|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Into(נשלטת) • 1 בדצמ׳ 2025
כע
|
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 1 בדצמ׳ 2025
אנשים שחושבים באופן שונה מאחרים לא ראויים ללעג.
אבל אנשים שמטיפים לאנשים אחרים איך הם אמורים לחשוב ולהתנהג, אך ורק מתוך תקווה שהמניפולציה הזו תגרום לדברים (ואנשים) לעבוד לטובתם - נכון, זה טבעי ואנושי, אבל זה גם דיי נלעג, במיוחד כשזה נעשה באופן יחסית מגושם. (עריכה: עכשיו הבנתי שזה יכול להתפרש כאילו הכוונה שלי מופנית אל פותח השרשור. היא לא, חשבתי בעיקר על שרשורים אחרים). ויש ללעג הקהילתי תפקיד נוסף - להראות לאנשים חדשים שזו לא הדיעה הרווחת, ולהראות את הגיחוך (אם הוא קיים) בניסיון להפוך את את אג'נדה #9887762 לסטטוס קוו. ע"ע עוזרד. |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 1 בדצמ׳ 2025
עוזרד! יש לומר את שמו כמו שסיינפלד אומר ניומן.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 1 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: עוזרד! יש לומר את שמו כמו שסיינפלד אומר ניומן.
😂 |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
teacher(שולט) • 1 בדצמ׳ 2025
"הלך הזרזיר אצל העורב", שרשור של תחת כנפיך מסנגר על שרשור של אורי אוחנה.
וואלה יופי, שני אמני AI ידועים שהתחילו שניהם ברגל שמאל פה. תחת כנפיך, אתה מדמיין שאתה או אורי כבשים שחורות? למה בעצם? מהפכנות שהולכת נגד הזרם? רומנטיקה? או שאולי בעצם כולנו כבשים שחורות? (דרס קוד וזה) כל מה שיש לנו זה פוסט הפתיחה שלכם, פה פרופיל, שם דיק פיק, מועדון בתאילנד ועם זה הלכנו. מי לחומרא ומי לקולא. ככה זה אמור להיות. תתמודדו. לבלוג יש כללים אחרים ולשיחה פרטית עוד כללים. ואין מדליית נוכחות. עצוב מאוד לקרוא את הפרוגרס החלבי הזה. חמלה, אלימות, בריונות סמויה? לייקים? אז לא להגיב? באמת? פאסיביות זו התשובה כשיש סימני שאלה? אם מישהו שכח לשים מכנסיים והוא הולך ככה ברחוב, אז לסתום את הפה? זה לא מנומס להעיר? מפריעה לכם השפה? באסה. תפתחו את המקלדת ותגיבו בעצמכם, בשפה שלדעתכם צריך לכתוב. אולי הבוטות תיעלם מעצמה. ואם סבבה מבחינתכם שעדיף לשתוק, אז אל תכתבו, אבל אני לא מעוניין לקבל את זה על עצמי. אף אחד לא צריך. "יש כמות מכובדת שמפחדים לפרסם או להגיב"? טיעון שאולי נשמע טוב, אך קלוש בעיני. וגם מה זה כמות "מכובדת" אם לא מכבסה קלה ל"אין לי באמת מושג, אבל אני מרגיש ש".. הפורומים הם מקום פתוח ולכל אחד יש בדיוק קול אחד, כמו לחברו. (מחוץ מניקה פול וכלובי, להם יש זכות הצבעה עם יותר מקול אחד). מותר להגיד הכל, חוץ ממה שאסור על פי כללי האתר, שמשאירים מנעד יפה של אפשרויות. יש אנשים שמרגישים יותר חופשיים להתבטא ויש כאלה שפחות, ממש כמו במציאות. ואם אתה מתכוון לכתוב שטויות, אז מישהו כנראה יעיר על זה. האלטרנטיבה שאתם מציעים (הדוגלים בשתיקה, הכלה והגשת הלחי השניה) - סתימת פיות. סה"כ הגיוני |
|
|
|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 בדצמ׳ 2025
נו נו, זה לא צריך להיות זה או זה.
אפשר וצריך להגיב בחריפות לקשקשנים, חרטטנים, טרולים ובעיקר זייפני AI. אבל קשה לומר שהשתלחות של 18 עמודים היא בדיוק עמידה אמיצה בשער. |
|
|
|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 2 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: נו נו, זה לא צריך להיות זה או זה.
אפשר וצריך להגיב בחריפות לקשקשנים, חרטטנים, טרולים ובעיקר זייפני AI. אבל קשה לומר שהשתלחות של 18 עמודים היא בדיוק עמידה אמיצה בשער. רק שבין העמודים האלו היו גם לא מעט תגובות שלא היו קשורות (כמו למראה של אייקון מגלגל עיניים בכלוב). |
|
|
|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 2 בדצמ׳ 2025
שמישהו ייתן לי תשומת לב כמו עדת כלוביסטים שמריחים טרול
|
|
|
|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: שמישהו ייתן לי תשומת לב כמו עדת כלוביסטים שמריחים טרול
טרולים זה כיף. |
|
|
|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 2 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: שמישהו ייתן לי תשומת לב כמו עדת כלוביסטים שמריחים טרול
נניח התגובה הזו, אפשר היה לכתוב אותה קצת אחרת בלי לאבד מן התוכן שרצית להעביר- לא? |
|
|