שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכינוי "כלבה" "bitch לאישה . ברכה או קללה ?

מUחדת
לפני 13 שנים • 10 במרץ 2011

Re: אוהבת אותך, יא צ'ארמר

מUחדת • 10 במרץ 2011
master xy כתב/ה:
מUחדת כתב/ה:
"יאאלה סעי יה כונפה , את מזהמת לי את ההיגיון . אפילו לכנות אותך שרמוטה אני לא אכנה . זה יהיה עבורך סיבה לאורגזמה"

מלכים ב', נכון?

בהמות הבשן ג׳ .

אתה לוהט.
בא לי עליך.
עשה לי מסכת אבות.
master xy​(שולט)

master xy​(שולט) • 10 במרץ 2011
מUחדת כתב/ה:
master xy כתב/ה:
מUחדת כתב/ה:
"יאאלה סעי יה כונפה , את מזהמת לי את ההיגיון . אפילו לכנות אותך שרמוטה אני לא אכנה . זה יהיה עבורך סיבה לאורגזמה"

מלכים ב', נכון?

בהמות הבשן ג׳ .

אתה לוהט.
בא לי עליך.
עשה לי מסכת אבות.

מסכת מכות אולי . אבל את עקומה. לא הייתי טורח אפילו להוריד לך סטירה .
אני אמון על הציווי ״ צער בעלי חיים ״

יאאלה . מיצינו , לכי תעשי משהו נשי / נקבי לשם שינוי . להיות במטבח זה לא קללה .
מUחדת
מUחדת • 10 במרץ 2011
אתה כל כך חרמן עלי שזה מביך.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 10 במרץ 2011
master xy כתב/ה:

אני מנסה לסכם זאת מנקודת מבטי -

לגבר : הוא יכנה רק אישה אחת שהוא אוהב ומעריץ ורוצה אותה ככלבה במיטתו , ברור גם לה וגם לו שזה מהווה עבורם קוד מיני או קוד של סיטואציה .

כל הנשים האחרות - כלבה : זה רעה או מרשעת או סתם שרמוטה מעצבנת .

לאישה : לכנות גבר ככלב זה לא מיני ולא בטיח . זה סתם קללה .

הסיכום הזה עובד אצלי מצויין.

(אם נתעלם מהתופעה הכלובית כאשר כל אחד שרשם ליד שמו "שולט" מרשה לעצמו לפנות לכל "נשלטת" בתואר כלבה. אני אישית מעדיף את ההסבר שלך כי הוא קרוב לי ללב).
master xy​(שולט)
מUחדת כתב/ה:
אתה כל כך חרמן עלי שזה מביך.

תגידי מותק - את מטומטמת או מה ? מיצינו . די . הלאה . צאי מזה .
master xy​(שולט)
Brave Dwarf כתב/ה:
master xy כתב/ה:

לגבר : הוא יכנה רק אישה אחת שהוא אוהב ומעריץ ורוצה אותה ככלבה במיטתו , ברור גם לה וגם לו שזה מהווה עבורם קוד מיני או קוד של סיטואציה .

הסיכום הזה עובד אצלי מצויין.

(אם נתעלם מהתופעה הכלובית כאשר כל אחד שרשם ליד שמו "שולט" מרשה לעצמו לפנות לכל "נשלטת" בתואר כלבה. אני אישית מעדיף את ההסבר שלך כי הוא קרוב לי ללב).

תודה איש . וכן - אני מסכים איתך . כל דביל שני ישר פונה לאישה ומכנה אותה כלבה בכלוב .מי שלא מבין מה המשמעות האישית של אישה לשמוע את זה מגבר ואיזה כוחות היא צריכה כדי לקבל את זה ממקום טוב , וזה לא סתם ביטוי ״ ממקום טוב ״ זה באמת בא ממקום שבו היא מורידה לך ראש ואומרת בליבה ״ אוי לך אם לא תעריך את זה ״ . יש מחיר לכניעה הזאת מצידה - אני נכנעתי אליך כעת - עכשיו אתה תכנע מולי בלקבל אותי ולאחוז בי .

אין ארוחות חינם ביחסי שולט - נשלט . וזה כל הכיף מסתבר .
nomorenomore

nomorenomore • 10 במרץ 2011
master xy כתב/ה:
מUחדת כתב/ה:

מלכים ב', נכון?

בהמות הבשן ג׳ .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחד הטובים !!!!!!!
בלוסום​(לא בעסק)

בוא תנסה רגע להכנס לראש אחר:

בלוסום​(לא בעסק) • 10 במרץ 2011
master xy כתב/ה:

לגבר : הוא יכנה רק אישה אחת שהוא אוהב ומעריץ ורוצהאותה ככלבה במיטתו , ברור גם לה וגם לו שזה מהווה עבורם קוד מיני או קוד של סיטואציה .

לא כל נשלטת מברכת ומקבלת את השקפת עולמך. בשבילי למשל, זה עלבון שאין שני לו.

אני שואלת: למה רוב (או כמעט כל) השולטים (או יותר נכון הגברים) באתר הזה יוצאים מנקודת הנחה מוטעית מיסודה שנשלטות יקבלו את הכינוי הזה כמובן מאליו?
איפה ההעדפות האישיות?
לא לכל אחת מתאימות השפלות, וגם אם מתאימות - לא עם כל אחד. יש כל כך הרבה גוונים בענין הזה, מה שהכי מרגיז אותי זה שלוקחים את זה כמובן מאליו שאם את נשלטת - אז את חייבת לאהוב ולקבל את הכינוי הזה (המשפט שלך פה למעלה מוכיח לי כמה זה מושרש עמוק).

אני פשוט תוהה - למה לא לעצור ורגע לחדד את ההבדלים האישיים? למה אתה חושב שלגברים זה מגעיל להגיד כלב אבל לאשה זה לגיטימי?
אצל אורי גבעון יש הגיון שאומר "כל החתולים הולכים על 4 אבל לא כל ההולכים על 4 הם חתולים".
לפי אותו עקרון - לא כל נשלטת תסכים להשפלות מילוליות (והפוך על הפוך - ולא כל מי שמסכימה להשפלות מילוליות היא נשלטת).

פשוט קחו חומר לחמחשבה.
Brave Dwarf

Re: בוא תנסה רגע להכנס לראש אחר:

Brave Dwarf • 10 במרץ 2011
לומדת מההתחלה כתב/ה:
master xy כתב/ה:

לגבר : הוא יכנה רק אישה אחת שהוא אוהב ומעריץ ורוצהאותה ככלבה במיטתו , ברור גם לה וגם לו שזה מהווה עבורם קוד מיני או קוד של סיטואציה .

אני שואלת: למה רוב (או כמעט כל) השולטים (או יותר נכון הגברים) באתר הזה יוצאים מנקודת הנחה מוטעית מיסודה שנשלטות יקבלו את הכינוי הזה כמובן מאליו?
איפה ההעדפות האישיות?
לא לכל אחת מתאימות השפלות, וגם אם מתאימות - לא עם כל אחד. יש כל כך הרבה גוונים בענין הזה, מה שהכי מרגיז אותי זה שלוקחים את זה כמובן מאליו שאם את נשלטת - אז את חייבת לאהוב ולקבל את הכינוי הזה (המשפט שלך פה למעלה מוכיח לי כמה זה מושרש עמוק).

אני פשוט תוהה - למה לא לעצור ורגע לחדד את ההבדלים האישיים? למה אתה חושב שלגברים זה מגעיל להגיד כלב אבל לאשה זה לגיטימי?
אצל אורי גבעון יש הגיון שאומר "כל החתולים הולכים על 4 אבל לא כל ההולכים על 4 הם חתולים".
לפי אותו עקרון - לא כל נשלטת תסכים להשפלות מילוליות (והפוך על הפוך - ולא כל מי שמסכימה להשפלות מילוליות היא נשלטת).

פשוט קחו חומר לחמחשבה.

לומדת. דילגת מעל תגובתו האחרת של מאסטר XY (ועם הפרעות רקע שכאלו לא פלא. גם אחרי חו"ד של אריאנה מלמד על קדם הארוויזיון אני מעדיף לשלם את האגרה):

master xy כתב/ה:

כל דביל שני ישר פונה לאישה ומכנה אותה כלבה בכלוב .מי שלא מבין מה המשמעות האישית של אישה לשמוע את זה מגבר ואיזה כוחות היא צריכה כדי לקבל את זה ממקום טוב , וזה לא סתם ביטוי ״ ממקום טוב ״ זה באמת בא ממקום שבו היא מורידה לך ראש ואומרת בליבה ״ אוי לך אם לא תעריך את זה ״ . יש מחיר לכניעה הזאת מצידה - אני נכנעתי אליך כעת - עכשיו אתה תכנע מולי בלקבל אותי ולאחוז בי .

אני לא חושב שאתם לא מסכימים.
בלוסום​(לא בעסק)

Re: בוא תנסה רגע להכנס לראש אחר:

בלוסום​(לא בעסק) • 10 במרץ 2011
Brave Dwarf כתב/ה:
לומדת מההתחלה כתב/ה:
master xy כתב/ה:

איפה ההעדפות האישיות?

פשוט קחו חומר לחמחשבה.

לומדת. דילגת מעל תגובתו האחרת של מאסטר XY (ועם הפרעות רקע שכאלו לא פלא. גם אחרי חו"ד של אריאנה מלמד על קדם הארוויזיון אני מעדיף לשלם את האגרה):

master xy כתב/ה:

כל דביל שני ישר פונה לאישה ומכנה אותה כלבה בכלוב .מי שלא מבין מה המשמעות האישית של אישה לשמוע את זה מגבר ואיזה כוחות היא צריכה כדי לקבל את זה ממקום טוב , וזה לא סתם ביטוי ״ ממקום טוב ״ זה באמת בא ממקום שבו היא מורידה לך ראש ואומרת בליבה ״ אוי לך אם לא תעריך את זה ״ . יש מחיר לכניעה הזאת מצידה - אני נכנעתי אליך כעת - עכשיו אתה תכנע מולי בלקבל אותי ולאחוז בי .

אני לא חושב שאתם לא מסכימים.

אני *משוכנעת* שאני לא מסכימה איתו - כי אצלי זה פשוט עלבון שאין כדוגמתו. השפלת ההשפלות. אין שום מצב שבו אני ארשה שמישהו יעיז לקרוא לי כך - לא במילה במלואה ולא בחלקים ממנה.

אני לגמרי מסכימה עם השקפת עולמו על מערך יחסי השליטה והכוחות בין שולט לנשלטת, אבל השולט שלי ל ע ו ל ם לא ינבל את פיו מולי ויקרא לי כך. אפילו לא בהברה. כמו שאמרתי - בשבילי זה תנאי להיכרות איתי ועלבון שלא ימחה. שרפתי אנשים שקראו לי כך, כך שאתה לגמרי טועה בי. ואני חוזרת למה שכתבתי קודם - איפה הזהות האישית?? למה אי אפשר פעם אחת להגיד שכל נשלטת היא לגופה? למה כולן חייבות להיות דומות?? הקבעון המחשבתי הזה, העדריות הזו - זה מה שמחליא אותי בנוסף להכל.