טלי35(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
טלי35(שולטת) • 23 במרץ 2019
[quote=
לא ניסיתי לאשש שום דבר, סתם סקרנות לדעת כמה שולטות מחפשות זוגיות ללא מניע נסתר. אין לי בעיה להוסיף בעתיד גם אחרות ואת שאר השולטות למשוואה.[/quote] אז איפה הנתונים לגבי השולטות שמחפשות זוגיות? כל מה שקראתי בנתונים שפרסמת פה ובמסקנות שלך זה "גוש חוסם של שולטות נצלניות" (דבר שממשיך את הטרנד ההו כה נפלא על כמה השולטות פה איכסה). ציפיתי לנתונים אחרים כשקראתי את תחילת ההודעה שלך ונשארתי עם 36% של שולטות נצלניות עם מניע נסתר. כמה עוד נשמע ונדוש על השולטות פה, שלו רק היו בפלטפורמה אחרת או אם לא היו מיעוט, היו יודעות להעריך את הנשלטים של הכלוב? אותי אישית זה מתסכל האמת. |
|
מעוך(נשלט) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
מעוך(נשלט) • 23 במרץ 2019
שמעו לדעתי האישית - כל אחד מהדברים האלה בינתיים (אתרים, אפליקציות, היכרויות למיניהן) חארטה רצח.
מלא בחורות שהכרתי אמרו לי כלמיני תירוצים על ה... שיחה ראשונה באתר ו/או שיחת המשך בווצאפ בטענת תירוץ קלוש שלא נתאים/לא מחפשת. העיקר אני מקבל מהסובבים אותי שאני אחלה גבר ושהבחורה שנופלת עליי תהיה בת מזל. כל זה ולא ציינתי בכלל את כל מבקשות הארנק למיניהן. אני חושב שזה סבבה לגמרי שיש כאלה סטטיסטיקות באתר, זה לא שהצביעו ואמרו "זאתי! הנה! לינץ'!! ללייייינץ'ץ'ץ'!!!" |
|
עוץ הגדול(נשלט) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
עוץ הגדול(נשלט) • 23 במרץ 2019
טלי35 כתב/ה: [quote=
לא ניסיתי לאשש שום דבר, סתם סקרנות לדעת כמה שולטות מחפשות זוגיות ללא מניע נסתר. אין לי בעיה להוסיף בעתיד גם אחרות ואת שאר השולטות למשוואה. אז איפה הנתונים לגבי השולטות שמחפשות זוגיות? כל מה שקראתי בנתונים שפרסמת פה ובמסקנות שלך זה "גוש חוסם של שולטות נצלניות" (דבר שממשיך את הטרנד ההו כה נפלא על כמה השולטות פה איכסה). ציפיתי לנתונים אחרים כשקראתי את תחילת ההודעה שלך ונשארתי עם 36% של שולטות נצלניות עם מניע נסתר. כמה עוד נשמע ונדוש על השולטות פה, שלו רק היו בפלטפורמה אחרת או אם לא היו מיעוט, היו יודעות להעריך את הנשלטים של הכלוב? אותי אישית זה מתסכל האמת.[/quote] מוזמנת להיות מתוסכלת כמה שאת רוצה, רק הצגתי נתונים. לשיטתך, לא צריך לפרסם נתונים על אלימות במשפחה רק בשביל לא להעליב ציבור שלם. כמה טיפוסי. |
|
עוץ הגדול(נשלט) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
עוץ הגדול(נשלט) • 23 במרץ 2019
דרך אגב, אני מציע לצדיקים כאן באתר לקרוא מה כתוב אחרי המשפט "סקר השולטות הגדול".
כי חלק ממכם יצטרכו לאכול את הכובע. |
|
מטפורה |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
מטפורה • 23 במרץ 2019
אני מתוסכלת רק מהטונים הצורמים האלה, מן
המשגת מלחמת המינים כזו, שמאשימים בה פמיניסטיות השכם והערב. לו רק יכולתי להגיד בכל מיני ויכוחים 'היי, לא ביג דיל - אני קצת בקטע של בדסמ. אבל עזוב את זה רגע. כנס שניה לכלוב (לפורום הזה ספציפית) ותראה מי באמת מעודד את ההמשגה הזו, מטפח אותה'. לא יודעת איך זה אבל תמיד בפורום הזה אני מרגישה יותר מוחפצת, יותר משרתת, ואני הרי מתרועעת מבחירה עם מה שהייתם קוראים לו שולטים- אני מבטיחה שהם איכשהו תובעניים פחות. מה קורה, מה יהיה עם כל זה, למה יש שרשור חדש כזה כל יום. לגופו של עניין, אני נגד זנות בכל צורה ואופן ולכן לא תתפסו אותי תומכת בקשר שכולל תמיכה כלכלית. חבל לי שקשרי שליטה נשית כוללים אלמנטים כאלה, יהיו האחוזים קטנים ככל שיהיו (ואני לא מתווכחת עם הממצאים משום שלא בדקתי את זה בעצמי). אני אעיר שגם לי המערך נראה קצת חשוד, בעיקר בגלל הסיבות שצוינו כבר. אבל! מניסיוני כאן זו באמת לא ה-מכשול הגדול לפאמדום איכותי. ההודעות השטחיות והציפיות הבלתי אפשריות וההחפצה האיומה הרבה יותר מסכלים היכרות אמתית וקשר איכותי. לדוגמא אני, אשכרה שקלתי כמה פעמים להכיר נשלטים (!!!) רק כי הם היו נעימים, חכמים ומתעניינים ומעמיקים, ולצערי זה ממש ממש ממש לא הרוב. וחבל, כי אני מכירה כאן כל כך הרבה נשים שאלה הקריטריונים שלהן. במילים אחרות, המחקר החשוב יותר, שלא נעשה, יפלח יפה יפה את תוכן תיבת ההודעות של שולטות ממוצעות. בנוסף, בדיוק בימים אלה אני משתעשעת במערך ניסויי שיברר את העניין הזה אחת ולתמיד אבל לא נראה לי שהיה עובר את אישורי האתיקה הנדרשים. הו וול. |
|
Menta(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
Menta(שולטת) • 23 במרץ 2019
מעולם לא היו לי אלף הודעות. גם לא מאה. לא יודעת מאיפה אתה מביא את המספרים האלה. אני חברה גם באו קיי קיופיד, וההתנהלות שלי שם זהה להתנהלות שלי פה. אם אין אחוזי התאמה גבוהים ואם הפרופיל ריק או דליל, אני לא בעניין. דווקא שם אני מקבלת הרבה יותר פניות מאשר בכלוב. ושם לא כתוב שאני שולטת, כך שהסטטיסטיקה לא פועלת לטובתי פרט לעובדה שבכל אתר יש יותר גברים מנשים.
לא יודעת איזה נשים אתה מכיר ועל סמך מה אתה טוען שאתה מכיר אותן. הרושם שאני מקבלת משיחות פרטיות עם שולטות ומקריאתהבלוגים שלהן וההודעות פה בפורום הוא שרובנו סובלות מאותן תופעות מתסכלות. למשל, התעלמות מגבולות. אם כתבתי שנשואים זה גבול וחצי מהפונים אליי נשואים, אני עוד אמורה לענות להם? ואם אני כותבת בגבולות פוט פטיש ופונה אליי פוט פטישיסט, וכשאני מםנה את תשומת ליבו לפרופיל הוא כותב לי שהכל נתון למשא ומתן, יש טעם להמשיך את השיחה? עם הזמן והניסיון לומדים לאתר סימנים ולפעול בהתאם. לא כי יש לי עשר הודעות כל יןם בתיבה. אין לי. ולא כי מרגע כניסתי לצ'אט אני מוצפת פניות. אני לא. אבל עדיין, לא אענה למי שלא טורח לקרוא את הפרופיל שלי, לא פונה בכבוד, מתעלם מגבולות וכולי. זה לא הופך אותי לסנובית. יודעת מה אני רוצה ומחפשת, זה הכל. ואני מוכנה להמשיך ולחפש עוד שנתיים ובינתיים להיות נטולת נשלט מאשר להיכוות ולהתאכזב מנשלטים לא מתאימים. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
בכוח המוח(שולטת) • 23 במרץ 2019
לא מבינה: הטענה הזו של הפער המספרי לא נופל ומתרסק מול העובדה שיש כאן המון נשים שולטות שלא מצליחות למצוא נשלט מתאים לקשר, למרות שהן מחפשות באופן מובהק ולאורך זמן? זה לא מעלה לפחות תהיה?
אם היו כאן כל כך הרבה נשלטים שווים, שיודעים, יכולים ורוצים לגרום לעונג והנאה לשולטות שלהן, הרי ששולטות היו מקימות הרמונות ומחזיקות מספר נשלטים. אם היה לנשלטים באמת מה לתת, היו את אלה שהיו מוכנות לקחת. הבעיה היא הרבה יותר עמוקה וקרדינלית. יש כאן שיח חרשים אמיתי בין גברים שדורשים שיטפלו בהם ובריגוש המיני שלהם, כשבפועל אין להם הבנה ורצון להעניק את הבסיס שיאפשר את מה שהם עצמם רוצים. לכאורה כמות כזו של גברים היא גם עדן לשולטות. בפועל חסרים נשלטים שמתאימים לצרכים של אישה שולטת. עצם השיח שמתפתח כאן מראה על חוסר הבנה בסיסי וחוסר התאמה. רוב התקשורות עם נשלטים כאן מרוקנות ומעייפות ולא ממלאות. מצד שני, זה לא משהו שניתן ללמד. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
טלי35(שולטת) • 23 במרץ 2019
מטפורה שמעי -
אף אחד לא יכול להגיד שאני לא פעילה פה. אני מכורה, מחוברת מלא, עונה ל 99.9% מההודעות שאני מקבלת ובכל זאת אני *לא* חווה את מה שמתואר כל פעם בשרשורים האלו של כל השולטות איכסה כל הנשלטים דפוקים: - רק פעם אחת בשלוש השנים שלי כאן קיבלתי הצעה לכסף תמורת תחתונים (דווחתי לכלובי. טופל בשניות) - מעולם לא קיבלתי דיק פיק (לא, זו לא הזמנה) - ופעם אחת (1!!) קיללו אותי כשעניתי בשלילה לפניה של "תשלטי עלי כבר" (חסמתי). אני לא יודעת על ה36% שלך עוץ. אני יודעת על השאר שאני בתוכן וכמו שכתבתי הטענות החוזרות האלו מתסכלות. מאוד. חוצמזה - אתה לא מגיב יפה פה בשרשור או לעניין. זה לא נעים בכלל. |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
מל(ק)ה(שולטת) • 23 במרץ 2019
עוץ, אתה מאד אגרסיבי. מה הסיבה?
|
|
מטפורה |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
מטפורה • 23 במרץ 2019
וואי, טלי, בפעם היחידה שקיבלתי דיק פיק הוא קיבל כזו הרצאה, הוא התבייש ממש. הזכרתי לו את זה גם ימים אחר כך.
בהחלט לא 'כל הנשלטים דפוקים' אבל רובם לא פונים בצורה מכובדת ובאופן כללי הפניה שלהם לא עונה בקנה אחד עם עם היומרה הזו לשרת, לרצות לרצות. הם יותר עסוקים באיך אני יכולה לעזור להם. אנשים שהתעניינו בי בלי אופק מציאותי לתמורה מינית היו תמיד 'שולטים'. זה נכון גם לגבי רף גבוה פחות- אנשים שכן הצהירו שהם רוצים קשר מיני, אבל לקחו את הזמן לקרוא, להתעניין, לנסות להתווכח איתי על פוליטיקה מתוך עניין אמיתי ולגלות שלי אין עניין להתווכח איתם על פוליטיקה. אנשים מתוקים. היו לי חוויות מצוינות מכאן- מיניות ורגשיות, וחברויות טובות. לצערי לא קרה לי עם נשלטים, לא קרה לי שהרגשתי שהם מתעניינים במי שאני, או אפילו באיך אני יכולה 'להשתמש בהם'. אני מודעת לכך שזו חוויה סובייקטיבית מאוד ויש פה הרבה נשים מרוצות, זו רק ההתנסות שלי. לגבי פניות לתמיכה כלכלית, אף פעם לא פנו אליך בשאלה האלמותית 'אוהבת שופינג?'? (בתשובה אני עונה תמיד- 'מאוד, אבל עם הכסף שלי'). |
|