nomorenomore |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
nomorenomore • 12 במאי 2012
נילי - זה באמת פוגע ברגשותייך ? אמג!
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
בטי בום(שולטת) • 12 במאי 2012
אני מצטערת שאניח ממחזרת סיפורים אבל כל מי שלא רואה שיש סחר ועבדות עיוור ותומן את הראש בחול.
לפני כמה שנים התנדבתי בקו החם ברוסית של מקלט לנשים מוכות. בלילה שהייתי שם במשמרת הביאו לנו בחורה פצועה כבת 20+ שקפצה מהחלון בדירה בה החזיקו אותה ואת החברות שלה , המצב שבוא היא הגיעה והדברים שהיא סיפרה לי באותו הלילה גרמו לי לסיוטים במשך הרבה זמן אח"כ. המשטרה העבירה אותה לדירת מיסתור במהירות כי במקלט שהו ילדים , אבל לילה אחד הספיק לי . לצערי היא לא הייתה היחידה שהגיעה לשם ושדיברתי אתה, אבל היא היחידה שעשיתי לה אינטג והייתי אתה בבית החולים לתרגם ולהחזיק לה את היד. אין סחר, בתחת שלי. וצ'ילי וגורגי אני מקווה שמעולם לא תתקלו במקרים כאילו ושזה ימשיך להצחיק אתכם. אבל גם בעייני זה פוגע, נילי אני מסירה בפניך את הכובע על המאבק שלך פה הייתי מאבדת את הסבלנות מזמן. |
|
nomorenomore |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
nomorenomore • 12 במאי 2012
זה לא מצחיק אותי. ידוע שיש סחר. וידוע שיש דברים הרבה יותר נוראיים גם.
לקחת אישית ? לי זה פשוט נראה מיותר. זה שאני חושב ככה, לא אומר שאני מוריד מחומרת המעשה או חושב שסחר, רצח אונס זה "מצחיק" - כי זה ממש ממש לא. |
|
Mila Berger |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
Mila Berger • 12 במאי 2012
Sparafucile כתב/ה: נילי - זה באמת פוגע ברגשותייך ? אמג!
למה אתה כ"כ מתפלא? |
|
Mila Berger |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
Mila Berger • 12 במאי 2012
ועוד דבר,
אחרי שמקלפים את השכבות של הסיסמא השחוקה "האישי הוא פוליטי", מגלים עד כמה היא נכונה ועד כמה היא אבן שתייה לשינויים אמיתיים. למה שלא ניקח אישית סחר בנשים, ניצולן, אינוסן? האם גורל מר מבדיל בין אנשים? האם ישנו טייפקאסט לקורבנות? |
|
גורגי99 |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
גורגי99 • 12 במאי 2012
בטי בום כתב/ה: אני מצטערת שאניח ממחזרת סיפורים אבל כל מי שלא רואה שיש סחר ועבדות עיוור ותומן את הראש בחול.
אני אומנם היתבדחתי ,אבל כמו שצילי אמר ..אני לא חושב שזה לא מדאיג ,ושאין סחר או מקרים כאלו רעים כמו שציינת בטי,אני מכבד אישה באשר היא ,בשבילי אישה זה ערך עליון ,לעולם לא ארים עלייה יד או לבטח לא אחשוב רע לאישה,היתבדחתי מעט ,ואם מישהיא נפגעה ממה שאמרתי ,אני מצטער זה לא היה בכדי לפגוע חלילה באף אחת..חוזר בי מההיתבדחות,ומבקש סליחה אם פגעתי,הדברים לא נאמרו בכדי לגרוע מחשיבות הנושא,או מחומרתו..
לפני כמה שנים התנדבתי בקו החם ברוסית של מקלט לנשים מוכות. בלילה שהייתי שם במשמרת הביאו לנו בחורה פצועה כבת 20+ שקפצה מהחלון בדירה בה החזיקו אותה ואת החברות שלה , המצב שבוא היא הגיעה והדברים שהיא סיפרה לי באותו הלילה גרמו לי לסיוטים במשך הרבה זמן אח"כ. המשטרה העבירה אותה לדירת מיסתור במהירות כי במקלט שהו ילדים , אבל לילה אחד הספיק לי . לצערי היא לא הייתה היחידה שהגיעה לשם ושדיברתי אתה, אבל היא היחידה שעשיתי לה אינטג והייתי אתה בבית החולים לתרגם ולהחזיק לה את היד. אין סחר, בתחת שלי. וצ'ילי וגורגי אני מקווה שמעולם לא תתקלו במקרים כאילו ושזה ימשיך להצחיק אתכם. אבל גם בעייני זה פוגע, נילי אני מסירה בפניך את הכובע על המאבק שלך פה הייתי מאבדת את הסבלנות מזמן. |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
אני מכבדת בני אדם באשר הם
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
up u rs(אחרת) • 12 במאי 2012
מדינת ישראל מצטיינת בניצול של אנשים. נקודה.
בין אם זה למטרות זנות ובין אם מדובר בעבודות דחק. מה שכן, זאת תעודת עניות למדינה שמכל סוחרי האנשים (ואני מצטערת ,אבל אני מסרבת לקרוא להם "סוחרי נשים" בהכרח. אני מניחה שכל מי שנתקל באנשים האילו, גבר או אשה- חטף. רוע לב לא מבחין בין מגדרים) רק אחד מהם נמצא עכשיו בכלא. ובטי, לא אמרתי שאין סוחרי אדם בישראל, אבל אמרתי שהתופעה הזאת- כפי שמוצגת כאן, שנשים נחטפות ולא יודעת לאן ולאיזו מטרה הן מגיעות- היא מאוד נדירה, למרות שהיא הרבה יותר פוטוגנית מנשים שבחרו בכך. מה שכן, בהחלט ישנם מצבים של נשים שהגיעו לכאן בידיעה ובהסכמה לכך שהן הולכות להתעסק בזנות-אבל בפועל, מצאו עצמן מחוייבות ליותר עבודה ממה שציפו ופחות כסף כדי "להחזיר את ההשקעה". יש פה םג תעודת עניות למשטרה- נסו להתקשר להתלונן על "דירה דיסקרטית" בבניין שלכם- מי שמשטרה אכן תגיע לבדוק את הסיפור- מקבל ממני 100 ש"ח! |
|
King of Hearts |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
King of Hearts • 12 במאי 2012
הרבה מילים שמכסות דבר אחד ,מכבסת מילים אחת גדולה של כולנו, אין ל ק ו ח, אין ש י ר ו ת י - מ י ן , אין דבר כזה מ ר צ ו ן .
יש א נ ס, כל לקוח הוא א נ ס שמשלם לסרסור שישמור עליו מעונש, כל זונה היא ע ב ד, ר כ ו ש נטול חופש או זכות לבחירה או רצון כל מה שיש זה אונס אחר אונס אחר אונס אחר אונס תחת איומים, אלימות, כליאה, התעללות, כל לקוח הוא שותף לכל הפשעים שמניתי. שום מכבסת מילים, שום פילפול, שום עיוורון לא יהפוך את האינוס ההמוני הזה ל "לתעשית מין" , . , ל"שירותי לווי" ..."לסטודנטית שמממנת שכר לימוד". היא לא זונה כי היא מכורה לסמים, היא מכורה לסמים כי היא זונה. מי שחייב לדעת עוד פרטים שיפנה אלי בפרטי |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
הכללות הן שורש כל הרע.
לפני 12 שנים •
12 במאי 2012
up u rs(אחרת) • 12 במאי 2012
בהחלט יש זנות מבחירה.
לכן חייבים להפריד בין המקרים- כי ההפרדה הזאת תאפשר טיפול ראוי באילו שמרוויחים על גבם/ן של אילו שלא בחרו. |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
13 במאי 2012
לפני 12 שנים •
13 במאי 2012
נוריתE • 13 במאי 2012
אז מה? חדש תחת השמש?
כל עוד יבואו לקוחות מעלימי עיין זה לא ייפסק. |
|