בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עזה

אליפסה​(שולטת)
לפני 5 חודשים • 5 באוג׳ 2025
אליפסה​(שולטת) • 5 באוג׳ 2025
jerryM כתב/ה:
Agate כתב/ה:
מזעזע אותי כל פעם מחדש לקרוא דעה של אנשים שמתעקשים לעשות שלום עם פלסטינים וחמאס, בלי שהם מקשיבים מה הפלסטינים וחמאס אומרים.
הם לא רוצים שלום
הם לא רוצים להכיר במדינת ישראל
הם רוצים בחיסול של מדינת ישראל ויהודים
הם כותבים מסמכים, משתמשים בספרים, מחנכים בבתי ספר לשנאה והשמדת יהודים.
ומי שכן רוצה שלום? מזמן עזב את עזה, כדי לחיות בשלום עם כל העולם רחוק מחמאס ופתח.

שלום עושים עם אויבים לא עם שוויצרים
למרות שעם המצב של ישראל בעולם עוד בסוף נצטרך להמתין להסכמי שלום עם שוויץ בריטניה וצרפת.
מה גם שיש לעזתים סיבות מעולות לשנוא את ישראל..
ואצלנו בממשלה יושבים אנשים שרוצים לעשות בדיוק את מה שתיארת לצד השני.
אם נמשיך במלחמה הדבילית הזאת היחידים שירוויחו מכך הם רק הקיצונים בן גביר, חמאס וחבריהם.

אף פעם לא הבנתי את הסיסמה, ששלום עושים עם אויבים. שלום עושים עם מי שפניו לשלום, לא עם מי שפניו להרוג אותך.

עם שוויץ לא עשינו שלום. אבל עם גרמניה - כן. עשינו שלום אחרי שהם רצחו 6 מליון יהודים. איך זה? כי את השלום עשינו עם מדינה שהתכחשה לנאציזם והכירה בזכותנו לחיים. לא עשינו אותו עם היטלר.

כמו כן, החמאס אינו "הקיצוניים", זו תנועת שלטון.
פותחת מוסך​(שולטת)
פותחת מוסך​(שולטת) • 5 באוג׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
זה לא המקום לדיון מסוג זה

יכולת להתעלם, אבל בחרת להגיב לקרוא לי בכינויים ולא להיות שותפה לשיח. כמובן מוזמנת להביע את דעתך בנושא.

תודה למגיבים. דעתכם בהחלט מאירת עיניים
ve-ra
ve-ra • 5 באוג׳ 2025
הבעתי את דעתי- אין מקום לדיונים כאלה בכלוב. יש מספיק פורומים אחרים. קחי את זה לשם.
Solar Dragon
Solar Dragon • 5 באוג׳ 2025
anyzeany כתב/ה:
מה שצריך, זאת עצומה של אומנים גרייטריים, יושבי בתי קפה פלצניים בצפון תל אביב, שמעולם לא שירתו בצבא. ואם הם כן שירתו, זה היה בלהקה צבאית או דובר צה"ל או גלי צה"ל.
כי בפשעי מלחמה, הם באמת מבינים.

דווקא אותם "יושבי בתי קפה פלצניים בצפון תל-אביב" הם יוצאי יחידות הסייבר, המודיעין ותעשיית הנשק שתורמת הכי הרבה לפשעי מלחמה. יש את הדפ"רניק מקריית גת וירושלים שמבצע פשעי מלחמה בשטח, ויש את הפלצן הצפון תל-אביבי שמבצע פשעי מלחמה דרך פיתוח נשק וטכנולוגיות AI.
Solar Dragon
אני חושב שהאנשים במדינה הזאת איבדו צלם אנוש עוד לפני ה-7.10.

ביבי אמר פעם "השמאלנים שכחו מה זה להיות יהודים" והוא צודק ב-100%. מה שהוא שכח להזכיר זה ש"היהודים שכחו מה זה להיות בני-אדם".

לפלסטינים יש 100% הזכות להגן על עצמם באמצעות התנגדות אלימה בגדה המערבית ובעזה כנגד כל ניסיון של כיבוש וסיפוח אדמות מצד טרוריסטים יהודים: בין אם הם עם מדי צה"ל או כיפות וציציות.

אני גם חושב שכל מי שתומך במדינה ליהודים אינו יכול להיחשב ליהודי אמיתי על פי המקרא. אבל זה כבר דיונים לבית המדרש.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 5 באוג׳ 2025
Solar Dragon כתב/ה:
anyzeany כתב/ה:
מה שצריך, זאת עצומה של אומנים גרייטריים, יושבי בתי קפה פלצניים בצפון תל אביב, שמעולם לא שירתו בצבא. ואם הם כן שירתו, זה היה בלהקה צבאית או דובר צה"ל או גלי צה"ל.

דווקא אותם "יושבי בתי קפה פלצניים בצפון תל-אביב" הם יוצאי יחידות הסייבר, המודיעין ותעשיית הנשק שתורמת הכי הרבה לפשעי מלחמה. יש את הדפ"רניק מקריית גת וירושלים שמבצע פשעי מלחמה בשטח, ויש את הפלצן הצפון תל-אביבי שמבצע פשעי מלחמה דרך פיתוח נשק וטכנולוגיות AI.

ויש את הפלצן שכתוב לו בגבולות "ישראל / תרבות ישראלית" ובכל זאת מתעקש לכתוב באתר ישראלי שמלא וגדוש בישראלים נחותי תרבות.

אם יש עדיין קונצנזוס כלשהו בישראל, הרי הוא האהבה והערכה לחיילים שמסכנים את חייהם בעזה, להם קראת דפ"רניקים שמבצעים פשעי מלחמה. אני משער שרוב קוראי השרשור הזה - מימין ומשמאל - מתעבים אותך כרגע, ובצדק. יתכן שזה לא המקום עבורך.
Solar Dragon
זאלופון כתב/ה:
Solar Dragon כתב/ה:
anyzeany כתב/ה:

ויש את הפלצן שכתוב לו בגבולות "ישראל / תרבות ישראלית" ובכל זאת מתעקש לכתוב באתר ישראלי שמלא וגדוש בישראלים נחותי תרבות.

אם יש עדיין קונצנזוס כלשהו בישראל, הרי הוא האהבה והערכה לחיילים שמסכנים את חייהם בעזה, להם קראת דפ"רניקים שמבצעים פשעי מלחמה. אני משער שרוב קוראי השרשור הזה - מימין ומשמאל - מתעבים אותך כרגע, ובצדק. יתכן שזה לא המקום עבורך.

אתה נשמע כמו אחד שתומך בפשעי המלחמה של צה"ל ובמדיניות הכיבוש והטיהור אתני. אתה גם לא צריך להיפגע ולקחת ללב ביקורת לגיטימית על חיילי צה"ל שבעצמם מודים שהם מרגישים כמו נאצים. אלא אם כן, אתה תומך ב-100% ולא אתפלא אם כן. "אהבה והערכה לחיילים שמסכנים את חייהם בעזה? דועך מיום ליום.
מדען גרעין
מדען גרעין • 5 באוג׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
הבעתי את דעתי- אין מקום לדיונים כאלה בכלוב. יש מספיק פורומים אחרים. קחי את זה לשם.

הכי טוב זה שתקחי את את עצמך מפה, יש מספיק פורומים אחרים.
את לא חייבת להגיע דווקא לפה את יודעת ובטח לא לשמש כשוטרת מחשבות כי בשביל זה יש לנו את בן גביר.
כחש​(נשלטת)
כחש​(נשלטת) • 5 באוג׳ 2025
תקשיב, אתה לא רק מנותק, הדברים שאתה אומר הם מעבר לגבול העיוות והסכנה.

המילים שלך הן לא יותר מעלבון לכל מי שמנסה חנהל כאן שיח רגיש אך עדיין מוחזק. אתה אשכרה מנסה לבצע איזושהי השוואה מוסרית מעוותת בין חייל שנלחם כדי להגן על הבית של כולנו, לבין רוצח שפל שאנס וטבח בילדים ובנשים. זה באמת גועל.

לקרוא לחיילים שלנו דפ"רניקים *וטרוריסטים* יהודים, זה לא ביטוי של דעה, זה בעיניי ביטוי של בוז ובורות מוחלטת כלפי אלה שמגינים על קיומנו. הם נלחמים נגד חיות אדם שהפכו בתי חולים לבסיסי טרור ובתי ספר למחסני נשק, ובכל זאת אתה מעז להאשים אותם בפשעי מלחמה? הבושה כולה אבל כולהשלך.

והדובדבן, להתייחס לפשעים המתועבים של חמאס כהתנגדות אלימה בעיני שוות ערך לתמיכה בטרור. אבוי, אבוי (!) לאדם שיתאר במילים מקטינות ומנרמלות את מעשי התועבה, הטבח, האונס והרצח שהיו. הטיעון שלך הוא בדיוק ההיגיון המעוות שהוביל ל7.10.

אני כל כך מתחברת למה שזאלו כתב ואומרת שאם זו דעתך, אולי מקומך לא כאן (בכל זאת, ישראלי)

Solar Dragon כתב/ה:
אני חושב שהאנשים במדינה הזאת איבדו צלם אנוש עוד לפני ה-7.10.
….
אני גם חושב שכל מי שתומך במדינה ליהודים אינו יכול להיחשב ליהודי אמיתי על פי המקרא. אבל זה כבר דיונים לבית המדרש.
פותחת מוסך​(שולטת)
פותחת מוסך​(שולטת) • 5 באוג׳ 2025
Solar Dragon כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
Solar Dragon כתב/ה:
anyzeany כתב/ה:

אתה נשמע כמו אחד שתומך בפשעי המלחמה של צה"ל ובמדיניות הכיבוש והטיהור אתני. אתה גם לא צריך להיפגע ולקחת ללב ביקורת לגיטימית על חיילי צה"ל שבעצמם מודים שהם מרגישים כמו נאצים. אלא אם כן, אתה תומך ב-100% ולא אתפלא אם כן. "אהבה והערכה לחיילים שמסכנים את חייהם בעזה? דועך מיום ליום.

דרגון תעצור
נמצאים כאן בכלוב שורדים נובה, נכי צה"ל ואנשים ממשפחת השכול. אף אחד מאיתנו לא היה רוצה להתחלף איתם. אם אתה בעצמך חייל ומרגיש נאצי תכתוב בשם עצמך.
נסכים שמלחמה היא דבר נורא לכל הצדדים