפה שהוא לא יתגונן כשאתה תוקף?
ובאשר לראובן,אולי השפה שלו גבוהה יותר,אך בזו גם טמונה הסכנה שאנשים אשכרה יקחו אותנו ברצינות.
המר איש כאן שואל ותוהה בעוד ראובן קובע בזחיחות שמנונית.
ואני מעדיפה עילגות תחבירית על עילגות מחשבתית מתיימרת.
הרמאפרודיטה
הרמאפרודיטה • 27 בפבר׳ 2011
זונת סושי כתב/ה:
ואני מעדיפה עילגות תחבירית על עילגות מחשבתית מתיימרת.

לעיתים אני מצטטת אותה בסיטואציות שונות בחיי היום יום. בחיי.