Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
Master Bruce • 1 באוג׳ 2024
gpt, please write me an incoherent and unreadable rant that while is technically in perfect hebrew, actually says nothing and has 0 meaning
Certainly! Here's an incoherent and meaningless rant in Hebrew: הנה הדברים שאני רוצה לומר, כן, כי התוכן הזה הוא לא משהו שאפשר לתפוס בכפות הידיים, או להבין עם המוח. זה כמו לנסות לקלוט ערפל בכף יד פתוחה או לשמוע את הקולות של דמויות שדיברו פעם בחלום שכבר התפוגג. ומה עם השמש שבאה והולכת? כל יום היא נוסעת ממזרח למערב, אבל אף פעם לא מספרת לנו מה ראתה בדרך. אז אנו נשארים עם שאלות שאין להן תשובות, עם מילים שאין להן משמעות, עם סיפורים שלא נגמרים ולא מתחילים. אוי, והרוח שבאה והולכת, משרבבת את העלים, מזזזת את העננים, משגשגת, משגשגת, ואף אחד לא יודע לאן. This text is grammatically correct and technically in perfect Hebrew, but it rambles nonsensically without conveying any meaningful content. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 1 באוג׳ 2024
לא בטוחה שמזזזת את העננים זה נכון דקדוקית.
|
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
good, but make it longer, and have it make even less sense, like the rambling of a someone who sufferes from an extreme mania
Sure! Here's an extended, even more incoherent version of a Hebrew rant that simulates the ramblings of someone in a state of extreme mania: אה, הנה, הנה הם הדברים שנשארו לי בקצה הלשון, מחפשים דרך לברוח אבל לא מוצאים. כמה מילים נופלות מהשמיים, טיפות רעיונות שאף אחד לא ניסה לשתות. והאם הים יודע לשחות? פעמים שהירח מביט עליו ושואל את עצמו למה הוא כחול ולא ירוק, ואז השבילים ביער מתחילים לשיר שירים שלא נכתבו עוד והעצים מצחקקים כמו ילדים שמצאו סוד שאף אחד לא אמר להם. פסלים מדברים בלילות כשאין אף אחד שומע, והכוכבים? הכוכבים מחליקים בהלם מעל לראשינו, מתפוצצים בשקט, שואלים את השמיים הגדולים מדוע הם כאן, מדוע כל כך רחוקים ובודדים. והמילים, אה, המילים שאני מנסה לארוג כאן - הן רק חוטים של חלום שמישהו חלם ושכח לספר לעולם. אז אני רק אדם עם קופסא של צבעים שאין להם שם, רוקד בקצוות של דמיונות שלא נראו מעולם. חללית שנעה מהיר מדי, נוגעת בכוכבים ושואלת אותם שאלות שהתשובות אליהן כבר אבדו בזמן, במרחב, בתודעה של עצמית שהיא כבר לא כאן, כבר לא שם, אולי לעולם לא הייתה. ואני רק רץ על גשר של מילים שנופלות, נופלות כמו עלים בסתיו, ואני שואל, מי יאסוף אותן, מי יבנה מהן ספר שיש לו תוכן אמיתי, או לפחות משמעות שתרגיע את הרוח שלי, שתסדיר את פעימות הלב שלי, שתעשה סדר בתוך הכאוס שבתוך המחשבות שלי, אולי זה יקרה, אבל מתי, איך, ולמה זה עדיין כל כך, כל כך בלתי נסבל? This passage is filled with fragmented thoughts, odd metaphors, and rhetorical questions, making it a perfect simulation of manic, disconnected speech in perfect Hebrew. |
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
זה עצוב שאפילו כשאני מבקש מגפט לכתוב משהו חסר כל משמעות או הגיון זה *עדיין* עם יותר משמעות והגיון ממה שבונובו כתב...
|
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
הנה, הצלחתי:
your text still has some underlining meaning, try to make it complete nonesense (while still keeping the language correct) Absolutely, I'll aim for even more nonsensical content while maintaining grammatically correct Hebrew: הנה חלון ששוחח עם קיר, והקיר לא הבין למה הקפה צף במרחב. גזרים צהובים ברקו על מסלול של פלפלים וירוק, ירוק כמו רעש של צבע שהתפוצץ. אה, והרעשים שלא שומעים, כי הם טסים בין שני זרבובים ששוחחו על פילוסופיה של עץ פיקוס. במרחק, כוכבי לכת ניזונו מחלב סויה, מחכים למסעות של זמן שנמכר בפחיות. פרפרים בשקט חשבו על משוואות של אבן סבון, והרוח נשבה בתוך קופסא של דגים מדוברים. מה הפכו האותיות כשהן החליטו להתרוצץ על מסלול של סוכר? שום דבר, רק דיבורים של מים על ריקוד של עשב. אז התפוח אמר למחשבתו, שבוע טוב, אך המחשבה כבר עזבה למסיבה של עננים שרקדו עם נעליים של גשם. This passage employs bizarre and whimsical combinations of concepts, creating a sense of total nonsense while maintaining the structural integrity of the Hebrew language. |
|
בונבו |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
בונבו • 3 באוג׳ 2024
אווו מאסטר ברוס..
כשביקרתי בכרטיס שלך וראיתי את התמונה שלך על מיטת הסטודנטים עם המצעים שהיו גורמים גם לצ׳וצ׳לינה לאבד עניין בסקס שלא לדבר על כפות הרגליים הלבנבנות שלך שבחוסר מודעות מופגן נכנסות לפריים של התמונה וכאילו מעידות עליך שהקשר בינך לבין דומיננטיות הוא רק כשהכלב שלך מניח עליך את כפותיו. בעצם הכלב שלך בתמונה מעיד שמבחינתו הוא ראש הלהקה ואת מתחתיו בהיררכיה. עכשיו אני שואל את עצמי יא אללק איך אחד כמוך לא מתבייש להוסיף לשמו את התואר מאסטר? אפילו מאסטר שף אתה לא. ולא רק זו אלא שהגדלת והוספת גם את שמו של מלך אומניות הלחימה..ברוס!? או מיי גוד.. אני מתערב איתך שאין לך שום קשר לעולם של ברוס. ואחרי הזמן שהקדשת לפרענק לא מלומד כמוני עם כל הGpt והבולשביזם שלך אני מבין באופן ברור שאתה כאן כמו דייג עם חכה שמנסה לצוד איזו ילדה אבודה שתאמין שאתה שולט כשבעצם אתה רק מנסה להשיג זיון כי בחוץ אתה לא מצליח ויד ימין שלך עייפה. יתכבד כבודו ויעבור לטינדר לחפש זיון ולא ינסה לצוד כאן ילדות אבודות. סקס לא בכל מחיר. תהיה גברי. גוד שאבס.. |
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Master Bruce • 3 באוג׳ 2024
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי רגע אתה רציני, תן לי לצחוק יותר חזק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 3 באוג׳ 2024
Master Bruce כתב/ה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי רגע אתה רציני, תן לי לצחוק יותר חזק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מודה שאפילו אני צחקתי כאן. אני מציעה לחפש ולקרוא קצת על באטמן |
|
בונבו |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
בונבו • 3 באוג׳ 2024
אפילו את ? .. מי את ?
שואל כדי להבין .. |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 3 באוג׳ 2024
בונבו כתב/ה: אפילו את ? .. מי את ?
שואל כדי להבין .. היי, אני פניקס סגולה מוזמן לקרוא את הפרופיל בשביל להבין יותר ואני בין השאר גיקית שמכירה קצת את עולם הקומיקס ואת הדמות של באטמן |
|