לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגדרות, הגדרות...

איש אחר​(אחר)
לפני 13 שנים • 4 באוק׳ 2011
איש אחר​(אחר) • 4 באוק׳ 2011
מעולם לא אמרתי את זה למישהו בציבור, אבל ביקשת את זה בכוח:
אתה פשוט זיין מוח בלתי נלאה
איש משכיל וחסר תבונה
חסיד המילים שמדבר שטויות
שולל אגו ומובל על ידיו
המילים שלך הן אפילו לא דעה, זה רק רעש
ממליץ לך לנסות וויפאסנה
IN YOUR MIND

איש אחר - -

IN YOUR MIND • 4 באוק׳ 2011
איש אחר -

אני לא עונה לתגובות כאלו.
בטח לא ממישהו שלא מכיר אותי במיל.
נניח לכל אלו שקוראים את השירשור להחליט בעצמם מי מאיתנו עונה לעניין, ובאופן מכבד. ואנושי. ומי מאיתנו תוקפני, בוטה, גס-רוח, ומזלזל. ואצל מי מאיתנו האגו מדבר בכזה ווליום מחריש אזניים, שכבר אי אפשר לשמוע מה הוא אומר ( וחבל, אולי היה לך מה לומר ).
אבל רק שתדע - אם עוד פעם אחת תחליט לחלק למי מאיתנו ציונים על רמת האנטילגנציה שלנו ( שהרי כולנו לדעתך, כולנו חוץ מבטי, הגבנו כמו אידיוטים, ומתוך "בלבול השפות " של המגדל ההוא ) , אז בשבילי אתה לא בום. אתה - כלום.
סתם עוד שום-כלום.
ובזאת נסיים.
אל תבזבז לי את הזמן בתגובות כאלו
עוֹלָם

ההבדל טמון בגישה

עוֹלָם • 4 באוק׳ 2011
כמובן, זוהי רק תפיסתי שלי...

בעוד סאבית מותירה לעצמה את הזכות למשא ומתן, בין אם מדובר בסשן ובין אם מדובר במערכת יחסים שלמה, סאבית מאמינה בזכותה לומר "לא". סאבית מאמינה בזכותה למילת בטחון. סאבית מאמינה בזכותה לקום וללכת בכל רגע נתון, מבלי שתידרש להסברים או סיבה. בקיצור - סאבית מותירה ברשותה, בצורה זו או אחרת, מידת מה של שליטה יחסית.

לעומתה, שפחה איננה זכאית לשום משא ומתן, מרגע הכניעה. כל המו"מ מול שפחה מתנהל מראש, לפני שהיא מבקשת/מקבלת את הקילור של הבעלים שלה. מאותו רגע ואילך, זכויותיה היחידים הם מה שהוא בוחר להעניק לה. מבוקשו - ציוויה. אין "לא", אין "גבולות", אין מילת בטחון, ואין לקום וללכת כי נמאס לה, אלא אם כן הוא העניק לה זכויות אלה. או בקיצור - שפחה מוותרת לחלוטין על כל גרגיר שליטה.

כן, זה נשמע קיצוני, וזה תהליך. תהליך שאני קוראת לו "השתפחות" (enslavement). תהליך זה יבוא באופן טבעי לחלק, ובאופן מאולץ יותר לאחרות. אין פה דרך נכונה או לא נכונה, התהליך הוא פנימי, אישי וסובייקטיבי בקצב ההתפתחות שלו. רבות הן סאביות העוברות תהליך "השתפחות" במשך הזמן עם אדוניהן. זה מאד תלוי דינמיקה. יש שעוברות אותו מבלי שמודעות לכך, ויש שעוברות אותו במודעות מלאה לתהליכים, בעודם קורים. הרבה גם תלוי באדון, כמובן, וביכולות שלו להוביל את תהליך ההתפחות, במידה וזה רצונו.

בהצלחה!
איש אחר​(אחר)

Re: איש אחר - -

איש אחר​(אחר) • 4 באוק׳ 2011
IN YOUR MIND כתב/ה:
איש אחר -

נניח לכל אלו שקוראים את השירשור להחליט בעצמם מי מאיתנו עונה לעניין, ובאופן מכבד. ואנושי. ומי מאיתנו תוקפני, בוטה, גס-רוח, ומזלזל. ואצל מי מאיתנו האגו מדבר בכזה ווליום מחריש אזניים, שכבר אי אפשר לשמוע מה הוא אומר ( וחבל, אולי היה לך מה לומר ).
אבל רק שתדע - אם עוד פעם אחת תחליט לחלק למי מאיתנו ציונים על רמת האנטילגנציה שלנו ( שהרי כולנו לדעתך, כולנו חוץ מבטי, הגבנו כמו אידיוטים, ומתוך "בלבול השפות " של המגדל ההוא ) , אז בשבילי אתה לא בום. אתה - כלום.
סתם עוד שום-כלום.
ובזאת נסיים.

מצטער על התגובה שלי, אם היתה לי אפשרות למחוק, הייתי עושה זאת.
זה היה ברגע של זחיחות
וניל מתובל​(אחרת)

Re: איש אחר - -

וניל מתובל​(אחרת) • 4 באוק׳ 2011
איש אחר כתב/ה:
IN YOUR MIND כתב/ה:
איש אחר -

סתם עוד שום-כלום.
ובזאת נסיים.

מצטער על התגובה שלי, אם היתה לי אפשרות למחוק, הייתי עושה זאת.
זה היה ברגע של זחיחות

(-:

זה יישמע חולני ולא קשור .... אבל הסאונד של המילה "זחיחות" עושה לי את זה .....
IN YOUR MIND

וניל :)

וניל -

חס וחלילה "חולני" או" לא-קשור ".
המילה "זחיחות " - כמו גם "יוהרה" ו"גאווה" - וכמובן הלך-הרוח שהן מבטאות - הן אכן מעוררי תשוקה בדוקים במהלך רגעים של סשנים ( רגעי התבלין שלך ? )
שולט/ת שפל-רוח, עצבובי, מוכה-יגון, ובעל חזות "בלתי-זחוחה" בעליל - יכבה אותך בצ'יק.
נו סוטים אנחנו...
אבל אין להן מקום ברגעים אחרים, רגעים אנושיים של תקשורת, כמו עכשיו. נו מה לעשות. סורי... : )))
וניל מתובל​(אחרת)

Re: וניל :)

וניל מתובל​(אחרת) • 4 באוק׳ 2011
IN YOUR MIND כתב/ה:
וניל -

חס וחלילה "חולני" או" לא-קשור ".
המילה "זחיחות " - כמו גם "יוהרה" ו"גאווה" - וכמובן הלך-הרוח שהן מבטאות - הן אכן מעוררי תשוקה בדוקים במהלך רגעים של סשנים ( רגעי התבלין שלך ? )
שולט/ת שפל-רוח, עצבובי, מוכה-יגון, ובעל חזות "בלתי-זחוחה" בעליל - יכבה אותך בצ'יק.
נו סוטים אנחנו...
אבל אין להן מקום ברגעים אחרים, רגעים אנושיים של תקשורת, כמו עכשיו. נו מה לעשות. סורי... : )))

אני לא רוצה להסית את הדיון בשרשור לשטויות האסוציאטיביות שעולות בי .... רק אומר שהחכמה של "איש אחר" חירמנה אותי והפיניש היה השימוש שלו במילה "זחיחות".
IN YOUR MIND

וניל - - ...

אם ה"חכמה" של איש-אחר בעינייך ( שבעצמו היה מספיק גבר להתנצל, ואני מקווה שלא ממקום ציני ) היא נסיון" להעליב" ( או אפילו לקלל ממש ) אותי - או בעצם את כל מי שהגיב פה ( חוץ מבטי ) - אז שיהיה לך לבריאות.

מה שכן, חכמה היא אכן פחות סקסית, או מחרמנת.

בדרך לחוויה כולנו הופכים אחושרמוטה טיפשים, ואנחנו ושוכחים את עצמנו יופי.
כי אנחנו מחפשים - בחוויה - להתענג . ולנתיבי ההענגות אין יותר מדי קשר לחכמה .

חכמה אולי תעזור לך רק ללכת בנתיבים הללו בלי לפגוע בעצמך.

אבל התענגות היא בהגדרה משהו שאין לו שום תכלית ( מלבד עצמו ). אתה לא מתענג כדי להשיג משהו - ולכן חכמה, בניגוד לזחיחות, יש לה קשר רופף מאד להתענגות.

אבל אני תכף גוזר על עצמי שתיקה.
אחרת איש-אחר, וגם את וניל, תדונו אותי לסדנת ויפאסאנה. בפעם השנייה בחיי ( ! ) . ונשבע לך שאין לי כח לזה. : )
Braumeister​(שולט)
Braumeister​(שולט) • 4 באוק׳ 2011
נוריתי -
ציטוט:
"נשלטת"זה הבייסיק,הבסיס
נקודת ההתחלה ,אם אפשר לכנות את זה ואפשר
כולנו בתור התחלה בעצם "נשלטות" מעצם הגדרת ההגדרה של המעמד/צד הכנוע של השוט.
ואז ישנה ה"סאבמיסיב" שבעצם היא מילה אחרת משפת המקור האנגלית,,בעצם לדעתי לתאר "נשלטת"על משל
a rose is a rose by any name
שזה למעשה התנאי ההכרחי הראשון ,עלייך בראש ובראשונה להיות כנועה
מכאן בא שם התאר המעוברת כפוי מה,"סאבית"
אבל בעצם כל "נשלטת" ,היא "כונעה" ביסודה,סאבמיסיב=סאבית
זה התנאי הראשון

לחלוטין לא מסכים. נשלטת שבאה ממקום לא נכנע ולא מתפשר, אבל רוצה היא לא פחות נשלטת, היא פשוט לא נמצאת במקום, בסיטואציה או עם האדם שיאפשרו לה לממש את הצורך הזה.
ציטוט:
אצל הצד השני של השוט אין כאלו בעיות סמנטיות אדון=שולט=מאסטר.חיים קלים.

שוב לא מסכים. יש דרגות שונות של אחראיות ששולט ירצה לקחת על עצמו וההגדרות, לדעתי, של נשלטת-שולט, שפחה-מאסטר מקבילות כל אחת מצידה ובאות ביחד.

חתולונת -
בעיני, ההבדל בין נשלטת לשפחה (בלי להכניס את עניין הרול-פליי החייתי) הוא דק מאד ובלתי מורגש כמעט והוא ברמת התיאום בין בני הזוג. כלומר, אין רגע שבו מכריזים: "מעכשיו את שפחה ואין לך גבולות או מילת בטחון" זה משהו שקורה מאליו אם רמת התיאום גבוהה. נשלטת שיכולה לסמוך בעיניים עצומות (או קשורות) על השולט שלה לא צריכה גבולות או מילת ביטחון כי ממילא היא לעולם לא תשתמש בה, היא פשוט לא תרגיש צורך כזה או נפגעת מכך שגבולותיה נפרצו. ואז היא שפחה. כמובן שעניין כזה דורש יכולת זהה מהצד השולט. לכן את יכולה להיות גם נשלטת וגם שפחה עם אנשים שונים. הכל תלוי במקום, בזמן ובחברה. זה גם לא מצב סטאטי. את יכולה להיות קודם נשלטת ואחר כך שפחה ולהיפך או לא ולא.
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 4 באוק׳ 2011

מיינד, אם מישהו היה יושב מולי ומנסה לפרוט לי את מה שיהיה בינינו למילים ותתי סעיפים הייתי מאבדת עניין באותו הרגע, גם אם זה מזוך. אני לא חושבת שיחסים בין אישיים מתאימים לחוזה ואני משועבדת רק לאדם אחת רק שאותה ילדתי.

אני מאמינה גדולה בלנהל תיאום ציפיות ואז להתקדם תוך כדי תנועה, אף חוק פה לא נכתב בסלע, יש פה שני בני אדם שאמורים ליצור מערכת יחסים הכי אינטימית שאפשר, אינטראקציה טובה בין שני אנשים לא מסתיימת אחרי "חתימת החוזה" זה לא שאחרי שהם סיימו לנסח את החוזה אי אפשר לשנות.
מערכות יחסים הן דינמיות ואם הן נתקעות בסעיפים ותתי סעיפים אז זה פנקסנות לא יחסים

אתה שואל אותי אם מישהו יבוא אלי עם פנטזיית פוני?
אני לא פה בשביל להגשים למישהו את הפנטזיות , אני פה לנהל מערכת יחסים עם מי שהפנטזיות שלו תואמות את שלי, פוני זה חמוד, אבל לא הקטע שלי בכלל. האמת גם לא כלבלבים, חתולים או יחמורים.
החיה היחידה שעושה לי את זה זה גור אדם,