לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אתה לא נשלט אמיתי , אתה פשוט בודד חרמן עם דמיון מפותח

Bluecollar​(שולטת)
לפני 9 חודשים • 22 באפר׳ 2025
Bluecollar​(שולטת) • 22 באפר׳ 2025
אני באמת מסכימה עם כל מה שאמרתם. ויש מצב שאני מפרשת את הסיטואציה אחרת לגבי השאות שלו.
אני מתמרדת נגד הטיעון של אתה יומיים באתר לכם טיעונייך אינם תקפים
פישוטו
פישוטו • 22 באפר׳ 2025
[/quote]
איך זה מפריך את הטענות?
איך להגיד למישהו אתה היומיים באתר מפריך את הטענות שלו?[/quote]

כי כשמישהו בא ומתאר לנו את המציאות באתר, מסביר מה אמיתי ומה לא, טוען שרק אצלו האמת ועוד מפרסם את זה שכולם יראו - לאמר לו שהוא חדש ולא מבין ולא ראה עדיין כלום זה טיעון מאוד מאוד רלוונטי.
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
גם אני מסכימה עם קודמיי שלא מדובר בגייטקיפינג.

לאור השנים ראינו כבר דומים לו. כאלו שבאו חדשים מהניילונים, אחרי שיום אחד הם ישבו על האסלה, אז הם המציאו את הבדס"מ ובאו לספר לנו ולקבל 15 דקות של תהילה.

כשרמזו להם שהם לא כזה מבינים על מה הם מדברים או לא כזה יודעים, הם ביטלו את מי שנמצאים פה כבר שנים, כתבו מדריכים, הדריכו אנשים והתנסו בפועל - כי הם יודעים יותר טוב - הם הרי הגו עכשיו את הבדס"מ.

ההייפ העצמי שלהם מחזיק כמה פוסטים, אבל מתישהו זה ממצה את עצמו והקהילה אומרת לחדש החש - קח אסימון ותתקשר אלינו כשתצבור ידע וחוויות אמיתיות, כי ככה מסיקים מסקנות בעולם האמיתי.

ועוד כמה חודשים יבוא אחד חדש כזה icon_smile.gif
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 22 באפר׳ 2025
טוב, שכנעת אותי.
שבע פעמים המילה "אמיתי" מופיעה בפוסט של פרופיל בן שלשה חודשים ושייבה. הודעה ראשונה לפני חמישה ימים.
ובפרופיל הוא כותב "אני מאוד חדש בעולם הזה ולא ממש מנוסה". על איזו אמת הוא רוצה לדבר?

ונגיד שאנחנו שמים את הבכת"ב הזה בצד, ונתייחס אליו כאל בחור מנוסה מאוד וטיפל'ה פרובוקטיבי בכתיבה.
עדיין, זה מה שמפריע לך בפוסט שלו ובתגובות שאחר כך?
לא זה שהוא מתעקש שיש סטנדרט ISO9000 לנשלטים והחוברת נמצאת לא פחות מאשר אצלו בכיס?

ו"פלייליסט קינקי"? באמת? או שמא היה זה המשפט הסתום "כי היא ראתה אותי כמו שאף אחת לא ראתה אף פעם" שעשה את זה?
כי מה זה באמת אומר? כלום ושום דבר. ממש כמו הדוגמה של נשלט עמוק. בשבילך הלכתי לגוגל לחפש כמה פעמים השתמשו בעולם אי פעם בשילוב המילים האלה - “נשלט עמוק שמחפש דומינה קשוחה שתכניע אותי”.
את יודעת כמה? בדיוק פעם אחת בכל היקום. וזה בפוסט שלו. אשכרה דף תוצאות ריק בגוגל.
אבל אני מתפזר. אולי נחזור למשפטים מלאי המשמעות שלו (NOT), כמו "מה שאתה באמת מחפש – זה רגש שאף פעם לא הרגשת".
הצילו מהבנאליה המזעזעת.

ואני אחד לפני האחרון שאפשר לחשוד בו שאינו נחמד לאנשים בתחילת הדרך. גם כי אני חושב שמכל אחד אפשר ללמוד משהו.
רק שפה אין מה ללמוד, אלא אם עושים התמחות בצמר גפן מתוק.

בקיצור, במקרה הטוב זה פוסט פח, עם ניחוחות כבדים של AI, ובמקרה הפחות טוב זה טרול בתחפושת.
Bluecollar​(שולטת)
לא אתייחס אליו ולפוסט שלו.
אבל להתנהגות הזו של חוסר יכול להקשיב.
הקיבעון המחשבתי, החזקה בדעה של עצמך והחזקה חזקה במה שהיה זה מה שיהיה וחס וחלילה שלמישהו חדש יהיה מה לחדש.
זה ובכן...לא יודעת.
תנו לזה מילה שתתאים

הכל אתם צודקים לגבי האופן שבו התנסח.
תוכלו לראות את האופן שבו אתם מתנסחים? את הקיבעון שלכם? את היכולת לקבל דעות אחרות? ביקורת? מחשבות!? הגיגים? לשנות וחו במעט את הדעה ?

אני מסכימה עם כל מה שהערתם. קיבלתם, אני מסכימה, אני מבינה. נתן לי בהחלט נקודת מבט חדשה...
אתם מסוגלים גם להקשיב לצד השני?

או שתשללו את מה שאמרתי כי הוא לא הכי מדויק?
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
כשאתה מגיע למקום עבודה חדש אתה לא מודיע לכולם ביום הראשון שלך שם כמה כולם לא יעילים וטפשים, כמה המערכות שלהם גרועות וכמה שיטת העבודה מפגרת.

כדי לשפר ולשנות צריך להכיר את המערכת ולהיות חלק ממנה, או להיות גורם מנוסה - יועץ ארגוני או מנכ"ל שיודע להשליך מהניסיון הרב שלו בעסקים דומים.

אם אתה לא אחד מאלו, והתחלת מהיום הראשון שלך לפתוח את הפה, כנראה שלא יהיה ביקוש לדעות שלך ובצדק. לא לכל דעה בכל זמן יש מקום וגם בעולם פלורליסטי יש חשיבות לטיימינג, לטאקט ולסמכות.
Bluecollar​(שולטת)
Black Lotus כתב/ה:
כשאתה מגיע למקום עבודה חדש אתה לא מודיע לכולם ביום הראשון שלך שם כמה כולם לא יעילים וטפשים, כמה המערכות שלהם גרועות וכמה שיטת העבודה מפגרת.

כדי לשפר ולשנות צריך להכיר את המערכת ולהיות חלק ממנה, או להיות גורם מנוסה - יועץ ארגוני או מנכ"ל שיודע להשליך מהניסיון הרב שלו בעסקים דומים.

אם אתה לא אחד מאלו, והתחלת מהיום הראשון שלך לפתוח את הפה, כנראה שלא יהיה ביקוש לדעות שלך ובצדק. לא לכל דעה בכל זמן יש מקום וגם בעולם פלורליסטי יש חשיבות לטיימינג, לטאקט ולסמכות.

אני לא רוצה להגן עליו. אין לי עניין.
אתם צודקים הוא התבטא בצורה לא נכונה. זה גם לא היה מדויק.
עכשיו אפשר להתייחס לשאלות שאני מעלה? לגבי היכולת שלנו להקשיב? אולי לזוז מהקיבעון? להקשיב לדעות אחרות.
אתם שוב חוזרים להגיד שהאופן בו הוא דיבר הוא לא מדויק ודפוק.
אני שואלת על משהו אחר.
הלכנו על עבודה? האם כל המורים החדשים שבאים עם טכנולוגיות חדשות ומנסים להיות יצירתיים ולשנות ולעשות קצת אחרת צריך להפלט ונשאר עם הלוח והגיר?
כי הם חצופים, צעירים מזעזעים את המערכת?
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 22 באפר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
לא אתייחס אליו ולפוסט שלו.
אבל להתנהגות הזו של חוסר יכול להקשיב.
הקיבעון המחשבתי, החזקה בדעה של עצמך והחזקה חזקה במה שהיה זה מה שיהיה וחס וחלילה שלמישהו חדש יהיה מה לחדש.
זה ובכן...לא יודעת.
תנו לזה מילה שתתאים

הכל אתם צודקים לגבי האופן שבו התנסח.
תוכלו לראות את האופן שבו אתם מתנסחים? את הקיבעון שלכם? את היכולת לקבל דעות אחרות? ביקורת? מחשבות!? הגיגים? לשנות וחו במעט את הדעה ?

אני מסכימה עם כל מה שהערתם. קיבלתם, אני מסכימה, אני מבינה. נתן לי בהחלט נקודת מבט חדשה...
אתם מסוגלים גם להקשיב לצד השני?

או שתשללו את מה שאמרתי כי הוא לא הכי מדויק?

תראי, החרשתי את מה שאני חושב על הירקרקות שלו וכתבתי על כל מה שרקוב בפוסט שלו. גם לא טוב?
התייחסות כמעט לכל שורה שלו. זו גם חוסר יכולת להקשיב?
אני מתחיל לחשוב שאולי אנחנו צריכים לדבר שניה על המילה "להקשיב" ומה המשמעות שלה..
קולר לצווארי
קולר לצווארי • 22 באפר׳ 2025
Black Lotus כתב/ה:
גם אני מסכימה עם קודמיי שלא מדובר בגייטקיפינג.

לאור השנים ראינו כבר דומים לו. כאלו שבאו חדשים מהניילונים, אחרי שיום אחד הם ישבו על האסלה, אז הם המציאו את הבדס"מ ובאו לספר לנו ולקבל 15 דקות של תהילה.

כשרמזו להם שהם לא כזה מבינים על מה הם מדברים או לא כזה יודעים, הם ביטלו את מי שנמצאים פה כבר שנים, כתבו מדריכים, הדריכו אנשים והתנסו בפועל - כי הם יודעים יותר טוב - הם הרי הגו עכשיו את הבדס"מ.

ההייפ העצמי שלהם מחזיק כמה פוסטים, אבל מתישהו זה ממצה את עצמו והקהילה אומרת לחדש החש - קח אסימון ותתקשר אלינו כשתצבור ידע וחוויות אמיתיות, כי ככה מסיקים מסקנות בעולם האמיתי.

ועוד כמה חודשים יבוא אחד חדש כזה icon_smile.gif

אם תגובות כאלה באמת עושה חשק להישאר 🥰
איי לוב יו תו ❤️
Bluecollar​(שולטת)
ולא אכפת לי ממנו ומהמניעים שלו. גם לא אכפת לי מהשאלה שלו.
אכפת לי מחסור היכולת להקשיב. גם לדעה שלי. חוסר יכולת רגע לפתוח את המחשבה ולהגיד, רגע אולי יש משהו במה שהאחר אומר.
אולי יש לי משהו ללמוד.