|
|
לפני 4 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 29 בדצמ׳ 2025
Daave כתב/ה: פישוטו כתב/ה: Curvy Doll כתב/ה: לדעתי זה לא קשור למגדר, כי רוב העומס הרגשי שחוויתי היה מצד נשלטות שהיה להן מאוד קשה ללא מיקרומנג'מנט ברמה מאוד גבוהה והיה להן צורך בתקשורת רציפה בכל שעות היום. אני לא אומרת שזה לא מתאים לשולטים/ות מסוימים, ושזה חייב להיות תמיד מעיק. אבל כבני אדם בוגרים, אני חושבת שזה לא סביר לצפות שכולנו נהיה תמיד זמינים גם תקשורתית וגם רגשית. יש לנו עבודה וחיים וחברים, ברגע שהופכים את השולט/ת לדמות על-אנושית, מוחקים את האפשרות שגם השולט יקבל תמיכה רגשית או שגם השולט יקבל ספייס וזמן לחיות את החיים שלו. אני חושב שפה זה בהחלט עניין של מינון ואיזון בתוך הקשר. כמו שגם אמרו לפניי - זה איזשהו צורך שמובנה בהרבה נשלטים ונשלטות. יש בזה גם המון דברים חיוביים ומחרמנים. כשהתלות הזאת ממוסגרת ומתבטאת בצורה שטובה לשני הצדדים זה מדהים וחוויה מאוד טובה של שליטה. מה שאנחנו הרבה פעמים מחפשים בעצם, משני צידי השוט. צריך לדעת להגביל את האזורים שבהם השליטה הזו חלה. להחליט אם זה קורה רק במיטה ועם המיניות, אם זה גולש לתחומי היום יום ואיך. אבל את תהליכי השליטה וההתמסרות שמייצרים תלות צריך לדעת לבודד מהחיים הרגילים. לתת להם לרוץ במקביל לתפקוד הנורמלי. יש פה אחריות מצד אחד של הנשלט - להיות מודע ככל האפשר, לתת אוויר ולהיות סבלני. להשאר מסור ונאמן לתהליכים הבדסמיים גם כשהיא לא באנרגיות כך. להיות תוך כדי גם גבר יוזם ועצמאי. ובעיקר להיות ריאלי עם הציפיות ולדעת שגם אם אתה מוסר שליטה האחריות על עצמך היא שלך תמיד. ויש גם אחריות של השולטות - לדעת להציב גבולות. לא לתת לנשלט להגיע למצב שהוא עושה ממנה אלוהים. לאפס ולאמת אותו עם המציאות ועם היכולות שלה, גם אם זה אומר לוותר על חלק מהשליטה. ולעשות את זה בצורה שלא תפגע באמון של הנשלט. וכמו כל מערכת יחסים, זה מורכב מאוד לשני הצדדים - אבל בסוף כשמוצאים את זה זה משתלם. תודה על השיתוף. אני מאוד מתחבר למה שאתה כותב, במיוחד להפרדה בין תהליכי השליטה וההתמסרות לבין החיים עצמם. אני חושב שזה הסבר אמיתי להרבה מהעומסים שעלו כאן בשרשור. מה שמסקרן אותי לשאול זה איפה אתה מזהה בפועל שהבידוד הזה מתחיל להיסדק. כלומר, מתי התלות שנבנית בתוך הדינמיקה כבר לא נשארת “במקביל” אלא מתחילה לגלוש אל היומיום ולהכביד על שני הצדדים? וגם, מניסיון שלך, איך נשלט יכול לשמור על המקום היוזם והעצמאי שדיברת עליו בלי שזה ירגיש לשולטת כמו פגיעה בסמכות או בווייב של השליטה? יש איזו דרך שעבדה לך לתקשר את זה בלי לשבור את הקסם? אני חושב שדווקא שם, באזור האפור הזה, נופלים הרבה קשרים טובים פוטנציאלית לא מחוסר רצון אלא מחוסר שפה משותפת. פחות נעים לי לענות על תשובות שניסח מודל שפה אחרי שהוא ניסח מחדש את ההודעה שלי בדיוק. הצליח לך ונוצר דיון מעניין, אשתתף בו כראות עיניי אבל מצטרף לבקשה של לא לענות לי עם הצ'אט. |
|
|