FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 16 בדצמ׳ 2011
אי זוגי כתב/ה: כמי שזוכר הרבה פרטים מאותה איניתיפאדה אתה שוכח פרט אחד קטן.
בתחילת האינתיפאדה, היה נוהל אחד ברור של שר הבטחון דאז,יצחק רבין ע"ה, איך לנהוג במתפרעים. "לשבור להם את העצמות" זה מה ששר הבטחון הורה לחיילי צה"ל .אתה בטח מבין מה פקודה כזו גורמת לחיילים בני 18 שמחזיקים נשק ביד אל מול המון מתפרע. זה נכון מה שאמרת עכשיו, זה נכון אבל תזכור שאף אחד לא ידע מה הוא עושה אז, אף אחד כל גיזרה התנהלה אחרת, היה ברדק אטומי לא היו אפילו נוהלי פתיחה באש מסודרים, לא היו תורות לחימה, אימונים בלש"ב ( לחימה בשטח בנוי ) היו בקאנטים, התצא"ות ( תצלומי אויר ) לא היומעודכנים, ואני יכול להמשיך כך עוד ועוד.. אני לא מאשים אף אחד בכלום, אבל אלו התוצאות של עשרים שנות כיבוש ודיכוי, ואז של התקוממות עממית שהפתיעה את כולם בעוצמות הפסיכיות שלה היה על-הפנים לגמרי |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
Brave Dwarf • 16 בדצמ׳ 2011
אי זוגי כתב/ה: "אבל שוב, לא היו שום נוהלים. אני למשל הייתי בג'יבלייה קצת אחרי היום הראשון של האיתפאדה, אחרי רצח נהג המונית בערך כל המחנה, חמישים אלף איש על שני קילומטר מרובע, הסתער על בניין המשטרה, שבו היינו והמ"מ שלי, בלית ברירה, או מתוך פאניקה, פתח באש חיה ( עוד לא היו אפילו כדורי גומי ), אש חיה . ואני ראיתי, עדיין בתור חייל, ולא בתור מ"מ, ילדות מתוך ההמון נופלות הרוגות, ילדות" ולפני מספר שנים נלקחו שני חיילי מילואים ,שטעו בדרכם, לתחנת המשטרה ברמאללה. הם לא פתחו באש. אפילו נשק לא היה להם ביד. אני מניח שאין צורך לספר לך איך זה הסתיים. חוצמזה ,מה ילדות קטנות עושות בתוך המון מסתער על תחנת משטרה שנמצאים בה חיילי צה"ל? אי זוגי, עזוב אותך בן אדם. הבחור כותב שהוא בסוף שנות השלושים שלו, כך שאם הוא בן 39 כיום, כשהייתה כל אותה התרחשות עם משאית ומוניות הוא היה בן 15. בג'בליה? פור גוד. מה עשית בגיל 15 בג'בליה? טיול שנתי של כיתות ט'? שוב צפית איך גדוד חרב לקחו 18 אלף גברים ונערים לשדה, פשטו מהם את בגדיהם והעמידו אותם על ארבע? יש על המפה שלך הרבה מאוד שדות רחבי ידיים אני מבין. כל עזה היא שדות שדות בכלל. גן עדן של ממש. או שלא ג'בליה אלא אכן ג'יבלייה כמו שכתבת, וזו בכלל עיר נופש בשוודיה. אין לך מה לעשות, תגיד לי, חוץ מלערוך השוואות BDsMיות בין כאלה דברים, גם אם הם שקר וגם אם הם אמת? לך תאפה חלה לשבת. |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 16 בדצמ׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: "אבל שוב, לא היו שום נוהלים. אני למשל הייתי בג'יבלייה קצת אחרי היום הראשון של האיתפאדה, אחרי רצח נהג המונית
בערך כל המחנה, חמישים אלף איש על שני קילומטר מרובע, הסתער על בניין המשטרה, שבו היינו והמ"מ שלי, בלית ברירה, או מתוך פאניקה, פתח באש חיה ( עוד לא היו אפילו כדורי גומי ), אש חיה . ואני ראיתי, עדיין בתור חייל, ולא בתור מ"מ, ילדות מתוך ההמון נופלות הרוגות, ילדות" ולפני מספר שנים נלקחו שני חיילי מילואים ,שטעו בדרכם, לתחנת המשטרה ברמאללה. הם לא פתחו באש. אפילו נשק לא היה להם ביד. אני מניח שאין צורך לספר לך איך זה הסתיים. חוצמזה ,מה ילדות קטנות עושות בתוך המון מסתער על תחנת משטרה שנמצאים בה חיילי צה"ל? אי זוגי, עזוב אותך בן אדם. הבחור כותב שהוא בסוף שנות השלושים שלו, כך שאם הוא בן 39 כיום, כשהייתה כל אותה התרחשות עם משאית ומוניות הוא היה בן 16. בג'בליה? פור גוד. מה עשית בגיל 16 בג'בליה? טיול שנתי של כיתות י"א? שוב צפית איך גדוד חרב לקחו 18 אלף גברים ונערים לשדה, פשטו מהם את בגדיהם והעמידו אותם על ארבע? יש על המפה שלך הרבה מאוד שדות רחבי ידיים אני מבין. כל עזה היא שדות שדות בכלל. גן עדן של ממש. או שלא ג'בליה אלא אכן ג'יבלייה כמו שכתבת, וזו בכלל עיר נופש בשוודיה. אין לך מה לעשות, תגיד לי, חוץ מלערוך השוואות BDsMיות בין כאלה דברים, גם אם הם שקר וגם אם הם אמת? לך תאפה חלה לשבת.[/quote] תקשיב, ותקשיב לי טוב גמד כי עד עכשיו הייתי נחמד אליך, אבל שוב חצית גבול אדום אני לא יודע להחליט כרגע מה אתה יותר - קשקשן אטומי, או שקרן פאתולוגי כי שקרנים פאתולוגיים, כמוך כנראה, הם בדיוק סוג האנשים שחושבים תמיד שמשקרים אותם אני את הגיל האמיתי שלי, לא צריך לחשוף בפניך. ואם אני כמה שנים ספורות מבוגר יותר ממה שכתבתי, זה הכי לא עניינך. מי שמכיר או מכירה אותי יודע בדיוק מי אני, אבל בדיוק ואם אתה תחטט לי שוב בחיים הפרטיים, זה יגמר רע זכותי להיחשף בפני מי שאני רוצה, כמה שאני רוצה, איך שאני רוצה, ועל רמת הכנות שאני רוצה לא שם רבע זין על הפרופיל מספיק ברור ? לך תכתוב את השקרים הפאתולגיים השקופים שלך שמרטיבים לבחורות את הכוס אם בא לך, עדיף מאשר לשחק אותה חייל צעצוע פה, ולדבר על עניינים שאין לך מושג ירוק בהם, אבל מושג ירוק אבל אל תיכנס לי לחיים הפרטים. מתי תלמד לכבד פה את הכללים ? והכי לא מסתדר לי שולט "אכזר" כמוך, עם אשה מריונטה, הרי תכף יתחיל להתבכיין פה, כמו בכל השרשורים האחרים על כל תגובה שהיא לא ליקוק-מוח. בכיונים של ילד קטנטן בסגנון אכלו לי-שתו לי, לא מכבדים אותי, אוי לי ומר לי לא מסתדר לי, מה לעשות, לשון מהעטה, לשון המעטה אבל העיקר שהבנות נרטבות מ"הכנות" שלך תכבד אותי, ואני אכבד אותך אבל אם לא תכבד אותי, שכח מ"הכבוד" הוירטואלי שאתה כל כך זקוק לו. קולט ? |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 16 בדצמ׳ 2011
אז מה אתה יותר?
שקרן פאתולגי, או קשקן אטומי ? מה אתה יותר, גמד ? |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
מUחדת • 16 בדצמ׳ 2011
אווצ'. גמד. זה היה מדוייק. והנה, הוא ינסה לסובב את זה למריונטות וציטוטי חז"ל
והאווצ? סתם כי נפלתי מגן עדן ואבא שלי גנן. באמת, מח'יר אל-גן עדן. עשיתי שם טירונות ב-1876. |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 16 בדצמ׳ 2011
חשבתי שאת לא אובססבית, מיוחדת? חי חי חי
על מי את עובדת, תגידי לי ? את לא מבינה שאת מביכה את עצמך. בלייקים על כל תגובה בהמית, כמו פה על התגובה של הגמד על "השדות הלא-קיימים" בדיר אל באלאח. הרי הבחור לא יודע על מה הוא מדבר, פשוטו כמשמעו את לא מסוגלת להרפות? תני פייט קטן לאובססיה, בחייך... את באמת לא מסוגלת לזה ? |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 16 בדצמ׳ 2011
נ.ב -
אני בן 42 בדיוק, אם זה כל כך מעניין את שני הדפוקים בראש האלו |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
מUחדת • 16 בדצמ׳ 2011
פור גוד תקשיב לי ותקשיב לי טוב!
אני מבוגרת בכמה שנים ומי שמכיר אותי יודע טוב מאוד והעיקר לא לפחד והכל! תזהר! גם אני עשיתי סמים! מכירה את הצד האפל של חולון, שומע?! |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
Brave Dwarf • 16 בדצמ׳ 2011
מUחדת כתב/ה: פור גוד תקשיב לי ותקשיב לי טוב!
אני מבוגרת בכמה שנים ומי שמכיר אותי יודע טוב מאוד והעיקר לא לפחד והכל! תזהר! גם אני עשיתי סמים! מכירה את הצד האפל של חולון, שומע?! לא מאמין לך. כי אז לא היו חיצי גומי בכלל ומציל חץ אחד כאילו הציל שדה ומלואו! גם בחולון. |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
16 בדצמ׳ 2011
מUחדת • 16 בדצמ׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: מUחדת כתב/ה: פור גוד תקשיב לי ותקשיב לי טוב!
אני מבוגרת בכמה שנים ומי שמכיר אותי יודע טוב מאוד והעיקר לא לפחד והכל! תזהר! גם אני עשיתי סמים! מכירה את הצד האפל של חולון, שומע?! לא מאמין לך. כי אז לא היו חיצי גומי בכלל ומציל חץ אחד כאילו הציל שדה ומלואו! גם בחולון. חילי צד"ל הוציאו את כל הגברים בני 25-27.9 וגילחו להם את הזקנים! הכל קרה כשהשתלטנו על הפילבוקס ונלחמנו בטורקים ובפעילי מר"צ שבאו להפגין סולידריות עם העיר. |
|