creamy |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
creamy • 12 באפר׳ 2004
וואוו, נריסה...
הסיפור מדהים. חירמן וריגש אותי מאוד. הכאב שבו חתך אותי. ההשפלה חנקה אותי לגמרי. הסיטואציה ממש מוטרפת. נראה לי שהייתי נגמרת ולא משנה באיזה צלע הייתי. תודה. |
|
The Fist |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
The Fist • 12 באפר׳ 2004
מבין ומוקיר אני את חשש חלק מן המגיבים בדבר "הסיכון" לכאורה הכרוך בצירוף צלע שלישית.
אך טבעי הוא החשש כאשר לפחות אחד מבני הזוג אינו שלם עם עצמו ומי שהוא, שמא דווקא אותה צלע שלישית היא שתגרום לקריסה במערכת היחסים (קריסה, אשר ביננו, תבוא בכל מקרה...). מדוע? בשל החשש העלול להווצר שמא בן/בת זוגי יבכר את הצלע השלישית על פניי. ומדוע שיעשה זאת? אם אני איני שלם עם עצמי, הרי שאני חי בחשש מתמיד מפני "תחרות" ו"הפסד" בן/בת זוגי, הרי "איני ראוי לו/לה". לשמחתנו הרבה, אנו איננו נמצאים שם. הכיצד? עניין של בחירה. שנינו כבר עברנו את המסלול של היכרות/חתונה/ילדים/גירושים ומצאנו שהדבר המיותר וצורך האנרגיה השלילית העיקרי בכל מערכת זוגית הינם אותם מאבקי כח בלתי נגמרים שנועדו למעשה להסתיר מפני בן/בת זוגנו את חוסר בטחוננו להיות מי שאנחנו. אנו נמצאים במערכת יחסי שליטה שאינה סטוץ רגעי בין לבין סטוץ אחר, שלא לדבר על עוד מערכת זוגית. זאת מתוך בחירה מודעת במערכת יחסים שבה אין מאבקי כח, שכן אלו הוכרעו למעשה מראש. מידת התקשורת והפתיחות ביננו שבחירה פשוטה זו יוצרת, הינם כמעט בלתי אמינים לשומע. או אז עומדת לרשותנו כל אותה אנרגיה שלילית שחסכנו. עומדת לק\רשותנו על מנת לנתבה לעשיית דברים שמדליקים אותנו. מסכימים אנו שצירוף צלע שלישית כקרש הצלה למערכת יחסים זוגית (אם תרצו כמו עשיית ילד מתוך אותו שיקול) - לא תסייע למערכת היחסים. מה שכן, מודים ומתוודים שכואב לנו לקרוא בפורום המייצג קהילה שכל עניינה העדר קטלוג וקביעת "אמת אמפירית" שנכונה תמיד עבור כולם, דעות המייצגות את ההיפך הגמור מפתיחת הראש לשונה ממך. לפחות במקרה שלנו, לו היינו מגדירים כל "מה שנראה לנו על פניו כנכון" כ"נכון ברמת ייהרג ובל יעבור"...לא היינו מגיעים רחוק במערכת יחסינו. מה לעשות, חלק מחיינו הינו בעיני מרבית הבריות "משהו אסור. נקודה.".... |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
Tame • 12 באפר׳ 2004
אהבתי מאוד לקרא את מה שכתבתם, מקווה שירבו הזוגות ומערכות היחסים כמו זו שלכם.
ושוב, בהצלחה ! |
|
שבירה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
שבירה(נשלטת) • 13 באפר׳ 2004
לא רק שלישיות ארוכות-טווח; גם שלישיה חד-פעמית יכולה להיות מאוד מהנה. הייתי שם - בתור הצלע השלישית - וזה היה מקסים ואינטימי ומרגש לכולנו. לא דומה לסיפור של נריסה. עזבתי למחרת בבוקר מרגישה נפלא.
ההבדל העיקרי מהסיפור הוא שהם תמיד הקפידו על כך שהצלע השלישית תישלט על-ידי שניהם. כדי למנוע מצב בו הצלע השלישית מנסה "להתחרות" על תשומת לבו של השולט, הוא מצווה על זוגתו לשלוט בצלע השלישית, כך שנבנית היררכיה מדוייקת ובת הזוג לא חשה מאויימת בשום שלב. בהצלחה לכם. מקווה שתמצאו את האחת המתאימה. |
|