ים_yam(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
אליאס...
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
ים_yam(לא בעסק) • 29 בפבר׳ 2004
שאלת אייך הייתי מגיבה אם לאחר שהייתי משוחחת ונקשרת לגבר הוא היה מספר לי שהוא נשוי. הייתי במצב דומה. לא ניתקתי את הקשר אבל ביקשתי מהגבר לבחור. בהתחלה הוא בחר להשאר איתי בידידות אפלטונית ( וזה היה תנאי הכרחי מבחינתי, לא הייתי מוכנה להגיע לאינטימיות מינית כל עוד הוא בקשר זוגי נוסף) ולהשאר בזוגיות עם האשה שאיתו וכעבור זמן מה הגיע למסקנה שהוא מעדיף לנתק את הקשר איתה ובחר להיות בזוגיות איתי.
קנאה ורכושנות הם רגשות לגיטימיים וכאשר אנשים רוצים להיות בקשר מונוגמי כדי למנוע רגשות אלו ולהרגיש מוגנים מהם זה לגיטמי גם כן. אם מר טיפות הנכבד רוצה לקיים קשר מונוגמי עם אותה סאבית - בבקשה, אך לבקש זאת ממנה בעוד הוא בעצמו מנהל מוסר כפול - כאן אני מרגישה צביעות מצידו. נאה דורש נאה מקיים. ושוב - זו דעתי. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
לורן את גדולה
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
קליבר(שולט) • 1 במרץ 2004
[quote="loren"]אני גם חושבת שאם היא פנויה- זו זכותה המלאה לנהל עם מי שהיא רוצה וכמה שהיא רוצה.
אם היא נשואה המממ ארבעה? מתי היא מספיקה לטגן שניצלים? אם היא צריכה להיות כל הזמן על תקן של שוטרת תנועה שחס וחלילה אחד לא יתקל בשני? אני חייב להגיד לך ששניצל זה לא כל כך בריא , את יודעת הטיגון , שמן וכזה .. אבל שאין זמן ויש כל כך הרבה מאהבים זה מה שאוכלים . אכן אחת שיש לה 4 או אחד שיש לו ארבע צריך להיות לפחות פקח טיסה כדי שהן לא יפגשו זו בזו ( בעיקר באויר ) |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
קליבר יקירי
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
אנפת לילה • 1 במרץ 2004
רואים שאתה לא מבין כלום.
אחת שיש לה ארבעה, תעשה בשכל רב אם תפגיש אותם באופן מכוון ביותר.... טוב אנפה צריכה לחזור לעבודה , אז המחשבות על זה מודחקות מיד ובאחת. ארצה, מחשבות! אמרתי ארצה!!! |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
מציע להעניק צל"ש לאנפה ...
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
קליבר(שולט) • 1 במרץ 2004
שמנסה להוריד ארצה את כל מי שהיא רואה ... וע דמצאה לה את מי .. אז ככה , אני באמת אל מבין בכלום , אבל באמת . אבל : 1. אני שומר על גילוי נאות , שקיפות(?) ביחסי עם הסאביות שלי והן , יודעות ( כמעט ) הכל : כלומר הן יודעות את מעמדי האישי ואת מעמדן , ומה אני מצפה מהן ומה אני מוכן להעניק בתמורה ... 2. אני לא מחזיק הרמון ולא שבע "סאביות" ביחד ... והיא , הניבחרת יודעת שכך הדבר אם יש דברים נוספים היא יודעת עליהם ומאשרת אותם או לא ... ( ואם היא לא מאשרת אז הם לא מבוצעים ). 3. רק האהבה תנצח זה לא רק בחתימה .. אנפה ראי הוזהרת .. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
Re: קליבר יקירי
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
loren • 1 במרץ 2004
אנפת לילה כתב/ה: רואים שאתה לא מבין כלום.
אחת שיש לה ארבעה, תעשה בשכל רב אם תפגיש אותם באופן מכוון ביותר.... טוב אנפה צריכה לחזור לעבודה , אז המחשבות על זה מודחקות מיד ובאחת. ארצה, מחשבות! אמרתי ארצה!!! נשואה שמחזיקה בעל ועוד שני מאהבים ודנה עם שלישי לגבי מערכת יחסים עתידית איתו......טיפות גשם- תברח...... אלא אם אתה מאלו שאוהבים תאבון בריא בואו לא נשפוט אף אחד, גם אלו שהתגרשו- העובדה שהם התגרשו עדיין לא שמה אותם במקום של ליעץ לאדם אחר לגבי נישואיו. נישואים זה דבר מאוד מורכב ולא פשוט. אני לא רוצה להרוס לאף אחד כאן את אשלית- והם חיו באושר עד עצם היום הזה......יש לי המון חברות נשואות-ואף אחת- אבל אף אחת לא מאושרת בנישואיה. ולא הכללתי את האנשים שעובדים איתי- נשים וגברים שגם הם לא. ולא- אני לא חיה באיזה אי מדוכאים חברה שלי מגדירה את המצב כך- האפשרות הפחות גרועה בין להיות לבד לבין להיות נשוי היא האפשרות להיות נשוי. אנפה- את כתבת מקודם שאת שמעת מיליון פעם את התרוצים של הנשואים- אני במקומך הייתי מתחילה לחשוד שמשהו כאן לא בסדר- יכול להיות שהם דוברי אמת? אז תגידו- אולי הנישואים שלך דפוקים וכו' וכו'- תתפלאו- אבל אצלי זה כמו כולם- עליות וירידות אבל כמו שאי אפשר להסביר למישהו מה זה להיות הורה אם הוא לא- כך קשה להסביר למישהו מה זה להיות נשוי חמש עשרה ועשרים שנה. זה לא כמו שזה נראה מבחוץ לרווקים וגם לכאלו שהיו נשואים חמש שנים. אני בגיל עשרים החזקתי בדיוק באותם הדעות של אנפה. נישואים זו לא פנטזיה כזו ששניכם חוזרים מהעבודה ויושבים להתגרגר אחד על השני מול האח. נישואים ששני בני הזוג הם חברים באמת- היא נדירה. אני רק חושבת שטוב יעשה אם אדון טיפות הגשם יתרכז בכאלו שמבחינת הסטטוס דומות לו. יש משהו לא הוגן בלדרוש מבחורה רווקה נאמנות בזמן שאתה נשוי. אני כבר לא מדברת על השנים היקרות שמבוזבזות לריק- כי הסיכוי שאדם נשוי יקום ויפרק את ביתו הוא מאוד נמוך- אף אחד לא ממהר לפרק נישואים. הוויכוח לכשעצמו עקר- הרווקים יחזיקו בדעה שלהם. הגרושים בשלהם והנשואים בשלהם. |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
Re: מציע להעניק צל"ש לאנפה ...
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
אנפת לילה • 1 במרץ 2004
קליבר כתב/ה: שמנסה להוריד ארצה את כל מי שהיא רואה ... וע דמצאה לה את מי .. אנפה ראי הוזהרת .. פסססטטטטט קליבר, בוא רגע לפה..... עוד לא למדת שלא מאיימים על יונה עם יין???? |
|