לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מלכודת ה"קינק דיספנסר" - תהייה והצעה לדיון

פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבוע • 18 בפבר׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 18 בפבר׳ 2026
ve-ra כתב/ה:
כן לצערי איזה גאון חשבה שהגיוני לפתוח שרשור כפול ומועתק באותו יום. אולי היא מקבלת סמיילי על כל פרסום. לך תדע

יבורכו כל הנשים הטובות שמציפות אותנו בנושאים בדסמיים! ישתבח שמן לעד. אבל אם את ממש רוצה, אני יכולה לפתוח שרשור על מה אכלת בארוחת ערב. 😁😬
ve-ra
ve-ra • 18 בפבר׳ 2026
רק אם תבטיחי לכתוב מה תאכלי בבוקר
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
פרלין כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:
כן לצערי איזה גאון חשבה שהגיוני לפתוח שרשור כפול ומועתק באותו יום. אולי היא מקבלת סמיילי על כל פרסום. לך תדע

יבורכו כל הנשים הטובות שמציפות אותנו בנושאים בדסמיים! ישתבח שמן לעד. אבל אם את ממש רוצה, אני יכולה לפתוח שרשור על מה אכלת בארוחת ערב. 😁😬

תודה פרלין 🖤🖤🖤
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
ve-ra כתב/ה:
כל מה שאינו מה שאני מתארת הוא משחק נחמד רחוק מיחסי שליטה
ואכן אתה צודק- רוב מה שמסתובב כאן זה סוגים של משחקים

שאלת המה אמיתי היא שאלה שנדונה לא פעם בפורומים ותמיד יהיה משהו אמיתי יותר משלך. ואין שום בעיה בכך שהמרחב הזה הוא משחק כל עוד מי שנמצא בו מתרגש ממנו וחווה אותו באופן אמיתי לגמרי.

המטרה פה היתה לדבר על סגנונות של קשרי שליטה. הם לא מתאימים לך? סבבה לגמרי. אל תשללי אותם עבור אחרים.

ve-ra כתב/ה:
אין בין זה לבין חרמנות ולו קצה חוט דק. אם את מגיעה למערכת יחסים עם מטען של דרישות ופנטזיות, זה יכול להיות הרפתקאה מעניינת אבל לעולם לא יהיה מערכת יחסים. למעשה, זה נכון גם למערכת ונילית.

אין בנאדם נטול ציפיות כי אנחנו לא מחווטים ככה. אפילו נזירים בודהיסטים עובדים קשה על לשחרר את הציפיה והאכזבה מאי ההתגשמות שלה כי זה חלק מהטבע האנושי.

למשך תקופה אפשר להתענג על הקונספט של ויתור עצמי לטובת האחר ולטובת שירות, אבל אחרי פרק זמן שבו הרצונות והצרכים שלך לא יתממשו את תרגישי טינה ומרמור ולא זכות לשרת ושום מערכת יחסים לא תחזיק ככה לטווח ארוך.

ve-ra כתב/ה:
בהחלט. אבל שורש הבעיה שלוטוס הצביעה עליה ואחריה כמה אחרים היא בדיוק הגישה הזו. מגיע לי ומגיע לי

זה שיש דברים מסוימים שעושים לך את זה וכאלה שממש לא ואני יודעת עליהם, לא אומר שבאינטרקציה בינינו שבה אני שולטת ואת נשלטת אני לא אעשה בך כרצוני. זה ששאלתי לא אומר ש"מגיע לך". זה רק אומר שיש לי את הידע הזה בראש. אני באמת מתקשה להבין את מקור הסיבוכיות.

ve-ra כתב/ה:

זוכרת שרגע לפני היו רק משחקי חברה בפורומים? זה לא הגון להתלונן על זה ואז כשאנשים תופסים יוזמה להתלונן גם על השינוי שהם עושים ולהעליב אותם.

וזה לא שרשור כפול ומועתק. השרשור שלי דן בסגנונות שליטה, השרשור של לונה בשיח על העדפות, רצונות וגבולות. קראת מסמכים מורכבים מזה בחייך - אין לי ספק שאת חדת הבחנה ויודעת להבדיל בין השניים.
פישוטו
לפני שבוע • 19 בפבר׳ 2026
פישוטו • 19 בפבר׳ 2026
ve-ra כתב/ה:
כל מה שאינו מה שאני מתארת הוא משחק נחמד רחוק מיחסי שליטה
ואכן אתה צודק- רוב מה שמסתובב כאן זה סוגים של משחקים

אז בואי אני אציע לך הצעה.
במקום לבקר את כל מי שמשחק.
במקום להתנשא על כל שרשור שנפתח.

אולי תפתחי לעצמך שרשור.
אפשר לקרוא לו משהן בסגנון- הבדסמ האמיתי האורגינל המקורי היזהרו מחיקויים.

בשרשור הזה תסבירי לנו מה אמיתי, מה פיקציה ואיך כל אחד צריך צריך להנהג במרחב.
(אולי גם תסבירי למה זה כלכך חשוב להיות לא עקבי בתגובותייך בין שרשורים שונים ולאנשים שונים, איפה חשוב לעודד דיון ולחזק את הקולות האילמים, ומתי כדאי להשתלח ולעקוץ פותחי שרשורים מחוץ לשרשור שלהם).
ve-ra
ve-ra • 19 בפבר׳ 2026
כל אחד יכתוב כרצונו כל עוד הוא אינו מפר את הכללים. זה אתר אינטרנט ולא החצר הפרטית של אף אחד. חבל שאנשים כאן לא מבינים את זה
ve-ra כתב/ה:
כל אחד יכתוב כרצונו כל עוד הוא אינו מפר את הכללים. זה אתר אינטרנט ולא החצר הפרטית של אף אחד. חבל שאנשים כאן לא מבינים את זה

תגובה כפולה שלי.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי פבר' 19, 2026 8:53 am, סך-הכל נערך פעם אחת
ve-ra כתב/ה:

נהדר!
איזה כלל הפרתי?
אשמח לדעת זאת.
כי הטענה שזה שרשור כפול כבר הופרכה גם על ידי פותחת השרשור הנוכחי.

ואם את מדברת על התגובה שלך:
יש תמיד את האיך לכתוב את הדברים
יכולת לכתוב את אותו הדבר בצורה שהיא לא מזלזלת או פוגענית
פישוטו
פישוטו • 19 בפבר׳ 2026
ve-ra כתב/ה:

בול מה שעשיתי icon_smile.gif
ve-ra
ve-ra • 19 בפבר׳ 2026
לוטוס, לעניין הזה:

למשך תקופה אפשר להתענג על הקונספט של ויתור עצמי לטובת האחר ולטובת שירות, אבל אחרי פרק זמן שבו הרצונות והצרכים שלך לא יתממשו את תרגישי טינה ומרמור ולא זכות לשרת ושום מערכת יחסים לא תחזיק ככה לטווח ארוך.
——

הרי זה בדיוק מה שלא אמרתי. ודאי שיש מקום לשאיפות ופנטזיות במערכת יחסים. אבל לא כתנאי מקדים למערכת היחסים להתקיים. וזה כאמור נכון לכל מערכת יחסים, בני זוג, חברים, ממין זה או אחר מנטיה זו או אחרת.