|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
ואני לא אומרת שלא יכולות לקרות טעויות ושהתכשיט המעוצב יישכח מרוב הרגל של ענידה שלו לשם היופי והקישוט
פשוט אומרת שיש אחריות לשימת לב. וארחיק כי אם כבר מתפלפלים. מומלץ לא לעבור במגנומטר של שדה תעופה עם חלקי מתכת שיובילו אותו לצפצף וידרשו בדיקה גופנית |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 1 בפבר׳ 2026
► ve-ra כתב/ה: כל המריירות כאן ימשיכו לאונן למסך כי הסיכוי שלהן בהיותן כה חשוכות למצא נשלט ראוי כזה שגם יעלה בגאון לטיסה עם כלובון, הוא ובכן, 0
חחחח, ואחרי זה את עוד מאשימה אותי בברייונות רשת, נכון? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
הוא(שולט) • 1 בפבר׳ 2026
היו צריכים לבקש רשות או "הסכמה" מהמשקפים. "סליחה אסקיוזמי מסכימים לבדסמ?
יש סתימות בביוב ויש סתומים במציאות או פיגור |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 בפבר׳ 2026
וזה למה אלוהים נתן לנו כלובונים מסיליקון.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
ve-ra • 1 בפבר׳ 2026
פעם האינטליגנטים בכלוב היו נושאי הלפיד. היום הם מיעוט נכחד וברובו, שקט . שקט ומושתק
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
► יולי Yuli כתב/ה: וזה למה אלוהים נתן לנו כלובונים מסיליקון.
ככל הנראה לבחור היה כלובון סיליקון, אחרת המתכת היה מתגלה לפני שיקוף גוף מלא. ולכן, גם סיליקון לא פותר את זה. (זה גם מה שמוביל אותי לחשוב שלא מדובר בסשן מכוון עם עובדי נתב"ג אלא בטעות) |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 1 בפבר׳ 2026
► StreetCat כתב/ה: ► יולי Yuli כתב/ה: וזה למה אלוהים נתן לנו כלובונים מסיליקון.
ככל הנראה לבחור היה כלובון סיליקון, אחרת המתכת היה מתגלה לפני שיקוף גוף מלא. ולכן, גם סיליקון לא פותר את זה. (זה גם מה שמוביל אותי לחשוב שלא מדובר בסשן מכוון עם עובדי נתב"ג אלא בטעות) קראתי יותר לעומק ואת צודקת (וגם עוד כמה א.נשים שהגיבו כאן) אם ככה, טעיתי ואני לוקחת את הדברים שכתבתי בחזרה סך הכל טעות תמימה ואז במקרה כזה, בעיניי, אין "כפייה" בדס"מית על קהל שלא מעוניין בכך. בעיקר מצטערת בשבילו כי זה באמת נשמע כמו חוויה לא נעימה אבל זה לגמרי מובן שלא חושבים על משהו כזה מראש (בניגוד למתכת) |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
המלט • 1 בפבר׳ 2026
► פישוטו כתב/ה: אין פה חוויה של בדסמ. יש פה בנאדם שלובש כלובון. הוא לא מתנהג בצורה בדסמית, קינקית, היררכית או מינית.
הוא לובש כלובון, ומציית למאבטח שדרש ממנו להתפשט. זו נראית לי התגובה שמסכמת את רוב התגובות כאן. בשביל אתר קינקי, הקינקיות מאיתנו והלאה. המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש היא שהגבר הזה לא סופר אף אחד. לא את המאבטחים בנתב״ג, ולא את הצקצוקים הקולניים בכלוב. הקטע שלו, אולי -- אני רק מציע - הוא להיתפס עם זה. זה הקינק שלו. לא בדסמי? לעניות דעתי המרודה, בדסמי ברמות הגבוהות ביותר. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 בפבר׳ 2026
אני מודה שלא ציפיתי שיתייחסו להערה שלי על סיליקון בכובד ראש.
לא כתבתי אותה בכובד ראש. הנושא הוא כתבה במאקו על "דברים מצחיקים שקרו למאבטחים". ומן הסתם אין לדעת איזה אחוז מהכתבה מבוסס על המציאות (בטוח שלא מאה אחוז, זה הרי מאקו). האם גם לנוסע זה היה מצחיק? מעניין. רק הוא יודע. באמת היה פעם דיון בכלוב על טיסה עם כלובון, ממש דיון עם עצות והערכת סיכונים. למיטב זכרוני הגענו למסקנה שעדיף לכל הצדדים להסיר אותו לפני המעבר בביטחון. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
"לא מבין בדברים האלו"
זה קוד ברור לאני מה זה בעניינים 😉😈 |
|