|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
המלקה הצוחקת • 3 בפבר׳ 2026
איזו בדיחה!
מה המדיניות של האתר הזה? פוסט בפורום של זנאי שבבירור שילם, משלם וגם מציע בעתיד לשלם למלכות בתשלום שיחזירו עטרה ליושנה ויחרעו לו את התחת בתשלום זה סבבה - את זה נשאיר. אבל תגובות אחרות דווקא נמחקות. הלאה, בכניסה לצ׳אט: הננו מוזהרות לא לקבל, לשדל, להציע ו/או לבקש מתנות, כספים ושאר תווי שי, תווי קניה, מטבעות זהב, כסף, מטבעות דיגיטליים, שטרות ושום סוגי מרשרשים ומצלצלין. יש אך ורק מטבע אחד כאן! מהו המטבע העובר לסוחר? מנוי זהב כמובן. המטבע היחידי בעזרתו זנאים יכולים לקנות נשים בכלוב. כמו בקזינו: את הכסף הם משלמים לקופת האתר ורוכשים בו ז׳יטונים של מנוי זהב. רק ככה הזנאות שלהם יכולה להתבטא כמו שצריך במדיניות הנוקשה של האתר. שום מטבע אחר לא יעבור ולא יתקבל. אסור לעבור על החוקים! אסור לקנות א.נשים! (כלומר, מותר, אבל רק במטבע שלנו) אז לבוא ולהצהיר כאילו אסורה פה שליטה בתשלום והעברות תשלום: זו צביעות וזו בדיחה. לא משנה שכל דרכי התשלום עבור נשים חסומות מלבד אחת. כל עוד יש דרך אחת לקנות נשים/ תשומת הלב שלהן - זו זנאות והאתר הזה תומך בה. בפירוש. למה הוא תומך בה? כי זה מה שמכניס לו כסף. וכאן הצביעות. כי כשהמוסר (תשלום עבור נשים זה רע) והחמדנות (אבל אני רוצה להרוויח!) מתנגשים כמו כאן: מפתיע שידה של החמדנות על העליונה? ונכון שאני בדרך החוצה ורק לפני איזה שעתיים פרסמתי פוסט פרידה, ובאמת משתוקקת כבר שאוכל להשבית סופסוף את הפרופיל ולהתחפף. אבל הצביעות הזו מעצבנת אותי. עיצבנה אותי ההתנהלות סביב הסיפור האישי שלי, ובכלל מאז שפרסמתי את הפוסט ההוא מקבלת עוד ועוד טענות על ההפליה של גברים לטובה מול נשים באתר. מעצבנת אותי הרוח הסקסיסטית שנושבת כאן. אני גם נתקלתי בה לא פעם ולא פעמיים. רוח שעיוורת להרבה ממה שנשים מתמודדות איתו, במיוחד כאן. ובגלל שמסתבר שאנחנו בקזינו כאן: הימור על כמה זמן תחזיק מעמד התגובה הזאת? הימור על כמה זמן יחזיק מעמד כל השרשור הזה? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 3 בפבר׳ 2026
את התגובה שלך ימחקו, כמו שמחקו את שלי.
שלך - קל, כי את יוצאת נגד בעל האתר. שלי - מחקו כי זה שכתבתי שהשרשור נגד חוקי האתר ואם מישהו מציע או הציעו לו שיידווח לכלובי - זה לא סבבה ומפר מדיניות כאילו משתמע מתגובתי שאני מציעה פה שירות כזה או אחר. אבל כשאחרים (גברים) כותבים את זה - זה כן סבבה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
ve-ra • 3 בפבר׳ 2026
אתן רומזות על אפליה. אני לא בטוחה שבזה מדובר. כולנו שוגים. כשמדובר בנושא רגיש -מעבר לרגישויות הרגילות של אתר בדסמ, מי שנושא באחריות צריך להיות אקסטרה זהיר. ולפעמים גם בזה נופלות טעויות. גם אני הייתי מופתעת כשתגובות שלי נמחקו בלי שהיה בהן כל עידוד לזנות, ואולי להיפך. אבל אין לי ספק שהדבר לא נעשה ממניעים פסולים.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
המלקה הצוחקת • 3 בפבר׳ 2026
► StreetCat כתב/ה: את התגובה שלך ימחקו, כמו שמחקו את שלי.
שלך - קל, כי את יוצאת נגד בעל האתר. שלי - מחקו כי זה שכתבתי שהשרשור נגד חוקי האתר ואם מישהו מציע או הציעו לו שיידווח לכלובי - זה לא סבבה ומפר מדיניות כאילו משתמע מתגובתי שאני מציעה פה שירות כזה או אחר. אבל כשאחרים (גברים) כותבים את זה - זה כן סבבה. כן, שמתי לב בזעזוע שתגובות של זנאים הם סבבה כאן. באמת שאני לא מגזימה שזה מזעזע ודוחה אותי. מאכזב. אבל בסדר, כמות הפעמים שהתאכזבתי בימים האחרונים מכלובי גבוהה מאד גם ככה. ההימור שלי הוא דווקא אחר: שכל השרשור יימחק - זה כבר יותר מדי כאב ראש לעבור תגובה פה ושם, ועדיף כבר לעשות ניקוי טוטאלי... דף חלק! וחשוב לי להבהיר דבר נוסף: לא יוצאת נגד בעל האתר. בעבר אפילו מאד חיבבתי והערכתי אותו. מאד! מה שאני יוצאת נגדו היא הצביעות שמתגלה במדיניות האתר והעמדת הפנים הנחושה כאילו כל הקטע של קניית מנוי הזהב - זה משהו אחר חוץ מלהרוויח דרך שליטה בתשלום. די, מספיק עם העמדת הפנים הזאת, זה מגוחך! כולן רואות, קולטות ומבינות במה מדובר: יש כאן נפש אחת שלא ברור לה הצביעות הזאת? אפילו אם זה בא בגישה המרוככת של "נכון, זה לא בסדר, אבל ככה הוא מתפרנס!, מגיע לו!" לפחות תכיר בדיוק במה שאתה עושה ומה המדיניות שמנהלת אותך. ותכיר בכך שהאתר הזה תומך בזנאות. לכן לא מפתיעה המדיניות הנהוגה בנוגע לאיזה תגובות נשארות ואיזה נמחקות, לכן לא מפתיעה המדיניות בנוגע לאיסור על רכישת והענקת כל דבר מלבד מנוי זהב |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
ve-ra • 3 בפבר׳ 2026
מחירו של מנוי זהב הוא כל כך זעום שזה ודאי לא יכול לתמוך כשלעצמו בטענה שלך
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
כלובי • 3 בפבר׳ 2026
אני התכוונתי למחוק את התגובות מהתגובה של מוסול שפסלה לחלוטין את הנושא לדיון והיתה לא עניינית לטעמי. משם חלק מהתגובות התייחסו לתגובה שלו. חתכתי את השרשור כמו שאני עושה לפעמים מהנקודה שהוא נעשה לא ענייני מתוך כוונה שהתגובות אחר כך יהיו ענייניות יותר בנסיון כן לאפשר דיון בנושא.
המדיניות שלי בנושא הזה כנראה לא שקופה מספיק אז אסביר, אני מנסה מדי פעם לאפשר דיון בנושא, הבעיה כשהוא חוצה את הקוים ומתחילות להופיע בו רמיזות גם מצד גברים שכנראה יהיו שמחים להציע תשלום אם יפנו אליהם וגם מצד נשים שאומרות שהן אוהבות את הפרקטיקה. וזה קורה בכל שרשור כזה במוקדם או במאוחר. בהתחלה קראו לזה בתשלום אחר כך זה הפך להיות ניצול, היום זה נקרא פינוק. יש כאן נסיונות מכוונים לתקשר במימד הזה. לא כולם רואים את הרמזים שאני כבר מאה שנה פה רואה ולכן לא כולם מבינים למה הצנזור הזה קורה. הוא קורה כי אנשים משתמשים בשרשור הזה לרמוז כמו בפרסומים בבלוגים על כמה אני אוהב/ת לתת/לקבל מתנות. זו מלחמה שלא נגמרת ולצערי לפעמים אני נאלץ לחסום מכאן אנשים מוכרים יותר, אני מבין שזה יוצר כלפי זעם שמתבטא אחר כך בכל מיני קבוצות חליפיות. אני מבין שזה יוצר מגבלה על חופש הביטוי אבל האופציה החלופית קטסטרופלית עבור האתר. דמיינו - שליטה לא מרוסנת בתשלום דרך שפת רמזים שתהיה מקובלת פה ותתקבל בהעלמת עין של מנהל האתר תביא להשמדה מוחלטת של הקהילה האותנטית. נשים יוחפצו, גברים יבחרו מתוך קטלוג וישלמו. מעבר לזה שזה לא יהיה חוקי. זה לא יהיה נעים לאף אחד. כמות המתחזים תגדל שבעתיים בגלל הפיתוי הקל. אז תחשבו איזה עולם אתם מעדיפים מקום שאסור להציע בו שירותי שליטה בתשלום אפילו ברמז או זה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
נימרייה(שולטת){sub num} • 3 בפבר׳ 2026
אני מגיעה בסוף הדיון ולא בא לי לחזןר על דברים יותר מידי אז אני רגע מגיבה להודעה הראשונה זו שפתחה את השרשור.
זה תמיד נשמע לי כל כך מוזר התלונות האלו, בלי קשר למוסריות שליטה רגע זה כמו שאני אתלןנן שפתחו לי סושיה מתחת לבית שעושה סושי רק עם גמבה וטונה בתור מילוי וזה לא אותנטי או לא לטעמי. מה זה משנה לך? תעשה מה שאתה רוצה מה זה משנה לך איך מישהי אחרת בוחרת להתנהל אם היא לא פוגעת בך או באחרים? מישהו עושה לך את זה בכפיה? באמת אולי אני מפספסת משהו... |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
פישוטו • 3 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: אני התכוונתי למחוק את התגובות מהתגובה של מוסול שפסלה לחלוטין את הנושא לדיון והיתה לא עניינית לטעמי. משם חלק מהתגובות התייחסו לתגובה שלו. חתכתי את השרשור כמו שאני עושה לפעמים מהנקודה שהוא נעשה לא ענייני מתוך כוונה שהתגובות אחר כך יהיו ענייניות יותר בנסיון כן לאפשר דיון בנושא.
המדיניות שלי בנושא הזה כנראה לא שקופה מספיק אז אסביר, אני מנסה מדי פעם לאפשר דיון בנושא, הבעיה כשהוא חוצה את הקוים ומתחילות להופיע בו רמיזות גם מצד גברים שכנראה יהיו שמחים להציע תשלום אם יפנו אליהם וגם מצד נשים שאומרות שהן אוהבות את הפרקטיקה. וזה קורה בכל שרשור כזה במוקדם או במאוחר. בהתחלה קראו לזה בתשלום אחר כך זה הפך להיות ניצול, היום זה נקרא פינוק. יש כאן נסיונות מכוונים לתקשר במימד הזה. לא כולם רואים את הרמזים שאני כבר מאה שנה פה רואה ולכן לא כולם מבינים למה הצנזור הזה קורה. הוא קורה כי אנשים משתמשים בשרשור הזה לרמוז כמו בפרסומים בבלוגים על כמה אני אוהב/ת לתת/לקבל מתנות. זו מלחמה שלא נגמרת ולצערי לפעמים אני נאלץ לחסום מכאן אנשים מוכרים יותר, אני מבין שזה יוצר כלפי זעם שמתבטא אחר כך בכל מיני קבוצות חליפיות. אני מבין שזה יוצר מגבלה על חופש הביטוי אבל האופציה החלופית קטסטרופלית עבור האתר. דמיינו - שליטה לא מרוסנת בתשלום דרך שפת רמזים שתהיה מקובלת פה ותתקבל בהעלמת עין של מנהל האתר תביא להשמדה מוחלטת של הקהילה האותנטית. נשים יוחפצו, גברים יבחרו מתוך קטלוג וישלמו. מעבר לזה שזה לא יהיה חוקי. זה לא יהיה נעים לאף אחד. כמות המתחזים תגדל שבעתיים בגלל הפיתוי הקל. אז תחשבו איזה עולם אתם מעדיפים מקום שאסור להציע בו שירותי שליטה בתשלום אפילו ברמז או זה. אוקיי... ועדיין עומד פה שרשור ביקורת מלכות כאילו זה דומדומינה. לכן ההתנהלות מחיקות נראית תמוהה. ומה שמותר או אסור לאמר מרגיש שרירותי ובררני. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
כלובי • 3 בפבר׳ 2026
אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
נפש אחת
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 3 בפבר׳ 2026
► המלקה הצוחקת כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: את התגובה שלך ימחקו, כמו שמחקו את שלי.
שלך - קל, כי את יוצאת נגד בעל האתר. שלי - מחקו כי זה שכתבתי שהשרשור נגד חוקי האתר ואם מישהו מציע או הציעו לו שיידווח לכלובי - זה לא סבבה ומפר מדיניות כאילו משתמע מתגובתי שאני מציעה פה שירות כזה או אחר. אבל כשאחרים (גברים) כותבים את זה - זה כן סבבה. כן, שמתי לב בזעזוע שתגובות של זנאים הם סבבה כאן. באמת שאני לא מגזימה שזה מזעזע ודוחה אותי. מאכזב. אבל בסדר, כמות הפעמים שהתאכזבתי בימים האחרונים מכלובי גבוהה מאד גם ככה. ההימור שלי הוא דווקא אחר: שכל השרשור יימחק - זה כבר יותר מדי כאב ראש לעבור תגובה פה ושם, ועדיף כבר לעשות ניקוי טוטאלי... דף חלק! וחשוב לי להבהיר דבר נוסף: לא יוצאת נגד בעל האתר. בעבר אפילו מאד חיבבתי והערכתי אותו. מאד! מה שאני יוצאת נגדו היא הצביעות שמתגלה במדיניות האתר והעמדת הפנים הנחושה כאילו כל הקטע של קניית מנוי הזהב - זה משהו אחר חוץ מלהרוויח דרך שליטה בתשלום. די, מספיק עם העמדת הפנים הזאת, זה מגוחך! כולן רואות, קולטות ומבינות במה מדובר: יש כאן נפש אחת שלא ברור לה הצביעות הזאת? אפילו אם זה בא בגישה המרוככת של "נכון, זה לא בסדר, אבל ככה הוא מתפרנס!, מגיע לו!" לפחות תכיר בדיוק במה שאתה עושה ומה המדיניות שמנהלת אותך. ותכיר בכך שהאתר הזה תומך בזנאות. לכן לא מפתיעה המדיניות הנהוגה בנוגע לאיזה תגובות נשארות ואיזה נמחקות, לכן לא מפתיעה המדיניות בנוגע לאיסור על רכישת והענקת כל דבר מלבד מנוי זהב איזו תגובה מוזרה א. אל תתבכייני שמוחקים לך תגובות, כשברור שלא מוחקים, הנה ציטטתי אותך ואת עדיין פה. ב. כלובי יודע יופי להתמודד עם ביקורת. את מוזמנת לחפש בארכיון שרשורים שעדיין פה, עם תלונות, מענות, בכי ונהי, כן, זה עדיין פה ולא נמחק, קטע הא? ג. אל תהפכי כל שיח להסגברה. יום אחד תצעקי "זאב" וכולם יחשבו שזו סתם עוד הסגברה. ד. הלכתי לבדוק מה זה "זנאי", קטע, פעם קראו לזה "הולך לזונות". אולי זה ניסיון להשתמש בסמנטיקה כדי להתיק את המשקל מזונה לזנאי, מסקרן. אגב, את יודע מי פה זנאי ומי לא? איך בעצם? בדקת? ה. "כמות הפעמים שהתאכזבתי בימים האחרונים מכלובי גבוהה מאד גם ככה" - אם היה לו שקל על כל משפט כזה שמופרח פה, כנראה שלא היינו צריכים מנוי זהב ו. הנה הגעתי למוזרה - כל המשך התגובה שלך מהציטוט הנ"ל. מה נסגר? על פי ההיגיון שלך, את עצמך תומכת נלהבת של זנאות מעצם כתיבתך באתר. איך לעזזאל מנוי זהב זה שליטה בתשלום? לא חס וחלילה כדי להכעיס אותך, אלא יותר בכיוון שאני מחפש עוד אפיק להכנסה פסיבית |
|
|