שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

נושא רציני, בעל כובד ומשקל חזק בהתפתחות אישיותית...

מאסטר יקיר​(שולט)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004

Re: סי חומד בשבילך !

מאסטר יקיר​(שולט) • 27 ביולי 2004
בטי בום-קטלני כתב/ה:
לטמפורה יש אין סוף גרסאות ,
האהובה עלי היא : כוס בירה קרה (אפשר גם כוס סודה קרה )
חלבון של ביצה
וכוס קמח (יש קמח טמפורה אבל אפשר קמח רגיל גם )
מקציפים את החלבון עם המזלג ומוסיפים את הבירה .
לאט בלי להרוס את המרקם מוסיפים ומערבבים עם הקמח , לא חייב להיות אחיד לגמרי .
מוסיפים מלח +פלפל ומשקיענים מוסיפים ג/ינג'ר גרוס .
הכי חשוב ירקות טריים לא סן פרוסט .
השמן חייב להיות רותח ולא לשים הרבה חתיכות יחד כי זה מוריד את החום .
המלצה שלי על קוביות בינוניות של בטטות ,פיטריות ,כרובית ושרימפס .
אבל אפשר גם חתיכות עוף במרינדה נקניקיות טובות (מבקר גרמני )
או פיסות דג .
בתאבון ....

הכי חשוב לאכול חם עם רוטב טוב icon_lol.gif



בטייייייייי
הכול טוב ויפה...
אבל מה עושים עם הירקות??
חחחחחחחחחחחחחחח
אז אולי תתני פרוט מלא
לאלה שלא יודעים במה מדובר??
אם היה מוזכר חומוס, או פופקורן, או בייגלה בפיתה
הייתי יודע מה לעשות איתם icon_wink.gif
בטי בום​(שולטת)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004

ניו זה בשבילך

בטי בום​(שולטת) • 27 ביולי 2004
את חתיכות הירקות/בשר/דג טובלים בעיסה ומצפים אותה מכל הצדדים .
מרתיחים שמן וזורקים פנימה כמה ירקות מצופים בעיסה ל 3 דקות
מוצאים ומניחים על מסננת ונייר סופג .
ואוכלים בתאבון .

אבל הכי קל זה להרים טלפון לבטי אומרים לה יום מראש "בטי אני מגיע תעשי טמפורה בבקשה ."
להיתראות בשמחות icon_lol.gif
baby(expired)​(לא בעסק)
לפני 20 שנים • 28 ביולי 2004
baby(expired)​(לא בעסק) • 28 ביולי 2004
ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שחטנו עוד פרה קדושה בשירשור הזה...(וציפינוה בטמפורה)...

חברים וחברות למ שדאג, מחר מתקיים כנס התעוררות לכל מען דבעי, ברחבת הכותל הצפוני של מועדון המרתף ביפו. במקום בו מקריבים פרות ושרימפסים (הינו המסעדה). כולם מוזמנים. בואו במחלצותיכם הטובות ביותר, והתעוררות מובטחת.

בייבי חסידת פוניבז'.