צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

סקר בנושא שיבארי/קינבאקו

Red-Phoenix Red-Phoenix​(מזוכיסטית)
לפני 8 שעות • 31 במאי 2026

בינתיים השיחה שלכם גרמה לי לרצות נאצ'וס

Red-Phoenix​(מזוכיסטית) • 31 במאי 2026
teacher כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:
teacher כתב/ה:
אל תהיה רשע, שתלתי שני רמזים עבים icon_smile.gif
לזו שמגיעה לסלסה להיכרויות לא איכפת שהוא לא יודע ספרדית.

השאלה הזו אינה רלוונטית. זו שמגיעה לסלסה תרצה לרקוד עם מישהו שמוסיף את התבלין הסודי לריקוד, מה שגורם לה להתמסר לריקוד, ולא רק יודע את כל הצעדים. אין קשר לאיזו שפות הוא מדבר.
אני לא יודע סלסה, לכן אני לא עונה על שאלות שקשורות לסלסה.

התשובה שלי עוסקת בטבע האנושי, לא בסלסה. לא בתבלינים

ולטבול בסלסה חריפה
William Arthur William Arthur​{SilentDevo}
William Arthur​{SilentDevo} • 31 במאי 2026
MagisterDolor כתב/ה:
סאנדיי כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

באופן אישי אני חושב שכן. icon_smile.gif

למה?

כי זה מוסיף את התבלין הסודי לשאר התבלינים שכבר יש שם.
יש לי קצת ניסיון בעולם הזה (11 שנים פלוס), ונתקלתי בזמן הזה במספיק קושרים, קושרות, נקשרים ונקשרות.
הנקשרות הכי טובות שקשרתי או הכרתי - ואני לא מדבר על הגמישות שלהן, או העמידות שלהן, אלא על ההנאה וההתמסרות שלהן לסשן - היו מזוכיסטיות.
כמה עצוב עבורן יהיה להיקשר ע"י מישהו שאינו סאדיסט? הוא יכול להיות הכי תקשורתי, מכיל, קשוב וכל מה שנהדר בבן אדם, אבל אם הוא אינו סאדיסט, זה יהיה סשן מבאס.
כנראה שההבדל ביני ובין רוב שאר המגיבים פה הוא שאני מגיב מניסיון, והם מתוך היפותזה.
אגב,
לכן ביקשתי תשובות מאנשים עם ניסיון בקינבאקו.
מי שאינו בעל ניסיון לא יכול להבין מה קורה בכלל בסשן כזה.

"התבלין הסודי"? 🤣

קינבאקו, לשיטתך, היא רק קשירה שתכליתה כאב בסגנון מסויים.
ולכן רק קושר סדיסט מנוסה כמוך יכול להבין מה קורה בכלל בסשן כזה.
ומכאן שקושרים אחרים, ונקשרים אחרים, שלא מגיעים עם הפרספקטיבה הסדיסטית/מאזוכיסטית שלך , לא מבינים מה קורה בכלל בסשן כזה.
כי "התבלין הסודי" שלך לא מהותי להם .

כמדומני, שג'נטלמנים כמו הרוקי יוקימורה או אקצ'י דנקי לא יסכימו איתך לגבי החיוניות של הכאב כ"תבלין סודי" בקשירות.
אבל מה הם כבר מבינים בקינבאקו/שיבארי?
MagisterDolor MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת • 31 במאי 2026
William Arthur כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:
סאנדיי כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

למה?

כי זה מוסיף את התבלין הסודי לשאר התבלינים שכבר יש שם.
יש לי קצת ניסיון בעולם הזה (11 שנים פלוס), ונתקלתי בזמן הזה במספיק קושרים, קושרות, נקשרים ונקשרות.
הנקשרות הכי טובות שקשרתי או הכרתי - ואני לא מדבר על הגמישות שלהן, או העמידות שלהן, אלא על ההנאה וההתמסרות שלהן לסשן - היו מזוכיסטיות.
כמה עצוב עבורן יהיה להיקשר ע"י מישהו שאינו סאדיסט? הוא יכול להיות הכי תקשורתי, מכיל, קשוב וכל מה שנהדר בבן אדם, אבל אם הוא אינו סאדיסט, זה יהיה סשן מבאס.
כנראה שההבדל ביני ובין רוב שאר המגיבים פה הוא שאני מגיב מניסיון, והם מתוך היפותזה.
אגב,
לכן ביקשתי תשובות מאנשים עם ניסיון בקינבאקו.
מי שאינו בעל ניסיון לא יכול להבין מה קורה בכלל בסשן כזה.

"התבלין הסודי"? 🤣

קינבאקו, לשיטתך, היא רק קשירה שתכליתה כאב בסגנון מסויים.
ולכן רק קושר סדיסט מנוסה כמוך יכול להבין מה קורה בכלל בסשן כזה.
ומכאן שקושרים אחרים, ונקשרים אחרים, שלא מגיעים עם הפרספקטיבה הסדיסטית/מאזוכיסטית שלך , לא מבינים מה קורה בכלל בסשן כזה.
כי "התבלין הסודי" שלך לא מהותי להם .

כמדומני, שג'נטלמנים כמו הרוקי יוקימורה או אקצ'י דנקי לא יסכימו איתך לגבי החיוניות של הכאב כ"תבלין סודי" בקשירות.

יש לך תשובה עניינית שעונה לגוף השאלה ששאלתי, ואתה מנוסה בקינבאקו? אז מוזמן לענות עליה באופן אישי, בלי להשליך על אחרים.
או שאתה כאן כדי לנסות לצאת חכם?
[quote="William Arthur"]
MagisterDolor כתב/ה:
סאנדיי כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

למה?

אם כבר הבאת את האדונים הנכבדים כדוגמה, ראוי לציין שכל סצינת השיבארי ביפן הגיעה מתוך עולם הסאדו-מאזו.
https://www.osada-ryu.com/?page_id=208
https://www.osada-ryu.com/?page_id=193
אז תודה שהוכחת שאכן מדובר בסאדו-מאזו.
סאנדיי סאנדיי
סאנדיי • 31 במאי 2026
MagisterDolor כתב/ה:

התשובה שלך נשארת בתחום ההעדפות האישיות - אם אתה קושר סדיסט, כמובן שהנקשרות הכי טובות בעיניך הן מזוכיסטיות וכמובן שהקושר הכי טוב עבורן הוא סדיסט.
הנסיון שלך, עם כל כמה שהוא נרחב, הוא הנסיון *שלך*.
אני מודה שהנסיון שלי הוא מאוד מוגבל, אני עדיין בתחילת הלמידה שלי כנקשרת, ואני בדיון הזה בעיקר בשביל להשכיל. אבל אלא אם פספסתי משהו עקרוני, ושיבארי עובד כמו אומנויות לחימה, כלומר אתה מתחיל מחבל לבן, ואז מתקדם לצהוב, וכתום והלאה עד לשחור (עם פסים?), ויש הגדרות ברורות לאיך ומתי עולים שלב, שאז אפשר יהיה להוכיח שלרמות הגבוהות מגיעים רק סדיסטים ומזוכיסטים, אני לא רואה איך יוצאים מהדיון הזה לכל תשובה שאיננה העדפות אישיות.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 31, 2026 12:23 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
    התגובה האהובה בשרשור
סאנדיי כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

התשובה שלך נשארת בתחום ההעדפות האישיות - אם אתה קושר סדיסט, כמובן שהנקשרות הכי טובות בעיניך הן מזוכיסטיות וכמובן שהקושר הכי טוב עבורן הוא סדיסט.
הנסיון שלך, עם כל כמה שהוא נרחב, הוא הנסיון *שלך*.
אני מודה שהנסיון שלי הוא מאוד מוגבל, אני עדיין בתחילת הלמידה שלי כנקשרת, ואני בדיון הזה בעיקר בשביל להשכיל. אבל אלא אם פספסתי משהו עקרוני, ושיבארי עובד כמו אומנויות לחימה, כלומר אתה מתחיל מחבל לבן, ואז מתקדם לצהוב, וכתום והלאה עד לשחור (עם פסים?), ויש הגדרות ברורות לאיך ומתי עולים שלב, שאז אפשר יהיה להוכיך שלרמות הגבוהות מגיעים רק סדיסטים ומזוכיסטים, אני לא רואה איך יוצאים מהדיון הזה לכל תשובה שאיננה העדפות אישיות.

השאלה המקורית שלי כוונה לחוויה האישית של העונה, לכן צימצמתי את קהל היעד של השאלה לאנשים מנוסים בקינבאקו. icon_smile.gif
מאוד רציתי לקבל תשובות אישיות, במקום זה אני מקבל סלט מילים תיאורתי icon_smile.gif
teacher teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 7 שעות • 31 במאי 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 31 במאי 2026
אז התשובה היא כן, צריך פורום קושרים רק לקושרים icon_smile.gif

וסאנדיי, אני חושב שאת צודקת ו-md כיוון לתשובות אישיות בלבד. שזה סבבה, בפורום קושרים icon_smile.gif
בכל מקרה, לעניין החגורות, אולי יפתיע אותך שמדובר בתוספת מאוד מאוחרת בעולם אמנויות הלחימה.
במקור היה רק לבן ושחור. אתה בא עם הלב שלך מהבית. כל השאר זה טכניקה.
אם זה מעניין אותך, כתבתי על זה פעם מאמר קצר, אני יכול לשלוח לך בפרטי.

אנקדוטה נוספת היא שאימוני ״שחורות בלבד״ הם לא עניין של יוקרה, אלא של מתודולוגיה.
האימונים החשובים באמת של חגורות שחורות, זה מול - חגורות לבנות. היכן שהטכניקה לא מדוייקת והתוצאות לא צפויות.
שם הטכניקה של השחורה, וגם הלב - באים הכי הרבה לידי ביטוי.
זיקפת הבוקר זיקפת הבוקר​(שולט)​{דו סטרית}
לפני 6 שעות • 31 במאי 2026
מנוסח בלשון זכר אבל כמובן שזה ממש לא מצהיר על הירארכיה מגדרית icon_smile.gif
שאלה גדולה היא למה אתה קורה 'קושר טוב'?
יש קושר טוב שהוא 'מעצב על', יוצר יצירות של ממש מהנקשר שלו...
יש קושר שנהנה מהגבלת תנועה ומשחק בחבלים....
יש קושר שנהנה 'לענות' וליצור פרדיקמנט וכו'...
קושר טוב, הוא קושר שלפני שקשר למד מה הוא עושה ועל מי הוא עושה.
קושר טוב הוא מי שמקפיד על כללי בטיחות ומצליח להביא את הנקשר ל'מחוז' אליו הוא שואף.
מעבר לכך - יחי החבלים!!!!!
לפני 6 שעות • 31 במאי 2026
זיקפת הבוקר כתב/ה:
מנוסח בלשון זכר אבל כמובן שזה ממש לא מצהיר על הירארכיה מגדרית icon_smile.gif
שאלה גדולה היא למה אתה קורה 'קושר טוב'?
יש קושר טוב שהוא 'מעצב על', יוצר יצירות של ממש מהנקשר שלו...
יש קושר שנהנה מהגבלת תנועה ומשחק בחבלים....
יש קושר שנהנה 'לענות' וליצור פרדיקמנט וכו'...
קושר טוב, הוא קושר שלפני שקשר למד מה הוא עושה ועל מי הוא עושה.
קושר טוב הוא מי שמקפיד על כללי בטיחות ומצליח להביא את הנקשר ל'מחוז' אליו הוא שואף.
מעבר לכך - יחי החבלים!!!!!

אוקיי, תודה על התיאוריה, וכעת לפרקטיקה:
האם אתה סאדיסט, האם הגעת לחבלים כביטוי של הסאדיזם שלך, והאם אתה חושב שזה מוסיף לסשנים שלך?
זו הייתה השאלה icon_smile.gif
Ollie Ollie​(נשלטת)
לפני 4 שעות • 31 במאי 2026
Ollie​(נשלטת) • 31 במאי 2026
MagisterDolor כתב/ה:

השאלה המקורית שלי כוונה לחוויה האישית של העונה, לכן צימצמתי את קהל היעד של השאלה לאנשים מנוסים בקינבאקו. icon_smile.gif
מאוד רציתי לקבל תשובות אישיות, במקום זה אני מקבל סלט מילים תיאורתי icon_smile.gif

אם כך, אני חושבת שהיה עדיף לשאול "האם עבורכם קושר סדיסט יספק חוויה טובה יותר?", או ניסוח אחר שהיה מכוון לתשובות אישיות. הניסוח של השאלה מכוון לדיון תיאורטי על מי יותר טוב, כמשהו מובהק וכללי.