אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אני שואל רק מתוך סקרנות

nomii​{Ashenn}
לפני 8 חודשים • 30 ביוני 2025
nomii​{Ashenn} • 30 ביוני 2025
Luna Oscura כתב/ה:

פריק בסנטר??
אני דווקא חשבתי שהיא מדברת על ממוטה

דווקא ממותה כבר לא בסנטר!
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}

Re: אני שואל רק מתוך סקרנות

Grey / Green כתב/ה:
לאחרונה חזרתי מטיול בדרום סאות׳ אפריקה ואני מעוניין לשאול אתכם: מדוע בישראל אין שולטות שרוצות לשחק איתי AD&D מהדורה שנייה? בפיליפינים ובהולנד זה מאוד נפוץ ויש אפילו דאנג׳נים עם דראגונים. ואילו בארץ התחום בכלל לא מפותח וחבל, ממש נראה שישראליות לא פתוחות מינית. פגשתי שולטת אחת שהייתה מוכנה לנסות וגם סיפרה לי שהיא מדמיינת אותנו מזדקנים יחד וכל פעם שהבטנו בעיניים הלב שלי דפק חזק, אבל היא לא הסכימה לשחק גמדה כוהנת נייטרלית טובה, רק קוסמת חצי אלפית תוהו רשע אז נאלצתי לחתוך. שאלתי היא: עד מתי? שוקל לרדת מהארץ.

אני אגיד שיצא לי להיות במשחק D&D שכלל בדס"מ (במשחק, לא באמת באקטים מחוץ למשחק וזה למרות שמרבית השחקנים היו בדס"מים)
אני בהחלט מתגעגעת למשהו כזה.
nomii כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:

פריק בסנטר??

וואלה?
שנים לא הייתי שם
טוב לדעת את זה!
אני מניחה שיער הפיות עדיין שם?
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 30 ביוני 2025
Luna Oscura כתב/ה:
nomii כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:

פריק בסנטר??

וואלה?
שנים לא הייתי שם
טוב לדעת את זה!

לדעתי יער הפיות זה אלמנט עם חשיבות מבנית בשלב הזה
nomii כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
nomii כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:

פריק בסנטר??

וואלה?
שנים לא הייתי שם
טוב לדעת את זה!

לדעתי יער הפיות זה אלמנט עם חשיבות מבנית בשלב הזה

טוב, זה נכון 🤣
גריי גרין
לפני 8 חודשים • 1 ביולי 2025
גריי גרין • 1 ביולי 2025
red spider lily כתב/ה:
אנחנו לא משחקות D&D כי הסצנה בארץ קצת מוזרה. הייתי נכנסת לחנויות שמתעסקות בעניין בדיזנגוף סנטר בשביל מתנות לאקס שלי. היו שם מלא גברים עם ריח של זיעה ושפיך שבהו לי בציצי כאילו הם לא ראו כאלו מעולם ובשנייה שניסיתי להתעניין בזה הסבירו לי כאילו אני מפגרת, או שהסבירו לידידים מסוג זכר שנכנסו איתי כדי לעזור לי. את השאלה שאני שאלתי. ככה זה גם עם לגו אבל לגו אני בונה לבד בבית.

טוב, רצחתם לי את הסאטירה, וגם הנקודה הזאת חשובה, אז אני אענה ברצינות. לקהילת משחקי התפקידים והספרות הספקולטיבית בארץ (זו ליטרלי אותה קהילה) הייתה במשך עשורים בעייה מגדרית קשה. חלק מזה קשור לאופי המשתתפים, חלק לחוסר תשומת לב. יש הרבה מאפיינים שיהיו מוכרים לאנשי קהילת הבדסמ בארץ, כמו הקושי להנהיג נורמות התנהגות וחוסר משאבים שדרושים כדי להרחיק גורמים פוגעניים. אני חושב שזה השתנה מן הקצה אל הקצה. במיוחד בכנסים, שהם המוקד של הפעילות הקהילתית בארץ: תשומת הלב והחשיבות להפיכת הכנס למרחב בטוח שינו את הקהילה. אני כבר שנים חנון-גמלאי שרק מגיע לבקר אבל מה שאני רואה זה איזון בין בנות ובנים ואווירה אחרת לגמרי.
ריח הזיעה עדיין נוכח. לדעתי המדע עוד לא פיצח את זה.
לפני 8 חודשים • 1 ביולי 2025
Grey / Green כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:
אנחנו לא משחקות D&D כי הסצנה בארץ קצת מוזרה. הייתי נכנסת לחנויות שמתעסקות בעניין בדיזנגוף סנטר בשביל מתנות לאקס שלי. היו שם מלא גברים עם ריח של זיעה ושפיך שבהו לי בציצי כאילו הם לא ראו כאלו מעולם ובשנייה שניסיתי להתעניין בזה הסבירו לי כאילו אני מפגרת, או שהסבירו לידידים מסוג זכר שנכנסו איתי כדי לעזור לי. את השאלה שאני שאלתי. ככה זה גם עם לגו אבל לגו אני בונה לבד בבית.

טוב, רצחתם לי את הסאטירה, וגם הנקודה הזאת חשובה, אז אני אענה ברצינות. לקהילת משחקי התפקידים והספרות הספקולטיבית בארץ (זו ליטרלי אותה קהילה) הייתה במשך עשורים בעייה מגדרית קשה. חלק מזה קשור לאופי המשתתפים, חלק לחוסר תשומת לב. יש הרבה מאפיינים שיהיו מוכרים לאנשי קהילת הבדסמ בארץ, כמו הקושי להנהיג נורמות התנהגות וחוסר משאבים שדרושים כדי להרחיק גורמים פוגעניים. אני חושב שזה השתנה מן הקצה אל הקצה. במיוחד בכנסים, שהם המוקד של הפעילות הקהילתית בארץ: תשומת הלב והחשיבות להפיכת הכנס למרחב בטוח שינו את הקהילה. אני כבר שנים חנון-גמלאי שרק מגיע לבקר אבל מה שאני רואה זה איזון בין בנות ובנים ואווירה אחרת לגמרי.
ריח הזיעה עדיין נוכח. לדעתי המדע עוד לא פיצח את זה.

זה נכון שזה השתפר
ועדיין - קיימת תרבות רעילה
יש לנו עוד דרך ארוכה ללכת
גם בכנסים
לורד זאב​(שולט)
לפני 8 חודשים • 7 ביולי 2025

Re: אני שואל רק מתוך סקרנות

לורד זאב​(שולט) • 7 ביולי 2025
Grey / Green כתב/ה:
לאחרונה חזרתי מטיול בדרום סאות׳ אפריקה ואני מעוניין לשאול אתכם: מדוע בישראל אין שולטות שרוצות לשחק איתי AD&D מהדורה שנייה? בפיליפינים ובהולנד זה מאוד נפוץ ויש אפילו דאנג׳נים עם דראגונים. ואילו בארץ התחום בכלל לא מפותח וחבל, ממש נראה שישראליות לא פתוחות מינית. פגשתי שולטת אחת שהייתה מוכנה לנסות וגם סיפרה לי שהיא מדמיינת אותנו מזדקנים יחד וכל פעם שהבטנו בעיניים הלב שלי דפק חזק, אבל היא לא הסכימה לשחק גמדה כוהנת נייטרלית טובה, רק קוסמת חצי אלפית תוהו רשע אז נאלצתי לחתוך. שאלתי היא: עד מתי? שוקל לרדת מהארץ.

הכוונה לTTRPG? אני משחק ב5e אבל לא רואה סיבה שזה צריך להיות קשור לBDSM
מאיפה בכלל נוסע החיבור? אני לא אומר שאי אפשר לחבר (או שאפשר) אבל עד לרגע זה לא חשבי בכלל על חיבור של ה2, למרות שנתקלתי בלא מעט כאלו שמגדירים את עצצם גיקים בקהילה הזאת
Brand
Brand • 7 ביולי 2025
בעוד שיש לי שורשים בשני העולמות האלו, ואני יכול לראות מכנה משותף של רולפליינג ביניהם, מעולם לא יצא לי לשלב אותם... רעיון מעניין!
באופן אישי אני לא בטוח שהייתי מרגיש בנח לחלוק חוויה בדס"מית עם קבוצת משחק, אם כי אני מניח שכמו בכל קמפיין, הכל תלוי בדינמיקה בחדר.
Shay L כתב/ה:
בעוד שיש לי שורשים בשני העולמות האלו, ואני יכול לראות מכנה משותף של רולפליינג ביניהם, מעולם לא יצא לי לשלב אותם... רעיון מעניין!
באופן אישי אני לא בטוח שהייתי מרגיש בנח לחלוק חוויה בדס"מית עם קבוצת משחק, אם כי אני מניח שכמו בכל קמפיין, הכל תלוי בדינמיקה בחדר.

גם לא עם קבוצת משחק שמורכבת מא.נשים בדס"מים?