| TheImpro |
לפני כחצי שנה •
30 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
30 ביולי 2025
TheImpro • 30 ביולי 2025
מה המשמעות עבורך של להיות חסרת אחריות כאשר לאבא/דאדי בתפקיד של שולט , במקום להיות אחראי על אקטים שיסבו כאב , התפקיד שלו הוא להביא הכלה מסוג אחר של שולט רגיל שגם שם יש צורך בשיחרור שליטה מצד הנשלט?
האם הפנטזיה היא שמישהו יבין יותר טוב ממך את מה שנכון בעולם המבוגרים? |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
עט נוצה • 31 ביולי 2025
► Fairy t כתב/ה: ► עט נוצה כתב/ה: ► shiningstar כתב/ה: זה יפה שאין לך כח, אבל אתה לוקח תגובה ספציפית של מישהי ומביא אותה לדוגמא ככמה אנשים לא מבינים מה זה ddlg ואיך מערכת יחסים צריכה להראות. אני לא יודעת יותר מדי על ה"עולם" הזה, אבל אני כן יודעת שלקחת תגובה של בנאדם ולהגיד לו מה נכון ומה לא, זה לא לעניין בשום עולם. אם רצית שיתייחסו למה שאתה כותב, אל תעשה עליהום על אדם אחר. ובהחלט מסכימה שכדאי שהשרשור ישאר ענייני ולא שיפוטי, עלו כאן אחלה תגובות עד עכשיו שממש עוזרות להבין ולראות את הצד הזה.. תודה לכל מי ששיתפה בכזו אמיצות ופתיחות💖💖 אני לא בטוח שאת יודעת מה זה אד הומינם. לא אמרתי מה נכון ומה לא נכון, אמרתי את דעתי. לא כל דבר נשפט דרך המשקפיים של נכון \ לא נכון. כמה טרחנים יש כאן, בהצלחה. עט נוצה - אל תתייחס יש אנשים שלא יודעים לקבל משהו וחושבים שכל דבר "תקיפה" וקשור לניסיון בפאקינג אתר לול אל תתייחס, יש לך זווית טובה 🖤 |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
עט נוצה • 31 ביולי 2025
► devil's baby כתב/ה: אצלי אין קשר בין הצורך הליטלי בddlg או mdlg לבין המחשבה על אחד ההורים שלי
ואני מאלו שמעדיפות את השימוש במילים אבא ואמא מאשר דאדי וכו יש לי צורך נפשי פנימי להרגיש קטנה ומוכלת יש לי צורך מיני לשחק עם הגבול האפור הזה בדרך שתתן לי להגשים את הפנטזיות שלי בצורה בטוחה אני נהנת להרגיש קטנה וצעירה ומתחזקת את המראה החיצוני שלי בהתאם כדי לשמור על זה (בעיקר בשבילי בתחושה האישית) אני נהנת מהדינמיקה של אמא/אבא ובת בקטע סוטה ושובב גם חמוד אוהב מגן ומלטף אבל גם בקטע הכי סוטה שיש כן זה פשוט עושה לי את זה היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי יש כאלו שזה עובד להן רק בקטע הרגשי החמוד ןיש כאלו שרק בסוטה ויש כאלו שגם וגם ממ זהו אם ישלך עוד שאלה הפרטי שלי פתוח חחחח אני באמת שואל, למה זה שונה מיחסים וניליים? נגיד מה שכתבת כאן: ״היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי״ זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. היכולת להתמך על ידי בן זוג כשאין לך כוח לקחת אחריות על הכל זה נראה לי די בסיסי ויש את זה בכל מערכת יחסים ונילית (בריאה). |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 31 ביולי 2025
► עט נוצה כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אצלי אין קשר בין הצורך הליטלי בddlg או mdlg לבין המחשבה על אחד ההורים שלי
ואני מאלו שמעדיפות את השימוש במילים אבא ואמא מאשר דאדי וכו יש לי צורך נפשי פנימי להרגיש קטנה ומוכלת יש לי צורך מיני לשחק עם הגבול האפור הזה בדרך שתתן לי להגשים את הפנטזיות שלי בצורה בטוחה אני נהנת להרגיש קטנה וצעירה ומתחזקת את המראה החיצוני שלי בהתאם כדי לשמור על זה (בעיקר בשבילי בתחושה האישית) אני נהנת מהדינמיקה של אמא/אבא ובת בקטע סוטה ושובב גם חמוד אוהב מגן ומלטף אבל גם בקטע הכי סוטה שיש כן זה פשוט עושה לי את זה היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי יש כאלו שזה עובד להן רק בקטע הרגשי החמוד ןיש כאלו שרק בסוטה ויש כאלו שגם וגם ממ זהו אם ישלך עוד שאלה הפרטי שלי פתוח חחחח אני באמת שואל, למה זה שונה מיחסים וניליים? נגיד מה שכתבת כאן: ״היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי״ זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. היכולת להתמך על ידי בן זוג כשאין לך כוח לקחת אחריות על הכל זה נראה לי די בסיסי ויש את זה בכל מערכת יחסים ונילית (בריאה). לא יודעת אולי זה לא שונה מי קובע מה זה וונילי ומה זה לא? מה המדד לא חסרים וונילים שיאהבו את זה ומצד שני יהיה בדסמים שמבחינתם אלמנטים של ילדות קטנות זה קו אדום אם אותו וונילי מסוגל להכיל אותי ילדותית מאוד ובכל זאת לדעת להכניס בזה אלמנטים מיניים ושל יחסי שליטה פיזיים או מנטליים זה יכול לעבוד זה מעבר ללהיתמך בבן זוג בעיני יש פה שני אנשים שכל אחד מהם תופס תפקיד מאוד ספציפי כשאני אומרת ילדותית אני לא אני בת ה24 שמתנהגת חמוד חחח זה קצת אחרת אם תרצה שנדבר לפרטי פרטים למה זה לא כזה וונילי לטעמי (באופן אישי הצרכים והפנטזיות שלי) אפשר לדבר על זה בפרטי כי זה כבר להיכנס לפן האישי שלי ואני מרגישה שזה לא נחלת הכלל לדעת את זה אבל אני לא חושבת שמי שזה לא טבוע בו יוכל להכיל ולהנות מזה באמת |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
Curious B • 31 ביולי 2025
► עט נוצה כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אצלי אין קשר בין הצורך הליטלי בddlg או mdlg לבין המחשבה על אחד ההורים שלי
ואני מאלו שמעדיפות את השימוש במילים אבא ואמא מאשר דאדי וכו יש לי צורך נפשי פנימי להרגיש קטנה ומוכלת יש לי צורך מיני לשחק עם הגבול האפור הזה בדרך שתתן לי להגשים את הפנטזיות שלי בצורה בטוחה אני נהנת להרגיש קטנה וצעירה ומתחזקת את המראה החיצוני שלי בהתאם כדי לשמור על זה (בעיקר בשבילי בתחושה האישית) אני נהנת מהדינמיקה של אמא/אבא ובת בקטע סוטה ושובב גם חמוד אוהב מגן ומלטף אבל גם בקטע הכי סוטה שיש כן זה פשוט עושה לי את זה היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי יש כאלו שזה עובד להן רק בקטע הרגשי החמוד ןיש כאלו שרק בסוטה ויש כאלו שגם וגם ממ זהו אם ישלך עוד שאלה הפרטי שלי פתוח חחחח אני באמת שואל, למה זה שונה מיחסים וניליים? נגיד מה שכתבת כאן: ״היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי״ זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. היכולת להתמך על ידי בן זוג כשאין לך כוח לקחת אחריות על הכל זה נראה לי די בסיסי ויש את זה בכל מערכת יחסים ונילית (בריאה). אממ לא מסכימה. רק מבהירה שזו הזווית שלי ואני לא מתיימרת לדבר בשמה של דווילז במערכת יחסים ונילית, אני לא חסרת אחריות בסיסית. אני נשענת על בן הזוג אבל גם הוא נשען עליי. ברור שאין סימטריה מוחלטת, אבל יש הדדיות או לפחות איזשהו איזון. מערכת יחסים של ddlg היא לא מאוזנת אלא היררכית. יש צד שמחליט ולו יש אחריות, יש איזו הנחה מובנית שהוא יודע יותר טוב, הוא מוביל ומלמד. זו לא רק תמיכה, זו הובלה. והצד של הילדה, הוא לא מחזיר חזרה להורה באותו מטבע. היא כן נותנת לו דברים אחרים שהוא אוהב/צריך אבל זה לא האיזון שקיים במערכת יחסים ונילית. אני חושבת שהציפיות משני הצדדים הם ממש שונות. |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
► Curious B כתב/ה: ► עט נוצה כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אצלי אין קשר בין הצורך הליטלי בddlg או mdlg לבין המחשבה על אחד ההורים שלי
ואני מאלו שמעדיפות את השימוש במילים אבא ואמא מאשר דאדי וכו יש לי צורך נפשי פנימי להרגיש קטנה ומוכלת יש לי צורך מיני לשחק עם הגבול האפור הזה בדרך שתתן לי להגשים את הפנטזיות שלי בצורה בטוחה אני נהנת להרגיש קטנה וצעירה ומתחזקת את המראה החיצוני שלי בהתאם כדי לשמור על זה (בעיקר בשבילי בתחושה האישית) אני נהנת מהדינמיקה של אמא/אבא ובת בקטע סוטה ושובב גם חמוד אוהב מגן ומלטף אבל גם בקטע הכי סוטה שיש כן זה פשוט עושה לי את זה היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי יש כאלו שזה עובד להן רק בקטע הרגשי החמוד ןיש כאלו שרק בסוטה ויש כאלו שגם וגם ממ זהו אם ישלך עוד שאלה הפרטי שלי פתוח חחחח אני באמת שואל, למה זה שונה מיחסים וניליים? נגיד מה שכתבת כאן: ״היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי״ זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. היכולת להתמך על ידי בן זוג כשאין לך כוח לקחת אחריות על הכל זה נראה לי די בסיסי ויש את זה בכל מערכת יחסים ונילית (בריאה). אממ לא מסכימה. רק מבהירה שזו הזווית שלי ואני לא מתיימרת לדבר בשמה של דווילז במערכת יחסים ונילית, אני לא חסרת אחריות בסיסית. אני נשענת על בן הזוג אבל גם הוא נשען עליי. ברור שאין סימטריה מוחלטת, אבל יש הדדיות או לפחות איזשהו איזון. מערכת יחסים של ddlg היא לא מאוזנת אלא היררכית. יש צד שמחליט ולו יש אחריות, יש איזו הנחה מובנית שהוא יודע יותר טוב, הוא מוביל ומלמד. זו לא רק תמיכה, זו הובלה. והצד של הילדה, הוא לא מחזיר חזרה להורה באותו מטבע. היא כן נותנת לו דברים אחרים שהוא אוהב/צריך אבל זה לא האיזון שקיים במערכת יחסים ונילית. אני חושבת שהציפיות משני הצדדים הם ממש שונות. מסכימה עם כל מילה מזל שיש אנשים עם יכולת ניסוח טובה משלי🤣 |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
עט נוצה • 31 ביולי 2025
► Curious B כתב/ה: ► עט נוצה כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אצלי אין קשר בין הצורך הליטלי בddlg או mdlg לבין המחשבה על אחד ההורים שלי
ואני מאלו שמעדיפות את השימוש במילים אבא ואמא מאשר דאדי וכו יש לי צורך נפשי פנימי להרגיש קטנה ומוכלת יש לי צורך מיני לשחק עם הגבול האפור הזה בדרך שתתן לי להגשים את הפנטזיות שלי בצורה בטוחה אני נהנת להרגיש קטנה וצעירה ומתחזקת את המראה החיצוני שלי בהתאם כדי לשמור על זה (בעיקר בשבילי בתחושה האישית) אני נהנת מהדינמיקה של אמא/אבא ובת בקטע סוטה ושובב גם חמוד אוהב מגן ומלטף אבל גם בקטע הכי סוטה שיש כן זה פשוט עושה לי את זה היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי יש כאלו שזה עובד להן רק בקטע הרגשי החמוד ןיש כאלו שרק בסוטה ויש כאלו שגם וגם ממ זהו אם ישלך עוד שאלה הפרטי שלי פתוח חחחח אני באמת שואל, למה זה שונה מיחסים וניליים? נגיד מה שכתבת כאן: ״היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי״ זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. היכולת להתמך על ידי בן זוג כשאין לך כוח לקחת אחריות על הכל זה נראה לי די בסיסי ויש את זה בכל מערכת יחסים ונילית (בריאה). אממ לא מסכימה. רק מבהירה שזו הזווית שלי ואני לא מתיימרת לדבר בשמה של דווילז במערכת יחסים ונילית, אני לא חסרת אחריות בסיסית. אני נשענת על בן הזוג אבל גם הוא נשען עליי. ברור שאין סימטריה מוחלטת, אבל יש הדדיות או לפחות איזשהו איזון. מערכת יחסים של ddlg היא לא מאוזנת אלא היררכית. יש צד שמחליט ולו יש אחריות, יש איזו הנחה מובנית שהוא יודע יותר טוב, הוא מוביל ומלמד. זו לא רק תמיכה, זו הובלה. והצד של הילדה, הוא לא מחזיר חזרה להורה באותו מטבע. היא כן נותנת לו דברים אחרים שהוא אוהב/צריך אבל זה לא האיזון שקיים במערכת יחסים ונילית. אני חושבת שהציפיות משני הצדדים הם ממש שונות. מעניין, אני חושב שהרבה זוגות הם בדינמיקה הזאת בלי לקרוא לזה DDLG או בדס״מ. זה די נפוץ ממה שאני מכיר שיש את הגבר ״הסלע״ שהאשה נשענת עליו. הגבר מחליט כמעט הכל בבית, נותן את הטון והאשה יותר ״כנועה״. לפעמים זה מתחבר ל״גבר של פעם״ ואשה ״מסורתית״. |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
► עט נוצה כתב/ה: ► Curious B כתב/ה: ► עט נוצה כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אצלי אין קשר בין הצורך הליטלי בddlg או mdlg לבין המחשבה על אחד ההורים שלי
ואני מאלו שמעדיפות את השימוש במילים אבא ואמא מאשר דאדי וכו יש לי צורך נפשי פנימי להרגיש קטנה ומוכלת יש לי צורך מיני לשחק עם הגבול האפור הזה בדרך שתתן לי להגשים את הפנטזיות שלי בצורה בטוחה אני נהנת להרגיש קטנה וצעירה ומתחזקת את המראה החיצוני שלי בהתאם כדי לשמור על זה (בעיקר בשבילי בתחושה האישית) אני נהנת מהדינמיקה של אמא/אבא ובת בקטע סוטה ושובב גם חמוד אוהב מגן ומלטף אבל גם בקטע הכי סוטה שיש כן זה פשוט עושה לי את זה היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי יש כאלו שזה עובד להן רק בקטע הרגשי החמוד ןיש כאלו שרק בסוטה ויש כאלו שגם וגם ממ זהו אם ישלך עוד שאלה הפרטי שלי פתוח חחחח אני באמת שואל, למה זה שונה מיחסים וניליים? נגיד מה שכתבת כאן: ״היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי״ זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. היכולת להתמך על ידי בן זוג כשאין לך כוח לקחת אחריות על הכל זה נראה לי די בסיסי ויש את זה בכל מערכת יחסים ונילית (בריאה). אממ לא מסכימה. רק מבהירה שזו הזווית שלי ואני לא מתיימרת לדבר בשמה של דווילז במערכת יחסים ונילית, אני לא חסרת אחריות בסיסית. אני נשענת על בן הזוג אבל גם הוא נשען עליי. ברור שאין סימטריה מוחלטת, אבל יש הדדיות או לפחות איזשהו איזון. מערכת יחסים של ddlg היא לא מאוזנת אלא היררכית. יש צד שמחליט ולו יש אחריות, יש איזו הנחה מובנית שהוא יודע יותר טוב, הוא מוביל ומלמד. זו לא רק תמיכה, זו הובלה. והצד של הילדה, הוא לא מחזיר חזרה להורה באותו מטבע. היא כן נותנת לו דברים אחרים שהוא אוהב/צריך אבל זה לא האיזון שקיים במערכת יחסים ונילית. אני חושבת שהציפיות משני הצדדים הם ממש שונות. מעניין, אני חושב שהרבה זוגות הם בדינמיקה הזאת בלי לקרוא לזה DDLG או בדס״מ. זה די נפוץ ממה שאני מכיר שיש את הגבר ״הסלע״ שהאשה נשענת עליו. הגבר מחליט כמעט הכל בבית, נותן את הטון והאשה יותר ״כנועה״. לפעמים זה מתחבר ל״גבר של פעם״ ואשה ״מסורתית״. אני כאילו כאילו מבינה את ההקבלה אבל בעיני זה בכלל לא בכיוון צריך להבין שכמו שלי יש את הפנטזיה מהצד שלי למשל צריך להיות שם גבר שלא מוטרד או אפילו נדלק מהמאפיינים של קשר כזה בלי קשר לזה שדום לא מצפה מהילדה שתנקה או תבשל לו או תחזיק את הבית כי היא אישה כנועה היא לא. היא פשוט ילדה הדינמיקה שונה בפער בעיני ודורשת הרבה יותר מהדום זה לגדל ולטפח *ילדה* ואז גם לרצות לעשות בה שלל מעשים (בדינמיקה שאני חושקת בה לפחות) לא רואה גבר מסורתי מתחבר לאקטים כאלה אבל בסוף כמו כל דבר בעולם אין דרך אחת או אמת אחת כל אחד והדינמיקה שעובדת לו אני יודעת ששלי לא מתיישבת עם זוגיות מסורתית בכלל |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
31 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 31 ביולי 2025
► עט נוצה כתב/ה: ► Curious B כתב/ה: ► עט נוצה כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אצלי אין קשר בין הצורך הליטלי בddlg או mdlg לבין המחשבה על אחד ההורים שלי
ואני מאלו שמעדיפות את השימוש במילים אבא ואמא מאשר דאדי וכו יש לי צורך נפשי פנימי להרגיש קטנה ומוכלת יש לי צורך מיני לשחק עם הגבול האפור הזה בדרך שתתן לי להגשים את הפנטזיות שלי בצורה בטוחה אני נהנת להרגיש קטנה וצעירה ומתחזקת את המראה החיצוני שלי בהתאם כדי לשמור על זה (בעיקר בשבילי בתחושה האישית) אני נהנת מהדינמיקה של אמא/אבא ובת בקטע סוטה ושובב גם חמוד אוהב מגן ומלטף אבל גם בקטע הכי סוטה שיש כן זה פשוט עושה לי את זה היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי יש כאלו שזה עובד להן רק בקטע הרגשי החמוד ןיש כאלו שרק בסוטה ויש כאלו שגם וגם ממ זהו אם ישלך עוד שאלה הפרטי שלי פתוח חחחח אני באמת שואל, למה זה שונה מיחסים וניליים? נגיד מה שכתבת כאן: ״היכולת להיות חסרת אחריות בסיסית בתור "ילדה" כשאני יודעת שיש לי על מי להיתמך זה מענה גדול לצורך יומיומי שלי״ זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. היכולת להתמך על ידי בן זוג כשאין לך כוח לקחת אחריות על הכל זה נראה לי די בסיסי ויש את זה בכל מערכת יחסים ונילית (בריאה). אממ לא מסכימה. רק מבהירה שזו הזווית שלי ואני לא מתיימרת לדבר בשמה של דווילז במערכת יחסים ונילית, אני לא חסרת אחריות בסיסית. אני נשענת על בן הזוג אבל גם הוא נשען עליי. ברור שאין סימטריה מוחלטת, אבל יש הדדיות או לפחות איזשהו איזון. מערכת יחסים של ddlg היא לא מאוזנת אלא היררכית. יש צד שמחליט ולו יש אחריות, יש איזו הנחה מובנית שהוא יודע יותר טוב, הוא מוביל ומלמד. זו לא רק תמיכה, זו הובלה. והצד של הילדה, הוא לא מחזיר חזרה להורה באותו מטבע. היא כן נותנת לו דברים אחרים שהוא אוהב/צריך אבל זה לא האיזון שקיים במערכת יחסים ונילית. אני חושבת שהציפיות משני הצדדים הם ממש שונות. מעניין, אני חושב שהרבה זוגות הם בדינמיקה הזאת בלי לקרוא לזה DDLG או בדס״מ. זה די נפוץ ממה שאני מכיר שיש את הגבר ״הסלע״ שהאשה נשענת עליו. הגבר מחליט כמעט הכל בבית, נותן את הטון והאשה יותר ״כנועה״. לפעמים זה מתחבר ל״גבר של פעם״ ואשה ״מסורתית״. אצל רוב הזוגות שאני מכירה, האשה היא הבוסית. |
|
|
| TheImpro |
לפני כחצי שנה •
1 באוג׳ 2025
לפני כחצי שנה •
1 באוג׳ 2025
TheImpro • 1 באוג׳ 2025
מה שאותי מבלבל זה האפשרות להחזיק שתי עמדות שונות מול הילדה בתפקיד DDLG.
מצד אחד זה להכיל אותה כילדה מכל מיני היבטים, מצד שני אותה ילדה מעוניינת באקטים מיניים שלכאורה "לא מותאמים" לגיל שלה כשהיא ב-space של הילדה. זה מה ששונה מאוד מזוגיות מסורתית, זה לא תמיכה רגילה זו תמיכה בפונקציות נפשיות שהן אחרות ממה שנחשב ונילי הן ברמה התפקודית והן בהיבט המיני. |
|
|