מידאס' |
לפני 12 שנים •
20 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
20 ביולי 2012
מידאס' • 20 ביולי 2012
אני רוצה לצטט את סרדקס, שהתשובה המופלאה שלו כמעט מיתולוגית.
לשנות חוקי המשחק ובכך למעשה לבטל את הדילמה במקום הצורך הסיזיפי בלפתור אותה. פשוט וגאוני. ציטוט: You have talked on one occasion about how you believe there is a religious dimension to feminine domination. Could you elaborate on that?
Like love itself, I believe the thrill of feminine domination can range like a spectrum from the infrared of dungeon mistresses through to the ultraviolet of an Eternal Feminine, who leads us to her adoration. Women can show themseves the dominant in so many ways that it is a shame not to include its spiritual side.I think that when a beautiful woman places a whip or cane in her hands she is taking on the image of the Goddess,she who must be obeyed. Of course I'm talking fantasy here.Real life is another matter! מאינפרה אדום לאולטרה סגול! כמה נפלא. מקור: http://www.ggfemdom.net/museum/lounge/0003-Sardax/aboutsardax.html |
|
A virginal suB(נשלט) |
לפני 12 שנים •
21 ביולי 2012
Re: מה זה להיות שולטת?
לפני 12 שנים •
21 ביולי 2012
A virginal suB(נשלט) • 21 ביולי 2012
עמוק כתב/ה: מידאס' כתב/ה: אני חושב שהצבעת על אותה תחושות האי נוחות שגרמה לי בתת מודע לפסוח על הדיון הזה ולא לנסות כלל לחשוב האם יש לי מה לתרום לדיון. כעת משקראתי, לדעתי הבחור בסה"כ מנסה לסדר לעצמו מעט דברים בראש לגבי בת זוג, אישה שהיא דומיננטית בקשר. יש הרבה בילבול בפורום הזה, נוכח קומץ של דמויות שמרגישות שBDSM מתחיל ונגמר בהצלפות. אני עדיין מרגיש חוסר נוחות עם ההודעה אולם אני בהחלט מבין את A virginal suB על כך שהוא מנסה בצורה פסיבית אגרסיבית להעביר את המסר (שהוא חשוב מאוד) שאכן ישנם פה אלה היודעים שBDSM עושים באהבה או לא עושים בכלל. בקיצור, אני פחות רואה עם זה ניסיון "לעצב שולטת" ויותר ניסיון להכיל את התקווה / ההבנה ש"שולטת" היא קודם כל אדם, אחר כך בת זוג ורק לבסוף פנטסיה. נראה לי כמו הזדמנות טובה לציטוט ממשהו שאמרתי פעם למישהי : "אין משמעות בלהיות כלום לרגלייך למי שלא יכול להיות הכל לליבך" מידאס', אני חושב שעיקר הבלבול בפורום הזה הוא שתפקידן של הנשים הוא להגשים את הפנטזיות של הגברים. לפי התרשמותי, זה הלך הרוח הדומיננטי כאן. כך גם קראתי את הקטע הנ"ל, מעין הוראות הפעלה לשולטת. אולי אתה צודק והבחור רק מנסה לסדר לעצמו דברים בראש. אם המילים האלה היו נכתבות כטקסט אישי, או כמודעת היכרות, התחושה היתה כנראה שונה. ואם סילפתי את כוונת הכותב ולא פירשתי אותה נכון, אני מתנצל. אני חושב שעיקר הבילבול של המתבלבלים הוא שהם שכחו שכולנו כאן בשביל לממש פנטזיות בצורה הדדית... שולטת שרוצה לשלוט בלי להתחשב יותר מידי בנשלט ובלי להבין מה הולך לו בראש צריכה אולי לאמץ כלב מצער בעלי חיים |
|