Reverence(אחר) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
Reverence(אחר) • 26 באוק׳ 2024
הינה הקבלה קצת שונה: כשמחפשים עבודה נתקלים לעיתים קרובות בדירשה ארוכה של יכולות, כל מעסיק יגיד בכנות שאין כוונה למצוא 100% מזה.
מחפשי עבודה לעומת זאת מגישים מועמדות גם אם מתאימים בקריטריון-שתיים מתוך ה 10. אז אוקיי, אתה לא גם גבוה, גם שרירי, גם אקדמאי, גם הכנסה גבוהה, גם אסרטיבי וגם רגיש וגם רציני וגם מצחיק וכו׳ וכו׳. אבל אתה חלק מזה? תכתוב משהו שימשוך את העין והשכל. כשהייתי רווק תל אביבי הייתי הולך לבד לים, מתיישב ליד מישהי שיושבת לבדה בים ומציע לה אבטיח אם התפתחה שיחה והיה נחמד הייתי מבקש מספר, ווואללה היה כיף, אתה מרגיש את הכימיה ולא מבזבז זמן על רשימות מכולת מטופשות. אגב, ממליץ לקרוא את ״שנת הכן״ - ספר המתאר התקופה בה הסופרת הפסיקה לעבוד עם רשימת דרישות סף ופשוט התחילה להכיר את מי שניגש אליה. בהצלחה! |
|
teacher(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
teacher(שולט) • 26 באוק׳ 2024
Reverence כתב/ה: הינה הקבלה קצת שונה: כשמחפשים עבודה נתקלים לעיתים קרובות בדירשה ארוכה של יכולות, כל מעסיק יגיד בכנות שאין כוונה למצוא 100% מזה.
מחפשי עבודה לעומת זאת מגישים מועמדות גם אם מתאימים בקריטריון-שתיים מתוך ה 10. אז אוקיי, אתה לא גם גבוה, גם שרירי, גם אקדמאי, גם הכנסה גבוהה, גם אסרטיבי וגם רגיש וגם רציני וגם מצחיק וכו׳ וכו׳. אבל אתה חלק מזה? תכתוב משהו שימשוך את העין והשכל. כשהייתי רווק תל אביבי הייתי הולך לבד לים, מתיישב ליד מישהי שיושבת לבדה בים ומציע לה אבטיח אם התפתחה שיחה והיה נחמד הייתי מבקש מספר, ווואללה היה כיף, אתה מרגיש את הכימיה ולא מבזבז זמן על רשימות מכולת מטופשות. אגב, ממליץ לקרוא את ״שנת הכן״ - ספר המתאר התקופה בה הסופרת הפסיקה לעבוד עם רשימת דרישות סף ופשוט התחילה להכיר את מי שניגש אליה. בהצלחה! יש לי חברה שהיתה לבד הרבה מאוד זמן, וכשדיברנו על זה היא סיפרה לי שיש לה רשימה. אחרי שראיתי את הרשימה שלה, היה צריך לגרד אותי מהרצפה. אמרתי לה שהיא מגזימה ושתשכח מכל הרשימה הזו. היא לא הסכימה איתי. חצי שנה אחר כך היא הכירה מישהו, אחר כך חתונה והיום היא גם עם שתי ילדות. שווה לציין שהבחור ענה על אולי שלשה קריטריונים מרשימת המכולת שלה וגם זה לא בהצטיינות יתרה. THATS LIFE |
|
סנטוריון |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
סנטוריון • 26 באוק׳ 2024
teacher כתב/ה: יש לי חברה שהיתה לבד הרבה מאוד זמן, וכשדיברנו על זה היא סיפרה לי שיש לה רשימה. אחרי שראיתי את הרשימה שלה, היה צריך לגרד אותי מהרצפה.
אמרתי לה שהיא מגזימה ושתשכח מכל הרשימה הזו. היא לא הסכימה איתי. חצי שנה אחר כך היא הכירה מישהו, אחר כך חתונה והיום היא גם עם שתי ילדות. שווה לציין שהבחור ענה על אולי שלשה קריטריונים מרשימת המכולת שלה וגם זה לא בהצטיינות יתרה. THATS LIFE אכן. ואם אנחנו היינו יודעים מה אנחנו באמת רוצים יש מצב שגם אתרי הכרויות היו הרבה יותר מוצלחים ממה שהם היום. |
|
jerryM |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
jerryM • 27 באוק׳ 2024
אני חושב שהעניין הוא לא בדרישות של נשים, אלא בציפייה לקבל מישהו שהוא כבר מוצר מוגמר, אנשים משתנים ומתפתחים כל הזמן, במיוחד בתוך קשר טוב ותומך.
יש דרישה אחת שתמיד צורמת לי , הדרישה לגבר גבוה. בסוף זה עניין גנטי שאי אפשר לשנות. אני, למשל, לא גבוה במיוחד (172), ולפעמים מוצא את עצמי תוהה איך החיים היו נראים אם הייתי גבוה בעשרה סנטימטרים. אבל צריך לזכור שזו דרישה עתיקה, הרבה לפני עידן האפליקציות. לדעתי, חשוב לשמור על גישה חיובית, להבין שאף אחד לא מושלם והכי חשוב לשמור על אנושיות. |
|
YourDaddyFromHell(סדיסט) |
לפני 6 ימים •
11 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
11 בנוב׳ 2024
YourDaddyFromHell(סדיסט) • 11 בנוב׳ 2024
בחורה ממוצעת
עם עבודה ממוצעת ומראה ממוצע מחפשת גבר לא פחות מ מטר 85 עבודה טובה שמכניסה לפחות 20אלף עם רכב |
|
Vanila princess |
לפני 6 ימים •
11 בנוב׳ 2024
Re: דרישות של נשים באתרי הכריות
לפני 6 ימים •
11 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 11 בנוב׳ 2024
[quote="gentleperv"]שלום לכולם,
רציתי לדבר על הדרישות של נשים באתרי הכרויות (וגם באתר קייג') הדרישות בדרך כלל כוללות מישהו חתיך, עם פנים יפות, גוף אתלטי, מישהו שלא בקשר, ועוד אלף ואחת בקשות. מה שאני לא מצליח להבין הוא, אם הגבר חתיך, משכיל, ברמה של 9-10 מתוך 10, מה יש לו לחפש באתרי הכרויות? הוא בהחלט יכול למצוא את האישה לטעמו בחוץ, ואין באמת צורך להיכנס לאתרי הכרויות, אלא אם כן הוא נמצא בקשר קבוע ומצד אחד לא רוצה לפרק אותו, אך מצד שני רוצה להתאוורר קצת. אבל נשים לרוב לא מעוניינות בגברים שבקשר, אז אני תוהה מה בדיוק הן רוצות. נראה לי שכל הדבר הזה הוא בלוף אחד גדול, ואנשים פשוט מבזבזים כסף (כמובן, אני לא מתכוון לאתרים מזויפים שהם באמת סתם). אשמח לדעת מה אתם חושבים על זה. שאלת אז אני אענה לך בבוטות: זה נשמע שאתה מתוסכל מזה שאתה לא משיג נשים מעל הליגה שלך. אל תכנס ל"דרישות" של אחרים תסתכל על עצמך ותהיה הכי טוב שאתה יכול. גם לך יש דרישות הרי מזה נובע הפוסט הזה יש מלא בחורות לא הכי פצצות שמתות שיתחילו איתן ורוצות זוגיות ככה שאם היית מתפשר היית מזמן בזוגיות. ואם אתה לא מתפשר אל תצפה מהצד השני שיתפשר. |
|
Vanila princess |
לפני 6 ימים •
11 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
11 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 11 בנוב׳ 2024
ראיתי פה תתגובות על גובה
חברה אם האשה 160 ורוצה גבר 185 סבבה נסחפה , אפילו שזו זכותה המלאה. וגם זכותכם להמשך לנשים פצצות עם תחת עם ציצי וכל מיני דברים שאתם אוהבים אתם מבינים על מה אני מדברת אז בואו לא ניתמם. אני 177 עם כפכפים אני מעל 180 גברים נמוכים או אפילו בגובה שלי נראים כמו אח קטן שלי וזה טרנאוף בלשון המעטה. זה משהו אבולוציוני וגם תחשבו על זה רגע שאתם נפגשים לדייט עם בחורה גבוהה מכם בראש. בסדר יודעת שיש יחידי סגולה שלא מפריע להם לי זה מפריע , מותר לי וגם לא נמשכת מה לעשות. |
|