|
|
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 11 בינו׳ 2025
► LordValderon כתב/ה: הבנתם את המהות והכוונה שלו אבל נתפסתם לקטנות. יאללה שחררו אזהרת סאחית א. אשכרה עניתי לו והוא לא התעניין בזה במיוחד. ב. כן, המציאות מבאסת. אין הרבה שולטות. אין כמעט שולטות צעירות הסיבות לכך - לא ישנו את המציאות עצמה. (וכבר הגבתי מה הסיבות לכך) אז כשזה חוזר שוב ושוב בפורום כבר אין תגובות רלוונטיות, כי כמה אפשר לדוש ב - "למה אין שולטות כמו שאני רוצה וצריך" |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
הוא(שולט) • 11 בינו׳ 2025
אבל תודו שההנחות יסוד מעולות . ראשית לבנות 20 יש "כח" איזה כח לא ברור. אולי כח פיזי כח הכוסית, הכח רמת גן ווטאבר יש רק כח אבל באסה לא שולטות.
הן נטולות הבנה. ורק אחרי יומולדת 30 מחלחלת או פורצת בהן "ההבנה" מדהים. הבנה שמה? שיש כח ? שהן שולטות כבר לא כוסיות זקנות מדי? אולי הוא יגרום להן להבין? חידה. למה אין כוסיות שיעשו מה שבא לו. קשה קשה אין דירה אין עבודה. |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
Hill el • 11 בינו׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: שיפוטיות, פטריאכה, מדינה שמרנית.
שילוב של כל אלו. (יש לא מעט שרשורים בנושא, קשור גם ללמה אין הרבה שולטות...) + אין הרבה צעירים בכלוב, יש יותר בפייסבוק ובאינסטגרם. האמת שפשוט פספסתי את התגובה שלך. אני חדש כאן ולא ממש ידעתי אפילו את ההבדל בין פורום לבלוג אז כתבתי בשניהם את אותה שאלה . מה שאת אומרת הגיוני סה״כ רק שאני מניח שבאינסטגרם אין קהילה של בדסמ.. יכול להיות שפשוט אין ככ מודעות בגילאים צעירים לעולם הזה? בכל מקרה אם אני רוצה באמת לקרוא ולהחכים אז יש דרך מהירה ונוחה לחפש בפורומים אחרים שקדמו לכניסה שלי שאלות ודברים שבא לי לדעת עליהם? |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 11 בינו׳ 2025
מניחה ששליטה אמיתית קשורה באופן ישיר לבגרות אישית, פתיחות והתפתחות מינית.
רוב הנשים באופן טבעי נמשכות להיות מתחת לגבר בהיררכיה. וצריך כמה תנאים כדי שזה יהיה הפוך( נגד הטבע לכאורה) יתכן שבחורה צעירה פחות פתוחה מינית ומכירה את עצמה, מחוברת לרצונות שלה ולכן יותר נוח /קל /מכוונת לרצות גבר. בגיל 40 בערך נשים עוברות שינוי, בעיקר מיני. יתכן שזה מביא אותן לפרוץ החוצה עם המיניות להתנסות בכל מיני דברים ופתאום לגלות שמשהו חדש מגרה אותן. זאת כמובן השערה שלי ללא כל ביסוס מדעי. באופן כללי אין הרבה שולטות במיוחד בארץ. וגם אלה שיש לא באמת נהנות מזה אלא שהן מצאו שזה כלי לניצול גברים. בהצלחה עם זה לשאלתך יש ממש למעלה כפתור חיפוש |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
לפני שנה •
11 בינו׳ 2025
מלישס(שולטת) • 11 בינו׳ 2025
הגעתי לסצנה בגיל 18..
כבר אז הבנתי כמה כוח יש לי... למעשה זה היה ברור לי מזמן. ואני בטוחה שלא רק לי. העדפה בידיסמית זה משהו שכבר מרגישים הרבה לפני שמתחילים ליישם את זה... בידיסמ זה מסע אישי ופנימי שעוברים עם עצמך... ויש הבדל בין ליישם בחייך הפרטים לבין לפתוח פרופיל באתר ולהתחיל להיפגש עם נשלטים... אז לוקח כמה שנים ליישם ובכלל מנצוא מה מעניין אותך כשולטת.. אגב. זה אותו תהליך שעובר כל אחד כאן לא משנה מה ההגדרה שלו. אז עברתי את המסע שלי ואני כבר בגילאי 20 התחלתי ליישם.. וכל שנה הביאה איתה עוד ידע. ניסיון. כלים. ובעיקר חקר ולמידה עם עצמי. מה אני אוהבת כשולטת. מה לא וכדומה. היום אני בת 30, מה שאומר שאני שולטת כבר כמה שנים. אז כן.יש שולטות צעירות בגיל. השאלה אם אתה מעדיף שולטת מנוסה עם ניסיון, או מישהי שרק נכנסה ועוד מגששת את דרכה? ולקרוא למישהי שהיא גיל 30+ מבוגרת? הזוי קצת...לא מכבד. ואפילו קצת מעליב. |
|
|
|
|
לפני שנה •
14 בינו׳ 2025
לפני שנה •
14 בינו׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 14 בינו׳ 2025
בת 52 והכי צעירה פה 😀😀
|
|