ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה לנשים - זוגיות FLR / CUCKOLD

QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת
לפני שבוע • 8 בינו׳ 2026
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת • 8 בינו׳ 2026
vivre ma vie כתב/ה:
QueenGali כתב/ה:
תמימה שכמותי, לא ציפיתי להכנס לכלוב, אתר שאמור להיות מקום בטוח עבור כל הקהילה, ודווקא כאן לחטוף kink shaming מהזן הירוד והשפל ביותר.

לכל אותן נשלטות שיפוטיות אני מאחלת לכן שתזכו לאהבה, הערצה ותמיכה שגבר קאקולד יודע להעניק, נראה לי שקצת חסר לכן.

חשבתי שכל אחד ואחת יכולים להתבטא איך שבא להם. כולל נשלטות שיפוטיות.

סתום שכמוני.

לרגע לא ביקשתי או דרשתי סתימת פיות, ברור שכולם יכולים להתבטא איך שבא להם.
אבל לפי דעתי אפשר לעשות את זה בצורה יותר מכילה ופחות פוגענית. אני באופן אישי נפגעתי ממה שנכתב כאן.
עכשיו תגיד לי שאני יכולה לא לקרוא ויכולה גם לבחור לא לקחת ללב, אבל אני מרגישה שהכלוב צריך להיות מקום מכיל יותר עבור כולם.
שוב, זאת הגישה שלי, לא חייב לקבל את זה.
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 8 בינו׳ 2026
Bluecollar​(שולטת) • 8 בינו׳ 2026
QueenGali כתב/ה:
vivre ma vie כתב/ה:
QueenGali כתב/ה:
תמימה שכמותי, לא ציפיתי להכנס לכלוב, אתר שאמור להיות מקום בטוח עבור כל הקהילה, ודווקא כאן לחטוף kink shaming מהזן הירוד והשפל ביותר.

לכל אותן נשלטות שיפוטיות אני מאחלת לכן שתזכו לאהבה, הערצה ותמיכה שגבר קאקולד יודע להעניק, נראה לי שקצת חסר לכן.

סתום שכמוני.

אבל לפי דעתי אפשר לעשות את זה בצורה יותר מכילה ופחות פוגענית. אני באופן אישי נפגעתי ממה שנכתב כאן.
עכשיו תגיד לי שאני יכולה לא לקרוא ויכולה גם לבחור לא לקחת ללב, אבל אני מרגישה שהכלוב צריך להיות מקום מכיל יותר עבור כולם.

זה פשוט גישה מכוערת כלפי גברים ונשלטים. וגם אם מבקרים אםשר לעשות את זה בדרך נעימה
לפני שבוע • 8 בינו׳ 2026
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת • 8 בינו׳ 2026
Bluecollar כתב/ה:
QueenGali כתב/ה:
vivre ma vie כתב/ה:
QueenGali כתב/ה:

סתום שכמוני.

זה פשוט גישה מכוערת כלפי גברים ונשלטים. וגם אם מבקרים אםשר לעשות את זה בדרך נעימה

בדיוק מה שניסיתי להגיד. אפשר להגיד שמשהו לא מתאים לך, אפשר להגיד שאת לא מתחברת, לא נמשכת, לא אוהבת, זה לא עושה לך את זה בכלל בשום צורה.
לא חייבים להכליל, להשפיל ולהשתמש במילים מכוערות בכדי להביע את זה.
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 8 בינו׳ 2026
אוציא את סרגל מדעי החברה שלי. אני חושבת שזה גישה שששוב ושוב חוזרת שמבזה נשלטים כי הם בגדו "בתפקיד" המגדרי שלהם
bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני שבוע • 8 בינו׳ 2026
bondman​(נשלט)​{FLR} • 8 בינו׳ 2026
יכול להיות שהמפרסם היה צריך לפתוח את הפוסט ב״הבנות על הבנים״.
נשלטות הן לא קהל היעד של הפוסט. ואולי בגלל זה הבלגן.
icon_smile.gif
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 8 בינו׳ 2026
[quote="bondman"]יכול להיות שהמפרסם היה צריך לפתוח את הפוסט ב״הבנות על הבנים״.
נשלטות הן לא קהל היעד של הפוסט. ואולי בגלל זה הבלגן.
icon_smile.gif[/quot
היה שלב שהא הציע את הרעיון כקוסם לנשלטות שירצו לשכב עם גבר חזק בעוד בן הזוג שלהם "מוחלש"
vivre ma vie​(מתחלף)
לפני שבוע • 8 בינו׳ 2026
vivre ma vie​(מתחלף) • 8 בינו׳ 2026
QueenGali כתב/ה:
vivre ma vie כתב/ה:
QueenGali כתב/ה:

סתום שכמוני.

לא אמרתי לך דבר מהדברים הללו. תקראי שוב.
4X4​(נשלט)
לפני שבוע • 9 בינו׳ 2026
4X4​(נשלט) • 9 בינו׳ 2026
מה זה סטאג?

כלבונת סקרנית כתב/ה:
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?
אם פנית לנשים שלא בקטע - הגיוני שזה לא ימשוך אותן, הן גם לא צריכות לספק סיבה.
כמו שלא תפנה לונילית ותשאל אותה "אבל למה לא מדליק אותך בדסמ, זה פשוט עוד אופציות עבורך במיטה" לא, זה פשוט לא מושך אותה.

יש מי שכן בקטע.
וכמו כל קינק - עדיף להתמקד במי שכן מעוניינת ורוצה בכך ולא בכל אישה אקראית פה באתר.

אולי לא ניסחתי את זה כמו שצריך... כמובן שאני מסכים עם כל מה שאמרת,
אבל אני התכוונתי לזה בצורה קצת שונה.
התכוונתי לזה יותר בצורה של מישהי שמגדירה את עצמה "נשלטת" לא יכולה ליהנות מזוגיות עם קאק ובעצם לחפש "בול" בתור שולט?
הרי בסוף זה עוד קינק מתוך רבים שיכול להשתלב הוא לאו דווקא צריך להגדיר את הכל מראש לא?

קשה לי לדמיין שנשלטת תהיה בזוגיות עם קאק, יכול לקרות? כן, סביר שיקרה? כנראה שלא...
להיות בזוגיות עם סטאג זה כבר סיפור אחר, יש אפקט נשלטות מאוד גדול לרצות את הסטאג ושיהיה גאה ושיהיה מענג לו לראות אותי זונה כמו שהוא אוהב וגם להרגיש משומשת בידי אחר
שנאוצר​(נשלט)חשבון מאומת
שנאוצר​(נשלט)חשבון מאומת
לפני שבוע • 11 בינו׳ 2026
שנאוצר​(נשלט)חשבון מאומת • 11 בינו׳ 2026
4X4 כתב/ה:
מה זה סטאג?

כלבונת סקרנית כתב/ה:
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?
כמו שלא תפנה לונילית ותשאל אותה "אבל למה לא מדליק אותך בדסמ, זה פשוט עוד אופציות עבורך במיטה" לא, זה פשוט לא מושך אותה.

יש מי שכן בקטע.
וכמו כל קינק - עדיף להתמקד במי שכן מעוניינת ורוצה בכך ולא בכל אישה אקראית פה באתר.

התכוונתי לזה יותר בצורה של מישהי שמגדירה את עצמה "נשלטת" לא יכולה ליהנות מזוגיות עם קאק ובעצם לחפש "בול" בתור שולט?
הרי בסוף זה עוד קינק מתוך רבים שיכול להשתלב הוא לאו דווקא צריך להגדיר את הכל מראש לא?

קשה לי לדמיין שנשלטת תהיה בזוגיות עם קאק, יכול לקרות? כן, סביר שיקרה? כנראה שלא...
להיות בזוגיות עם סטאג זה כבר סיפור אחר, יש אפקט נשלטות מאוד גדול לרצות את הסטאג ושיהיה גאה ושיהיה מענג לו לראות אותי זונה כמו שהוא אוהב וגם להרגיש משומשת בידי אחר

זה כמו קאק רק שבמקרה הזה הוא רק צופה באישה/בת הזוג מזדיינת עם אחרים בלי כל האלמנט של ההשפלה שלו. זה בדרך כלל בקטע יותר ויוריסטי, או בקטע של שליטה שלו בה מכיוון של זה שמכתיב לה עם מי היא תשכב או עם מי היא תעשה לו שואו פרטי. (או שזה פשוט קאקס שעדיין לא השלימו עם הקאקנס שלהם)
תומר ההוא​(שולט)​{כלבונת סקר}
לפני שבוע • 11 בינו׳ 2026
שנאוצר כתב/ה:
4X4 כתב/ה:
מה זה סטאג?

כלבונת סקרנית כתב/ה:
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?

יש מי שכן בקטע.

זה כמו קאק רק שבמקרה הזה הוא רק צופה באישה/בת הזוג מזדיינת עם אחרים בלי כל האלמנט של ההשפלה שלו. זה בדרך כלל בקטע יותר ויוריסטי, או בקטע של שליטה שלו בה מכיוון של זה שמכתיב לה עם מי היא תשכב או עם מי היא תעשה לו שואו פרטי. (או שזה פשוט קאקס שעדיין לא השלימו עם הקאקנס שלהם)

או שזה שולט שמשתמש בשליטה שלו כדי להוציא מהנשלטת שלו את הזונה הכי כלבה חולת זין מטונפת שמסתתרת עמוק בפנים ומתקשה לצאת מפאת הבושה וההכחשה שהיא כזו, והסיפוק מהיכולת לשלוט בך ולעודד אותה להשתחרר ולהוציא בעזרתו צד כל כך אינטימי שלה הוא עצום.
וכן, הוא מכתיב לה עם מי היא תשכב ומה הם גבולות הגזרה הקשיחים שלה, אשר בתוך מסגרתם היא חופשיה להביע את עצמה.