מישלי |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
Re: כנסו כנסו
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מישלי • 14 בנוב׳ 2011
מישלי כתב/ה: מUחדת כתב/ה: ושום מילה על סטרייטים ונילים שלא מבינים כלום מצלוחית הפטרי המצחינה לה הם קוראים "חיים"?
בברכת, להרוג את כולם באור ואהבה. הנה מילה ~ איכס ! אבל חס וחלילה להרוג, אנחנו צריכים שישמשו תפאורה בסרט שלנו. ובעניין אחר, ולא פחות חשוב... גיליתי משהו מUוחד (בשבילי...), שכשנכנסים לפרופיל של מUוחדת, מתנגן לו שיר באופן אוטומטי !?! עכשיו, אני רוצה לברר: 1. איך עושים את זה. 2. למה לי אין. 3. מי עוד שם לזה לב ? (כי אני יודעת מי לא שם לב...) 4. האם זה חלק ממנוי פלטיניום (שעדיין לא הופעל אצלי) מצטרפת לברכת אור ואהבה כללית~עולמית~אינטגרלית~קרניבורית~בדסמ"ית. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
זה סוד. יכולה להגיד לך רק שזו הסנונית הראשונה המבשרת על תחילתו של האביב הכלובי.
|
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
יש פה מאפיה !
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מישלי • 14 בנוב׳ 2011
מUחדת כתב/ה: זה סוד. יכולה להגיד לך רק שזו הסנונית הראשונה המבשרת על תחילתו של האביב הכלובי.
* אפשר לקבל לחמניה ? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני נוב' 14, 2011 3:17 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
Re: משמרות המHפAH
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
גברים(שולט) • 14 בנוב׳ 2011
מUחדת כתב/ה: כן. גם אלי הוא פנה. השתיל לי תכנת ריגול ונילית והדביק את הבלוג שלי בתולעת הכור-האירני.
זה מזכיר לי ציטוט של רבי שמעון בעל הנס: "גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בכוסומו אין לי כוח, נתחיל את זה מחר" (דודה מלכה) וואו, יש ל"בלוג" שלך תולעת ? לא נעים. תנסי ורמוקס ותמנעי מ"כתיבה" אנאלית לתקופה מסוימת. (בכל אופן, אני מתנצל, אבל אני לא מתקרב ל"בלוג" שלך עד שהענין יפתר) |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מה אתה, סמולן?
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
אתה חושב שהצנטריפוגה ששלחת למשרדי- זה מה שיעצור אותי? וגם: תודה, ריגשת.
מוזר שדווקא התולעת הקטנה היא מה שהלחיץ אותך, הרי מן הידועות שכחלק משדרוגי האתר כלובי גייס את טובי המומחים ל"תכנית תילוע". |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
nomorenomore • 14 בנוב׳ 2011
Red Leaf כתב/ה: ובקרוב - למה זה בסדר לחתוך את הזין לתינוק, אבל לקחת סוכריה זה פסול. או למה לילדים מותר לשתות בפורים אלכוהול, ובימים אחרים זה שידול קטין לשתיית אלכוהול?
השלב הבא: דיונים תיאולוגיים מעמיקים וניסיון לסתירת התנך, בטענות שאינו מוסרי/מדוייק/חסר כל שחר. "בראשית ברא ה' את השמיים ואת הארץ" - אז מה, אם בראשית היה ישות משל עצמו, הוא ברא את ה'? ואיך לקין נולד בן? הוא שכב עם אמו? ולמה למתנה של ה' לאדם וחווה, שנועדה להחליף את הבל, קוראים שת? דווקא ישבן? . . . והשלב אחרי זה - סוגיות בדבר קיומה של מדינת ישראל, האם יש מקום בעידן המודרני למדינה שתומכת כל כך בדיכוי זכויות הערבים ואפרטייד? מדינה שמבצעת פשעי מלחמה ותוקפת ערבים תמימים עם פצצות זרחן? ולמה זה בסדר להפלות ערבים, ולא יהודים/סודנים וכדומה? הלוגיקה וההיגיון האמיתי, נמצאים בחשיבה לפני פתיחת שרשור דבילי או ניסיון הכשלת הצד השני בשאלות מטופשות בסגנון "למה זה בסדר, וזה לא?". לא הוכחת שאתה חכם ממנה, לא הוכחת שאתה עליון ממנה, הוכחת שאתה טפיל מקנטר, שמחפש לעצמו ליצור סכסוך, ריב ואי נעימות באמצעות התקלת הצד השני עם שאלות דביליות. זו הצורה הוורבלית של לשים למישהו יד מול הפנים ולרמוז:"לא נגעתי בך, אל תיגע בי". עד, שכמובן, מגיע הנוק-אאוט. לא זכור לי שטענתי שאני עליון ממנה או חכם ממנה... אבל ניחא |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
יווווווווווו מUחדת
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 14 בנוב׳ 2011
איך הורדת את השיר
יש חורף שלם לעבור לבד בקור בחושך גלי לי |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
flower girl- בואי נשכח מזה ונתמקד בעניין שלשמו וגו:
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
Sparafucile כתב/ה: *****הקשר בין הצ'אט שהייתי בו לצ'אט הכלוב הוא מקרי בהחלט*****
***************************************************************************************************** ולא, אני לא אוכל כלבים... חוץ מהקבלייר הקטן והטעים שאכלתי בפסח ) ***************************************************************************************************** <***********> אתה פשוט בהמה צריך לשחוט אותך <CHILLY> וזה למה ? <**********> כי אתה אוכל כלבים <CHILLY> את צמחונית ? <***********> לא <CHILLY> את אוכלת פרה, נכון ? <*************> אבל אין קדר <י************> קשר <י************> אתה דוחה תנשמה ילד טיפש <CHILLY> תרנגולת, תרנגולת הודו. <CHILLY> הם גם חיות <CHILLY> מה ההבדל בין כלב לפרה? <CHILLY> שאחד מהם הוא קטן וחמוד והשני מסריח מחרא? <י************> אתה בהמה <CHILLY> תעני לי בבקשה במקום לקלל כמו ילדה טיפשונת. <CHILLY> ואגב, עוד לא יצא לי לטעום כלב. כתבתי את זה כדי לראות תגובות מצחיקות, כמו התגובה שלך. <************> אין לי על מה לדבר יש דבר כזה שנקרא במה ויש דבר כזה שנקרא חיה <************> תקרא בגוגל קצת <CHILLY> בהמות הם לא חיות ? <************> הם חיות אבל הם נועדו למאכל אדם <************> כלבים לא! <CHILLY> בטוחה? <CHILLY> איפה כתוב שהפרה נוצרה בשביל האדם. <************> איפה כתוב שאתה שפוי? <************> חבל שאתה חושב שצריך לאכול כלבים <CHILLY> תעני בבקשה, באיזה מקום כתוב שהפרה, התרנגולת, החזיר, כבש, אווז. <CHILLY> מותר לאכול, וכלב אסור ? <CHILLY> איפה החוק הזה כתוב. <CHILLY> בבקשה תראי לי את החוק <*************> אין חוקים אבל בארץ שלנו לא אוכלים כלבים <*************> ילד תתבגר <CHILLY> אה... אז אני לא שפוי רק בגלל החוקים של ישראל? <************> אני מבינה שהשהות שלך כאן משפיע על השכל <CHILLY> כלומר קוריאני שאוכל כלב הוא שפוי, אבל ישראלי שאוכל כלב הוא לא שפוי, טיפש ובהמה ? <************> גם הם לא <CHILLY> למה הם לא ? <***********> בטח שבטח לא לפתוח נושא שיחה על דבר כזה <***********> הם לא שפוים גם <CHILLY> תעני לי בבקשה, למה הם לא שפויים ? <CHILLY> כי הם שונים ממך ? <***********> מה הקשר שונים ממני <***********> תדבר בהקשר <CHILLY> למה זה לא שפוי לאכול כלב. וזה כן שפווי לאכול פרה? <***********> אני לא מעוניינת להמשיך לדבר אתה לא בריא <CHILLY> כלומר, אין לך תשובה הגיונית לתת לי ואת "מעליבה אותי" ובורחת ? <CHILLY> יום טוב לך <**********> אתה בן אדם איום <**********> לא צוחקים על דברים כאלה <CHILLY> למה זה לא שפוי לאכול כלב. וזה כן שפווי לאכול פרה? - למה את לא עונה על השאלה הזו ? <***********> כי ככה <CHILLY> מה ככה? כי יש אנשים ששונים ממך ואוהבים מאכלים אחרים ? <**********> זה לא שונים רק ממני <**********> אלה מעוד אלפי אנשים כמוני <CHILLY> אז... כל מי ששונה הוא בהמה? |
|