Gemmini(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
Gemmini(לא בעסק) • 5 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: Gemmini כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: למה לכל הרוחות בנות אומרות
"נשבר לי הזין" או - "לא שמה עליך זין" ?? תגידו "נשבר לי הכוס" או- "לא שמה עליך דגדגן" מה יש לכן? ובסוף אתן עוד באות בטענות שאנחנו אוהבים לדבר על הזין שלנו.. הרי מכיוון שדגדגן הוא זין לא מפותח. מותר לנו אבל הדגדן הוא מכונה מולטי-אורגזמטית! הזין אינו כזה קצת גאווה, קצת גאווה.. מה יש? מה כבר ביקשנו ? תארו לכן שהיינו אומרים "נשבר לנו הדגדן" על כל דבר... חחחח אולי. גאות אנחנו אל דאגה. |
|
נוורלנד |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
אני במחזור!
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
נוורלנד • 16 בדצמ׳ 2011
זה כבר מירמור בפני עצמו
וזה מדהים, כל חודש אני מצליחה לשכוח מחדש כמה זה באמת כואב ומציק ופיכסה ואז אני מופתעת כל פעם מחדש כאילו לא כבר חיים שלמים זה קורה לי. כל פעם אני זוכרת שזה לא כיף וכאלה אבל אני אף פעם לא מצליחה לזכור כמה עצבנית אני נעשית או כמה פגיעה.. וכמה זה כואב או שהראש מתפוצץ ולא בא לי לראות אף אחד. אם יש משהו שמותר לי לעשות בזמן הזה זה להתמרמר! |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
Re: אני במחזור!
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 16 בדצמ׳ 2011
נוורלנד כתב/ה: זה כבר מירמור בפני עצמו
וזה מדהים, כל חודש אני מצליחה לשכוח מחדש כמה זה באמת כואב ומציק ופיכסה ואז אני מופתעת כל פעם מחדש כאילו לא כבר חיים שלמים זה קורה לי. כל פעם אני זוכרת שזה לא כיף וכאלה אבל אני אף פעם לא מצליחה לזכור כמה עצבנית אני נעשית או כמה פגיעה.. וכמה זה כואב או שהראש מתפוצץ ולא בא לי לראות אף אחד. אם יש משהו שמותר לי לעשות בזמן הזה זה להתמרמר! מה מעדיפה, הריון או בלות? |
|
Minxy(שולטת){♡} |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
Minxy(שולטת){♡} • 16 בדצמ׳ 2011
רוצים לשמוע מרמור?
אני תקועה בבסיס מיום ראשון לשבוע בלי פלאפון!! כן כן בלי פלאפון! ועוד יותר, אין איך לקום אלא להסתמך על השותפה שלי, שבגללה איחרתי אתמול בשעה (!!!!) כי היא לא העירה אותי(אחרי שביקשתי) עזבו את זה שאי אפשר לדבר עם אמא\ אבא\חברים, אני גם צריכה לחפש את כולם והקצינים במקום פשוט להתקשר........ |
|
Minxy(שולטת){♡} |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
Minxy(שולטת){♡} • 16 בדצמ׳ 2011
אה כן, והאוכל פה איכסה..
אוכל של אמא |
|
נוורלנד |
לפני 12 שנים •
23 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
23 בדצמ׳ 2011
נוורלנד • 23 בדצמ׳ 2011
יש תופעה כזאת מציקה אצל בני זוג שלי שהם פשוט מבטלים את עצמם בשביל לעשות במקום זה משהו בשבילי
הם באמת רוצים לעשות את זה והכל אבל.. אם יש משהו אחר שהם רצו או תכננו לעשות הם מבטלים כי הם רוצים להיות איתי וזה ממש מרגש אבל הם לא סיפרו לי שיש להם משהו אחר אפילו כדי שאני אדע לקבוע איתם לפעם אחרת! אז כל פעם מחדש יש לי בן זוג שמאשים אותי בלב כזה על זה שגרמתי לו להיות איתי כשלא ידעתי אפילו על זה!!!!! זה כבר שנים קורה ככה! מהבן זוג הראשון ועד היום! מה, אני אמורה לתחקר אותם כל פעם מחדש אם יש משהו שהם רוצים/צריכים לעשות שחשוב להם במקום להיות איתי?!! למה כשלי יש דברים שחשובים לי אני לא מבטלת את עצמי? איך לי זה לא קורה? אז למה הם לא יכולים לדאוג קצת לעצמם?????? אני באמת אחת הנשים הבאמת מתחשבות והאני האישי של הזוג שלי ממש חשוב לי אז למה?.. למה כל פעם זה קורה לי? אני באמת מתרגשת מהנתינה שלו.. אבל לא אם זה אומר שהוא יצבור מרירות כלפי כתוצאה מכך. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 12 שנים •
23 בדצמ׳ 2011
לי זה נשמע שאת מיתממת
לפני 12 שנים •
23 בדצמ׳ 2011
godisafemale(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2011
נוורלנד כתב/ה: יש תופעה כזאת מציקה אצל בני זוג שלי שהם פשוט מבטלים את עצמם בשביל לעשות במקום זה משהו בשבילי
הם באמת רוצים לעשות את זה והכל אבל.. אם יש משהו אחר שהם רצו או תכננו לעשות הם מבטלים כי הם רוצים להיות איתי וזה ממש מרגש אבל הם לא סיפרו לי שיש להם משהו אחר אפילו כדי שאני אדע לקבוע איתם לפעם אחרת! אז כל פעם מחדש יש לי בן זוג שמאשים אותי בלב כזה על זה שגרמתי לו להיות איתי כשלא ידעתי אפילו על זה!!!!! זה כבר שנים קורה ככה! מהבן זוג הראשון ועד היום! מה, אני אמורה לתחקר אותם כל פעם מחדש אם יש משהו שהם רוצים/צריכים לעשות שחשוב להם במקום להיות איתי?!! למה כשלי יש דברים שחשובים לי אני לא מבטלת את עצמי? איך לי זה לא קורה? אז למה הם לא יכולים לדאוג קצת לעצמם?????? אני באמת אחת הנשים הבאמת מתחשבות והאני האישי של הזוג שלי ממש חשוב לי אז למה?.. למה כל פעם זה קורה לי? אני באמת מתרגשת מהנתינה שלו.. אבל לא אם זה אומר שהוא יצבור מרירות כלפי כתוצאה מכך. כמו שכתבתי בכותרת: היי חברה, לי זה נשמע שאת מיתממת, או מכל סיבה אחרת בחרת לשים את הענין הזה פה בשרשור מרמור. את הרי אומרת בעצמך שאת מתרגשת מהנתינה וכו', אז על מה המרמור? ועניינית, רק שתדעי לך שאם כל מה שכתבת נכון - החשבון על ה"נתינה" בוא יבוא אלייך ואת תשלמי אותו עם ריבית דה ריבית. כיף לקבל ממי שרוצה לתת ממקום שהוא לא סמרטוטי או מתבטל. לקבל "נתינה" כזו זה כמו "לחם ביזיון" ע"ע קבלה. תבחרי לך בני זוג עשויי מחומר אחר ואז לא תמרמרי |
|