|
|
לפני חודש •
23 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
23 בדצמ׳ 2025
Daave(נשלט) • 23 בדצמ׳ 2025
variation כתב/ה: masoul כתב/ה: ve-ra כתב/ה: אז שאלו, אז מה?
שאלו, אז עניתי. עניתי בדיוק איפה הוא יכול לקבל תשובה שאלה שלו. תשובה עניינית הוא קיבל ממני, ונחשי מה? הוא יודע את התשובה הזו עוד לפני שעניתי. ve-ra כתב/ה: משחר היקום מתעסקים במשמעות החיים.אף אחד לא ירד על פילוסוף של המאה העשרים כי עסקו במשמעות החיים במאתיים שנה שלפניו
אני שמח מתרגש ומרומם נפש לדעת שעבורך השאלה האם אפשרית מערכת יחסים של שליטה נשית זהה בחשיבותה לשאלה לגבי משמעות החיים. לא חשבתי שזה עד כדי כך חשוב לך. הפתעת. ve-ra כתב/ה: תהיה מתוסכל ותביע את זה בבלוג שלך. התסכול שלך לא מרענן יותר מהשאלה שלו. למעשה, הוא מתיש הרבה יותר.
אני ברשותך, או שלא, אביע את התסכול שלי בדיוק במקום שמתסכל אותי. ואני לגמרי בסדר שהתסכול שלי מתיש אותך. לגמרי לגמרי בסדר עם זה. וגם אם זה שאת מביעה את ההתשה הזו שלך מתחת לתגובה שלי שהתישה אותך. לגמרי בסדר. באמת. ve-ra כתב/ה: יאללה, לא בא לך, חפש דיון אחר. יש שאלה-תשובה, מה מכינים לשבת ואיך מכינים שוקו. אלה חדשים מנצנצים מהניילונים
הפלא ופלא ורה, הפלא ופלא, בדיוק בדיונים האלו לא תפגשי אותי. לרגע אפילו שקלתי להסביר לך למה בדיוק שם אני לא נוכח. אבל אם לא הבנת, כנראה שלא יעזור הסבר שלי, אז חסכתי לך, על מנת לא להתיש אותך. לא טרחתי ללכת לבדוק אם את נוכחת בהם, את נוכחת בהם? חחחח לא הבנתי, את התסכול שלך זה בסדר להוציא בפורום אבל את ההתעניינות שלו זה לא בסדר? אמרת שהוא ידע את התשובה לשאלה שלו עוד לפני שענית לו, אז למה ענית? כדי לפרוק את התסכול שלך? למה לפרוק פה בפורום ולא בבלוג שלך? שהרי אתה מצפה ממנו את אותו דבר... אם חשיבות הפורום כלכך חשובה לך תדע שהתגובות מהסוג שלך מרדדות גם את הפורום וגם את הקהילה עצמה סתם נפלת עליו עם סארקזם מיותר שכבר מצוץ מהאצבע רק כדי להבהיר הדיון נוצר מתוך סקרנות אמיתית, לא כדי לעורר סרקזם. אשמח מאוד לשמוע את הנקודות מבט של נשים כאן מה מזין את הדינמיקה בעיניכן, ומה עלול לעייף או לשחוק אותה? |
|
|