|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
שוסי • 10 בפבר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: פדופילים שמימשו את הפדופיליה או גם פדופילים שעושים כל דבר אפשרי (טיפולים ובמקומות מסויימים בעולם גם סירוס למיטב זכרוני)?
מין הסתם פדופילים מורשעים. |
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
שוסי • 10 בפבר׳ 2026
► זאלופון כתב/ה: לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. זה בהנחה והם מסכימים להיות מטופלים. מה תעשה אם אלו שלא? |
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
Sirene(נשלטת) • 10 בפבר׳ 2026
בעיקרון אני נגד עונש מוות נקודה. לא בגלל שיש לי סנטימנטים כלפי אף אחת מהדוגמאות שהוצגו - אלא בגלל שאני יכולה לדמיין איך אופציה של עונש מוות יכולה להוביל למדרון חלקלק, אפילו דיי בקלות.
|
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
שוסי • 10 בפבר׳ 2026
► זאלופון כתב/ה: לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. וגם, בהנחה שאכן הפדופילים המורשעים יסכימו לטיפולים. הזריקה המסרסת עולה אלפי שקלים כל חודש+ טיפולים התנהגותיים+ מעקב שאכן הם לא פוגעים יותר. זה לא יעלה הרבה פחות למשלם המיסים. בלי הטיפולים הללו, רובם יחזרו לפגוע ברוב המקרים . |
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
שוסי • 10 בפבר׳ 2026
וגם, מה אם המחבלים יסכימו לקבל שיקום כמו הפדופילים?
|
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 10 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: פדופילים שמימשו את הפדופיליה או גם פדופילים שעושים כל דבר אפשרי (טיפולים ובמקומות מסויימים בעולם גם סירוס למיטב זכרוני)?
מין הסתם פדופילים מורשעים. זה לא מין הסתם. פדופיליה זאת הפרעה נפשית ולא כל אחד.ת עם ההפרעה מבצע.ת את המעשים עצמם.ן (חלק נמצאים.ות בטיפול, חלק מצליחים.ות לשלוט בלי טיפול), לכן, השאלה הזאת היתה חשובה לי. אז בהתאם לתשובה שלך: אני נגד עונש מוות כי אני פשוט חושבת שזה לא יעיל ושזה סוג של "פיתרון קל מידי" למחבל.ת ולפדופיל.ית העונשים שקיימים במוח שלי הם הרבה יותר אכזריים וסאדיסטיים |
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
שוסי • 10 בפבר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: פדופילים שמימשו את הפדופיליה או גם פדופילים שעושים כל דבר אפשרי (טיפולים ובמקומות מסויימים בעולם גם סירוס למיטב זכרוני)?
מין הסתם פדופילים מורשעים. זה לא מין הסתם. פדופיליה זאת הפרעה נפשית ולא כל אחד.ת עם ההפרעה מבצע.ת את המעשים עצמם.ן (חלק נמצאים.ות בטיפול, חלק מצליחים.ות לשלוט בלי טיפול), לכן, השאלה הזאת היתה חשובה לי. אז בהתאם לתשובה שלך: אני נגד עונש מוות כי אני פשוט חושבת שזה לא יעיל ושזה סוג של "פיתרון קל מידי" למחבל.ת ולפדופיל.ית העונשים שקיימים במוח שלי הם הרבה יותר אכזריים וסאדיסטיים כשאני כותבת מין הסתם, הכוונה היא מין הסתם לרק מי שתקף. כמו שלא נשלח לכלא כל אדם שיש לו פנטזיה לא חוקית/ לא מוסרית. |
|
|
| אני ואני |
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
אני ואני • 10 בפבר׳ 2026
אני חייב להודות שאני לא רואה את ההבדל בין מניע למניע ולכן התגובה שלי יותר כללית ופחות נקודתית לגבי מחבלים ופדופילים וגם כוללת "סתם" רוצחי ילדים, כאלה שהתכוונו לרצוח אבל טעו בכתובת, רוצחים נשים ובעצם כל מי שלקח חיים בכוונה מראש.
אחת המגבלות של מערכת המשפט והחיים בכלל היא שהאמת משתנה עם הזמן (רומן זדורוב הוא דוגמה שקופצת לי בראש עכשיו) ואני בטוח שיש מקרים מובהקים יותר ולכן נשאלת השאלה של איזו רמה של וודאות צריך בשביל עונש מוות. אחרי הכל, איך תפצה נידון למוות לאחר ביצוע גזר הדין. גם 15 מיליון (אם זכור לי נכון) לא יעזרו לו כבר (ועצם הפיצוי הוא נושא לדיון אחר). ובכל זאת, פדופילים. נניח שפדופיל מודע לבעיה שלו ומבקש המתת חסד ע"מ לא לפגוע. למיטב ידיעתי אין דרך חוקית לאפשר לו את זה. ולסיכום, אני סבור שלפני בעד או נגד עונש מוות יש הרבה שאלות שצריכות דיון מעמיק וגם כאשר יש להן תשובות, לפני שנותנים את החיים לשיפוט הממסד, יש לתת לכל אחד ואחת את זכות הבחירה על שלו/ה |
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
שוסי • 10 בפבר׳ 2026
כמו כן,
אני נגד עונש מוות למחבלים, מאותה סיבה שאני נגד עונש מוות לאישה שהותקפה בעבר ע"י גברים, ועכשיו רוצחת גברים רנדומליים. אני כן בעד עונש מוות לפדופילים. יש הבדל בין אדם שנפגע ופוגע מתוך הפגיעה שהוא חווה לבין אדם שפוגע כי הדחפים שלו יותר חשובים לו מאשר להיות מוסרי. |
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 10 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: כמו כן,
אני נגד עונש מוות למחבלים, מאותה סיבה שאני נגד עונש מוות לאישה שהותקפה בעבר ע"י גברים, ועכשיו רוצחת גברים רנדומליים. אני כן בעד עונש מוות לפדופילים. יש הבדל בין אדם שנפגע ופוגע מתוך הפגיעה שהוא חווה לבין אדם שפוגע כי הדחפים שלו יותר חשובים לו מאשר להיות מוסרי. אני בכנות לא מבינה את ההיגיון בעיניי, אין הבדל בין אישה שלא נפגעה (משמעותית, כי אני מניחה שאת מדברת על תקיפה או אונס) מגבר שרוצחת גברים לבין אישה שכן נפגעה מגבר ורוצחת גברים "בעקבות הפגיעה" זאת האחריות והחובה שלה לטפל בעצמה ולא להשליך על גברים אחרים את הפגיעה שלה גברים אחרים לא אשמים במה שהיא עברה. |
|
|