nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
nerissa(אחרת) • 1 באפר׳ 2004
עזובותי, חיפה. היום אני לא מאמינה לאפחד ולוקחת הכל בע"מ.
פעמים עבדו עלי היום! במיוחד הכלובי הזה שאני נושכת אותו בעפעף אם אפגוש אותו איפעם! נשבעת לך! |
|
loren |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
loren • 1 באפר׳ 2004
חחחחחחח נריסה הרגת אותי........ מנחשת קולרים?
הפעם שם המשחק הוא דסקרטיות.......... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
nerissa(אחרת) • 1 באפר׳ 2004
נו, מה את צוחקת?!
שאלי את הותיקים במירק חובט תיקנים? חומס תרבושים? חומוס תורכי! |
|
loren |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
Re: מזל טוב לורן!
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
loren • 1 באפר׳ 2004
masterhaifa כתב/ה: ובהצלחה!!!
מי יתן ותקבלי הרבה וגם שלא לדבר על על דבר כזה נרי היית צריכה לפתוך שרשור חדש!!!!! רכילות עסיסית כזו מזמן לא שמענו תודה מאסטר חיפה. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
חצי אדון • 1 באפר׳ 2004
נריסה
תאמרי להם/ן שאם הם/ן לא יגיבו "לעניין" אני אוסיף לכאן שוב קטעים רלוונטים מ - "אהבה אלכימית"... |
|
masterhaifa(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
חצי- אני כמו מדינת ישראל
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
masterhaifa(שולט) • 1 באפר׳ 2004
מגיב בזמן ובמקום שמתאים לי!!!!!!
(נשמע מאיים לא???) כמו שמישהו אמר על המחבלים ששוחררו מהמוקטעה והועברו לאירופה: "מדינת ישראל תדאג להם עד יום מותם!" אל תאיים עלינו בפרוזה שחוקה כי אני יכול לשלוף לכאן קטעים מספרות מעניינת מאוד- שיא המתח בספריית ההרצאות המקוונות של הטכניון!!!! נראה אותך אחרי 5דקות של פיזיקה 2 שלא לדבר על משהו ממש מיגע כמו בקרה או מישדיפ' חלקיות (אני עדיין כל בוקר מודה לאל שזה כבר מאחורי!) |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
חצי אדון • 1 באפר׳ 2004
|
|
DOM Perignon(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
תגובה לעניין שהעלית חצי אדון.
לפני 20 שנים •
1 באפר׳ 2004
DOM Perignon(שולט) • 1 באפר׳ 2004
מספרים על גביר אחד שנפטר לעולמו, לא עלינו.
עוד לא נסתיימו שבעת ימי האבל ובאה שם עלמה אחת והשתינה על קברו. לקחו אותה למשטרה לחקור לפשר הדבר. שאלו אותה: "מי את?" אמרה להם: "אני פילגשו של המנוח" שאלו אותה: "ולמה השתנת על קברו?" אמרה להם: "כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו". ודי לחכימא ברמיזא? DOM Perignon. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
2 באפר׳ 2004
איך שגלגל מסתובב לו
לפני 20 שנים •
2 באפר׳ 2004
חצי אדון • 2 באפר׳ 2004
אחי - חכם על חלשות?
הגבר האקטיבי הוא גבר בעל גישה זכרית וגברית לנשים. הוא מחוספס, שכלתני, אנוכי, נוקשה, עקשן, חשדן, נקמן, אטום, נחוש, הישגי ותחרותי מאוד. הוא עצמאי, מעֵז, מחפש אתגרים, מסתער על מכשולים חזיתית, נמצא תמיד צעד אחד לפני האירועים ולוקח אחריות מלאה למעשיו ולמעשי אחרים. הוא מחפש אישה נשית, שאותה הוא יוכל להוביל, להנחות, לשפץ ולתקן. הוא מחפש ילדה שתעריץ אותו כגבר כל-יכול, וזוגיות מבחינתו היא ניסיון להיות "אלוהים" באמצעות בת זוגו הילדה. מבחינת הגבר האקטיבי האישה נחותה - כי הוא השולט. הוא אינו רואה אותה ואינו מתחשב בצרכים שלה, כי הוא ממוקד רוב הזמן בעצמו ובצרכים שלו. הוא טיפוס המחנך הקלאסי, ועל כן הוא יודע להוביל את בת זוגו גם ביד קשה ותקיפה אם צריך. הוא גם יודע לנצל את נקודות החולשה של בת זוגו כדי להכניע אותה וכדי להשיג את מבוקשו ממנה. הוא דורש שלמות מעצמו ודורש שלמות גם מבת זוגו. אי-אפשר לרצות אותו, כי הוא לעולם אינו מרוצה. הגבר הגברי הוא אדם שאינו חושף יותר ממה שהוא רוצה. לעומת זאת הוא יודע, כיצד "לשאוב" מבת זוגו את מחשבותיה ואת רגשותיה. הוא אוהב סיפוקים מהירים ושונא להמתין בסבלנות. המוטו שלו בחיים הוא: כאן, עכשיו ומהר. הגבר האקטיבי אינו מושפע מדעות של אחרים - הוא נוהג לעמוד על דעתו. הוא אינו נוטה להתייעץ עם בת זוגו - הוא מכתיב לה את החלטותיו. הוא אדם מעשי, המעורה היטב במציאות היום-יום, ולכן קל לו להוביל אחריו את בת זוגו - כי הוא משדר לה ביטחון רב והתמצאות. הוא חסכן במילים שהוא אומר לה, עומד במילה שלו ואינו מפזר הצהרות סתמיות. הוא ממוקד, תכליתי וברור. כשבת זוגו מנסה להתנגד לו, הוא לא יתאמץ לשכנע אותה, להסביר לה או להתווכח אִתה - הוא פשוט יתעלם ממנה ויעשה את מה שהוא כבר החליט לעשות מלכתחילה. הגבר הגברי הוא טיפוס אנרגטי בדרך-כלל, המקרין שמחת חיים. הוא לוקח את החיים בקלות, אוהב גיוון ושינוי תמידי. הוא אוהב להיות לבד, מעין "זאב בודד", ואינו רואה את עצמו קשור לאף אישה. הגבר הגברי אינו נצמד לנשים. הוא יודע לשחרר אותן - מה שגורם לרבות מהן לחזור אליו שוב ושוב. במערכות יחסים הוא חושף מעט מאוד על עצמו ומשאיר מקום רב למסתורין - זה סוד הקסם שלו. העובדה שהוא אינו מתייחס לנשים ברצינות - מוסיפה לחן ולקלילות שהוא מקרין. הגבר האקטיבי נמשך באופן טבעי לנשים תלותיות וחלשות. החולשה שלהן מוצאת חן בעיניו בתחילה, מכיוון שהיא מדגישה שוב ושוב את תפקידו כמציל וכַמושיע. האישה החלשה מעניקה לו חיזוק תמידי לכך שהוא האביר על הסוס הלבן. אבל ככל שהקשר מתהדק, הוא מתחיל למאוס בתפקיד שבחר לעצמו, כיוון שהוא אוהב להציל אך לא לטפל. הוא אוהב להיות גיבור לרגע, אך לא לסעוד את בת זוגו ולהתייחס אליה לאורך זמן. לכן הגבר האקטיבי יוזם בדרך-כלל גם את הפרֵדה, לא רק את תחילת הקשר. הוא אוהב לנוע הלאה לכיבושים חדשים ומשתעמם במהירות מיחסים ממושכים. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
2 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 באפר׳ 2004
חצי אדון • 2 באפר׳ 2004
"מעטים הם המכירים אותי ממש.
רבים מנסים לעכל אותי. מבלי שהם מסוגלים בכלל לעקל אותי. אז אך טבעי הוא שהם מקיאים אותי. ברם,המציאות כפתה אותי עליהם. ולא נותר להם אלא להעלות אותי גרה.... בקיצור.. אני מתכוון להתקע לך בגרון... לאפשר לך להקיא אותי.. ולדאוג שלא תצליח להעלות אותי גרה! חג שמח! |
|