אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אז מי אמור לשלם בדייט?

Fuck You
לפני 4 חודשים • 13 בספט׳ 2025
Fuck You • 13 בספט׳ 2025
אד הוק כתב/ה:
1. הגבר תמיד משלם בדייט ראשון. כן, גם אם האישה הזמינה. כשאישה משלמת זה מוריד לה, אין מה לעשות, אז מי שרוצה המשך לדייט ומערכת יחסים בריאה בה הוא הכוח המוביל, שישלם. זה מקודד בגנים שלנו ברמה האבולוציונית, בדיוק כמו כשאישה תפתח את הדלת לגבר, או תבוא לאסוף את הגבר ברכב שלה. אפילו בתקופת הפוליטיקלי קורקט הנוכחית יש משמעות למונח "תהיה גבר".

2. עדיף שדייט ראשון יהיה צנוע - קפה ומשהו קטן בצד, או בירה, או גלידה והליכה בים. זה מתחשב בצד המשלם, וממילא עיקר הזמן צריך להיות מוקדש לשיחה ולא כדי לטחון אוכל.

3. לא חושב שיש גברים שבאמת חושבים שקפה ועוגה מקנים להם זכות לסקס, חוץ מתתי-אדם מהסוג שנוסע לטיולי זונות בבולגריה.

בתקופת הדייטים, גבר יכול לצאת לעשרות דייטים, לא נראה לי הגיוני לשלם על כל אחת, זה יוצא קצת יקר. אני בטוחה שיש דברים שזה בהחלט יכול להיות מורגש בכיס שלהם, ואני מסכימה שהשייט הראשון צריך להיות צנוע, קפה בעיניי זו אחלה פשרה לדייט הראשון, אין צורך במסעדות יקרות וארוחות מלאות
Fuck You
Fuck You • 13 בספט׳ 2025
shiningstar כתב/ה:
ראיתי את הפוסט המדובר, ואני מסכימה עם המסר שהבחורה העבירה שם:
לא מעוניינים להמשיך - חצי חצי, אין סיכוי שאתן לגבר לשלם עליי.
רואים פוטנציאל - כן אתן, ועדיין אציע חצי חצי. טיפה אתבאס אם יסכים אבל אמשיך ולא אשלול..

אבלללל, גבר שחושב שזה שהזמין אותי למשקה או ארוחה יקבל משהו, זה פשוט הזוי ומצחיק.
באמת נראה לכם שזה מה שקונה אותנו?!

גברים יקרים - נשים מקבלות הצעות גם של 2000,ו3000 ש"ח לכמה שעות. ואנחנו מסרבות. אז בשביל פאקינג ארוחה ב100 שקל?! נרגיש שאנחנו חייבות משהו?!
אלו הגברים הכי נחותים שיש.

מסכימה איתך, דייט ראשון זה זמן להכרות ותיאום ציפיות. לא יודעת למה גברים חושבים שזה יכול להפוך גם למשהו מעבר
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 13 בספט׳ 2025
לפני כמה זמן היה פה דיון על בלה בלה בלה...אני רוצה לשבת בזרימה עם אישה.
אבל מכל השאלות והחוקים האלו, נראה שצריך להציג מיליון סייגים לפי כל פגישה.
אז מי שרוצה לזרום בלי לתאם ציפיות שלא יצפה שביום שבו אני לוקחת בייביסיטר שלא אהנה לי בלאכול משהו מפנק.
או כל חוק מטומטם אחר.
יוריד לי ממך מאוד אם לא תנסה להרשים אותי. שלא תבין. שקודם באתי לפגוש בן אדם שבסופו של דבר רוצה לקיים סוג של מערכת יחסים אתי. יוריד לי אם לא תנסה להרשים אותי בהתנהגות ודיבור.
ולהרשים אותי זה לא בכסף או לפתוח את הדלת.
להרשים אותי זה להציג את עצמך בדרך הטובה ביותר בדיבור והתנהגות מבלי לשלם עלי

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת ספט' 13, 2025 11:26 am, סך-הכל נערך פעם אחת
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar כתב/ה:
לפני כמה זמן היה פה דיון על בלה בלה בלה...אני רוצה לשבת בזרימה עם אישה.
אבל מכל השאלות והחוקים האלו, נראה שצריך להציג מיליון סייגים לפי כל פגישה.
אז מי שרוצה לזרום בלי לתאם ציפיות שלא יצפה שביום שבו אני לוקחת בייביסיטר שלא אהנה לי בלאכול משהו מפנק.
או כל חוק מטומטם אחר.
יוריד לי ממך מאוד אם לא תחשוב שקודם באתי לפגוש בן אדם .שלא תנסה להרשים אותי כי בסופו של דבר אתה רוצה לקיים סוג של מערכת יחסים אתי.
ולהרשים אותי זה לא בכסף או לפתוח את הדלת.
להרשים אותי זה להציג את עצמך בדרך הטובה ביותר בדיבור והתנהגות מבלי לשלם עלי
כחש​(נשלטת)
כחש​(נשלטת) • 13 בספט׳ 2025
Fuck You כתב/ה:
[quote
חמודה, במקרה ולא שמת לב, אנחנו בשנת 2025, ואם לא בא לך לדון על משהו את לא חייבת. תפסיקו להעביר ביקורת על כל דבר, מה לעלות , מה לשאול- אני אחליט לבד. אין צורך להגיע לפורום ולהתנשא. ואם תקראי לאט, תביני,שאני לא שואלת שאלה על סמך המקרה האישי שקרה לי אלא למישהי אחרת. תהיי בריאה

מה אני כתבתי ומה את הגבת 🤦🏻‍♀️
מה אני אגיד.. ברכה והצלחה.
Fuck You
Fuck You • 13 בספט׳ 2025
כחש כתב/ה:
Fuck You כתב/ה:
[quote
חמודה, במקרה ולא שמת לב, אנחנו בשנת 2025, ואם לא בא לך לדון על משהו את לא חייבת. תפסיקו להעביר ביקורת על כל דבר, מה לעלות , מה לשאול- אני אחליט לבד. אין צורך להגיע לפורום ולהתנשא. ואם תקראי לאט, תביני,שאני לא שואלת שאלה על סמך המקרה האישי שקרה לי אלא למישהי אחרת. תהיי בריאה

מה אני כתבתי ומה את הגבת 🤦🏻‍♀️
מה אני אגיד.. ברכה והצלחה.

בול…
המלקה הצוחקת

כל אחת על עצמה כמובן

המלקה הצוחקת • 13 בספט׳ 2025
עוד לפני שנים רבות כשהפמיניסטיות מחו על חוסר השוויון בין נשים לגברים הן יצאו לעיתים באופן אקטיבי נגד תכתיבי החברה באומץ ובידיעה ברורה שצעדים אלו לעיתים ימאיסו אותן על בני המין השני (ולעיתים גם על בנות מינן). דברים כמו: להתחיל לפתוח את הפה, לדבר ולענות, לתפוס מקום, ללבוש מכנסיים, ללמוד ולעבוד בעבודות "גבריות", לגדל שערות ברגליים ובית שחי, למחות על חוסר השוויון וכו'.

נושא התשלום על ידי גברים בדייטים ובכלל זה אחד הנושאים הבודדים בו דווקא גברים "נפגעים" כתוצאה מחוסר השוויון בין המינים.

בטוחה שרוב הגברים (גם אלה הנדיבים והלארג׳ים, שחיים בשלום עם זה שהם משלמים תמיד בדייט) חשים שזה לא הוגן ולא צריך להיות ככה. הם פשוט התרגלו.

ותמיד תמיד אני מחכה שיקומו כמה גברים אמיצים וינקטו עמדה. כמו הפמיניסטיות האמיצות שיצאו עם רגליים שעירות לרחובות, או העזו לפתוח את הפה בחדר מלא גברים ולומר את דעתן...
ולא. הם נדירים עד לא קיימים.
הם יחשבו בלב שזה לא הוגן ובכל זאת יחרקו שיניים ויוציאו את הארנק.
מקסימום ישמחו בינם לבין עצמם אם זו שממול תציע לשלם או ימחקו בינם לבין עצמם את מי שלא...

ואני מבינה את זה, למה הם לא אומרים דבר. זה מפחיד, וזה חלק מהגבריות הרעילה (לא, לא פמיניזם רעיל כמו שאיזה מישהי כתבה. להפך) שגבר צריך להיות חזק ומפרנס וגברי, ולא להתלונן ועוד הבלים כגון דא.
כי תכלס? אתה נהיה מצורע חברתית אם תעיז להגיד משהו על זה, ומי תצא איתך ככה, ומי תמשיך לדייט שני, אז אתה חורק שיניים ומשלם.
ודי, עם הקשקוש שזה עניין של גבריות מול נשיות והאשה צריכה בית ובטחון וזה נעים ומוגן לי כשמשלמים עליי.
בטח שזה נעים שמשלמים עליי!!!
מי לא אוהב.ת שמשלמים עליו? לקבל דברים ב"חינם"? זה קטע נשי דווקא?
כי מה לעשות כולנו, כן כולנו (גברים ונשים כאחת! אפילו ראש הממשלה) אוהבות שהזולת משלם עלינו במסעדה!

אז אני מעודדת גברים לתפוס אומץ ולצאת נגד הפרקטיקה הלא הוגנת הזו - אני אעריך את זה מאד (כאמור ביחד עם כמה שאני אוהבת שמשלמות.ים עליי, ואוהבת מתנות. זה יכול להתקיים ביחד, וזה הערכה מסוג שונה. פה יש הערכה לנדיבות, ושם יש הערכה לאומץ ולעמוד שדרה וליכולת לפעול כפי שחושב ללא כניעה לתכתיבים חברתיים).

ואני אפילו לא נכנסת לנושא שנגעו בו כבר שיש כאלה שחושבים שאם שילמו עלייך הם קנו אותך, וזו לבדה סיבה מספקת לשלם תמיד על עצמך - כי קודם כל בינך לבין עצמך - את לא זונה.
ואת הזמן שלך עם הגבר שאיתך את נותנת ומשקיעה לא כי הוא שילם לך/עליך, אלא כי את באמת רוצה להיות שם איתו.
ברגע שנכנס לפגישה/דייט מימד של כסף שעלול להחליף שיקולי רצון - מה את עושה שם בעצם?
Bluecollar​(שולטת)

Re: כל אחת על עצמה כמובן

המלקה הצוחקת כתב/ה:
עוד לפני שנים רבות כשהפמיניסטיות מחו על חוסר השוויון בין נשים לגברים הן יצאו לעיתים באופן אקטיבי נגד תכתיבי החברה באומץ ובידיעה ברורה שצעדים אלו לעיתים ימאיסו אותן על בני המין השני (ולעיתים גם על בנות מינן). דברים כמו: להתחיל לפתוח את הפה, לדבר ולענות, לתפוס מקום, ללבוש מכנסיים, ללמוד ולעבוד בעבודות "גבריות", לגדל שערות ברגליים ובית שחי, למחות על חוסר השוויון וכו'.

נושא התשלום על ידי גברים בדייטים ובכלל זה אחד הנושאים הבודדים בו דווקא גברים "נפגעים" כתוצאה מחוסר השוויון בין המינים.

בטוחה שרוב הגברים (גם אלה הנדיבים והלארג׳ים, שחיים בשלום עם זה שהם משלמים תמיד בדייט) חשים שזה לא הוגן ולא צריך להיות ככה. הם פשוט התרגלו.

ותמיד תמיד אני מחכה שיקומו כמה גברים אמיצים וינקטו עמדה. כמו הפמיניסטיות האמיצות שיצאו עם רגליים שעירות לרחובות, או העזו לפתוח את הפה בחדר מלא גברים ולומר את דעתן...
מקסימום ישמחו בינם לבין עצמם אם זו שממול תציע לשלם או ימחקו בינם לבין עצמם את מי שלא...

ואני מבינה את זה, למה הם לא אומרים דבר. זה מפחיד, וזה חלק מהגבריות הרעילה (לא, לא פמיניזם רעיל כמו שאיזה מישהי כתבה. להפך) שגבר צריך להיות חזק ומפרנס וגברי, ולא להתלונן ועוד הבלים כגון דא.
כי תכלס? אתה נהיה מצורע חברתית אם תעיז להגיד משהו על זה, ומי תצא איתך ככה, ומי תמשיך לדייט שני, אז אתה חורק שיניים ומשלם.
ודי, עם הקשקוש שזה עניין של גבריות מול נשיות והאשה צריכה בית ובטחון וזה נעים ומוגן לי כשמשלמים עליי.
כי מה לעשות כולנו, כן כולנו (גברים ונשים כאחת! אפילו ראש הממשלה) אוהבות שהזולת משלם עלינו במסעדה!

אז אני מעודדת גברים לתפוס אומץ ולצאת נגד הפרקטיקה הלא הוגנת הזו - אני אעריך את זה מאד (כאמור ביחד עם כמה שאני אוהבת שמשלמות.ים עליי, ואוהבת מתנות. זה יכול להתקיים ביחד, וזה הערכה מסוג שונה. פה יש הערכה לנדיבות, ושם יש הערכה לאומץ ולעמוד שדרה וליכולת לפעול כפי שחושב ללא כניעה לתכתיבים חברתיים).

ואני אפילו לא נכנסת לנושא שנגעו בו כבר שיש כאלה שחושבים שאם שילמו עלייך הם קנו אותך, וזו לבדה סיבה מספקת לשלם תמיד על עצמך - כי קודם כל בינך לבין עצמך - את לא זונה.
ואת הזמן שלך עם הגבר שאיתך את נותנת ומשקיעה לא כי הוא שילם לך/עליך, אלא כי את באמת רוצה להיות שם איתו.
ברגע שנכנס לפגישה/דייט מימד של כסף שעלול להחליף שיקולי רצון - מה את עושה שם בעצם?

כל המניפסט בהתחלה מיותר. אני לא חושבת שגברים צריכים לשלם, זה ציפייה לא הגיונית שאדם זר ישלם לך על האוכל.
אבל העובדה שנשים התחילו לדבר ולפתוח בפני עצמן אפשרויות נוספות לתעסוקה לא קשורה לזה
המלקה הצוחקת

Re: כל אחת על עצמה כמובן

המלקה הצוחקת • 13 בספט׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
המלקה הצוחקת כתב/ה:

כל המניפסט בהתחלה מיותר. אני לא חושבת שגברים צריכים לשלם, זה ציפייה לא הגיונית שאדם זר ישלם לך על האוכל.
אבל העובדה שנשים התחילו לדבר ולפתוח בפני עצמן אפשרויות נוספות לתעסוקה לא קשורה לזה

דבר ממה שאני כותבת אינו מיותר! כנראה לא הבנת אם כך את הקישור שעשיתי, אנא שימי לב:
- יש בעיה של חוסר שוויון בין המינים
- נשים בעיקר נפגעות מכך
- הן יוצאות באומץ נגד העיוות וחוסר השוויון ומשלמות מחירים אישיים וחברתיים על מנת לגרום לשינוי.
- יש חוסר שוויון בעטיו גם גברים נפגעים (להלן נושא השרשור: לשלם בדייט ראשון אחרת הם ייחשבו לוזרים, בטא וכו')
- רוב הגברים אינם יוצאים באומץ נגד העיוות וחוסר השוויון כדי לא לשלם מחירים אישיים וחברתיים.
- אני מעודדת אותם לעשות זאת! כי חוסר השוויון פוגע בגברים ונשים כאחת ועלינו לאחד כוחות במקום להילחם זה בזו.

זהו, מקווה שברור לך יותר 🙏🏽
Pink Princess​(נשלטת)
Pink Princess​(נשלטת) • 13 בספט׳ 2025
הגבר משלם.

גבר שלא משלם בעיני לא גברי - ולי אין מה לעשות עם גבר לא גברי.

אני הכי נשית ואני צריכה גבר שיגרום לי להרגיש הכי נשית… ולהתחשבן על כסף זה מאוד לא גברי.