סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך גורמים לנשלט לבלוע לעצמו את הזרע?

פייה{O}
לפני 11 שנים • 25 ביולי 2013
פייה{O} • 25 ביולי 2013
רצסיבי כתב/ה:
את אולי לא רמזת, אבל אני אומר את זה במפורש.
יש נשלטים לא אמיתיים, כמו פותח השרשור הזה.
מי שמעיד על עצמו שאחרי הגמירה הוא מאבד את החשק לציית לשולטת שלו, ושהיא יכולה לבקש יפה, אבל הוא לא בטוח שהוא יאות לבקשה, הוא לא נשלט. נקודה.
הוא חרמן.
אגב, זה בסדר גמור להיות חרמן, אבל נשלט זה לא, וגם מגנט לשולטות נורמליות זה לא.

נניח שהוא חרמן אבל מהסוג שנמשך לשולטות, אוהב שמתעללים בו (כשהוא חרמן) ושדורשים ממנו דברים כגון לשתות לעצמו את הזרע.
לא ממש הוניל הטיפוסי.
אז אם הוא לא 24/7 שזורם בכל מצב עם כל גחמה הוא לא ׳נשלט אמיתי׳? וגם לא ׳מגנט לשולטות נורמליות׳?
אז מה הוא כן?
פרנקל​(נשלט)
לפני 11 שנים • 25 ביולי 2013
פרנקל​(נשלט) • 25 ביולי 2013
hrgiger כתב/ה:
שולטת אמיתית לא תאמר לעבד שלה לקפוץ מהגג, למה לנפץ לעצמך את הצעצועים?
אבל אני (בהנחה ואני שולטת אמיתית (: ) כן אבקש ממנו לפתוח את התחת בשבילי, להתמודד עם טיפטופי שעווה, ללקק כפות רגליים נקיות או מלוכלכות ולבלוע זרע.
והוא יבצע.
כי אני הוריתי וזה מאזן הכוחות - אני אומרת והוא עושה.

שילוב התשובות של hrgiger ויולי יוצרות לדעתי יחדיו את התשובה המדויקת
שיעשה זאת כי השולטת שלו אמרה והיא החליטה שעכשיו צריך לפרוץ את הגבול הזה ואם לא אז הדלת פתוחה (לפחות בחלק שהוא לא קשור בו)
Mary Jane
לפני 11 שנים • 26 ביולי 2013

Re: שלושה שיעורים

Mary Jane • 26 ביולי 2013
Mr Mickey כתב/ה:
..............
....
צריך לפרק את המטלה לחטיבות לימוד icon_smile.gif רק כך אפשר לפרק התנגדויות ולהשיג תוצאה עקבית ומשביעת רצון.

כל חטיבה צריך ללמד לנשלט ''על יבש'', כלומר לתת שיעור אחד ובתנאים נוחים ורגועים. למשל, כשהוא על ברכיו, על הרצפה לרגלי גבירתו, היושבת על הספה.
.............
.......

כתבת חמוד וכל זה, אבל זה הזכיר אילוף הדרגתי של כלב. כלומר, של יצור בעל תודעה נמוכה שצריך לעבור איתו שלב שלב בסבלנות אין קץ ובמניפולציות קטנות. למי שיש סבלנות לזה - שיבושם לה/ו. לטעמי זה מייגע. אני רוצה לראות גברים (משובחים) עושים דברים שקשים להם, קשים באמת, ואני רוצה שיצייתו לי באופן עקרוני עם או בלי גירוי. לא מעוניין? אז גם אני לא מעוניינת. אפשר במקום זה להיות ידידים ולדבר על רגשות עמוקים מהילדות וסדרות חדשות של HBO.
Mary Jane
Mary Jane • 26 ביולי 2013
חוץ מזה אם מישהו מתרגל יותר מדי ומכין את עצמו למעשה מסוים, בסופו של דבר אותו אקט לא ישפיל אותו/יטול את כבודו, כפי שהיה לו הדברים היו נעשים בהפתעה. כך שאולי השגת את השלמת "המשימה", אבל הפסדת מבט נבוך, הבעה מיוסרת, תחנונים, סירוב, שתי סטירות, מישהו נשבר ומסכים.
Mr Mickey​(שולט)

עבור Mary Jane

Mr Mickey​(שולט) • 26 ביולי 2013
מרי ג'יין, אני מבין את ההסתייגות אבל חשבי על זה כך: אמרת מצבי מבוכה/השפלה? בתכנית השיעורים שהצעתי, קיבלת אותם כפול שלוש. לאחריהם קיבלת גם ציות מוכני ועקבי, בלי כל מיני 'שליטה מלמטה'. כך גם מה שהגדרת 'תודעה כלבית' - עצם פירוק המטלה לגורמיה מוסיף עונג מהסוג עליו דיברת, גם הרבה 'צפרדעים' לבלוע בדרך לדבר האמיתי. בקיצור, עניין של טעם icon_smile.gif
עבד משועבד{עבד}

Re: איך גורמים לנשלט לבלוע לעצמו את הזרע?

עבד משועבד{עבד} • 26 ביולי 2013
אזור השפלה כתב/ה:
הכוונה שלי היא ש...לאחר שאתה גומר אתה יוצא מהפאזה הזו לגמרי...
איך אפשר לגרום לו לבלוע תוך כדי שהוא בפאזה?
אפשר לחלוב. אוקי. מה עוד? יש איזה רעיון?

יש מספר שיטות לפיתרון בעיה מורכבת זו:
1."הקפאת זרע"- הנשלט , מספר שעות לפני המפגש מאונן ואת הזרע הנפלט הוא שומר
בצנצנת במקפיא. וכך יש לו זרע מוכן לבליעה בכל עת שיחפוץ.
2."בול קליעה"- קושרים את הנשלט לתיקרה ,רגליים למעלה ראש למטה, הנשלט נדרש
לאונן ולכוון את איבר מינו אל פיו כך שהזרע יפלט אל הפה ויבלע מיד.
3."תנוחה 69" - השולטת מלקקת את איבר מינו של הנשלט ,הוא גומר, ואז היא בולעת את הזרע
ופולטת אותו מיד דרך הקוס לתוך פיו של הנשלט.
4."השיטה האנאלית"- מחדירים צינורית דרך הרקטום של הנשלט אל בית הבליעה.את הצינורית מחברים לאיבר מינו של הנשלט.

בהצלחה.
אזור השפלה
לפני 11 שנים • 27 ביולי 2013
אזור השפלה • 27 ביולי 2013
רצסיבי כתב/ה:
hrgiger כתב/ה:
נכון, אני יכולה לבקש והוא יכול לא לעשות. אבל, וזה אבל גדול וחשוב, הוא שם את עצמו למשמרת אצלי כי הוא סומך עלי, רוצה לרצות אותי, לשמח. אני מניחה שבהתחשב בכל זה הוא יבצע את בקשתי גם אם היא מעט קשה לו. נכון, יכול להיות שזה יהיה תהליך הדרגתי אבל בהינתן מערכת השליטה הנכונה בסוף זה יקרה.
ולא, ממש לא רמזתי לכך שיש נשלטים "לא אמיתיים". העניין הוא שאני מתחלפת ולפעמים לאנשים יש בעיה עם עם דעותי כשולטת בגלל זה. אז הקדמתי אותם (:

את אולי לא רמזת, אבל אני אומר את זה במפורש.
יש נשלטים לא אמיתיים, כמו פותח השרשור הזה.
מי שמעיד על עצמו שאחרי הגמירה הוא מאבד את החשק לציית לשולטת שלו, ושהיא יכולה לבקש יפה, אבל הוא לא בטוח שהוא יאות לבקשה, הוא לא נשלט. נקודה.
הוא חרמן.
אגב, זה בסדר גמור להיות חרמן, אבל נשלט זה לא, וגם מגנט לשולטות נורמליות זה לא.

נשלט שלא עושה מה שאומרים לו הוא לא נשלט? או ששולטת שלא יודעת לגרום לנשלט לעשות מה שאומרים לו היא לא שולטת? icon_rolleyes.gif
DickLa​(פמית נשלטת){רק בנות.❤️}
לפני 11 שנים • 30 ביולי 2013
כנראה שהשורה התחתונה היא שחליבה היא הדרך היחידה להשאיר את הצד הנשלט חרמן כדי שירצה ללקק ככוסית חביבה icon_razz.gif
צחי נשלט קינקי​(נשלט)
לפני 11 שנים • 31 ביולי 2013

יש לי רעיון

לאלץ את הנשלט לאכול הרבה כוסברה שבוע ליפני.
לצוות עליו לאונן וליגמור לתוך כוס ורגע לאחר שגמר להתחיל לאונן שוב (חשוב שהאנונות השנייה תהיה מייד לאחר הגמירה כשהזין עדיין זקור) כך מספר
פעמים ,כן זה יכאב זה ידמם זה ישרוף יהיה לו כואב להשתין במשך כמה ימים אבל תהיה כמות זרע
לא קטנה ואז כשהוא יתחנן להפסקת העינוי (והוא יתחנן)להתנות זאת בשתיית כל תחולת הכוס
הערת המחבר אצלי זה לא כ"כ יעבוד אני אוהב את טעם הזרע שלי וכבר לאחר הגמירה יותר מאשמח
לישתות אותה וחוץ מזה אני שונא מתאב ודוחה כוסברה
אזור השפלה
לפני 11 שנים • 1 באוג׳ 2013

Re: טוב זה הרבה יותר פשוט מהנדמה לכם...

אזור השפלה • 1 באוג׳ 2013
Flower Girl כתב/ה:
לתת לו לגמור בעמידת נר כשראשו מקובע בין רגלייך במיקום מדוייק.
כך הוא גומר ובולע בכורח, ומנסיון לפחות שפריץ אחד יגיע לפה [אם מפספס מרחי על האצבע ודחפי לפיו בטרם הוא גומר לגמור]

בהצלחה icon_lol.gif

אם דיברת על זה
ניסיתי בעבר
זה מתחיל נחמד
אבל שניה אחרי שאתה גומר והזרע עוד באויר זה כבר לא נחמד כי החירמון ירד... אז זה לא ממש עזר.