יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
24 במאי 2011
לפני 13 שנים •
24 במאי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 24 במאי 2011
אבל הן לא! לא הבנת אותי בובה. אם הייתי חושבת שזה בהכרח משפיל לא הייתי עושה את זה לאנשים.
וחלק מזה שאני לא חושבת שזה אמור להיות משפיל, זה כי זה גם לא היה משפיל אותי. אבל אני לא חושבת שאני צריכה דווקא להגדיר את זה לפי עצמי אלא לפי איך אני גורמת לצד השני להרגיש. מה שאני אומרת כל הזמן זה בדיוק זה - לאכול מקערה, להשתחוות וכו', אני לא רואה בזה אקט של השפלה בכלל, אין קשר הכרחי בעיני בין ציות להשפלה ואני מעדיפה שאצלי במיטה לא קשר כזה. אולי אני לא הבנתי אותך. להשפיל מישהו, זה לא לנסות לעורר בו תחושה שהוא פחות ערך? אולי "פחות ערך" זו מילה חזקה. אבל זה כן לעורר בושה, מבוכה, תחושת הקטנה. יש אנשים שאוהבים את התחושה הזו. אני מעדיפה לגרום לגבר להרגיש שהוא סופרמן. זה לא מאד משנה, בעצם: בשני המקרים אני מקבלת את ה"היי" הזה של לשלוט בתחושות שלו. אז אני מעדיפה את הסופרמן. עניין של טעם. בתור מלך אני נמשכת אליו יותר. ומלך יכול גם לשתות מקערה, אין עם זה בעיה. זה לא הופך אותו למלכותי פחות. להפך, זה משחרר אותו מהמוסכמה פשוט, פעם היה לי פחות אכפת. זלזלתי בגברים באופן כללי, כמגדר. הם כולם נראו לי גרסאות שונות של אותו האידיוט. אז רציתי שיתנו לי את הסיפוק שלי וילכו. אז זה לא שחיפשתי להשפיל אותם - פשוט לא היה אכפת לי אם אני עושה את זה או לא. מבחינתי הם בעצמם מראש בחרו להשפיל את עצמם בכך שנתנו לזין שלהם לנהל אותם. לא יודעת, כל ה"זונה שלי" הזה לא גורם לי מבוכה או בושה. זה גורם לי להרגיש מלכת העולם. זה גם משנה איך מתנהג הבחור. כבר היו לי כאלה שאהבו להחליש אותי, לגרום לי להסמיק, לגרום לי להרגיש ילדה מסכנה. איכשהו מרגישים את הכוונה שמאחורי המעשה. זה בדרך כלל משעמם אותי, או מעצבן. מי שיכול לגרום לי, בתור כל הנשלטות הזו, להרגיש גאווה ונינוחות - זה השולט שאני אחזור אליו לבקש עוד. |
|