| Samsonn(לא בעסק) |
לפני חודש •
30 ביולי 2026
לפני חודש •
30 ביולי 2026
Samsonn(לא בעסק) • 30 ביולי 2026
► Samsonn כתב/ה: פוסל בחיים לא, ההפך ככל שהיא מחזיקה דעה מבוססת יותר (לא משנה מאיזה צד) זה רק עושה לי את זה יותר. אלא אם כן זה קיצוני וכולל שנאה, שקיימת בשני הצדדים. |
|
|
| אף על פי כן |
לפני חודש •
31 ביולי 2026
לפני חודש •
31 ביולי 2026
אף על פי כן • 31 ביולי 2026
אני לא פוסלת בני אדם בגלל מה שאתם מכנים כדעה.
אם יש לאותו אדם דעה משלו אשמח להכירו אבל לצערי הם נדירים ביותר. הנה, למשל, דעה שלי: לשלוט על עם אחר זו לא דעה כמו שערוץ 14 הוא לא ערוץ תקשורת וכמו שביביזם זו הפרעה שרק פסיכולוגית-על (הגברת נתניהו כמובן) יכולה אולי להסביר. התבלבלתם פה בין דעה לאמונה ועם אמונות על כל רבדיה אני לא מתווכחת כי זה חסר טעם ומבחינתי לדבר עם המזגן הרבה יותר יעיל ומעניין. |
|
|
| הוא(שולט) |
לפני חודש •
31 ביולי 2026
לפני חודש •
31 ביולי 2026
הוא(שולט) • 31 ביולי 2026
דעה פוליטית היא כמו פלולה.
או שאתה משלים או שאתה מפטר |
|
|
| Behemuth(מתחלף) |
לפני חודש •
31 ביולי 2026
לפני חודש •
31 ביולי 2026
Behemuth(מתחלף) • 31 ביולי 2026
דיעה פוליטית לכשעצמה אינה בעיה כל יוד היר מנומקת בראוי ואינה איזו מנטרה או כסות מוסרית מזוייפת. אם אדם יודע לנמק בתבונה את דעתו אין בעיה בכלל. כיום היוצרות התהפכו ואלו שמתהדרים בליברליזם נוהגים כמו אחרוני הפשיסטים, נמנעים מכל דיון אמיתי וזועקים גוואלט. פסיכולוגים מתייחסים ךתופעה הזאת כ-תצוגה של רגשות" תוך רצון להרגיש משהו - על ידי צריחה של סיסמאות אקאעביסטיות כדי לשכנע את עצמם שהם מסוגלים להרגיש איכפתיטת למשהו. זה יוצר מצב בו הם מרגישים חיים והופכים ךכלי של אלה עם אגנדה שהופכים אותם לאדיןטחם שימושיים. הם מנסים להוכיח הם מרגישים משהו מספיק בכדי לצרוח ולכעוס בגינו. אבל זה הכל תוצאה של ואקום בחיים שלהם.
|
|
|
| Mary Jane |
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
Mary Jane • 13 באוג׳ 2026
► אף על פי כן כתב/ה: אני לא פוסלת בני אדם בגלל מה שאתם מכנים כדעה.
אם יש לאותו אדם דעה משלו אשמח להכירו אבל לצערי הם נדירים ביותר. הנה, למשל, דעה שלי: לשלוט על עם אחר זו לא דעה כמו שערוץ 14 הוא לא ערוץ תקשורת וכמו שביביזם זו הפרעה שרק פסיכולוגית-על (הגברת נתניהו כמובן) יכולה אולי להסביר. התבלבלתם פה בין דעה לאמונה ועם אמונות על כל רבדיה אני לא מתווכחת כי זה חסר טעם ומבחינתי לדבר עם המזגן הרבה יותר יעיל ומעניין. לא ברור על מה את מתנשאת, כי לך יש דיעה ולאחרים אין מלבד יחידי סגולה? פסדר. אל תתווכחי. הפסד גדול לעולם הרוח והמדעים המדויקים |
|
|
| Mary Jane |
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
Re: דעה פוליטית
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
Mary Jane • 13 באוג׳ 2026
► shirazbar כתב/ה: האם הייתם פוסלים מישהו /מישהי בשל דעה פוליטית?
אם כן, בכל קשר? או רק בקשר קבוע /זוגי? חשבתי לעצמי נשלט ביביסט עוד אפשר לחנך אבל אם הוא מצביע בן גביר זה אבוד כן. בהחלט. יש עמדות שהן בלתי נסבלות בעיניי ומעוררות בי שאט נפש של ממש. קשה לי להכיל אותן, וזה כולל כמה מחבריי הטובים ביותר (נמשכת לסתומים ; ). הכל כל כך טעון ובכל אופן מצער מאוד. |
|
|
| זוג פלוס(שולטת) |
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
זוג פלוס(שולטת) • 13 באוג׳ 2026
► Mary Jane כתב/ה: ► אף על פי כן כתב/ה: אני לא פוסלת בני אדם בגלל מה שאתם מכנים כדעה.
אם יש לאותו אדם דעה משלו אשמח להכירו אבל לצערי הם נדירים ביותר. הנה, למשל, דעה שלי: לשלוט על עם אחר זו לא דעה כמו שערוץ 14 הוא לא ערוץ תקשורת וכמו שביביזם זו הפרעה שרק פסיכולוגית-על (הגברת נתניהו כמובן) יכולה אולי להסביר. התבלבלתם פה בין דעה לאמונה ועם אמונות על כל רבדיה אני לא מתווכחת כי זה חסר טעם ומבחינתי לדבר עם המזגן הרבה יותר יעיל ומעניין. לא ברור על מה את מתנשאת, כי לך יש דיעה ולאחרים אין מלבד יחידי סגולה? פסדר. אל תתווכחי. הפסד גדול לעולם הרוח והמדעים המדויקים רווח לעולם המזגנים אבל 😂😂 |
|
|
| infamous |
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
infamous • 13 באוג׳ 2026
הדיון הזה תפס את התשומת לב שלי משום מה ,הרבה פה כתבו על אנשים שמשווים את חיילי צה"ל לרוצחי ילדים או את מדינת ישראל לפושעת וכו',איפה בדיוק אתם מסתובבים שאתם פוגשים אנשים כאלה ? למיטב ניסיוני ,דעות כאלו אולי נפוצות בחו"ל(מה שגם ככה הופך את הזוגיות איתם ללא רלוונטית,בכל זאת מדינה אחרת מעבר לדעה הפוליטית). פה בארץ לא יצא לי לשמוע מישהו שמשמיע דעות כאלו בפומבי,גם לא בקרב אנשי שמאל.
|
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 13 באוג׳ 2026
► infamous כתב/ה: הדיון הזה תפס את התשומת לב שלי משום מה ,הרבה פה כתבו על אנשים שמשווים את חיילי צה"ל לרוצחי ילדים או את מדינת ישראל לפושעת וכו',איפה בדיוק אתם מסתובבים שאתם פוגשים אנשים כאלה ? למיטב ניסיוני ,דעות כאלו אולי נפוצות בחו"ל(מה שגם ככה הופך את הזוגיות איתם ללא רלוונטית,בכל זאת מדינה אחרת מעבר לדעה הפוליטית). פה בארץ לא יצא לי לשמוע מישהו שמשמיע דעות כאלו בפומבי,גם לא בקרב אנשי שמאל. פה בכלוב. ויש מספיק אנשים כאלה. |
|
|
| Sunna סאנה(שולטת) |
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
Re: דעה פוליטית
לפני חודש •
13 באוג׳ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 13 באוג׳ 2026
► shirazbar כתב/ה: האם הייתם פוסלים מישהו /מישהי בשל דעה פוליטית?
אם כן, בכל קשר? או רק בקשר קבוע /זוגי? חשבתי לעצמי נשלט ביביסט עוד אפשר לחנך אבל אם הוא מצביע בן גביר זה אבוד חד משמעית. אם האתיקה שלנו שונה ברמות מסוימות שלא מסתדרות לי אז אני לא אתחיל בכלל או אמשיך, ומה נעשה שעמדה פוליטית קשורה לערכים ואתיקה. באותה המידה אני לא אשלוט במישהי שמכחישה את השואה או במישהו שלא מאמין בהתחממות הגלובלית או במישהו שחושב שהפלות זה רצח כי יש לנו שם בבירור עמדות מאודדד לא תואמות וזה מתבטא לרוב בעוד אופנים באדם. אבל גם אם זה לא, זה עדיין אומר לשלוט באדם שבעד דברים שאני חושבת שממש מסכנים אנשים, או פוגעים בהם, או שבעד פגיעה בהם. זה מרגיש לי ש״מקבל״ את הערכים האלו ומבליג עליהם, ואם באמת כל כך אכפת לי מהם אני לא אעשה את זה. |
|
|