WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
WitchFuneral(שולט) • 21 במרץ 2022
bondman כתב/ה: morningdew כתב/ה: הערה כמתבונן מהצד:
שירותיות, החפצה, ניצול - אלה דינמיקות בדס"מיות מאוד פוטנטיות. קל להבין עד כמה הן מסוכנות בהיבט הרגשי כלפי הצד הנשלט. העובדה שאנשים קופצים לתוך דינמיקות כאלה עם 0 הכרות ומתוך כוונה שזה יישאר ככה - בעיניי יש כאן ספק גדול אם מתקיימות דרישות סף של בטיחות רגשית כדי שאפשר יהיה לתאר את זה כrack. בטוח שזה לא ssc, כי איזה אפטר-קייר בדיוק יהיה אחרי הדינמיקה הזו ? ואידך זיל גמרו (: השבע לעולם לא יבין את הרעב. פחות הייתי אומר "שבע", יותר "לא רעב"... עם זאת, כאחד שנשאר בתול עד גיל 18 וכנער חרמן בדימוס, אני מסוגל להבין רעב יופי טופי. עדיין לא נשמע לי סביר... אולי התשוקות שלך יותר עזות, אולי יש לך יותר ליבידו מהנער שאונן 5 פעמים ביום, אין לי מושג. אגב, עכשיו בלי קשר, סתם מהחיבה שלי אליך - האהבה שלך לאישתך גורמת לי להעלות חיוך על הפנים כל פעם מחדש כשאני קורא דברים שאתה מפרסם זה יפה שאתה יכול לחוות קשר אמיתי ולאהוב גם כשלא כל מה שאתה רוצה מתגשם, זה יפה ששניכם הצלחתם למצוא קצת פשרות ועדיין לאהוב, זה יפה שאתה יכול לצחוק על הוניליות של אישתך ולקחת דברים בהומור למרות שסקס ונילה זה לא בראש סדר העדיפות שלך. מאחל לכם רק טוב ומאחל לך בפרט שתזכה לאכול את כפות הרגליים שלה כמה שיותר 3> |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
תמרעה המרטשת כתב/ה: תראה...
מה קדם למה הביצה או התרנגולת? האם המודעות של נשלטים והפניות של ״עבדי נקיון ונהגים״ הגיעו בעקבות דרישה קיימת, או הן היו ראשונות ושולטות עלו על הגל בעצמן? יש נשלטים שרוצים להיות עבדי שירות והם אלה שמציעים זאת בפניה ראשונית. אז האם יש פה ניצול חף פשע? אני בספק. האם לפעמים גברים מסכימים לעשות דברים שלא רצו על מנת לרצות מישהי בתקווה לקבל משהו בחזרה? גם קיים. הכל עניין של האם יש פגיעה בסוף או לא. וכמו שאמרו קודמותיי גם לי הייתה חוויה נחמדה עם כאלה שרק פנו כדי להסיע אותי (מרצונם) והמשכתי עם זה הלאה ולנישות אחרות (אפילו וניליות) כי הם התגלו ממש מכבדים ונשלטים חמודים. קודם כל, תודה על התשובה. מניח שניתקל בעוד אי־הסכמה בעתיד אבל זה בסדר לחלוטין. אישית פחות מתחבר לזה. למה? כי לדעתי זה נובע נטו מהסטטיסטיקה של השולטות - נשלטים. מן הסתם שלא כל זה, בטוח יש אנשים שירצו לעשות את זה גם אם יהיו להם עשר שולטות, אבל זה נדיר. אני רואה בזה רגע של חולשה, עייפות, חוסר אמונה שילך לך אי פעם עם שולטת שתגשים לך את הפנטזיות, נואשות (למשל, את תראי מלא מהם אומרים "אבל מה אם יהיה סקס? לא חבל לפספס?!"). אם כל מה שבא לך זה להישלט ולא אכפת לך יותר מדי מהיכרות קודמת באמת עדיף כבר ללכת לזונה שתמחץ לך את הזין ותסחט לך את האשכים, לפחות כאן יוצא מזה משהו. אני באמת לא מצליח לדמיין סאדו מזוכיסט נהנה מינית מלהסיע אישה שהוא לא מכיר... מילא זאת הייתה אישה שכבר ריסנה אותו וגרמה לו להיות פודל צייתן כעבור תהליך ארוך, אבל זה לא המקרה. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
נכתב בטעות.
|
|
--Nir-- |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
--Nir-- • 21 במרץ 2022
4. מאד תלוי בתקשורת שלי איתה, במה שהיא משדרת (דיבור, אינטלגנציה, הסתכלות על עולם השליטה), ובמשיכה.
זה יכול להיות אקט היררכי לגיטימי ונהדר, ויכול להיות פתח למישהי שלא מעניין אותה שום דבר בדסמי ורק רוצה לרכב על חרמנות/פטישים של גברים כדי לקבל דברים בקלות. בדרך כלל קל להבחין. במיוחד אם חושבים מהמוח ולא ממקומות אחרים אבל הפטיש השירותי הזה, במנותק ממגע פיזי ומיני, הוא לגמרי לגיטימי וקיים (לפחות אצלי) |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
--Nir-- כתב/ה: 4. מאד תלוי בתקשורת שלי איתה, במה שהיא משדרת (דיבור, אינטלגנציה, הסתכלות על עולם השליטה), ובמשיכה.
זה יכול להיות אקט היררכי לגיטימי ונהדר, ויכול להיות פתח למישהי שלא מעניין אותה שום דבר בדסמי ורק רוצה לרכב על חרמנות/פטישים של גברים כדי לקבל דברים בקלות. בדרך כלל קל להבחין. במיוחד אם חושבים מהמוח ולא ממקומות אחרים אבל הפטיש השירותי הזה, במנותק ממגע פיזי ומיני, הוא לגמרי לגיטימי וקיים (לפחות אצלי) מה המטרה של האקט? להזכיר לעצמך ולחזק את התפיסה שאתה פודל נשלט בתחתית ההיררכיה? |
|
--Nir-- |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
--Nir-- • 21 במרץ 2022
WitchFuneral כתב/ה: --Nir-- כתב/ה: 4. מאד תלוי בתקשורת שלי איתה, במה שהיא משדרת (דיבור, אינטלגנציה, הסתכלות על עולם השליטה), ובמשיכה.
זה יכול להיות אקט היררכי לגיטימי ונהדר, ויכול להיות פתח למישהי שלא מעניין אותה שום דבר בדסמי ורק רוצה לרכב על חרמנות/פטישים של גברים כדי לקבל דברים בקלות. בדרך כלל קל להבחין. במיוחד אם חושבים מהמוח ולא ממקומות אחרים אבל הפטיש השירותי הזה, במנותק ממגע פיזי ומיני, הוא לגמרי לגיטימי וקיים (לפחות אצלי) מה המטרה של האקט? להזכיר לעצמך שאתה פודל נשלט בתחתית ההיררכיה? לא פודל ולא צריך להזכיר לעצמי שום דבר. והיררכיה נוצרת לאט ולא קיימת כל הזמן מול כל אחת. אבל העובדה שאני עושה משהו למען מישהי(ספציפית. שיש בינינו עניין ליצור היררכיה כזו) ומהווה עבורה כלי שרת, היא סוג של סגידה. בדיוק כמו לכאוב עבורה ומידיה וכמו עוד הרבה אקטים אחרים. וסגידה לנשים (מסוימות) היא פטיש. פטיש קשה עד מאד ולא תמיד כזה שאני יודע להסביר. זה קיים אצלי מגיל קטן מאד |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
--Nir-- כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: --Nir-- כתב/ה: 4. מאד תלוי בתקשורת שלי איתה, במה שהיא משדרת (דיבור, אינטלגנציה, הסתכלות על עולם השליטה), ובמשיכה.
זה יכול להיות אקט היררכי לגיטימי ונהדר, ויכול להיות פתח למישהי שלא מעניין אותה שום דבר בדסמי ורק רוצה לרכב על חרמנות/פטישים של גברים כדי לקבל דברים בקלות. בדרך כלל קל להבחין. במיוחד אם חושבים מהמוח ולא ממקומות אחרים אבל הפטיש השירותי הזה, במנותק ממגע פיזי ומיני, הוא לגמרי לגיטימי וקיים (לפחות אצלי) מה המטרה של האקט? להזכיר לעצמך שאתה פודל נשלט בתחתית ההיררכיה? לא פודל ולא צריך להזכיר לעצמי שום דבר. והיררכיה נוצרת לאט ולא קיימת כל הזמן מול כל אחת. אבל העובדה שאני עושה משהו למען מישהי(ספציפית. שיש בינינו עניין ליצור היררכיה כזו) ומהווה עבורה כלי שרת, היא סוג של סגידה. בדיוק כמו לכאוב עבורה ומידיה וכמו עוד הרבה אקטים אחרים. וסגידה לנשים (מסוימות) היא פטיש. פטיש קשה עד מאד ולא תמיד כזה שאני יודע להסביר. זה קיים אצלי מגיל קטן מאד תראה, ברור לי שהרבה ממי שעושים את זה נמשכים לזה, לא סתם יש לא מעט גברים שמציעים הצעות כאלה ואחרות אצל נשים בפרטי על דעת עצמם. השאלה היא אם באמת יהיה בך רצון לעשות את זה אם תהיה עם שולטת שדואגת לך מבחינה מינית. אני חושב שאצל רובם פשוט זה מונע מתוך נואשות, מתוך הקושי למצוא פרטנרית שכן יש הרבה יותר נשלטים משולטות. |
|
--Nir-- |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
--Nir-- • 21 במרץ 2022
WitchFuneral כתב/ה: --Nir-- כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: --Nir-- כתב/ה: 4. מאד תלוי בתקשורת שלי איתה, במה שהיא משדרת (דיבור, אינטלגנציה, הסתכלות על עולם השליטה), ובמשיכה.
זה יכול להיות אקט היררכי לגיטימי ונהדר, ויכול להיות פתח למישהי שלא מעניין אותה שום דבר בדסמי ורק רוצה לרכב על חרמנות/פטישים של גברים כדי לקבל דברים בקלות. בדרך כלל קל להבחין. במיוחד אם חושבים מהמוח ולא ממקומות אחרים אבל הפטיש השירותי הזה, במנותק ממגע פיזי ומיני, הוא לגמרי לגיטימי וקיים (לפחות אצלי) מה המטרה של האקט? להזכיר לעצמך שאתה פודל נשלט בתחתית ההיררכיה? לא פודל ולא צריך להזכיר לעצמי שום דבר. והיררכיה נוצרת לאט ולא קיימת כל הזמן מול כל אחת. אבל העובדה שאני עושה משהו למען מישהי(ספציפית. שיש בינינו עניין ליצור היררכיה כזו) ומהווה עבורה כלי שרת, היא סוג של סגידה. בדיוק כמו לכאוב עבורה ומידיה וכמו עוד הרבה אקטים אחרים. וסגידה לנשים (מסוימות) היא פטיש. פטיש קשה עד מאד ולא תמיד כזה שאני יודע להסביר. זה קיים אצלי מגיל קטן מאד תראה, ברור לי שהרבה ממי שעושים את זה נמשכים לזה, לא סתם יש לא מעט גברים שמציעים הצעות כאלה ואחרות אצל נשים בפרטי. השאלה היא אם באמת יהיה בך רצון לעשות את זה אם תהיה עם שולטת שדואגת לך מבחינה מינית. אני חושב שאצל רובם פשוט זה מונע מתוך נואשות, מתוך הקושי למצוא פרטנרית שכן יש הרבה יותר נשלטים משולטות. בהחלט. אמנם יש לי מעט ניסיון בבדס"מ, אבל מאד נהניתי לתת סוג כזה של שירות למי ששלטה עלי. ולשנינו זה עשה טוב. לא תמיד נהניתי, לפעמים להיות נשלט זה מעצבן. אבל במאקרו זה הפך את הכל לאמיתי יותר. זה אגב הרבה יותר טבעי עבורי מאשר לצפות שהשולטת שלי "תדאג לי מבחינה מינית" או תשכב איתי. נשבע שהיו פעמים שמישהי דיברה אלי בצורה מסוימת שעשתה לי את זה יותר מסקס. היררכיה מול מישהי נכונה זה דבר מספיק סקסי בשבילי. ובכלל, אני לא צריך שהשולטת שלי תדאג לי מינית. אני לא מסתיר כלום מההתחלה לגבי הציפיות שלי מקשר שליטה ולגבי הגבולות שלי ומעבר לזה המושכות בידיים שלה. הבעיות מתחילות בעיניי כשהצד השולט לא מקבל את זה שלצד שלמטה יש גבולות (או אישיות) והצד שלמטה מסתיר את זה כי הוא חרמן. ואז מהר מאד מגלים שמישהו נמצא פה כי הוא מפנטז שזה יוביל לסקס/סשן/וואטאבר והשירות היה רק תירוץ. |
|
אראגורן(נשלט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
אראגורן(נשלט) • 21 במרץ 2022
הכל מתחיל ונגמר ביכולת של הנשלט להציב גבולות או בחוזק עמוד השדרה שלו.
למשל השולטת במהלך הנסיעה התמימה מבקשת מהנשלט לעשות משהו שהוא לא התכונן אליו לדוגמה לקנות לה מוצר כלשהו (הרבה יותר שכיח ממה שאנשים חושבים). בשלב הזה המון מחשבות ודילמות מתרוצצות בראשו של הנשלט, מרצון לשמר את ההזדמנות הנדירה לשרת מלכה, ועד מחשבות על שכר הדירה או פחד לסרב. לא מעט פעמיים ממגוון סיבות הנשלט לא עומד בלחץ ונכנע. רצייה במידה מוגזמת עשויה לפגום באיכות החיים של האדם ולהוביל אותו למצבים מסוכנים. לפיכך אני ממליץ ליישם את הביטוי "דע את עצמך" לפני שנכנסים להרפתקאות כביכול תמימות כאלה. בנוסף, הרבה משולטות-שירות (נהג, ניקיון) הן אדישות לעולם השליטה או לחילופין נשלטות ובדרך כלל לאחר זמן לא רב מרגישים את זה. |
|
Dark Wolf |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
Dark Wolf • 21 במרץ 2022
מישהו שאל את עצמו למה אין דינמיקה הפוכה בין שולטים לנשלטות, או מה יקרה אם שולט יפרסם את העובדה שהוא צריך נהגת למשל
אני חושב שזה עונה על רוב השאלות. witch סיכם את הנושא לטעמי |
|