מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
27 ביולי 2004
Re: סי חומד בשבילך !
לפני 20 שנים •
27 ביולי 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 27 ביולי 2004
בטי בום-קטלני כתב/ה: לטמפורה יש אין סוף גרסאות ,
האהובה עלי היא : כוס בירה קרה (אפשר גם כוס סודה קרה ) חלבון של ביצה וכוס קמח (יש קמח טמפורה אבל אפשר קמח רגיל גם ) מקציפים את החלבון עם המזלג ומוסיפים את הבירה . לאט בלי להרוס את המרקם מוסיפים ומערבבים עם הקמח , לא חייב להיות אחיד לגמרי . מוסיפים מלח +פלפל ומשקיענים מוסיפים ג/ינג'ר גרוס . הכי חשוב ירקות טריים לא סן פרוסט . השמן חייב להיות רותח ולא לשים הרבה חתיכות יחד כי זה מוריד את החום . המלצה שלי על קוביות בינוניות של בטטות ,פיטריות ,כרובית ושרימפס . אבל אפשר גם חתיכות עוף במרינדה נקניקיות טובות (מבקר גרמני ) או פיסות דג . בתאבון .... הכי חשוב לאכול חם עם רוטב טוב בטייייייייי הכול טוב ויפה... אבל מה עושים עם הירקות?? חחחחחחחחחחחחחחח אז אולי תתני פרוט מלא לאלה שלא יודעים במה מדובר?? אם היה מוזכר חומוס, או פופקורן, או בייגלה בפיתה הייתי יודע מה לעשות איתם |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
27 ביולי 2004
ניו זה בשבילך
לפני 20 שנים •
27 ביולי 2004
בטי בום(שולטת) • 27 ביולי 2004
את חתיכות הירקות/בשר/דג טובלים בעיסה ומצפים אותה מכל הצדדים .
מרתיחים שמן וזורקים פנימה כמה ירקות מצופים בעיסה ל 3 דקות מוצאים ומניחים על מסננת ונייר סופג . ואוכלים בתאבון . אבל הכי קל זה להרים טלפון לבטי אומרים לה יום מראש "בטי אני מגיע תעשי טמפורה בבקשה ." להיתראות בשמחות |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
28 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
28 ביולי 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 28 ביולי 2004
העיקר להצליב נושאים
חחח וסילחו לי על משחק המילים. |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
28 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
28 ביולי 2004
baby(expired)(לא בעסק) • 28 ביולי 2004
ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שחטנו עוד פרה קדושה בשירשור הזה...(וציפינוה בטמפורה)... חברים וחברות למ שדאג, מחר מתקיים כנס התעוררות לכל מען דבעי, ברחבת הכותל הצפוני של מועדון המרתף ביפו. במקום בו מקריבים פרות ושרימפסים (הינו המסעדה). כולם מוזמנים. בואו במחלצותיכם הטובות ביותר, והתעוררות מובטחת. בייבי חסידת פוניבז'. |
|