פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 9 באוג׳ 2024
סנטוריון כתב/ה: לא היה שירשור כזה לאחרונה? או שאני נהיה דמנטי?
חסימה אף פעם לא מגיעה ממקום ריגשי אצלי. אני חוסם ברגע ש"נשואים" מופיעים כגבול, פשוט כי זה עוזר לי לעקוב אחרי פרטנריות רלבנטיות (אם הייתה דרך אחרת לסמן או לפלח יושבי כלוב הייתי קרוב לודאי בוחר בה). לכן יש אצלי כמה עשרות חסומים, ובעיקר חסומות. מה, אבל אתה לא רוצה שיתנו לך לייק לכתיבה שלך, יגיבו לך לסיפורים המטורפים שלך? |
|
סנטוריון |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
סנטוריון • 9 באוג׳ 2024
פרלין כתב/ה: סנטוריון כתב/ה: לא היה שירשור כזה לאחרונה? או שאני נהיה דמנטי?
חסימה אף פעם לא מגיעה ממקום ריגשי אצלי. אני חוסם ברגע ש"נשואים" מופיעים כגבול, פשוט כי זה עוזר לי לעקוב אחרי פרטנריות רלבנטיות (אם הייתה דרך אחרת לסמן או לפלח יושבי כלוב הייתי קרוב לודאי בוחר בה). לכן יש אצלי כמה עשרות חסומים, ובעיקר חסומות. מה, אבל אתה לא רוצה שיתנו לך לייק לכתיבה שלך, יגיבו לך לסיפורים המטורפים שלך? לא כל הלייקים נוצרו שווים. |
|
Holden(אחר) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Holden(אחר) • 9 באוג׳ 2024
לא זכור לי שחסמתי, אבל ממש לאחרונה נחסמתי אצל מישהו בקטע שמצאתי מאד משעשע.
יש כאן איזה "מאסטר" שחושף את תמונותיו באופן מלא, וזה גם חלק מאג'נדה שהוא נושא על "לחיות בגלוי" ובוז למסתירים. נניח. בואו נאמר שמבחינה חזותית לא מדובר ביצירה של בוטיצ'לי. אז הבחור הרשה לעצמו לכתוב בבלוג משהו כמו "כשאני רוצה להגיד למישהי שהיא טיפשה, אני אומר לה שהיא יפה". וזה כלכך הצחיק אותי. כמה ברור שאתה מנסה להפוך את החסרונות שלך, המראה וחוסר הבטחון שלך במראה, לאיזשהו "יתרון אינטלקטואלי" מומצא. פאסיב-אגרסיב ורעילות בהתגלמותה בעיניי. אז הגבתי שזה כנראה כי אף אחד מעולם לא אמר לו שהוא יפה. חסם תוך שניה. וימשיך להיות נושא דגל בעיני עצמו על "בטחון". שיהיה. |
|
OR1977 |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
OR1977 • 9 באוג׳ 2024
Holden כתב/ה: לא זכור לי שחסמתי, אבל ממש לאחרונה נחסמתי אצל מישהו בקטע שמצאתי מאד משעשע.
יש כאן איזה "מאסטר" שחושף את תמונותיו באופן מלא, וזה גם חלק מאג'נדה שהוא נושא על "לחיות בגלוי" ובוז למסתירים. נניח. בואו נאמר שמבחינה חזותית לא מדובר ביצירה של בוטיצ'לי. אז הבחור הרשה לעצמו לכתוב בבלוג משהו כמו "כשאני רוצה להגיד למישהי שהיא טיפשה, אני אומר לה שהיא יפה". וזה כלכך הצחיק אותי. כמה ברור שאתה מנסה להפוך את החסרונות שלך, המראה וחוסר הבטחון שלך במראה, לאיזשהו "יתרון אינטלקטואלי" מומצא. פאסיב-אגרסיב ורעילות בהתגלמותה בעיניי. אז הגבתי שזה כנראה כי אף אחד מעולם לא אמר לו שהוא יפה. חסם תוך שניה. וימשיך להיות נושא דגל בעיני עצמו על "בטחון". שיהיה. הזיה |
|
It's Tammy for you(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
It's Tammy for you(שולטת) • 9 באוג׳ 2024
חסמתי 3
|
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Re: כמה חסומים יש לכם?
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 9 באוג׳ 2024
Fuck You כתב/ה: מה גורם לכם לחסום ?
בכלוב ובפייסבוק - אפס |
|
Into(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Into(נשלטת) • 9 באוג׳ 2024
העם דורש לדעת למה פאקיו חסמה את פרלין
|
|
Agate |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Agate • 9 באוג׳ 2024
חסום 1
10 בלוגים מוסתרים חסמתי או הסתרתי כשהרגשתי שלא יכולה לנהל את האינטראקציה באופן שנעים או טוב בשבילי. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
טלי35(שולטת) • 9 באוג׳ 2024
109 🙈
|
|
Fuck You |
לפני 3 חודשים •