|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: אני מודה שרציתי גם טיפה להיות ישירה ופרובוקטיבית בתקווה שזה ייצר עניין!
היה לי חשד קל ולא מבוסס שזה חלק מזה. לא יודעת איך קלטתי - אולי מזה שהפוסטים האחרונים שלך הם כזה "משעמםםם ליייייי אהההה!!" 😉😉😉😍😍🫶🫶🫶 |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 בדצמ׳ 2025
טלי35 כתב/ה: פרלין כתב/ה: אני מודה שרציתי גם טיפה להיות ישירה ופרובוקטיבית בתקווה שזה ייצר עניין!
היה לי חשד קל ולא מבוסס שזה חלק מזה. לא יודעת איך קלטתי - אולי מזה שהפוסטים האחרונים שלך הם כזה "משעמםםם ליייייי אהההה!!" 😉😉😉😍😍🫶🫶🫶 קראת בין השורות מה שנקרא 😁 |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: טלי35 כתב/ה: פרלין כתב/ה: אני מודה שרציתי גם טיפה להיות ישירה ופרובוקטיבית בתקווה שזה ייצר עניין!
היה לי חשד קל ולא מבוסס שזה חלק מזה. לא יודעת איך קלטתי - אולי מזה שהפוסטים האחרונים שלך הם כזה "משעמםםם ליייייי אהההה!!" 😉😉😉😍😍🫶🫶🫶 קראת בין השורות מה שנקרא 😁 יש לי אינטואיציה דקה וחושים רגישים (: |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
זה תלוי שרשור, תלוי נושא ותלוי שואל.
עובדה שכן יצא מזה דיון מכבד ואנשים מגיבים ומשתתפים. מותר גם לפרוק תסכול, זה לא יוצא נגד אף אדם ואפשר לראות שיש פה גישה חיובית. לא חןשב שצריך להכניס אתזה לנוסחה של שאר המטרידים והבריונים ולסתום פיות עד שכן יש דיון, אפילו אם הוא ביקורתי.[/quote] נכון תלוי שואל. כולנו יכולים לראות את הכוונות של פרלין. בכל מקרה, אני חושבת שכדאי שנעצור כדי שהדיון המעניין שהתפתח יימשך ולא יעצר על הטכני. בתקווה שגם יהיה מקדם |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
מעניין!!!!! (כדי שאנשים ישימו לב... אז מפרסמת שוב)
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: עניין אותי מה חושבים האנשים שאכן משעמם בשבילם ובאמת, יש פה תאוריות מעניינות. הכוונה היא לא לרדת על אף אחד, חלילה. אלא אולי להפעיל חשיבה ביחד מה כן יכול לעזור.
אולי כן צריך פה מנהלים נוסף על כלובי? או שאולי צריך איזה רענון קונספטואלי של האתר? אין לי אישית רעיונות טובים, אני משתמשת אדוקה ומעריצה ותיקה שלא בא לה ללכת לחפש בחוץ כי החוץ לא מוצא חן בעיניי. ראיתי אתרים מתים כי הקדמה וההשתנות הרגו אותם. מבאס. וגם זה לא שבאמת יש מקום אחר… לי אין. לסוג המאוד מסוים של נשלטת במערכת יחסים בדסמית אין מקום אחר להיות ולכתוב בו מלבד הכלוב. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי דצמ' 19, 2025 5:57 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: אז יאללה, חדש.
למה לדעתך הכלוב השתנה ככה שבפורום יש יותר משחקי חברה מכתיבה על בדסמ? בואי. שרשור משחק האסוציאציות התחיל מילולית לפני 20 שנה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 19 בדצמ׳ 2025
ממשיך קצת את זאלו - יש פה המון מרמור.
ואולי זה בגלל רוח התקופה והפילוג בעם, אבל המרמור הזה יוצא אחד על השני. הבנים נגד הבנות. שולטים נגד נשלטים. Cnc נגד קידוש ההסכמה. מי שפותח דיון תמיד נראה שמחזיק איזו אמת שמכוון אליה. מי שחושב אחרת תוקף. כאילו לכולם חסרה ההבנה שכל אחד מדבר בשם עצמו ולא מייצג את כל הכלוב, או איזושהי קבוצה. ולכולם חסרה היכולת לספוג מידע ולא רק לירות אותו ולבדוק מי מסכים. זה אולי חלק מהתרבות של ההגדרות, הקופסאות והשיוך לצדדים. אבל זה כאילו כל דיון פה נגמר בסמנטיקה, ניסוח, רגשי וירידה לרזולוציות אישיות מדי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: פרלין כתב/ה: אז יאללה, חדש.
למה לדעתך הכלוב השתנה ככה שבפורום יש יותר משחקי חברה מכתיבה על בדסמ? בואי. שרשור משחק האסוציאציות התחיל מילולית לפני 20 שנה. אומר האיש שהביא לנו את משחק שאלה - תשובה! |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: פרלין כתב/ה: אז יאללה, חדש.
למה לדעתך הכלוב השתנה ככה שבפורום יש יותר משחקי חברה מכתיבה על בדסמ? בואי. שרשור משחק האסוציאציות התחיל מילולית לפני 20 שנה. אומר האיש שהביא לנו את משחק שאלה - תשובה! ומה רע? אנשים נהנים ממנו אם אנשים ימשיכו לשחק בו בעוד 20 שנה אני לא אתלונן |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 בדצמ׳ 2025
דווקא שאלה תשובה. זה פיגוז.
|
|