WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
WitchFuneral(שולט) • 12 בינו׳ 2023
מלישס כתב/ה: N e l l a כתב/ה: מה דעתי?
אני לא מופתעת, אני לא חלק מהסצנה ועדין זה היה די ברור לי, רצים עליו סיפורים כבר כמה שנים טובות תןדה לאל שזה יצא לאור. הדבר הזה לתקוף נשים פתוחות מינית ולא להאמין להו,זה הדבר הכי טיפשי שקיים. אבל מה חדש? אנחנו בישראל וחס וחלילה שאישה בישראל תהיה פתוחה מינית. אוי גוועלד! מצטערת לבאס אבל הקהילה הזו רקובה . יש שמועות על כל אחד ועל כל אחת. ורובן גם לא נכונות. אני מכירה אנשים מהקהילה שצצו עליהם שמועות, שהיו כל כל רחוקות מהמציאות שזה מצחיק. אני מכיר מישהו שפתחו עליו תלונת שווא, עשו לו שיימינג מטורף בפייסבוק, אישתו עזבה אותו, אף מקום עבודה לא הסכים להמשיך לעבוד איתו. למה? בגלל נערה שהוא לא ענה לחיזורים שלה, ותוך יום אחד היא פתחה עליו 7 תלונות עם אנשים שונים. היא הרסה לו את החיים ואפילו לא שילמה את המחיר, אפילו לא ניקו את שמו בתקשורת. המציאות הזאת קיצונית ואלימה. אולי האמת ברורה כאור היום, אבל לאדם עיוור זה כלל וכלל לא רלוונטי. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
עליי אפילו פתחו תלונת שווא
על חברים שלי האנשים האלה נמצאים בפאקינג מטריקס |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
WitchFuneral כתב/ה: N e l l a כתב/ה: Simple Girl כתב/ה: מי אני באמת כתב/ה: כמה כואב לקרוא את השירשור הזה.
מודה שהיו קטעים שלא יכולתי יותר ודילגתי. האוטומט הזה שלא להאמין ולהאשים את הנשים כיוון שהן אוהבות סקס או בדסמ או יש להן חשבון בפלטפורמה שהן עושות משם כסף - הבטן מתהפכת. כמה עצוב שיש עוד אנשים שזאת התפיסה שלהם. זה אפילו קצת מייאש להבין שלא כולם התקדמו עדיין. השוביניזם שנודף מכל משפט - לא עושה שום חשק בכלל להיכנס לויכוח. אני לא יודעת מה היה שם. בטח לא מפרומו קצר. גם אחרי שאצפה בכתבה לא אחשוב שאני יודעת ומבינה הכל. בשביל זה יש לנו בתי משפט. אבל האוטומט שלי הוא קודם כל לתמוך בנשים על האומץ לבוא ולספר את הצד שלהן. את התחושות. את החוויות. בגלל אנשים כאלה אחוז המתלוננת עדיין כל כך נמוך 😔 אז כן - האוטומט שלי הוא לתמוך בנשים שמתלוננת. כל אישה. בכל מקרה. בכל סיפור. בכל סיטואציה. אני איתן. אני מאמינה להן. כי לעשות כזה צעד ולהתמודד עם כל הזבל הזה שיוצא - זה אומץ מטורף. וזה בלי קשר לכתבה הנוכחית שבכלל עדיין לא יצאה... מזה אנשים כאלה?? הוא לא אמר שהן משקרות הוא הציב עובדות בשטח למה על עיוור את מאמינה להן? חסר נשים שמשקרות? מעלילות ועושות דברים איומים לגברים? את לא יודעת מה היה שם, לא הוא ולא אני וכן.. אם את נכנסת למקום מסויים את צריכה לקחת בחשבון דברים מסויימים ישר לחשוב שגבר אנס או הטריד רק כי מה? יש לו זין? על מה ולמה? אגו נשי הרבה יותר גרוע מאגו גברי . אישה שחוותה משהו צריכה להתלונן ולהגיד בלי שום קשר לאף אחד. וצר לי להגיד את זה תמיד לאישה יש יותר אמורה מאשר לגברים באופן אוטומט ונשים מנצלות את זה בצורה מזעזעת ומחרידה והן אלו שהורסות לנשים אחרות להתלונן ולהגיד את האמת שלהן, לא הוא שלא מאמין. והבנאדם הזה .. WitchFuneral הוא אחד האנשים האמיתיים שיש .. מדבר דברים נכונים ואולי קשים לאוזן העדינה מדיי באתר אבל עדיין לא אומר שהם לא נכונים. זה שגבר מביע את הדיעה שלו לא אומר שהוא שונא נשים.. זה אומר שיש לו דיעה ואפילו צלולה והוא אחד האנשים שהכי מכבד נשים ואנשים. יש עדויות שמספרות שהוא היה נותן לחברים שלו "להשתמש" באותן נשים מבלי הסכמתן,ומאיים עליהן. אז כן נכון הן ישקרו על דברים כאלו ברור. ממש נשקר על דבר כזה גרפי, נצטלם בפנים חשופות שאנשים שיראן אותנו וזה עכשיו יחקק בהווה שלנו. יש נשים שמנצלות את זה אבל זה אחוז קטן מאלו שלא. אז וואו בואו נציל את העולם הגברי המסכן שכל אישה ממוצעת משקרת על שקר. די לצביעות הסתומה הזו. 1 - לא נכון. הרוב המוחלט של הנשים בתחקיר לא הציגו פנים. 2 - אין אף סטטיסטיקה נורמלית שמציגה כמה תלונוץ על פגיעות מיניות הן תלונות שווא וכמה לא, וכל אדם שמבין מעט במדעי הדשא מבין למה זה נושא שבחיים לא יהיה עליו מידע אמין. יש אפילו מחקרים מצומצמים שלפיהם 90% מהתלונות על אונס אלה תלונות שווא. אני לא אומר שזה נכון, אני אומר שאין לי ואין לך שום דרך לדעת כמה נשים משקרות וכמה לא, זאת פיקציה ומופצים בנושא סטטיסטיקות שקריות שנבדקו בצורה מחרידה ע"י פרוגרסיבים קיצוניים. 3 - יש גם הרבה נשים שהיו שם שאומרות את ההפך הגמור לגמרי, מה שמעלה לחלוטין את הסיכויים שהבנות האלה משקרות. אולי הן סתם נפגעו והתחילו להצטייר כמו קורבן, זה לא דבר נדיר. כמו שאמרתי, בן זוג הוא אלוהים עד שנפרדים - שם הוא עושה טרנספורמציה לשטן. תמיד אמרתי שאם אנשים יבדקו איך המחקרים שהם מצטטים נעשו, הם יוחרדו לגלות כמה האנשים מאחוריהם הם אנשים מוטים שפשוט באים לקדם אג'נדה. לעשות מחקר תעמולתי שאינו אובייקטיבי אמור להיות משהו לא חוקי בעליל. האנשים האלה צריכים להיכנס לכלא... וול, אנחנו חיים במטריקס כמו שאמרתי. האמת וההיגיון הפשוט מסתתרים מבני האדם, זה משעשע עד כמה המין שלנו כושל ומטומטם. |
|
N e l l a(אחרת) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
N e l l a(אחרת) • 12 בינו׳ 2023
WitchFuneral כתב/ה: מלישס כתב/ה: N e l l a כתב/ה: מה דעתי?
אני לא מופתעת, אני לא חלק מהסצנה ועדין זה היה די ברור לי, רצים עליו סיפורים כבר כמה שנים טובות תןדה לאל שזה יצא לאור. הדבר הזה לתקוף נשים פתוחות מינית ולא להאמין להו,זה הדבר הכי טיפשי שקיים. אבל מה חדש? אנחנו בישראל וחס וחלילה שאישה בישראל תהיה פתוחה מינית. אוי גוועלד! מצטערת לבאס אבל הקהילה הזו רקובה . יש שמועות על כל אחד ועל כל אחת. ורובן גם לא נכונות. אני מכירה אנשים מהקהילה שצצו עליהם שמועות, שהיו כל כל רחוקות מהמציאות שזה מצחיק. אני מכיר מישהו שפתחו עליו תלונת שווא, עשו לו שיימינג מטורף בפייסבוק, אישתו עזבה אותו, אף מקום עבודה לא הסכים להמשיך לעבוד איתו. למה? בגלל נערה שהוא לא ענה לחיזורים שלה, ותוך יום אחד היא פתחה עליו 7 תלונות עם אנשים שונים. היא הרסה לו את החיים ואפילו לא שילמה את המחיר, אפילו לא ניקו את שמו בתקשורת. המציאות הזאת קיצונית ואלימה. אולי האמת ברורה כאור היום, אבל לאדם עיוור זה כלל וכלל לא רלוונטי. ואני מכירה מישהי שהתאבדה כי עברה אונס קבוצתי וגרמו לה לחוות את האונס שוב ושוב בבתי משפט כי חס וחלילה היא הלכה למועדון. אז ו...? יש לכאן ולכאן, ורוב התלונות הן לא תלונות שווא. |
|
N e l l a(אחרת) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
העיוור המוחלט כאן,זה אתה.
שבטוח שדעתך היא הצודקת ושאר הדעות אינן. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
N e l l a כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: מלישס כתב/ה: N e l l a כתב/ה: מה דעתי?
אני לא מופתעת, אני לא חלק מהסצנה ועדין זה היה די ברור לי, רצים עליו סיפורים כבר כמה שנים טובות תןדה לאל שזה יצא לאור. הדבר הזה לתקוף נשים פתוחות מינית ולא להאמין להו,זה הדבר הכי טיפשי שקיים. אבל מה חדש? אנחנו בישראל וחס וחלילה שאישה בישראל תהיה פתוחה מינית. אוי גוועלד! מצטערת לבאס אבל הקהילה הזו רקובה . יש שמועות על כל אחד ועל כל אחת. ורובן גם לא נכונות. אני מכירה אנשים מהקהילה שצצו עליהם שמועות, שהיו כל כל רחוקות מהמציאות שזה מצחיק. אני מכיר מישהו שפתחו עליו תלונת שווא, עשו לו שיימינג מטורף בפייסבוק, אישתו עזבה אותו, אף מקום עבודה לא הסכים להמשיך לעבוד איתו. למה? בגלל נערה שהוא לא ענה לחיזורים שלה, ותוך יום אחד היא פתחה עליו 7 תלונות עם אנשים שונים. היא הרסה לו את החיים ואפילו לא שילמה את המחיר, אפילו לא ניקו את שמו בתקשורת. המציאות הזאת קיצונית ואלימה. אולי האמת ברורה כאור היום, אבל לאדם עיוור זה כלל וכלל לא רלוונטי. ואני מכירה מישהי שהתאבדה כי עברה אונס קבוצתי וגרמו לה לחוות את האונס שוב ושוב בבתי משפט כי חס וחלילה היא הלכה למועדון. אז ו...? יש לכאן ולכאן, ורוב התלונות הן לא תלונות שווא. אני עברתי אונס מספר פעמים וניסיתי להתאבד. הייתי מאוד קרוב למוות, אני חי ומתקשר איתך בגלל סבירות נמוכה מאוד, הרבה מאמינים יגידו שזה נס שאני עדיין עומד על שני רגליים ומתקשר, שזה נס שאני בכלל חי. זה לא רלוונטי לשום דבר שאמרתי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 12, 2023 2:59 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
[quote="N e l l a"]העיוור המוחלט כאן,זה אתה.
שבטוח שדעתך היא הצודקת ושאר הדעות אינן.[/quote טוב] |
|
N e l l a(אחרת) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
WitchFuneral כתב/ה: N e l l a כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: מלישס כתב/ה: N e l l a כתב/ה: מה דעתי?
אני לא מופתעת, אני לא חלק מהסצנה ועדין זה היה די ברור לי, רצים עליו סיפורים כבר כמה שנים טובות תןדה לאל שזה יצא לאור. הדבר הזה לתקוף נשים פתוחות מינית ולא להאמין להו,זה הדבר הכי טיפשי שקיים. אבל מה חדש? אנחנו בישראל וחס וחלילה שאישה בישראל תהיה פתוחה מינית. אוי גוועלד! מצטערת לבאס אבל הקהילה הזו רקובה . יש שמועות על כל אחד ועל כל אחת. ורובן גם לא נכונות. אני מכירה אנשים מהקהילה שצצו עליהם שמועות, שהיו כל כל רחוקות מהמציאות שזה מצחיק. אני מכיר מישהו שפתחו עליו תלונת שווא, עשו לו שיימינג מטורף בפייסבוק, אישתו עזבה אותו, אף מקום עבודה לא הסכים להמשיך לעבוד איתו. למה? בגלל נערה שהוא לא ענה לחיזורים שלה, ותוך יום אחד היא פתחה עליו 7 תלונות עם אנשים שונים. היא הרסה לו את החיים ואפילו לא שילמה את המחיר, אפילו לא ניקו את שמו בתקשורת. המציאות הזאת קיצונית ואלימה. אולי האמת ברורה כאור היום, אבל לאדם עיוור זה כלל וכלל לא רלוונטי. ואני מכירה מישהי שהתאבדה כי עברה אונס קבוצתי וגרמו לה לחוות את האונס שוב ושוב בבתי משפט כי חס וחלילה היא הלכה למועדון. אז ו...? יש לכאן ולכאן, ורוב התלונות הן לא תלונות שווא. אני עברתי אונס מספר פעמים וניסיתי להתאבד. הייתי מאוד קרוב למוות, אני חי ומתקשר איתך בגלל סבירות נמוכה מאוד, הרבה מאמינים יגידו שזה נס. זה לא רלוונטי לשום דבר שאמרתי. גם אני שורת אונס,עברתי פעמיים וגם אני מתקשרת איתך רגיל. לא מבינה את הפואנטה. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
N e l l a כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: N e l l a כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: מלישס כתב/ה: N e l l a כתב/ה: מה דעתי?
אני לא מופתעת, אני לא חלק מהסצנה ועדין זה היה די ברור לי, רצים עליו סיפורים כבר כמה שנים טובות תןדה לאל שזה יצא לאור. הדבר הזה לתקוף נשים פתוחות מינית ולא להאמין להו,זה הדבר הכי טיפשי שקיים. אבל מה חדש? אנחנו בישראל וחס וחלילה שאישה בישראל תהיה פתוחה מינית. אוי גוועלד! מצטערת לבאס אבל הקהילה הזו רקובה . יש שמועות על כל אחד ועל כל אחת. ורובן גם לא נכונות. אני מכירה אנשים מהקהילה שצצו עליהם שמועות, שהיו כל כל רחוקות מהמציאות שזה מצחיק. אני מכיר מישהו שפתחו עליו תלונת שווא, עשו לו שיימינג מטורף בפייסבוק, אישתו עזבה אותו, אף מקום עבודה לא הסכים להמשיך לעבוד איתו. למה? בגלל נערה שהוא לא ענה לחיזורים שלה, ותוך יום אחד היא פתחה עליו 7 תלונות עם אנשים שונים. היא הרסה לו את החיים ואפילו לא שילמה את המחיר, אפילו לא ניקו את שמו בתקשורת. המציאות הזאת קיצונית ואלימה. אולי האמת ברורה כאור היום, אבל לאדם עיוור זה כלל וכלל לא רלוונטי. ואני מכירה מישהי שהתאבדה כי עברה אונס קבוצתי וגרמו לה לחוות את האונס שוב ושוב בבתי משפט כי חס וחלילה היא הלכה למועדון. אז ו...? יש לכאן ולכאן, ורוב התלונות הן לא תלונות שווא. אני עברתי אונס מספר פעמים וניסיתי להתאבד. הייתי מאוד קרוב למוות, אני חי ומתקשר איתך בגלל סבירות נמוכה מאוד, הרבה מאמינים יגידו שזה נס. זה לא רלוונטי לשום דבר שאמרתי. גם אני שורת אונס,עברתי פעמיים וגם אני מתקשרת איתך רגיל. לא מבינה את הפואנטה. את לא מבינה נקודה. אני סיימתי עם לנסות להסביר לך את המציאות הפשוטה. אמשיך את הדיון עם אנשים אחרים, אני לא מצפה ממך להבנה בסיסית של הנאמר. |
|
N e l l a(אחרת) |
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
לפני שנה •
12 בינו׳ 2023
WitchFuneral כתב/ה: N e l l a כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: N e l l a כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: מלישס כתב/ה: N e l l a כתב/ה: מה דעתי?
אני לא מופתעת, אני לא חלק מהסצנה ועדין זה היה די ברור לי, רצים עליו סיפורים כבר כמה שנים טובות תןדה לאל שזה יצא לאור. הדבר הזה לתקוף נשים פתוחות מינית ולא להאמין להו,זה הדבר הכי טיפשי שקיים. אבל מה חדש? אנחנו בישראל וחס וחלילה שאישה בישראל תהיה פתוחה מינית. אוי גוועלד! מצטערת לבאס אבל הקהילה הזו רקובה . יש שמועות על כל אחד ועל כל אחת. ורובן גם לא נכונות. אני מכירה אנשים מהקהילה שצצו עליהם שמועות, שהיו כל כל רחוקות מהמציאות שזה מצחיק. אני מכיר מישהו שפתחו עליו תלונת שווא, עשו לו שיימינג מטורף בפייסבוק, אישתו עזבה אותו, אף מקום עבודה לא הסכים להמשיך לעבוד איתו. למה? בגלל נערה שהוא לא ענה לחיזורים שלה, ותוך יום אחד היא פתחה עליו 7 תלונות עם אנשים שונים. היא הרסה לו את החיים ואפילו לא שילמה את המחיר, אפילו לא ניקו את שמו בתקשורת. המציאות הזאת קיצונית ואלימה. אולי האמת ברורה כאור היום, אבל לאדם עיוור זה כלל וכלל לא רלוונטי. ואני מכירה מישהי שהתאבדה כי עברה אונס קבוצתי וגרמו לה לחוות את האונס שוב ושוב בבתי משפט כי חס וחלילה היא הלכה למועדון. אז ו...? יש לכאן ולכאן, ורוב התלונות הן לא תלונות שווא. אני עברתי אונס מספר פעמים וניסיתי להתאבד. הייתי מאוד קרוב למוות, אני חי ומתקשר איתך בגלל סבירות נמוכה מאוד, הרבה מאמינים יגידו שזה נס. זה לא רלוונטי לשום דבר שאמרתי. גם אני שורת אונס,עברתי פעמיים וגם אני מתקשרת איתך רגיל. לא מבינה את הפואנטה. את לא מבינה נקודה. אני סיימתי עם לנסות להסביר לך את המציאות הפשוטה. אמשיך את הדיון עם אנשים אחרים, אני לא מצפה ממך להבנה בסיסית של הנאמר. אה עכשיו הבעיה בי, כמו כל דיון איתך, אם לא מבינים אותך לא תנסה להסביר אלא תאשים את הצד השני שהוא לא בסדר,ובעצם לא תבין שהבעיה אצלך 🤷🏽♀️ צפוי מאד דרך אגב |
|