|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 26 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה? זה ממש מרגיש לינץ'. נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו. הבנאדם אתמול נכנס לאתר. למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל? |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Re: תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
the rain song • 26 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה: אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה: 'מחפשת מעל 40', 'אין תחליף לניסיון חיים'. אז הנה דעה לא פופולרית שתעצבן כאן לא מעט אנשים: יש גברים בני 50 שמחזיקים שוט כבר 20 שנה, ועדיין אין להם מושג איך להחזיק אישה. ויש גברים בני 25 (כמוני), שהשליטה זורמת אצלם בדם, באינטואיציה, ברעב ששום 'ניסיון' עייף לא יכול להתחרות בו.
שליטה אמיתית היא לא פונקציה של כמה שנים אתה בקהילה, אלא של כמה עמוק אתה רואה את מי שמולך. היא היכולת לזהות את הצורך עוד לפני שהוא נאמר. היא האנרגיה שאתה מביא לחדר – והאנרגיה שלי לא מבקשת רשות ולא מתנצלת על השנתון. אז לנשים שעדיין נצמדות למספר בתעודת הזהות כערובה לאיכות – אתן מפספסות את האש האמיתית לטובת ביטחון מדומה. ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר. בתור התחלה אגיד שאני דווקא אשמח אם בתגובה לדבריי תשתמש ב-AI לתיקון שגיאות הכתיב. אני מאוד רגישה בעניין הזה. ולעניין עצמו, יכולתי להיות קצת בוטה ולומר - כשתגדל, תבין. אבל מעבר לכך, אנשים באופן כללי מחפשים קצת מעבר ליכולות שליטה כשהם מחפשים מערכת יחסים מכל סוג שהוא. וסליחה על ההכללות. לא יודעת כמה פרופילים הספקת לקרוא ביומיים שאתה כאן כדי לבסס את הדעה הזאת. יש נשים בשפע וכך גם העדפות. חלקנו מחפשות את הדור הצעיר מלא האון וחלקנו מחפשות את הבוגרים יותר (גם הם מלאי און, אגב). אני מבטיחה לך שכל מי שמחפשת בני 40+ לא תסתפק רק בתעודת זהות. אם הוא יהיה דביל, זה לא ישנה מה הגיל שלו. שליטה אמיתית? קטונתי מלדעת מה זה בדיוק. למרות גילי ונסיוני הרב והעייף. חוויתי הרבה סוגים. האנרגיה שלך לא צריכה להתנצל על כלום. הכל בסדר. רק קח בחשבון שגם האנרגיה של אחרים לא צריכה להתנצל. היינו בני 25 תודה רבה. אין צורך להסביר לנו מה אנחנו מפסידות. אנחנו לא מפספסות כלום. ומסור נא לכל הדור החדש - ברוכים הבאים ותעשו חיים. לא צריך לתקוף. אפשר לדבר בנחת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 26 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה? זה ממש מרגיש לינץ'. נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו. הבנאדם אתמול נכנס לאתר. למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל? כהרגלי רציתי לכתוב תגובה בוגרת ועניינית (אולי עם טיפה הומור) ואז הלכתי לקרוא שוב ובעיון רב את הודעת הפתיחה של הבחור ואני חייב לציין שכל מילה ומילה בהודעה היהירה, טיפשה ואפילו ילדותית שלו, זיכתה אותו בלינצ' הזה בצדק. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 26 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: טלי35 כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה? זה ממש מרגיש לינץ'. נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו. הבנאדם אתמול נכנס לאתר. למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל? כהרגלי רציתי לכתוב תגובה בוגרת ועניינית (אולי עם טיפה הומור) ואז הלכתי לקרוא שוב ובעיון רב את הודעת הפתיחה של הבחור ואני חייב לציין שכל מילה ומילה בהודעה היהירה, טיפשה ואפילו ילדותית שלו, זיכתה אותו בלינצ' הזה בצדק. אם זה היה מקרה בודד של בריונות כלפי אדם חדש ויהיר פה ניחא, אבל כשזה הופך קבע אז זה לא "הוא" אלא שיח שמתנהל פה יותר מידי פעמים ומתנרמל, כאילו זו הדרך לענות. מה זה פה השיר שלנו? לא, לינץ' שמשפיל אחרים לא יכול להיות בצדק בעיניי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
הוא(שולט) • 26 בנוב׳ 2025
או סוג של אינטרטיינמנט
|
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Indigo(מתחלפת){oron} • 26 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: כמה בוגר להגיד לאחרים כמה לא בסדר ההעדפות שלהם במקום להתמקד באלו שרלוונטים/ות עבורך,..
אגב, בעיני עדיף טקסט שנכתב ע"י אדם ולא ע"י צ'ט ai כלשהו... את מדוייקת! |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 26 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: טלי35 כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה? זה ממש מרגיש לינץ'. נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו. הבנאדם אתמול נכנס לאתר. למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל? כהרגלי רציתי לכתוב תגובה בוגרת ועניינית (אולי עם טיפה הומור) ואז הלכתי לקרוא שוב ובעיון רב את הודעת הפתיחה של הבחור ואני חייב לציין שכל מילה ומילה בהודעה היהירה, טיפשה ואפילו ילדותית שלו, זיכתה אותו בלינצ' הזה בצדק. אם זה היה מקרה בודד של בריונות כלפי אדם חדש ויהיר פה ניחא, אבל כשזה הופך קבע אז זה לא "הוא" אלא שיח שמתנהל פה יותר מידי פעמים ומתנרמל, כאילו זו הדרך לענות. מה זה פה השיר שלנו? לא, לינץ' שמשפיל אחרים לא יכול להיות בצדק בעיניי. הוא כותב בסוף הפוסט: "ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר" אם זה לא משפט של ילד שהחליט להכריז מלחמה ולהזמין עליו לינץ' אז אני לא יודע מה הוא משפט כזה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
ori ohana • 26 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: טלי35 כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: טלי35 כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה? זה ממש מרגיש לינץ'. נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו. הבנאדם אתמול נכנס לאתר. למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל? כהרגלי רציתי לכתוב תגובה בוגרת ועניינית (אולי עם טיפה הומור) ואז הלכתי לקרוא שוב ובעיון רב את הודעת הפתיחה של הבחור ואני חייב לציין שכל מילה ומילה בהודעה היהירה, טיפשה ואפילו ילדותית שלו, זיכתה אותו בלינצ' הזה בצדק. אם זה היה מקרה בודד של בריונות כלפי אדם חדש ויהיר פה ניחא, אבל כשזה הופך קבע אז זה לא "הוא" אלא שיח שמתנהל פה יותר מידי פעמים ומתנרמל, כאילו זו הדרך לענות. מה זה פה השיר שלנו? לא, לינץ' שמשפיל אחרים לא יכול להיות בצדק בעיניי. הוא כותב בסוף הפוסט: "ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר" אם זה לא משפט של ילד שהחליט להכריז מלחמה ולהזמין עליו לינץ' אז אני לא יודע מה הוא משפט כזה. להכריז מלחמה? איפה בלהגיד דעה אומר שפתחתי מלחמה אין לי עניין איתך אתה מדבר כמו יחד קטן נו באמת מלחמה? חחחח |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 26 בנוב׳ 2025
אני מבינה את התסכול שלך, אבל מה לעשות שדווקא בסקס וכל מה שסביבו, יש יתרון פסיכי לנסיון.
את כל זה אני יודעת עכשיו… כשהייתי צעירה, דווקא העדפתי צעירים. 40 נראה לי מעבר להרי החושך. בטוח יש כמוני שהן צעירות עכשיו! אולי הן פחות מסתובבות בכלוב? אל תנסה בכוח פה. הבנתי שבכלוב יש בעיקר קשישים וקשישות. ותתחיל מהתחלה. השרשור הזה לא מחמיא לך. |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 27 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: טלי35 כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: טלי35 כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה? זה ממש מרגיש לינץ'. נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו. הבנאדם אתמול נכנס לאתר. למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל? כהרגלי רציתי לכתוב תגובה בוגרת ועניינית (אולי עם טיפה הומור) ואז הלכתי לקרוא שוב ובעיון רב את הודעת הפתיחה של הבחור ואני חייב לציין שכל מילה ומילה בהודעה היהירה, טיפשה ואפילו ילדותית שלו, זיכתה אותו בלינצ' הזה בצדק. אם זה היה מקרה בודד של בריונות כלפי אדם חדש ויהיר פה ניחא, אבל כשזה הופך קבע אז זה לא "הוא" אלא שיח שמתנהל פה יותר מידי פעמים ומתנרמל, כאילו זו הדרך לענות. מה זה פה השיר שלנו? לא, לינץ' שמשפיל אחרים לא יכול להיות בצדק בעיניי. הוא כותב בסוף הפוסט: "ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר" אם זה לא משפט של ילד שהחליט להכריז מלחמה ולהזמין עליו לינץ' אז אני לא יודע מה הוא משפט כזה. אומייגאד! אתה צודק ואני טעיתי! מה זה המשפט הזה? איך הוא מעז? מה יעשו עכשיו כל הגברים האמיתיים עם כל החשש האמיתי והמבוסס הזה? אני לוקחת את הדברים שלי בחזרה, יאללה פאודה!! |
|
|