סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הדבר האמיתי

kasandra​(מתחלפת){jegularis}
לפני 12 שנים • 4 בפבר׳ 2012
kasandra​(מתחלפת){jegularis} • 4 בפבר׳ 2012
FOR GOOD כתב/ה:
2 הערות :

ודבר אחרון - לא השתכנעתי שלעניין "מינוף הדחייה" - או לעניין ההנאה-מכאב, כלומר לעניין עסקת הסאדו-מאזו של "כאב פיזי במקום כאב נפשי" - יש הבדל עמוק בין נשים וגברים

לא השתכנעת כי פשוט אין באמת הבדל כל כך מהותי ועמוק.
גם לשולטות\נשים יש את הסיפור עם דמות האב שלא זכו לקבל, שדחה אותן, או שבעצם זה שהוא פשוט לא הייה קיים גרם להן להרגיש שאינן ראויות לו עוד בינקותן.

בעתיד זה גם מתפרש לבחירות בבני זוג לא מתאימים, שבאורך פלא ,ולרוב גם בהדחקה חולקים עם הדמות המקורית שדחתה אותם תכונות אופי מאוד דומות ומשוטפות.

כולנו סופגים מזה כך או אחרת , בצורה ישירה או מובלעת, בגלוי ובמודחק, זאת אותה הגברת בשינוי עדרת ובשמלותיה הלא כך כך מגוונות .

בסופו של דבר צרכינו הבסיסיים מאוד דומים בין אם אנחנו גברים ובין אם אנחנו נשים , צורת הביטוי שלהם שונה ,אך ביסוד הם באים מאותם המקומות.
FOR GOOD
FOR GOOD • 4 בפבר׳ 2012
kasandra כתב/ה:
FOR GOOD כתב/ה:
2 הערות :

ודבר אחרון - לא השתכנעתי שלעניין "מינוף הדחייה" - או לעניין ההנאה-מכאב, כלומר לעניין עסקת הסאדו-מאזו של "כאב פיזי במקום כאב נפשי" - יש הבדל עמוק בין נשים וגברים

לא השתכנעת כי פשוט אין באמת הבדל כל כך מהותי ועמוק.
גם לשולטותנשים יש את הסיפור עם דמות האב שלא זכו לקבל, שדחה אותן, או שבעצם זה שהוא פשוט לא הייה קיים גרם להן להרגיש שאינן ראויות לו עוד בינקותן.

בעתיד זה גם מתפרש לבחירות בבני זוג לא מתאימים, שבאורך פלא ,ולרוב גם בהדחקה חולקים עם הדמות המקורית שדחתה אותם תכונות אופי מאוד דומות ומשוטפות.

כולנו סופגים מזה כך או אחרת , בצורה ישירה או מובלעת, בגלוי ובמודחק, זאת אותה הגברת בשינוי עדרת ובשמלותיה הלא כך כך מגוונות .

בסופו של דבר צרכינו הבסיסיים מאוד דומים בין אם אנחנו גברים ובין אם אנחנו נשים , צורת הביטוי שלהם שונה ,אך ביסוד הם באים מאותם המקומות.

נכון. בטח בכל מה שאמור בילדות

אבל כתבתי שלא השתכנעתי מפני שישנה גם אמת כלשהי - אם כי חמקמקה מאד - גם במה שבכוח כתבה על העניין :

"למה הדיון כאן היה בנשלטים זכרים ולא בנקבות? אולי זו טעות שלי, אבל על פניו אני לא רואה שמתקיימת הבעייתיות הזו שאשה מרגישה שהיא לא תוכל להשיג סקס מגבר ולכן היא מוכנה להסתפק בליקוק רגליו. דווקא כאן יש למבנה הנשי והגברי אמירה. לנשים נשלטות ישנן התמודדויות אחרות, אבל השאלה עלתה לי כי גברים רבים, נשלטים ברובם על פי הצהרתם אבל לא רק, מוכנים לקבל על עצמם קשרים חד צדדיים כמעט. "

כמו שזה מנוסח, זה בעייתי. גם נשים מתמודדות עם דחייה, כמו שגברים מתמודדים. אולי בדוחק ניתן לומר שעל הרמה המינית - או הרמה של החרמנות - הן מתמודדות עם דחייה קצת פחות. עייני למשל ביחס בין גברים ונשים שבאתר, הנוטה בבירור לטובת הנשים: על כל אישה אחת, יש אני לא יודע כמה גברים וכו'...

מאידך, כמו שראינו בשרשור, תכונות כמו אלו שפטישר ניכס לעצמו - מראה, אישיות, השכלה, עומק וכו' - אשר על פניו אמורות היו להבטיח את אי-הצורך שלו לעשות שימוש תכוף-מדי במנגנון " מינוף הדחייה" -
והנה, הפלא ופלא, הוא עדיין מבקש להנות מהריגוש המיני שיש בפחיתות הערך וכו'
זה מלמד, שמנגנון "מינוף הדחייה" הוא לא הדרך היחידה אל הפאמדום או המיילדום

ובאופן כללי יותר, שהאמת פה היא חמקמקה מאד...
kasandra​(מתחלפת){jegularis}
kasandra​(מתחלפת){jegularis} • 4 בפבר׳ 2012
[quote="FOR GOOD"][quote="kasandra"]
FOR GOOD כתב/ה:
2 הערות :

אתה לא תשמע אותי אומרת שהמנגנון הזה הוא הדרך היחידה.
בסופו של דבר כמו בכל בחיים יש מכלול ,וזה רק נגזרת ממנו.
היא קיימת גם אצל גברים וגם אצל נשים, כמו שכבר אמרתי מקודם.
חוץ מזה אל תהייה כל כך משוכנע שאם רובצים סביבנו הרבה גברים , הגבר שאנחנו באמת רוצות להשיג בהכרח נמצא בינם.
זה סוג של לא לראות את המובלע שבזה.

יצא לך להכיר הרבה נשים שכול הזמן מחליפות בניי זוג, יש להם שיירה של נשלטים ומחזרים והן במקביל שופעות אושר ושלמות אמתית בחייהם ?
כזאת שאתה מסתכל עליה ואומר גם אני רוצה כך אצלי?
על כזאת אני חולם ?

זה נכון שיותר קל לנו אולי בחיים להשיג זיון או לא ללכת לישון לבד בלילה, רק בין זה לבין מציאת הבנזוג המאוחל יש איזה כמה מטרים טובים בדרך.
FOR GOOD
FOR GOOD • 4 בפבר׳ 2012
[quote="kasandra"][quote="FOR GOOD"]
kasandra כתב/ה:
FOR GOOD כתב/ה:
2 הערות :

אתה לא תשמע אותי אומרת שהמנגנון הזה הוא הדרך היחידה.
בסופו של דבר כמו בכל בחיים יש מכלול ,וזה רק נגזרת ממנו.
היא קיימת גם אצל גברים וגם אצל נשים, כמו שכבר אמרתי מקודם.
חוץ מזה אל תהייה כל כך משוכנע שאם רובצים סביבנו הרבה גברים , הגבר שאנחנו באמת רוצות להשיג בהכרח נמצא בינם.
זה סוג של לא לראות את המובלע שבזה.

יצא לך להכיר הרבה נשים שכול הזמן מחליפות בניי זוג, יש להם שיירה של נשלטים ומחזרים והן במקביל שופעות אושר ושלמות אמתית בחייהם ?
כזאת שאתה מסתכל עליה ואומר גם אני רוצה כך אצלי?
על כזאת אני חולם ?

זה נכון שיותר קל לנו אולי בחיים להשיג זיון או לא ללכת לישון לבד בלילה, רק בין זה לבין מציאת הבנזוג המאוחל יש איזה כמה מטרים טובים בדרך.

אני מסכים.
רק כמו שבכוח ניסחה את זה - למבנה הנשי או הגברי "יש אמירה" -
כלומר, יש הבדלים בין המינים, הבדלים ממשיים, והם כנראה אכן משליכים משהו על כל האספקטים של היחסים. אני רק שואל את עצמי, ביחס למנגנן "מינוף הדחייה" נניח - כיצד ההבדלים הללו באים לידי ביטוי.
ואני מודה שהאמת נראית לי פה חמקמקה...