צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הכלוב

lola lolita​(נשלטת)
לפני 6 חודשים • 29 ביולי 2025
lola lolita​(נשלטת) • 29 ביולי 2025
Master Bruce כתב/ה:
איכסה תשוקה וכיף!

רק אם אתה שמן קרח וזקן ויודע לעשות כיף 💪🏻
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 29 ביולי 2025
lola lolita כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
איכסה תשוקה וכיף!

רק אם אתה שמן קרח וזקן ויודע לעשות כיף 💪🏻

אני המלך בלהיות שמן קרח וזקן!
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
אז ככה
תגובות ופוסטים כמו שיש פה בדוגמאות גם היו לפני עשור
פשוט באמת בתדירות שונה לדעתי (לפחות לפי החוויות שלי)
וזה גם היה בא לידי ביטוי יותר בפורומים בתקופה ההיא ופחות בהודעות אישיות (הרי לא היתה אופציה לסגולות לפני עשור) או בא.נשים שכותבים.ות פוסטים על זה.
אחחחח התקופה ה"נוסטלגית" שהיו פה יוזרים שכל מה שהם עשו כאן היה ליצור הרבה שיימינג על משקל.

אולי אני סתם זקנה מידי אבל זה פשוט מרגיש שהכמות של זה עלתה אבל שזה כן תמיד היה
אני חושבת שמאז חמישים גוונים הכמות של זה עלתה
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 29 ביולי 2025
Bluecollar כתב/ה:
snorkaa כתב/ה:
אני חושבת שהרוב מחפשים סקס!
( אולי זו הבעיה).....

אני חושבת שעיקר הטענה היא שאנשים לא כותבים רק בדסמ ופנטזיות, אלא שומו שמים גם על החיים עצמם.

אני חושבת שהבדסמ שלי הוא תוצאה ישירה של החיים עצמם. מה זה מעניין איפה דרכו עליי אם אתם לא יודעים מי אני שנדרכה?
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 29 ביולי 2025
nomii כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
snorkaa כתב/ה:
אני חושבת שהרוב מחפשים סקס!
( אולי זו הבעיה).....

אני חושבת שעיקר הטענה היא שאנשים לא כותבים רק בדסמ ופנטזיות, אלא שומו שמים גם על החיים עצמם.

אני חושבת שהבדסמ שלי הוא תוצאה ישירה של החיים עצמם. מה זה מעניין איפה דרכו עליי אם אתם לא יודעים מי אני שנדרכה?

לא אכפת לי שלא לזה התכוון פותח השרשור, אני מאמינה ששרשורים בכלוב הם ישות חיה ודינמית שמחליפה נושא כל שעה לפי רצון העם
Vampiress V​(אג׳נדר שולטת)חשבון מאומת
Vampiress V​(אג׳נדר שולטת)חשבון מאומת • 29 ביולי 2025
First of all, sorry for the English, my Hebrew is nowhere good enough for me to write about nuanced topics. If you don't mind, I would like to share an external pov, as someone who popped up here from a different kink community.

I agree 100% about part of the cultural shifts we see everywhere online have to do with kink/BDSM becoming more mainstream, so more people hear about it, get curious, and join spaces like this, FetLife, Feeld, etc. And I think that's great.

What is not so great, is that I feel there's a focus online in general and in this site in particular, about meeting others and sharing personal writings fist and foremost. And I'm not trying to say there's anything wrong with that, but it does not foster a kink culture of learning, or cultivating a kink community.

I'm used to websites with knowledge -focused repositories, forums aimed at complex theoretical debates, blogs dedicated to sharing 101 info for the newbies, closed sections for subs only or under 35 only or queer only, knowledge sharing spaces for specific topics like rope, etc.

I'm also used at having a strong offer of in person/online live classes, having a list of vetted community educators, having a named mod or mod team for every forum, etc. And in some places, even kink conventions and seminars, where educational sessions are the main event, and the night play party is merely a footnote.

So, in other kinky communities, the result of having all or some of those is that new people get exposed to education, they get spaces to ask questions and get valuable answers, and people mod so they don't become a personal ad board or the same basic questions don't get asked daily.

There's a culture of knowledge sharing, education, and respectful debates of complex topics in depth.

I've been around this website for I think a bit over 2 years now, and I still can't shake the cultural shock. Maybe I still haven't understood how to interact here, but I feel it's a bigger phenomenon that unfortunately enables both situations you have described: people who don't seem to connect to bdsm/kink, and people who harass or try impose heir own view of things.

Anyhow, those where my 2 unsolicited cents.
שוסי
שוסי • 29 ביולי 2025
סבבה, רק שמישהו יסביר לי מה זה בדסמ?
ve-ra
ve-ra • 29 ביולי 2025
זה אתר היכרויות. זו רשת חברתית יותר מכל דבר אחר. תמיד היה. כשמקבלים את זה, יותר קל בגרון.

אני עדיין בעד 31, שלא יובן אחרת.
בלוסום​(לא בעסק)​{ע}
בלוסום​(לא בעסק)​{ע} • 29 ביולי 2025
שיר כאב כתב/ה:
בלוסום כתב/ה:
אולי כדאי להבדיל בין בדסמיים לבין קינקים
בין בדסם לסתם חרמנים
(ואני יודעת שאולי יצא שאני לא pc אז מה?)

ופרופיל קינקי או סתם חרמן יסומן בכוכב צהוב? 🙄

כל מה שיעזור להבין שהם לא הארד קור ולא לצפות מהם להיות רציניים בבדסם
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 29 ביולי 2025
למי זה אכפת או משנה אם "הם" רציניים ומי יקבע מה מידת הרצינות . כל עוד לא נכנסים בדופק 400 שcnc זה אונס דמוי אונס או אננס או על תחומים אחרים שאנשים חובבים או מחבבים