בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כתבה בדה- מרקר על פינדום

Master Bruce​{©}
לפני חודש • 22 בנוב׳ 2025
Master Bruce​{©} • 22 בנוב׳ 2025
מעניין איך היתה נראית הכותרת ואיך היו נראות התגובות בהיפוך מגדרים.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 22 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:

אתה חכם ומתוחכם, אני בטוחה שתוכל לחבר את החלקים וליצור תמונה בנושא
כמהת-יער
כמהת-יער • 22 בנוב׳ 2025
כל הדיון הזה ואף אחד לא חשב שלפעמים אנשים הם פשוט... משקרים?
נשלטים שאומרים שהם מנהלים גדולים, שולטים שאומרים שמנהלים את העולם ואחותו (ונשלטות/שולטות בהתאמה).
לא תמיד המכור יגיד לשולטת הפינדום שלו שהוא שבור ומכור ואין לו את הכסף למנה הבאה. לא תמיד שולטת הפינדום היא אישה בוגרת ומנוסה מספיק שיודעת להגיד שזה מסוכן. לפעמים זה אדם בשנות החמישים שלו שמפתה בחורה בשנות העשרים שלה עם כסף קל. זה קורץ להרבה אנשים, הכסף הקל הזה. גם הנדנוד הבלתי פוסק, יחד עם מחמאות.
זה לא כמו פקיד בנק שמרמה קשיש עם הלוואה בריבית מטורפת, זה קשיש שמתקשר לבנק ומתחנן להלוואה שהוא יודע שהוא לא יכול להחזיר.
לא שזה מוסרי להיות נוכל, רק שלפעמים התמונה לא כזאת שחור לבן.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 22 בנוב׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

אתה חכם ומתוחכם, אני בטוחה שתוכל לחבר את החלקים וליצור תמונה בנושא

"החלק הראשון לא נכון, החלק השני לא יהיה"
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
כמהת-יער כתב/ה:
כל הדיון הזה ואף אחד לא חשב שלפעמים אנשים הם פשוט... משקרים?
נשלטים שאומרים שהם מנהלים גדולים, שולטים שאומרים שמנהלים את העולם ואחותו (ונשלטות/שולטות בהתאמה).
לא תמיד המכור יגיד לשולטת הפינדום שלו שהוא שבור ומכור ואין לו את הכסף למנה הבאה. לא תמיד שולטת הפינדום היא אישה בוגרת ומנוסה מספיק שיודעת להגיד שזה מסוכן. לפעמים זה אדם בשנות החמישים שלו שמפתה בחורה בשנות העשרים שלה עם כסף קל. זה קורץ להרבה אנשים, הכסף הקל הזה. גם הנדנוד הבלתי פוסק, יחד עם מחמאות.
זה לא כמו פקיד בנק שמרמה קשיש עם הלוואה בריבית מטורפת, זה קשיש שמתקשר לבנק ומתחנן להלוואה שהוא יודע שהוא לא יכול להחזיר.
לא שזה מוסרי להיות נוכל, רק שלפעמים התמונה לא כזאת שחור לבן.

אנשים משקרים בוודאות, אבל השקרים יהיו על היקפי הסכומים לא על התופעה והבעייתיות שבה. למעשה הסבירות היא שמכורים יקטינו את הסכום כדי להראות פחות רע ושהמנצלות ינפחו כדי להראות יותר מרשימות. האמת נמצאת איפשהו באמצע.

וברוב המקרים במציאות לא פועלים בתוך מצב שבו כל המידע גלוי לפנייך. נראה לי לא סביר שבשיחות הללו הסכומים גדלים והשיח על קושי כלכלי לשלם לא עולה, וכאן נכנס המימד של האחריות מצד המנצלת.
הטופר המפשר
הטופר המפשר • 22 בנוב׳ 2025
פימדום בעיני לפחות זה ניצול נקודה, על גבול העבירה הפלילית. וכמו שיש גבולות ביחסי שולט - נשלטת , ככה יש גם גבולות ביחסי שולטת - נשלט. כן, כן, אני יודע מה תגידו, "יש כאלה שנהנים מפוט פטיש, ויש כאלה שנהנים מפינדום, מה הבעיה עם זה"?
"ולפעמים סיגר זה רק סיגר".

יש גם הרבה נשלטות שיש להן פנטזית אונס, אז זה אומר שמותר לאנוס אותן במסגרת איזשהו סשן בדסמ? אז זהו שלא.

כל מי שמכיר קצת את העולם הזה יודע שלרוב פטישים יושבים על איזה עניין נפשי. ואכן ברוב המקרים אין כל בעיה עם זה, כי אין חשש לנזק נפשי \ פיסי , כלכלי וכו' למי מהצדדים. אבל ככל שפטיש הוא יותר קיצוני והמימוש שלו בהחלט עלול להזיק לאדם, כך ראוי להסתכל על הדברים בעין יותר מעמיקה.

לא מדובר כאן באיזשהי אפיזודה זמנית בתוך מרחב בטוח אלא בקשר שזה המהות שלו. ברור שאדם שבוחר לעשות את זה נמצא במצוקה, בדידות , חרדה וכו', הערך העצמי שלו נמוך, הוא כנראה מרגיש שזו הדרך היחידה שבה מישהי בכלל תסכים להתייחס \ להיות איתו, אולי גם יש איזה עניין לא פתור מהילדות וכו'.

אגב, יכול להיות שגם השולטת עושה את זה מאיזושהי מצוקה כלכלית \ נפשית. אבל שוב, האחריות של הצד השולט גוברת כאן בדיוק כמו במקרה של שולט - נשלטת משום שהנזק עלול להגרם הרבה יותר לנשלט\נשלטת ולא לשולטת.

נסיון החיים כן לימד אותי להיות פחות שיפוטי בדברים האלה: לא לקרוא לכל מי שהולך לזונה "זנאי" , וגם לא לכל מלכה בתשלום שחולמת גם לעשות כסף באונליפאנס ודברים כאלה "זונה נצלנית". החיים יכולים להוביל אנשים בכל מיני נסיבות טראגיות למקמות לא טובים, אפילו עלובים.

האם הלום קרב או מישהו שעכשיו חזר מעזה ועפה לו איזה יד או רגל וכו', הזוגיות שלו נחרבה, הבית התרסק, החיים שלו בזבל, והוא הלך "לזונה", כי רצה להניח על מישהי את הראש, האם ראוי לקרוא לו "זנאי"?

האם ראוי לכנות "זונה נצלנית" בחורה שחוותה התעללות בילדותה, סובלת מאיזו פוסט טראומה, ואין ממש תמיכה מהמשפחה, אז כן היא עושה סשנים בתשלום או חושבת שאונליפאנס זה משהו שיכול לחלץ אותה מהמצב הלא פשוט שהיא נמצאת או חושבת שזה הדבר הכי טוב שהיא יכולה לעשות?
וכן, נתקלתי כאן במקרים כאלה...

ועדיין יש איזה קו בחול שצריך לצייר. כל אדם אחראי למעשיו, ויש גבולות שלא חוצים אותם.
עד כאן הרהורי לשעת לילה מאוחרת. מקווה שהיה סבלנות לקרוא...
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
הטופר המפשר כתב/ה:

יש גם הרבה נשלטות שיש להן פנטזית אונס, אז זה אומר שמותר לאנוס אותן במסגרת איזשהו סשן בדסמ? אז זהו שלא.

אממממ...
הרבה פעמים בשביל כן להגשים "פנטזיית אונס" (הכי קרוב לכך שניתן לפחות) משתמשים בפרקטיקת cnc
אז המשפט הזה לא כזה מדוייק בעיניי
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני חודש • 23 בנוב׳ 2025
נראה לי שכללל מה שנכתב עד כה די נכון ולא סותר בכלל.

לשולטים יש אחריות מוגברת לשלום הנשלטים. זו טענה מוסרית ולא משפטית (כרגע. יש מצבים שגם משפטית אבל זה מקרה לגופו). ההמלצה לכל שולט היא להפגין שליטה עצמית ומצפון ולא לתת סמים לנרקומנים.

במקביל כדאי לכל אחד לשמור על עצמו ולא לצפות שאנשים אחרים יהיו טובים וישמרו עליו.

גם ההתמכרות היא דו-כיוונית לדעתי.
נשלטים יכולים להתמכר ולהישאב ולאבד פרופורציות. וגם שולט. הפאוור-טריפ, הכסף הקל - שניהם ממכרים ושואבים.
ואיזה מאזן כוחות יש בין "שולט" שמקבל תשלום לבין הנשלט/לקוח שמשלם? איזה חובות לא כתובים נוצרים במצב הזה?

כל הדבר הזה מסוכן, לכל המשתתפים, מכמה בחינות. לדעתי פינדום מתאים רק למי שיש לו תקציב ייעודי לזה. כמו הימורים, מי שלא שם גבולות מראש נמצא בסיכון להתדרדרות מהירה.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 23 בנוב׳ 2025
[quote="הטופר המפשר"]

הוא כנראה מרגיש שזו הדרך היחידה שבה מישהי בכלל תסכים להתייחס \ להיות איתו...

רוצה לתת זווית אחרת/נוספת לנושא.
עצם העברת הכספים זה הפטיש, ההרגשה של לקיחת הכח ושהאשה נשארת דמות בלתי מושגת.
הגבר לא באמת רוצה את היחס המלא והשלם אלא נהנה מפירורי תשומת הלב שמקבל וההשפלה. זה יוצר אצלו הנאה מנטלית חזקה.

בעבר מישהו הציע לי ללכת איתו לכספומט שיוציא כסף ואקח ממנו ללא שום תמורה "אולי כמה מילים משפילות אם בא לך".
עקצתי אותו שבטח יש לו תזרים מזומנים ומה זה בשבילו. הוא אמר שלא "דווקא אני עובד קשה בשביל הכסף שלי"
לא הבנתי מה יוצא לו מזה אמרתי לו שאם הוא יסביר לי מה הגירוי וזה יגרה אותי אני מוכנה לשקול, הייתי מאוד סקרנית לגביו. גם קצת ריחמתי עליו.
שאלתי אם הוא מאונן על זה אחרי זה. אז לא הוא לא. חשבתי שהוא פשוט מנסה להשיג פגישה אפילו הצעתי לו שנכיר ונראה לאן מתפתח. הוא סרב.
אמר שזאת ההנאה שלו והוא לא מעוניין בקשר מעבר לזה.

אני לא פוסלת כלום, אני בעד הגשמת פנטזיות הדדיות אילו היה נשלט שלי במסגרת זוגיות, הייתי מרגישה את הצורך החזק שלו יתכן והייתי מסכימה לנסות. לצורך המיינד פאק אולי בסכום נמוך. הייתי שומרת את הכסף שנלקח בקופה (שיש לו גישה מלאה אליו), למשהו טוב עבורו או בילוי משותף עבורנו.
מלישס
מלישס • 23 בנוב׳ 2025
כמה אירוני שהכתבה עולה כסף