לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

ירח בוקר ירח בוקר​(נשלטת)
לפני 17 שעות • 17 במאי 2026

Re: איך אני מתה על זה שגברים בטוחים

ירח בוקר​(נשלטת) • 17 במאי 2026
פישוטו כתב/ה:
ולנושא עצמו, חלק מהקושי פה הוא אכן המסיכות והאנונימיות. זה קודם כל גורם לאנשים להתנהג אחרת, בגישה שאין השלכות. זה יוצר קרקע פוריה להטרדות והצקות.
וגם כשמדובר באנשים לטעמך שמחזיקים סטנדרט התנהגות טוב - עדיין קשה לייצר אינטראקציה אנושית אותנטית.
יש משהו בהיפוך הזה - שאנחנו קודם כל מדברים סטיות ורק אחר כך בנוח לחשוף איפה עובדים וכמה אחים יש לנו. ולדעתי זה יכול מאוד לסנוור אם מצאת התאמה מינית ובדסמית ורק אז מתחילה לבדוק אם האדם מתאים גם לזוגיות.

מגניב שאתה מעלה את זה! כי באמת בתקופה שבה הייתי יוצאת עם אנשים פה ממש הקפדתי לסנן את אלה שלא מסוגלים להבין (או לא רוצים לכבד) את הרצון שלי בשיחה לא מינית טרם פגישה. מההתחלה ראיתי את האשלייתיות של הפלטפורמה הזאת, וגם ככה נדיר שאני נהנית מהתכתבות עם אנשים זרים. אז ידעתי שאם סקס יהיה מוקד השיחה זה רק יעצים את הפער בין האדם הוירטואלי לאדם במציאות.
וזה גם חלק מאלמנט השחיקה... כל פעם מחדש לעשות מין רשימת מצאי של קינקים משותפים, ואז לגלות שזה בכלל לא רלוונטי בגלל סיבה שבכלל לא קשורה למיניות.
Kitty frank כתב/ה:
אהבה זה דבר מאוד מעצבן. מצד אחד כמו על דבר בחיים, אם לא תבקשי לא יתנו לך, אז צריך ''לחפש''. מצד שני כולם יודעים שיש לה את התכונה המעצבנת להגיע בהפתעה כשלא מצפים. כמו שלהתייאש מלחפש את המפתחות זו הדרך הכי מהירה למצוא אותם.

אני מציעה להישאר בכלוב רק אם את נהנית פה בלי קשר, לכתוב בלוג או לפטפט בפורום. להשאיר איזה פתח לתקשורת, אבל לא להתהדר בחיפוש הזה.

לא סתם אני עוקבת אחרייך 3> 3> 3>
הוא הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 17 במאי 2026
צריך 2 לטנגו וצריך התאמה ואורך רוח לבנות קשר.
לחתוך מיד זה קל לאפשר הכרות זה דורש סבלנות ורצון.

Re: איך אני מתה על זה שגברים בטוחים

איה74 כתב/ה:
מסקרן אותי לשאול אם מצאת פה מערכות יחסים משמעותיות, אפילו אחת.

כן. מצאתי פה אהבה שהיתה פרק ב שהיה אמור להיות לנצח. זה החזיק מעמד 5 שנים (8 שנים אם סופרים כמה זמן הכרנו). והכרתי חברים, ואנשים מעניינים, ואנשים שיש ביננו חיבה קבועה, גם אם יש אפס אינטרקציה חודשים על גבי חודשים.[/quote]

תודה ששיתפת!
Master Bruce כתב/ה:
אגב, אני אגיד שאחת ממערכות היחסים הכי מדהימות ומשמעותיות שהיו לי התחילה בתחנת אוטובוס.

תחנת אוטובוס עוד לא היה לי, אבל אצלי רוב ההיכרויות הן אורגניות, מ"העולם האמיתי" (: אני ללא ספק מעדיפה את זה ככה, להיות מסוגלת להריח ולהרגיש לפני שנכנסים לשיחות "עומק" בהתכתבות (עלק)

הסיבה שהעליתי את השאלה היא שאני כן נמצאת פה און אנד אוף. אוהבת לקרוא, לעיתים רחוקות מעלה בעצמי, אוהבת גם סתם לדבר עם אנשים בפרטי. אבל ברגע שמישהו מגלה עניין מעבר - והנתונים השטחיים שלו נראים רלוונטיים - אז מתחיל דיאלוג פנימי מעגלי. להשקיע אנרגיה? לא להשקיע אנרגיה?

וכן, הדיאלוג הזה מלווה אותי גם "בעולם האמיתי". אני שחוקה מאכזבות, אין דרך אחרת לקרוא לזה. אבל פה יותר.
פרלין כתב/ה:
הגיוני כמו שכל מקום הגיוני, לא?
מה הטיעונים נגד?

כמו שכתבתי למאסטר ברוס, בתמונה הגדולה - באופן כללי אני שחוקה ומסננת מראש במי אני בוחרת להשקיע זמן. אז הבעיה היא לא רק בעולם, אלא גם בי.

העניין הוא הוירטואליות. אם ב"כל מקום" את מתכוונת לפלטפורמות דיגיטליות, אז אני מלכתחילה לא שם. בעלה של אחותי היה המאץ' הראשון שלה בטינדר, ועל כל שניים כאלה יש מיליוני סיזיפוסים. אני לא אגיד "אף פעם", אבל סיכוי מזערי שאי פעם אכנס לשם. מה גם שלא חסרות לי היכרויות אורגניות, אפילו נעשיתי די טובה בלכשף אותן אלי (למה שום דבר לא נדבק, זה כבר דיון אחר (: )

אז לא נכנסתי לשוק הטינדר והקיופיד, משום מה בחרתי את הכלוב. למה? כנראה בגלל הערך המוסף. ועכשיו אני מנסה לעשות בחירה מושכלת: אם להסתפק בערך המוסף ולשמור את הזמן והאנרגיה שלי לדברים אחרים, או לפתוח את הלב לזה שאולי בכל זאת אכיר אותו כאן, וכן להענות להצעות להכרויות.

עניתי?
סימטאות כתב/ה:
מה להגיון ולאהבה יחדיו במשפט?

החיפוש לאהבה, הוא הגיוני בכל מקום בו את נמצאת, ואהבה היא לא הגיונית באף מקום

I stand corrected
אמור מעתה: האם סביר למצוא כאן אהבה, ומה הסבירות?
והשאלה הנובעת מאלה: היפותטית, האם האנרגיה שאשקיע במחקר הסטטיסטי שווה, גדולה או קטנה מהאנרגיה שאשקיע בלצאת עם עוד X משתמשים?
MagisterDolor כתב/ה:

לדעתי קינקיים ובדס"מיים יותר מודעים לשריטות שלהם, וזה דווקא יתרון על הדחקה.

אני גם נטיתי לחשוב ככה, אבל גם זאת הכללה.

בסופו של דבר לכל טעמי הגלידה יש פצעי היקשרות ו/או טראומות מסוגים אחרים, והם מתייצגים אצל כל אחד בצורה אינדיבידואלית. אחת יכולה להיות ביחסי שליטה עם העבודה שלה, ואחר עם כל המשפחה שלו, בלי שאף אחד מהם ירצה במיניות בדסמית.
תחת כנפיך תחת כנפיך
תחת כנפיך • 17 במאי 2026
ירח בוקר כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

לדעתי קינקיים ובדס"מיים יותר מודעים לשריטות שלהם, וזה דווקא יתרון על הדחקה.

אני גם נטיתי לחשוב ככה, אבל גם זאת הכללה.

בסופו של דבר לכל טעמי הגלידה יש פצעי היקשרות ו/או טראומות מסוגים אחרים, והם מתייצגים אצל כל אחד בצורה אינדיבידואלית. אחת יכולה להיות ביחסי שליטה עם העבודה שלה, ואחר עם כל המשפחה שלו, בלי שאף אחד מהם ירצה במיניות בדסמית.

כייף לך
תחת כנפיך תחת כנפיך
תחת כנפיך • 17 במאי 2026
אני מצאתי פה אהבה.
אז פרשתי מפה