FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 20 בנוב׳ 2011
Jean Grey כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: בואו נראה -
הגבר הישן והטוב ( שג'יני עורגת אליו ) בודאי לא היה קורא פוסטים. בטח ובטח שלא היה כותב פוסטים. הוא היה מרשה לאשתו לכתוב פוסטים, אבל זאת רק לאחר שהיא סיימה את מטלות הבית, וגם אז, עדיף היה בעיניו שתהיה יפה, ותסתום, אבל פשוט תסתום את הפה זה מה שהגבר הישן והטוב היה רוצה, ג'יני אני גם בספק רב אם הוא היה מרשה לאשתו לפתוח שרשורים כאלו אבל הוא הוא כבר הסטוריה רחוקה למזלך הרב הכוונה בגבר הישן זה לא (בהכרח) גבר פרמיטיבי. אלא גבר עם נגיעות פרמיטיביות. איפה בכל זה הבנת שאני עורגת לגבר שיגביל אותי? ותאמין לי שלשים אותי במטבח יגרום רק לנזק... די לגבב שטויות הלו, ג'יני יפתי ה"שטויות" הללו היו רק הומור "ציני" כמו שאת אוהבת, לא? מה, כבר איבדת אותו? |
|
'Bambi'(אחרת) |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
'Bambi'(אחרת) • 20 בנוב׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: Jean Grey כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: בואו נראה -
הגבר הישן והטוב ( שג'יני עורגת אליו ) בודאי לא היה קורא פוסטים. בטח ובטח שלא היה כותב פוסטים. הוא היה מרשה לאשתו לכתוב פוסטים, אבל זאת רק לאחר שהיא סיימה את מטלות הבית, וגם אז, עדיף היה בעיניו שתהיה יפה, ותסתום, אבל פשוט תסתום את הפה זה מה שהגבר הישן והטוב היה רוצה, ג'יני אני גם בספק רב אם הוא היה מרשה לאשתו לפתוח שרשורים כאלו אבל הוא הוא כבר הסטוריה רחוקה למזלך הרב הכוונה בגבר הישן זה לא (בהכרח) גבר פרמיטיבי. אלא גבר עם נגיעות פרמיטיביות. איפה בכל זה הבנת שאני עורגת לגבר שיגביל אותי? ותאמין לי שלשים אותי במטבח יגרום רק לנזק... די לגבב שטויות הלו, ג'יני יפתי ה"שטויות" הללו היו רק הומור "ציני" כמו שאת אוהבת, לא? מה, כבר איבדת אותו? כשהתיבה שלי מתמלאת בהודעות נאצה חדשות לבקרים... אז אני שואלת את עצמי אם אולי כדאי להיות משוללת הומור ציני... מצד שני-לא באמת איכפת לי. מספיק שאני ומי שמכיר אותי יודע שלא באמת התכוונתי לפגוע פה במישהו. אבל יכול להיות שהכבדות בא נלקח הדיון הזה הוציא לי (זמנית) את הכיף שבלהיות צינית. |
|
טעימה אוהבת |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לא לא לא
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
טעימה אוהבת • 20 בנוב׳ 2011
לקחת לאנשים את פודיום היחצנות הכלובית?
הרי חלק מההנאה היומית שלהם באה כתוצאה מכך שהם רואים את בלוגם מתנוסס שוב ושוב בעמוד הראשי. לפעמים אין להם באמת מה לכתוב אבל כלובי המנהל ברוב טובו, נתן להם את האפשרות להדביק לינק מיוטיוב וזהו. הם רגועים ושוב מופיעים בעמוד הראשי. לפעמים הם אפילו מתעצלים להכנס ולחפש שיר, אז כותבים משפט או שניים והבלוג חוזר להתנוסס לעיני כולנו. זו תהיה אכזריות להגביל ולסרס להם את הנאתם. יחי חופש הביטוי יחי חופש הכתיבה יחי הדמוקרטיה יחי הפלורליזם למי שרוצה בכל זאת לאמץ: "- "הכוח אינו מתבטא במכה תדירה, אלא במכה נכונה." (אונורה דה בלזאק) |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
nomorenomore • 20 בנוב׳ 2011
כמה חוכא ואיטלולא בפאתי בקרייה הרשעית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 בנוב׳ 2011
צ'ילי, הגיע הזמן שתלמד מטבע לשון נוסף לצד "חוכא ואיטלולא".
|
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
nomorenomore • 20 בנוב׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה: צ'ילי, הגיע הזמן שתלמד מטבע לשון נוסף לצד "חוכא ואיטלולא".
אני כמו קלי באנדי, דבר אחד נכנס, דבר שני יוצא. מטבע לשון נוסף = לשכוח את חוכא ואיטלולא ! |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 בנוב׳ 2011
Sparafucile כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: צ'ילי, הגיע הזמן שתלמד מטבע לשון נוסף לצד "חוכא ואיטלולא".
אני כמו קלי באנדי, דבר אחד נכנס, דבר שני יוצא. מטבע לשון נוסף = לשכוח את חוכא ואיטלולא ! אבל זה הרי רעיון מצויין! |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
מUחדת • 20 בנוב׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: בואו נראה -
הגבר הישן והטוב ( שג'יני עורגת אליו ) בודאי לא היה קורא פוסטים. בטח ובטח שלא היה כותב פוסטים. הוא היה מרשה לאשתו לכתוב פוסטים, אבל זאת רק לאחר שהיא סיימה את מטלות הבית, וגם אז, עדיף היה בעיניו שתהיה יפה, ותסתום, אבל פשוט תסתום את הפה זה מה שהגבר הישן והטוב היה רוצה, ג'יני אני גם בספק רב אם הוא היה מרשה לאשתו לפתוח שרשורים כאלו אבל הוא הוא כבר הסטוריה רחוקה למזלך הרב פור גוד, אני לא יודעת מיהו אותו גבר עלום- וזה גם לא מעניין אותי, אבל אם אתה חושב ש*זה* הומור ציני אז תן לי לבשר לך משהו: זה לא. זה דוחה. וידעתי למה אין טעם לקבל את התנצלותך בלה-בלה. כל הוויתך הוירטואלית פשוט סרת טעם, בלשון סגי נהור. אתה בטח מכיר את את שכתבה ויסלבה שימבורסקה "אחרי כל מלחמה/ מישהו חייב לנקות סדר כלשהו/ הרי לא יתרחש מעצמו" אז כזה, פור גוד. כזה. |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 20 בנוב׳ 2011
מUחדת כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: בואו נראה -
הגבר הישן והטוב ( שג'יני עורגת אליו ) בודאי לא היה קורא פוסטים. בטח ובטח שלא היה כותב פוסטים. הוא היה מרשה לאשתו לכתוב פוסטים, אבל זאת רק לאחר שהיא סיימה את מטלות הבית, וגם אז, עדיף היה בעיניו שתהיה יפה, ותסתום, אבל פשוט תסתום את הפה זה מה שהגבר הישן והטוב היה רוצה, ג'יני אני גם בספק רב אם הוא היה מרשה לאשתו לפתוח שרשורים כאלו אבל הוא הוא כבר הסטוריה רחוקה למזלך הרב פור גוד, אני לא יודעת מיהו אותו גבר עלום- וזה גם לא מעניין אותי, אבל אם אתה חושב ש*זה* הומור ציני אז תן לי לבשר לך משהו: זה לא. זה דוחה. וידעתי למה אין טעם לקבל את התנצלותך בלה-בלה. כל הוויתך הוירטואלית פשוט סרת טעם, בלשון סגי נהור. אתה בטח מכיר את את שכתבה ויסלבה שימבורסקה "אחרי כל מלחמה/ מישהו חייב לנקות סדר כלשהו/ הרי לא יתרחש מעצמו" אז כזה, פור גוד. כזה. אם ג'יני לא נעלבה, אז את נעלבת במקומה? התגובה שלי קשורה לשרשור אחר אני מחבב מאד את ג'יני בניגוד ל לחיבה שיש לי לג'יני , יש לי אפס סבלנות לאובססיות או לאנשים אובססיביים אז קחי נשימה עמוקה, תביאי אותה בהרפיה טובה ושחררי שחררי |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
שנאמר
לפני 13 שנים •
20 בנוב׳ 2011
מUחדת • 20 בנוב׳ 2011
"מישהו חייב לנקות"
רק בריאות. |
|