|
|
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
שוסי • 1 ביולי 2025
Into the wild כתב/ה: מחטים - אין לי איזה פחד מטורף ממחטים ודם אבל אף פעם לא הבנתי את זה, וזה לא נעים וזה מרגש וזה מפחיד וזה אקסטרימי וזה וואט דה פאק והלוואי היה לי את הביצים או הפטיש
פורסד בי - לא נמשך לפטיש הזה כי לא נמשך לגברים ולא רואה את עצמי מקבל מגבר מטח חות'י לגרון או מזיין מישהו לדעת, אבל רמת ההתמסרות הנדרשת(טוב של סטרייט לפחות) זה משהו מדהים בעיניי ואם גבר יזיין אותך? |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
Slave XX(נשלט) • 1 ביולי 2025
nomii כתב/ה: השוקע כתב/ה: אני לא יודע אם זו התשובה המדוייקת כי כתבת "לא נמשכים אליו כבר" ואני מעולם לא הייתי בקטע, אבל פוט פטיש.
נראה שאנשים שבענין די מרוצים, וזה מאד נפוץ. למען ההבהרה - לא מדובר בדברים שנמשכתם אליהם בעבר והפסקתם, אלא בדברים שלא נמשכתם אליהם מעולם ולא נמשכים כרגע. הבנתי אז רימינג וחדירות, פטישים מאוד נפוצים ופופולריים אבל משום מה אותי כל דבר שקשור לתחת לא רק שלא מושך אלא גם דוחה, למעט ביזאר כבד שזה פטיש שאני לעולם לא אגשים בגלל הסכנות הבריאותיות שכרוכות בו. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
Sinister(סדיסט) • 1 ביולי 2025
את יודעת מה?
לא יודע אם זה פטיש, סטייה, או סתם פאק בראש. אבל אם הייתי יכול לבחור משהו להימשך אליו, זה היה... פשטות. לא במובן של 'ילדה טובה'. לא בקטע טכני. לא סקס רגיל. פשטות בראש. להסתכל על מישהי, להרגיש אותה, לגעת בלי לרוץ לבדוק לה את הפחדים. בלי לפרק לה את כל המנגנונים, לראות איפה היא לא עומדת. בלי לשחק לה במוח עד שהיא נמרחת לי על הרצפה. אני לא יודע איך עושים את זה. אני לא יודע ליהנות מהגוף שלה בלי לשמוע את כל הרעש שרץ לה בראש. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 1 ביולי 2025
Sinister כתב/ה: את יודעת מה?
לא יודע אם זה פטיש, סטייה, או סתם פאק בראש. אבל אם הייתי יכול לבחור משהו להימשך אליו, זה היה... פשטות. לא במובן של 'ילדה טובה'. לא בקטע טכני. לא סקס רגיל. פשטות בראש. להסתכל על מישהי, להרגיש אותה, לגעת בלי לרוץ לבדוק לה את הפחדים. בלי לפרק לה את כל המנגנונים, לראות איפה היא לא עומדת. בלי לשחק לה במוח עד שהיא נמרחת לי על הרצפה. אני לא יודע איך עושים את זה. אני לא יודע ליהנות מהגוף שלה בלי לשמוע את כל הרעש שרץ לה בראש. מזדהה קצת כן. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
השוקע • 2 ביולי 2025
nomii כתב/ה: פרלין כתב/ה: פטיש בליעת זרע. זה לא שאני לא עושה את זה, אבל איך היה מגניב אם זה גם ממש היה עושה לי את זה?
פאן פקט: יש גם פטיש ללגמור בתוך הפה ועל הפרצוף של נשים ששונאות זרע. (לא שאת אחת מהן; פשוט במקרה אני כן. בלעתי פעמיים בחיים והקאתי מיד אחרי בשתיהן) גגלי cumhater אם את אמיצה מספיק אני גיגלתי no regrets |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
winterday • 2 ביולי 2025
נראלי שפוט פטיש, לא נגעל מרגליים וזה לא גבול אצלי או משהו.. אבל אני לא מוצא מה כלכך מושך בהן וזה מבאס לפעמים 🤐😅✨️
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 2 ביולי 2025
nomii כתב/ה: פרלין כתב/ה: פטיש בליעת זרע. זה לא שאני לא עושה את זה, אבל איך היה מגניב אם זה גם ממש היה עושה לי את זה?
פאן פקט: יש גם פטיש ללגמור בתוך הפה ועל הפרצוף של נשים ששונאות זרע. (לא שאת אחת מהן; פשוט במקרה אני כן. בלעתי פעמיים בחיים והקאתי מיד אחרי בשתיהן) גגלי cumhater אם את אמיצה מספיק תודה לך. לא הכרתי את הקטגוריה. גיגלתי וסלחו לי, איזה שחקניות גרועות. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 ביולי 2025
Re: תבחרו פטיש אחד
לפני 6 חודשים •
4 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 ביולי 2025
nomii כתב/ה: אם הייתם יכולים לבחור פטיש אחד להימשך אליו - משהו שאתם לא נמשכים אליו כבר - מה זה היה, ולמה?
חיזוקים חיוביים בליווי השפלה לאחרונה הרצון לזה לא קיים אצלי אלא רק רצון להשפלה מבטלת ואני מודה שאני מתגעגעת ללרצות שיגידו גם דברים חיוביים בתוך ההשפלה. |
|
|
| anyzeany |
לפני 6 חודשים •
4 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
4 ביולי 2025
anyzeany • 4 ביולי 2025
נשים מבוגרות ממני בעשרות שנים.
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
5 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
5 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 5 ביולי 2025
anyzeany כתב/ה: נשים מבוגרות ממני בעשרות שנים.
למה? |
|
|