|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
WomanBeing • 8 בינו׳ 2026
אך אם פעם תהיי צוחקת
בלעדי במסיבת מרעייך, תעבור קנאתי שותקת ותשרוף את ביתך עלייך. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 8 בינו׳ 2026
"אני נמשכת, והופכת
לחית חושך, למפלצת רטובה, לשדון לילה, לפיה הטובה, מתוקה ודורסת את האור מכבה, וזורמת הלאה - עד העונג הבא" |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
Re: מה השורה שהכי מדברת אליכם/ הכי יפה בעיניכם משיר בעברית?
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
Leaker(נשלט) • 8 בינו׳ 2026
פרלין כתב/ה: טלי35 כתב/ה: כפל נקודות אם זה משיר בדסמי 😉
לכבוד יום השפה העברית! מגניב! אני עכשיו מאוד אוהבת את ״לבבי התרגל לעצמו ומונה במתינות דפיקותיו״ אבל זה ממש משתנה. יש מצב שזאת הסיבה שבחרת בשורה הזאת, אבל למקרה שלא- אחד הפרקים האחרונים בפודקאסט (המעולה) "שיר אחד" הוא על השיר הזה. אם לא האזנת מומלץ ביותר |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
Marcus Wright • 8 בינו׳ 2026
"דן דין נא טרקדו נא נא"
ואם מישהי פה לא מאמינה לי שיש כזאת שורה: https://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=175&wrkid=1959 |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
Leaker(נשלט) • 8 בינו׳ 2026
בעיניי זאת שאלה שהתשובה עליה תשתנה כל הזמן כתלות בזמן בו עונים עליה.
זאת השורה שעלתה לי עכשיו: "אבל מדוע בכלל לזכר, איש כמוני, מפחד בזהירות, קורע נכון" (לזכור- אלי מגן. מילים מירון איזקסון) |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 8 בינו׳ 2026
"בדקה אחת שפויה הצלחתי לראות
את אוניות הצער טובעות בים גדול של תקוות קטנות ויין." בדקה אחת שפויה - החברים של נטאשה, מילים: מיכה שטרית. ואם רוצים, אפשר למצוא בשיר קונטקסט בדסמ"י: בדקה אחת שפויה הצלחתי לראות את אוניות הצער טובעות בים גדול של תקוות קטנות ויין. בדקה אחת שפויה הצלחתי לראות מלאכים בשמי העיר הזאת אלוהים לא מוותר עלינו עדיין. אז מה בינתיים? על הברכיים, קרוב לאדמה רחוק מהשמיים, צמוד אלייך בינתיים. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
תהום(מתחלפת) • 8 בינו׳ 2026
״כי הקנאה כואבת בין רגלי
עשו אותך כך לפני את יותר יפה כשאת לא נאמנה אלי״ - יוני בלוך ״המילים קשות כמו קרח אז אני שותק...״ - רן אלימלך ״כמה שאני אוהב אותך אני כאן להישאר״ - פורטיס וסחרוף ״לא רוצה אבק דרכים מסתיר את צעדיי לא רוצה לשתוק יותר מפחד מילותיי לא רוצה לבעור תמיד בלי מים על פניי״ - מירי פיגנבוים |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
William Arthur • 8 בינו׳ 2026
'לא יכול להוריד ממך את העיניים
יפתי יפתי יפתי לא לא לא לא לא אוריד ממך את העיניים יפתי יפתי יפתי' מאיר אריאל / לא יכול להוריד ממך את העיניים https://mshironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=605&wrkid=1815 |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
טלי35(שולטת) • 8 בינו׳ 2026
אתה תמיד מתוק מצחיק
וכשאני אגיד אתה תקום ותיפול ותקום ותיפול ותעמוד ועכשיו תמתין. |
|