צלילה |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
צלילה • 28 במרץ 2012
בטי בום כתב/ה: Reaper כתב/ה: הרגע היגיע אלי השליח אם ה"מדים" ששלחתם לי ליום חמישי......
אני חושב שאני מדבר בשם כל צוות התקליטנים (חברי המלומד אייבי והדוקטור שחר). מההההה השתגעתם....אין סיכוי....לא....nope.....no way. ריפר, גררררר בטי ריפר בזה מממממ אני מבריאה מייד !!!! ואייבי גם |
|
צלילה |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
צלילה • 28 במרץ 2012
דפי. כתב/ה: אויש,
שזה הולך להיות לוהט! השבוע לא זז לי והמסיבה תעוף לי! ככה זה, הזמן טס כשנהנים. דפי. לכל מי שלא יודע דפי הולכת לראות כל אחד מכם |
|
צלילה |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
צלילה • 28 במרץ 2012
tch כתב/ה: בטי בום כתב/ה: תמיד tch,
לנעלים האדומות שלי מגיע הכי טוב, מצחצח מקצועי מתי יהיה ערב כחול / צהוב ? אדום זה גבול עבורי. כנראה שאצטרך לשבור עוד טאבו אחרי אתמול אתה רוצה ערב כחול צהוב ??? |
|
צלילה |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
צלילה • 28 במרץ 2012
Lady Alex כתב/ה: Reaper כתב/ה:
רק בשביל זה שווה להבריז מהעבודה! רק בשביל זה שווה שתהיה כזאת עבודה |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
בטי בום(שולטת) • 28 במרץ 2012
אני רוצה מסיבה כתומה.
אייר קיבל מסיבה אדומה לל"ג תקבל פמדום צחור ואני רוצה מסיבה כתומה |
|
tch(נשלט) |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
tch(נשלט) • 28 במרץ 2012
לל''ג כתב/ה: tch כתב/ה: בטי בום כתב/ה: תמיד tch,
לנעלים האדומות שלי מגיע הכי טוב, מצחצח מקצועי מתי יהיה ערב כחול / צהוב ? אדום זה גבול עבורי. כנראה שאצטרך לשבור עוד טאבו אחרי אתמול אתה רוצה ערב כחול צהוב ??? בטח,איסטנבול קרובה מתמיד,מרחק 40 דקות ,וניצחון. פיינל-פור ואז אשלב כדורסל וסיור בשוק באיסטנבול. הגיע הזמן לשדרג את עצמי ולקנות מתקן לצחצוח נעליים אמיתי. |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
Re: הלוואי והיית יודע מה זה כבוד
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
ניקי666 niki • 28 במרץ 2012
samara כתב/ה: ניקי666 niki כתב/ה: לא רוצה להכנס לזה שוב אבל צריך לדעת ממי לצפות למילת כבוד .
אנשים קטנים כמותך וכמו קטסטרופהלא רואה ממטרפיקציה אוהבים לעשות צל גדול אבל מה שבעצם הם שווים זה כלום ומהומה . לא תורמים ומקדמים את הקהילה בשום אספקט ורק שואפים לגרום לרוע והרס(לא שזה מצליח לכם) את מר קטסטרופה כלובי כבר הרחיק מהפורום אבל הוא בחר להיכנס ולהמשיך לנסות לפגוע ב 3 כינויים פקטיביים אחרים. ואתה מר ניקי000 ,תן לי להגיד לך שאתה כלום ,סתם גרגר אבק שלא מועיל לשום דבר ומונע מהאגו של עצמו. היית מת להגיע לקרסוליים של אייר , הבן אדם המדהים והמוכשר הזה נתן את התחת בשביל הקהילה ובסופו של דבר הצליח ובגדול - פתח ליין פטיש מצליח ומפורסם במו ידיו,השקיע כסף ועובד ללא הפסקה ! מה שהביא מאות אם לא אלפי אנשים חדשים לקהילתנו .. מה אתה עשית חוץ מללכת מכות במועדונים וליצור הרס ושינאה בפורום ? אז אתה בהחלט מוזמן להמשיך בדרך השינאה (כמו לפתוח פוסטים בכינויים פקטיביים ומיד אחרי לענות לעצמך וכמובן להתעסק בנקמות אישיות) ואייר ימשיך לעשות מסיבות טובות,להיות מוקף בחברים ואהבה ,לתרום לקהילה ולדרך שבה הוא מאמין. זה בשבילך ניקי000 ,אתה שוב תקבל את המראה של עצמך בפנים : http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=31062&postdays=0&postorder=asc&start=0 דרך אגב ,הפירסום של המסיבה נפתח ללא ידיעתו של אייר . לל'ג כמובן פתחה אותו מתוך כוונה טובה ואיכפתיות לליין אבל שוב זה ממחיש לכם למה לא צריך לפרסם בפורום הנ"ל ולהתלכלך. מאחלת לכולכם המון אהבה ושלא תדעו משנאה וקנאה. יום טוב ונתראה יום חמישי .............................................. |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
samara כתב/ה: ילדונת תקרא לחברות שלך(אם יש לך כאלו) יא אפס , העלק מצגת שווא ...
הביקורת שלך היא לא אמיתית אלה מילותך מנועות משינאה על כך שהורחקת מהמסיבות של אייר בגלל אלימות פיזית שהשתמשת בה. קודם תשמור על הידיים שלך ותימנע מכינויים פקטיביים ואחרי זה תדבר איתי על מילות גנאי גם זה |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
Re: ועוד דבר ..
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
samara כתב/ה: ניקי666 niki כתב/ה: הענין הזה לא ממחיש שום דבר ,בטח לא כפי שאמרת "למה לא לפרסם כאן "...הכלוב הזה הבית של הקהילה והכל מתנקז מכאן ,כולם מפרסמים כאן וכולם מרוצים ,אז למה אתם יורקים לבאר שהשקתה אותכם כל כך הרבה שנים . דרך אגב ,אתם יכולים לפרסם גם באתר שכן ,רק אל תשכחו לשלם לו תחילה את החוב מפרסמים ועוד איך מפרסמים , רק אני לא מרשה לאייר להיכנס כאן לפורום שלא ידבק לריח של החרא שנודף ממך... ובטח שלא ניקח עצות ממושפל כמוך נראה לי שעדיף לך להתאבד ,תחסוך לעצמך את הסבל שבקיומך. ואי אפשר לוותר על זה |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
החוכמה של ללג לא תספיק כאן ,הנסיון להריץ את הפוסט כאילו לא קרה דבר בעיני הוא פטאתי . צר לי ללג ,אין לי כלפייך כלום ,אבל מעסיקייך חייבים להתנצל על הדברים שרשמו . גם לא להתנצל זאת דרך ,אבל חייבת להיות שקיפות מלאה . אם אני מדיף ריח רע וחייב למות ואנשים יסכימו עם זה הם יצביעו מחר ברגליים . |
|