ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עצלנות.

שוסי
לפני 14 שעות • 23 בפבר׳ 2026

Re: עצלנות.

שוסי • 23 בפבר׳ 2026
CTAC DM כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
תמיד חשבתי שגברים שמעדיפים מציצה הם פשוט עצלנים כי לזיין דורש מהם יותר מאמץ.
מהבחינה הזו אני גם מעדיפה עבדים שמעדיפים לרדת מאשר שיזיינו אותם בתחת. לי אישית ממש מוריד גברים פסאביים בסקס. נשלטים או שולטים. (לדחוף לה את הראש עמוק יותר לתוך הבולבול לא באמת נחשב).
אולי בעצם הרבה "שולטים" פשוט מחפשים מציצה, כמו שהרבה "נשלטים" פשוט מחפשים אורגזמה תלת פאזית שזיון רגיל לא מביא איתו( שלא נדבר על העבודה הקשה שזיון מצריך מהם).
אני לא בטוחה מה אני באה לשאול כאן בעצם. אולי סתם משתפת הרהורים רנדומליים רבי משמעות תוך כדי קיפול כביסה. אבל אם אנחנו כבר כאן אז אשמח אם תתייחסו למשהו מכל זה. וספציפית אם לזיין זה באמת מעייף. ( זיינתי פעם אחת ויצאתי יותר תפוסה משיעור פילאטיס מכשירים)

לא בטוח מה השאלה כאן.
אבל לזיין גרון זב כמו לזיין כוס או תחת, על פניו חורים שונים אבל אותה אנרגיה.
נכון שיש אקטים פאסיבים למקבל כמו מציצה, ליקוק,לשבת על הספה ושאר הירקות.
אבל לא הייתי משייך תפקיד - שולט, נשלט,סופט,הרד וקקטוס לסלט הזה.
מי שאוהב פעילות פיזית ואוהב להזיע,יבחר באקט תזזתי, אינטנסיבי כי זה יעורר או ישחרר את האנרגיה הנכונה והמדליקה עבורו/ה.
אישית אני מאוד אוהב אינטנסיבי גם בסשנים לא מיניים, הפיזיות חשובה לי בכמעט כל דבר,יש אנשים שיקראו לזה פריימל.
חשוב לציין, בחלקים העדינים לא חייבים להיות עצלנים,ניתן בהרבה פיזיות להיות מאוד עדין ונעים.

כאמור, לא באמת שאלתי משהו. סתם שיתפתי הירהור
אני לא חושבת שזו אותה אנרגיה כי היא זו שעושה את הפעולה גם אם אתה דוחף לה את הראש. אבל אולי אתה מאוד בכושר. כשאני זיינתי נתפס לי הגב. כשיורדים לי גם אם אני דוחפת את הראש, לא נתפסת לי הזרוע.
אני לא חושבת שיש קשר בין עדינות לעצלנות.
אני עצלנית לא כי אני עדינה. אני עצלנית כי אני אוהבת להיות נסיכה.
the rain song
לפני 12 שעות • 23 בפבר׳ 2026
the rain song • 23 בפבר׳ 2026
הנסיון שלי:
שנות ה- 20 - מלאי און וחדוות הזיון. כמה שיותר. מפמפים במרץ שוב ושוב ושוב. מציצה? אולי רק כדי להעמיד את הזין אחרי הפעם העשירית שהם גמרו.
שנות ה- 30. קשה להם נורא. גם עובדים, גם לומדים הם נורא עייפים. שוכבים על הגב עם ידיים מאחורי הראש - יאללה תמצצי.
שנות ה-40 - הם נפתחים מחדש בהנהלה חדשה. פאק, גברים בני 40 צפונה הם הזיון הכי טוב בעולם.
הם ממשיכים במרץ גם בשנות ה- 50. הם יודעים שהם לא יכולים 7 פעמים בלילה אז הם משקיעים בפעם האחת. הם גם למדו דבר או שניים. גם על גוף האשה.
לקראת שנות ה- 60. טוב, מה עכשיו סקס? עזבי אותי בשקט.
נסיכה עם כפית זהב​(מזוכיסטית)
לפני 7 שעות • 23 בפבר׳ 2026
אני האדם העצלן בעולם בערך.
כל הדברים שאני עושה בחיי נובעים מעצלנות. החל מההורות שלי (ולכן חבל הטבור טרם נחתך) ועד הזונה הנהדרת שאני, כי אין דבר יותר עצל מפשוט לקבל ולהתמסר לכל מה שהוא עושה לי לגוף ולגרגר.
Arsene
לפני 3 שעות • 23 בפבר׳ 2026
Arsene • 23 בפבר׳ 2026
שוסי כתב/ה:
bondman כתב/ה:
לפעמים גם אני חושב שחלק מזה שאני
פסיבי נובע מעצלנות.
כך שאני חושב שעלית כאן על נקודה.
מה שמוזר שלרדת או למצוץ לא נראה לי פעולה אקטיבית, אולי כי אני נהנה מכל רגע.

חח זה מעניין שאתה מפרש אקטיביות כמשהו לא מהנה.
לרדת ולמצוץ זה לחלוטין אקטיבי כי אתה עושה *לו* ( או לה) האם אתה יכול להנות מזה בפני עצמו? בלי שהיא משפילה תוך כדי או שאחרי זה תקבל פרס שיערב את הבולבול/ התחת שלך?

למה שמישהו לא יהנה מלרדת או למצוץ? אנחנו אוהבים להתנשק, לא?
קחי כל גבר הטרוסקסואל, שימי לו ציץ בטווח, והוא מייד ילקק פטמה. תני לו טוסיק יפה, והוא מייד ינשך או לפחות ינשק אותו. זה לא מאלטרואיזם, זה כי כולנו חוקרים את האנשים שאנחנו אוהבים עם הפה, וזה כיף לנו לטעום, לנשק, לנשוך, וללקק אותם. זה פשוט כיף. למה שמישהו לא יהנה גם ללקק כוס או למצוץ זין? זה אותו דבר, זה אותו כיף.

וכן, אני מודע לזה שיש אנשים שלא אוהבים להיות הצד האקטיבי של מין אוראלי; אבל יש גם אנשים שלא אוהבים קפה או תותים או שוקולד או סטייק - הם יוצאי דופן ות'כלס רובנו מסתכלים עליהם עקום ושופטים אותם. אז אותו דבר - כן, יש אנשים שלא נהנים לרדת; כן, זה מוזר ואני שופט אותם.
Arsene
לפני 3 שעות • 23 בפבר׳ 2026
Arsene • 23 בפבר׳ 2026
נסיכה עם כפית זהב כתב/ה:
אני האדם העצלן בעולם בערך.
כל הדברים שאני עושה בחיי נובעים מעצלנות. החל מההורות שלי (ולכן חבל הטבור טרם נחתך) ועד הזונה הנהדרת שאני, כי אין דבר יותר עצל מפשוט לקבל ולהתמסר לכל מה שהוא עושה לי לגוף ולגרגר.

מה יותר מהתמסרות וגרגור אפשר לבקש, באמת.