|
|
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Re: נהלי דיון בפורומים
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 7 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: באתי להצביע על ולהאיר תופעה מטרידה שגם מונעת דיונים שוטפים בפורומים.
מדובר בחובבי כפתור ׳צטט׳ למיניהם. הבעיה היא הצפת הדיון בתגובות משורשרות עד לתחתונים באופן שמכביד על הדיון ולא מאפשר לעקוב אחר הנעשה. קיוויתי שהתופעה תיפסק, אבל יש פה חובבים של העניין שרק הולכים ומציפים עוד ועוד. ולפיכך, להלן הכללים המוצעים: 1 יש לצטט רק כאשר יש בכך צורך; אם הגבת למישהו לפניך אין צורך לצטט 2 צטט רק את התגובה עליה אתה מגיב, לא את כל הנעשה מספר בראשית 3 אם אהבת תגובה כלשהי וכל מה שיש לך לומר זה ׳אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב׳, תלחץ לייק. אין לצטט את התגובה בעלת שני העמודים בתוך עוד שני עמודים בשביל לכתוב בסוף- ׳אחלה תגובה׳. אנחנו לא בגנון ולחלופין אף אחד לא עושה כאן שקל על תגובה טובה. זהו- מוזמנים להוסיף כרצונכם כללים לניהול תקין של דיון בפורומים אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב אהבתי דוגמה גם הציטוטים המתקפלים האלו זה פתרון מאד אלגנטי, האמת. אני אוהב את זה. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 7 בפבר׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אני כבר כמה זמן חושב על פתרון לעניין הזה. תגידו לי מה דעתכם.
(אני מעדיף אגב שאנשים לא יערכו את מה שבציטוט כי עם השילוב של עברית ואנגלית זה מאוד קשה וסיכוי גדול שישברו הטאגים והתוצאה תהיה לכלוך קשה לקריאה) הפתרון הפשוט ביותר הוא שהציטוט ימחק בעצמו ציטוטים פנימיים. זה דורש לשנות רק את הסקריפט שהכפתור "צטט" מוסיף, ולא דורש שום שינוי בשרת. זה ללא ספק ינקה משמעותית פוסטים לא קריאים. הפתרון המורכב יותר (במיוחד משיקולים של תמיכה לאחור), אבל לדעתי אידאלי יותר, זה להחליף את התשתית של הפורומים לכזו שמבוססת על עצי תגובות, במקום על שרשורים, בדיוק כמו שהחלפת לאחרונה את התשתית של התגובות. זה יאפשר לראות בצורה הרבה יותר ברורה מי מגיב על מה. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 7 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: באתי להצביע על ולהאיר תופעה מטרידה שגם מונעת דיונים שוטפים בפורומים.
מדובר בחובבי כפתור ׳צטט׳ למיניהם. הבעיה היא הצפת הדיון בתגובות משורשרות עד לתחתונים באופן שמכביד על הדיון ולא מאפשר לעקוב אחר הנעשה. קיוויתי שהתופעה תיפסק, אבל יש פה חובבים של העניין שרק הולכים ומציפים עוד ועוד. ולפיכך, להלן הכללים המוצעים: 1 יש לצטט רק כאשר יש בכך צורך; אם הגבת למישהו לפניך אין צורך לצטט 2 צטט רק את התגובה עליה אתה מגיב, לא את כל הנעשה מספר בראשית 3 אם אהבת תגובה כלשהי וכל מה שיש לך לומר זה ׳אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב׳, תלחץ לייק. אין לצטט את התגובה בעלת שני העמודים בתוך עוד שני עמודים בשביל לכתוב בסוף- ׳אחלה תגובה׳. אנחנו לא בגנון ולחלופין אף אחד לא עושה כאן שקל על תגובה טובה. זהו- מוזמנים להוסיף כרצונכם כללים לניהול תקין של דיון בפורומים אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב אהבתי דוגמה אני אוהב את זה, רק צריך שמשהו מהתגובות כן יהיה פתוח, שנדע למה מתייחס הכותב, לא? |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
כלובי • 7 בפבר׳ 2026
► teacher כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: באתי להצביע על ולהאיר תופעה מטרידה שגם מונעת דיונים שוטפים בפורומים.
מדובר בחובבי כפתור ׳צטט׳ למיניהם. הבעיה היא הצפת הדיון בתגובות משורשרות עד לתחתונים באופן שמכביד על הדיון ולא מאפשר לעקוב אחר הנעשה. קיוויתי שהתופעה תיפסק, אבל יש פה חובבים של העניין שרק הולכים ומציפים עוד ועוד. ולפיכך, להלן הכללים המוצעים: 1 יש לצטט רק כאשר יש בכך צורך; אם הגבת למישהו לפניך אין צורך לצטט 2 צטט רק את התגובה עליה אתה מגיב, לא את כל הנעשה מספר בראשית 3 אם אהבת תגובה כלשהי וכל מה שיש לך לומר זה ׳אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב׳, תלחץ לייק. אין לצטט את התגובה בעלת שני העמודים בתוך עוד שני עמודים בשביל לכתוב בסוף- ׳אחלה תגובה׳. אנחנו לא בגנון ולחלופין אף אחד לא עושה כאן שקל על תגובה טובה. זהו- מוזמנים להוסיף כרצונכם כללים לניהול תקין של דיון בפורומים אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב אהבתי דוגמה אני אוהב את זה, רק צריך שמשהו מהתגובות כן יהיה פתוח, שנדע למה מתייחס הכותב, לא? נראה לי הגיוני שמה שמצוטט ישירות יהיה פתוח בהתחלה ואם הקוראת מעוניינת ל״לקרוא אחורה״ זה מתאפשר בפתיחה של הציטוטים המתקפלים. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
7 בפבר׳ 2026
ve-ra • 7 בפבר׳ 2026
כלובי, זו התקדמות טובה מאוד. נהדר. ותודה רבה! זה בטוח יעשה נעים בעיניים וייעל את הדיון. מחרמן כמעט
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
Live With Passion • 8 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: באתי להצביע על ולהאיר תופעה מטרידה שגם מונעת דיונים שוטפים בפורומים.
מדובר בחובבי כפתור ׳צטט׳ למיניהם. הבעיה היא הצפת הדיון בתגובות משורשרות עד לתחתונים באופן שמכביד על הדיון ולא מאפשר לעקוב אחר הנעשה. קיוויתי שהתופעה תיפסק, אבל יש פה חובבים של העניין שרק הולכים ומציפים עוד ועוד. ולפיכך, להלן הכללים המוצעים: 1 יש לצטט רק כאשר יש בכך צורך; אם הגבת למישהו לפניך אין צורך לצטט 2 צטט רק את התגובה עליה אתה מגיב, לא את כל הנעשה מספר בראשית 3 אם אהבת תגובה כלשהי וכל מה שיש לך לומר זה ׳אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב׳, תלחץ לייק. אין לצטט את התגובה בעלת שני העמודים בתוך עוד שני עמודים בשביל לכתוב בסוף- ׳אחלה תגובה׳. אנחנו לא בגנון ולחלופין אף אחד לא עושה כאן שקל על תגובה טובה. זהו- מוזמנים להוסיף כרצונכם כללים לניהול תקין של דיון בפורומים אחלה תגובה ושיהיה לכם יום טוב אהבתי דוגמה אני אוהב את זה, רק צריך שמשהו מהתגובות כן יהיה פתוח, שנדע למה מתייחס הכותב, לא? נראה לי הגיוני שמה שמצוטט ישירות יהיה פתוח בהתחלה ואם הקוראת מעוניינת ל״לקרוא אחורה״ זה מתאפשר בפתיחה של הציטוטים המתקפלים. להוריד / לצמצם את כל הרווחים של המסגרות ובין לבין להוריד את הקווים של האובייקטים להשאיר רק את החץ מצד ימין שמאפשר פתיחה של התגובות את הציטוט של התגובה האחרונה להגביל לשורה / 3 שורות |
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
dark enlightment(שולט) • 9 בפבר׳ 2026
אפשר שגם התשובה תהיה מקופלת ולא רק הציטוט?
|
|
|