|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
Sinister(סדיסט) • 29 ביוני 2025
לא. אני לא מאמין בזה.
החיים לימדו אותי משהו הרבה יותר פשוט: אף אחד לא בא להציל אותך. אף אחד לא בא להחזיר לך. מי שעשה לך רע, או שהוא ישן טוב בלילה, או שהוא כבר שכח איך קוראים לך. ואם את יושבת ומחכה שקארמה תעשה בשמך את העבודה המלוכלכת - את בבעיה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 29 ביוני 2025
Sinister כתב/ה: לא. אני לא מאמין בזה.
החיים לימדו אותי משהו הרבה יותר פשוט: אף אחד לא בא להציל אותך. אף אחד לא בא להחזיר לך. מי שעשה לך רע, או שהוא ישן טוב בלילה, או שהוא כבר שכח איך קוראים לך. ואם את יושבת ומחכה שקארמה תעשה בשמך את העבודה המלוכלכת - את בבעיה. ויש א.נשים שפשוט עוזרים.ות קצת לקארמה ולא יושבים.ות ומחכים.ות בחוסר מעש. |
|
|
| anyzeany |
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
anyzeany • 29 ביוני 2025
ואולי אולי, Bitch Is A Karma?
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 29 ביוני 2025
anyzeany כתב/ה: ואולי אולי, Bitch Is A Karma?
אז אני קארמה? (סטגדיש) |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
nope 😁
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
בלוסום(לא בעסק){ע} • 30 ביוני 2025
Sinister כתב/ה: לא. אני לא מאמין בזה.
החיים לימדו אותי משהו הרבה יותר פשוט: אף אחד לא בא להציל אותך. אף אחד לא בא להחזיר לך. מי שעשה לך רע, או שהוא ישן טוב בלילה, או שהוא כבר שכח איך קוראים לך. ואם את יושבת ומחכה שקארמה תעשה בשמך את העבודה המלוכלכת - את בבעיה. שום בעיה. כל השלוש נדפקו עד העצם וחיות חיים אומללים - ולא נקפתי אצבע כדי שזה יקרה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
Re: nope 😁
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
Sinister(סדיסט) • 30 ביוני 2025
בלוסום כתב/ה: Sinister כתב/ה: לא. אני לא מאמין בזה.
החיים לימדו אותי משהו הרבה יותר פשוט: אף אחד לא בא להציל אותך. אף אחד לא בא להחזיר לך. מי שעשה לך רע, או שהוא ישן טוב בלילה, או שהוא כבר שכח איך קוראים לך. ואם את יושבת ומחכה שקארמה תעשה בשמך את העבודה המלוכלכת - את בבעיה. שום בעיה. כל השלוש נדפקו עד העצם וחיות חיים אומללים - ולא נקפתי אצבע כדי שזה יקרה. רק מנסה להבין… את מדברת אליי או שאת פשוט עושה לעצמך מונולוג במראה וחשבת שזה תגובה? מי זה ה’שלוש’ הזה? זה את, את והאגו שלך? או שאת סתם רואה בכל מי שלא מלטף לך את התסביך - אויב מרושע ש’נדפק עד העצם’? |
|
|
| anyzeany |
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
anyzeany • 30 ביוני 2025
Luna Oscura כתב/ה: anyzeany כתב/ה: ואולי אולי, Bitch Is A Karma?
אז אני קארמה? (סטגדיש) לתחושתי את מקווה שאגיד שאת ביץ'.. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 ביוני 2025
anyzeany כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: anyzeany כתב/ה: ואולי אולי, Bitch Is A Karma?
אז אני קארמה? (סטגדיש) לתחושתי את מקווה שאגיד שאת ביץ'.. נו ברור מגה ביץ' אפילו 3> |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
Re: nope 😁
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 ביוני 2025
בלוסום כתב/ה: Sinister כתב/ה: לא. אני לא מאמין בזה.
החיים לימדו אותי משהו הרבה יותר פשוט: אף אחד לא בא להציל אותך. אף אחד לא בא להחזיר לך. מי שעשה לך רע, או שהוא ישן טוב בלילה, או שהוא כבר שכח איך קוראים לך. ואם את יושבת ומחכה שקארמה תעשה בשמך את העבודה המלוכלכת - את בבעיה. שום בעיה. כל השלוש נדפקו עד העצם וחיות חיים אומללים - ולא נקפתי אצבע כדי שזה יקרה. איכשהו, כשמדובר בך, זה לא מפתיע אותי |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביוני 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 30 ביוני 2025
אני לא מאמינה בגלגול נשמות, ואני לא מאמינה בישות קוסמית תבונית שמשפיעה על העולם, ולא נראה לי שיש איזו מערכת מופלאה של צדק קוסמי (לראיה: יש אי-צדק).
אבל אני כן מאמינה שמה שאנחנו נותנים משפיע על מה שנקבל. לא אחד לאחד אלא במעין אפקט פרפר. ואני מאמינה שבסיכום הכולל, בטווח הארוך, להשתדל לעשות טוב זה יותר משתלם מלהיות חרא. |
|
|